astropedia.gr

Ερμής στον Τοξότη από τις 17/11

Ερμής στον Τοξότη από τις 17/11
Στις 17/11 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και παραμένει έως τις 7/12. Ο Τοξότης, ως γνωστόν, είναι ένα φιλοσοφημένο, φιλομαθές, περιπετειώδες, ανήσυχο, αισιόδοξο, εξωστρεφές, επικοινωνιακό, φιλαλήθες και ενθουσιώδες ζώδιο. Αναμφίβολα, ο Τοξότης αγαπά το διάβασμα, τη λογοτεχνία, τις ανώτερες διανοητικές συλλήψεις και τις δυσνόητες έννοιες. Τα πνευματικά του ενδιαφέροντα χαρακτηρίζονται από ποικιλία, γι’ αυτό και αρέσκεται στη μελέτη πολλών και διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων. Αντίστοιχα, του αρέσει να συναναστρέφεται εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους χαρακτήρες. Ωστόσο, η συγκεκριμένη θέση του Ερμή θεωρείται στην Αστρολογία ως θέση «αδυναμίας», καθώς ο Ερμής -ως γνωστόν- βρίσκεται σε κυριαρχία στο απέναντι από τον Τοξότη ζώδιο, δηλαδή στους Διδύμους. Κι ενώ ο Ερμής στους Διδύμους βρίσκεται κυριολεκτικά στο «σπίτι του», αφού κατορθώνει να συλλέγει πληροφορίες, να αναλύει και να ταξινομεί τα δεδομένα με χαρακτηριστική ευκολία (παρά τη διάσπαση της προσοχής που συχνά επέρχεται ως αποτέλεσμα της ανίας), στον Τοξότη εμβαθύνει μεν και αναζητά την ουσιαστική γνώση και όχι απλά τη στείρα απομνημόνευση και την επιφανειακή πληροφόρηση, ωστόσο χάνεται στα άδυτα αυτής της αναζήτησης.

Ο νους των ανθρώπων με Ερμή στον Τοξότη -αν και φιλομαθής- συχνά είναι χαώδης. Επίσης, οι διανοητικοί μηχανισμοί αυτών των ανθρώπων μπορεί να αντιλαμβάνονται δυσνόητες, περίπλοκες θεωρητικές έννοιες αλλά συχνά στερούνται δομής και συγκέντρωσης. Συν τοις άλλοις, ο Ερμής στον Τοξότη δείχνει και μια ροπή σε αμπελοφιλοσοφίες ή ακόμη και σε άσκοπες μεταφυσικές αναζητήσεις, ενώ ο λόγος των ατόμων με αυτή τη γενέθλια θέση μπορεί να είναι βερμπαλιστικός. Τα ίδια τα άτομα σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να γίνονται φλύαρα προσπαθώντας να εξηγήσουν το ανεξήγητο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Τι να περιμένουμε, λοιπόν, για όσο διάστημα ο Ερμής θα διελαύνει από τον Τοξότη;

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι αβυσσαλέα η ανάγκη μας να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Πολύ διάβασμα, πολλή σκέψη, έντονη διανοητική δραστηριότητα, μεταφυσικές (πιθανώς και θρησκευτικές) ανησυχίες και περίσσεια ευθύτητα η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εκφράζεται με χοντροκομμένο ή/και αδιάκριτο τρόπο. Ας προσπαθήσουμε να μη λέμε πάντα ό,τι σκεφτόμαστε ώστε να μην πληγώνουμε άθελά μας και από αφέλεια τους γύρω μας.

Ο νους μας είναι σε εγρήγορση και οι ίδιοι μοιάζουμε να είμαστε πιο εκφραστικοί σε σχέση με το πρότερο χρονικό διάστημα. Ευνοούνται τυχόν εκπαιδευτικές επιδιώξεις, τυχόν συγγραφική δραστηριότητα ή ακόμη και η παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων. Επιπλέον, επιθυμούμε διακαώς να συζητήσουμε και να αλληλεπιδράσουμε με άλλους ανθρώπους αλλά δε μοιραζόμαστε όλες τις σκέψεις μας ούτε τις γνώσεις μας, καθώς πιστεύουμε ότι η αλήθεια είναι για τους λίγους και εκλεκτούς. Είναι εμφανής δηλαδή μια πνευματική αλαζονεία.

Η αναζήτηση της αλήθειας και η προσπάθεια αποκρυπτογράφησης των ονείρων μας είναι το νούμερο ένα ζητούμενό μας. Τα συμπεράσματα όμως στα οποία οδηγούμαστε μπορεί τελικά να μας μπερδεύουν περισσότερο. Τέλος, η επαφή με το θείο μπορεί να μας λυτρώνει κατά κάποιο τρόπο και να απαλύνει τις φιλοσοφικές και πνευματικές μας ανησυχίες.. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη

  • Στις 22 Νοεμβρίου, ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη μας κάνει στιγμιαία πιο διπλωμάτες και διακριτικούς. Μάλιστα, τείνουμε να χρησιμοποιούμε το λόγο μας για να ασκήσουμε επιρροή, να αυξήσουμε τη δημοτικότητά μας και να γοητεύσουμε τους γύρω μας. Γενικότερα, ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόμαστε αποπνέει μια ηρεμία, μια αρμονία και μια γλυκύτητα. Τυχόν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με το ταίρι μας ευνοούνται, ενώ επίσης ευνοούνται τα φλερτ και τα λεκτικά παιχνίδια.
  • Στις 29 Νοεμβρίου, ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη προσδίδει ταχύτητα στη σκέψη μας αλλά ταυτόχρονα μας κάνει παρορμητικούς πέραν του δέοντος. Τα λόγια μας μπορεί να σοκάρουν τους γύρω μας και να μοιάζουν ιδιαίτερα σκληρά, επικριτικά και καυστικά. Εμείς, πιθανώς, αισθανόμαστε ότι απλά είμαστε ντόμπροι και δε χαϊδεύουμε αφτιά. Ωστόσο, η αυτοεκτίμηση των γύρω μας «γκρεμοτσακίζεται» εξαιτίας της δικής μας στάσης.
  • Στις 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο προσδίδει δομή στη σκέψη μας, η οποία στιγμιαία χαρακτηρίζεται από περισσότερη συνοχή και οργάνωση. Ως εκ τούτου, κατορθώνουμε να βάλουμε σε μια τάξη τις ιδέες και τις εμπνεύσεις μας, προκειμένου να τις διοχετεύσουμε ορθά και δημιουργικά και να τις αξιοποιήσουμε προς όφελός μας. Οι φλυαρίες και οι «σάλτσες» ως δια μαγείας τοποθετούνται στο περιθώριο.

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Το διάστημα 17/11-7/12 ο Ερμής στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να μελετήσεις και να εξερευνήσεις διαφορετικές ιδεολογίες και φιλοσοφίες ζωής. Ο νους σου είναι φιλομαθής και παρουσιάζει μια ροπή στο διάβασμα και τη μελέτη δυσνόητων γνωστικών αντικειμένων, καθώς διψά για επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων του. Οποιουδήποτε είδους εκπαιδευτικές ή συγγραφικές επιδιώξεις ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Στις 17/11 το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει σε μια διαδικασία προσωπικής αυτοανάλυσης, η οποία με τη σειρά της σε οδηγεί σε διάφορα συμπεράσματα σε σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σου, την ψυχοσύνθεσή σου και τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο της Επιστήμης της Ψυχολογίας προς όφελός σου, θέτοντας τα προσωπικά σου όρια και βάζοντας φρένο στην τοξικότητα και τις προσκολλητικές συμπεριφορές των γύρω σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Στις 17/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου βελτιώνονται σημαντικά, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις μαζί τους όσα σε απασχολούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Από τις 17/11 (με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) ο νους σου επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα. Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός και επινοητικός όσον αφορά τον τομέα της υγείας, καθώς βρίσκεις έξυπνες μεθόδους ώστε να επιλύσεις διάφορα θεματάκια άνευ σημασίας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17/11, έρχονται στο προσκήνιο η δημιουργικότητα του νου σου και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, κατορθώνεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σε ωθήσει σε ορθές αποφάσεις και επιλογές (χρησιμοποιώντας ως όπλο την αλάνθαστη κρίση σου και την ευρηματικότητα του νου σου) σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Στις 17/11 η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κάνει ιδιαίτερα έντονη την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις και καλές επιδόσεις σε οποιουδήποτε είδους γραπτές εξετάσεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διάστημα 17/11-7/12 ο Ερμής στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να ορίσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις και σε μια κατάσταση προσωπικής αυτοαξιολόγησης, ενώ, τέλος, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς χρησιμοποιείς την ευελιξία σου προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις ορισμένα προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου το διάστημα 17/11-7/12 σε κάνει να αισθάνεσαι πιο επικοινωνιακός από ποτέ. Ο νους σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και ο ίδιος διψάς για γνώση, συλλογή πληροφοριών και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 17/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και μοναχικός ενώ παράλληλα προσπαθείς να ερμηνεύσεις και να αποκωδικοποιήσεις τα υπερβατικά μηνύματα που καταιγιστικά λαμβάνεις, αξιοποιώντας την διαίσθησή σου η οποία μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Τα δε όνειρα που βλέπεις είναι έντονα και ασαφή ως προς το νόημα ή/και το περιεχόμενό τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κατά το διάστημα 17/11-7/12 ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, προβαίνεις σε πολύωρες συζητήσεις με τους φίλους σου, οι οποίες σου χαρίζουν ψυχική ικανοποίηση. Οι δε κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Στις 17 Νοεμβρίου η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να βρεις τρόπους που θα προωθήσουν την προσωπική σου ανέλιξη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter