astropedia.gr

Ερμής στον Τοξότη από τις 24/11

Ερμής στον Τοξότη από τις 24/11
Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και από τον αινιγματικό Σκορπιό εισέρχεται στον πληθωρικό Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου ως τις 13 Δεκεμβρίου. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που συνδέεται περισσότερα από κάθε άλλο με την επέκταση, επεκτείνοντας έτσι την ανάγκη του Ερμή για επικοινωνία και αυτή η επέκταση μπορεί να είναι θετική, με την έννοια ότι είμαι πιο ανοικτός σε νέες ιδέες και αντιλήψεις, ή αρνητική, καθώς λέω παραπάνω από όσα πρέπει και τελικά γίνομαι φαφλατάς ή κουτσομπόλης, ανάλογα με το ωροσκόπιο πάντοτε του καθενός. Η φύση του Τοξότη είναι ανέμελη και αισιόδοξη, έτσι θέλουμε να ακούμε αλλά κυρίως να μιλάμε και να μεταδίδουμε θετικές ειδήσεις και νέα, ενδιαφερόμαστε για την υψηλή γνώση, τις ξένες γλώσσες, τις άλλες κουλτούρες και οι πολιτισμοί που είναι διαφορετικοί από εμάς, τώρα μας συναρπάζουν.

Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, ο Ερμής από τον Τοξότη είναι σε αδυναμία και κάνει τον τρόπο σκέψης μας κάπως επιπόλαιο ή και ανεύθυνο, μιας και τώρα μας λείπει το τακτ. Είμαστε ωμά ειλικρινείς γιατί λειτουργούμε με την παιδιάστικη αφέλεια που φέρει το ρητό «από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»! Το στοίχημα είναι εδώ να μην επιμένουμε στις απόψεις μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τοξότης σαν ζώδιο της φωτιάς είναι αρκετά εγωκεντρικό και δεν ακούει εύκολα τον άλλο και θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία. Αυτός που πρέπει όμως να ακούς δεν είναι άλλος από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

Η διέλευση του Ερμή από τον Τοξότη ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Κριούς και Λέοντες, και ανάταση σκέψης και ευκολίες σε Ζυγούς και Υδροχόους. Από τις 24 έως τις 30 Νοεμβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 1 έως τις 7 Δεκεμβρίου και από 7 έως 13 Δεκεμβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά την διέλευσή του

 • Στις 29 Νοεμβρίου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο, υπόσχεται πνευματική εγρήγορση, απρόσμενες συναντήσεις με πρόσωπα από τα παλιά που σου δίνουν εξαιρετικές λύσεις.
  Διάβασε περισσότερα για αυτή την όψη εδώ.
 • Στις 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δίνει σταθεροποίηση και επιτυχία σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις. Κάνεις σοβαρές κουβέντες που έχουν αποτέλεσμα.
  Διάβασε περισσότερα για αυτή την όψη εδώ.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, και σε παρασύρει σε λάθη, ενώ πολλά ψέματα θα ειπωθούν αυτές τις μέρες.
  Διάβασε περισσότερα για αυτή την όψη εδώ.
 • Στις 11 Δεκεμβρίου, ο Ερμής σε εξάγων με τον Δία μας κάνει να παίρνουμε δυναμικές αποφάσεις, οπλιζόμαστε με θάρρος και τα λέμε «έξω από τα δόντια».
  Διάβασε περισσότερα για αυτή την όψη εδώ.

Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια
 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σου, ανακινώντας από εκεί θέματα της πνευματικής σου εξέλιξης και μόρφωσης. Τώρα λοιπόν έχεις την ανάγκη να περιβάλλεσαι από ανθρώπους με ισότιμες ή περισσότερες γνώσεις από εσένα, να ενημερωθείς καλύτερα γενικότερα για τον κόσμο, να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα ή να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ακόμη βελτιώνεται η απόδοση στις σπουδές σου και μπορείς να αφομοιώνεις διαφορετικές κουλτούρες των άλλων ευκολότερα. Ταυτόχρονα, επιλύεις με άνεση νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, αν όμως έχεις μια σημαντική επαφή με τον Νόμο ή τους Θεσμούς γύρω στις 7/12 να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς μπορεί να παραπλανηθείς και θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το σίγουρο είναι ότι με αυτή την διέλευση του Ερμή, ασχολείσαι με το δάσος και όχι με το δέντρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Κατά την διάρκεια της διέλευσης του Ερμή από το Τοξότη, τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, εστιάζεσαι στο κομμάτι που αφορά τον βαθύτερο εαυτό σου, ενώ θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο. Η εσωτερική σου αναζήτηση θα φέρει κάποια διλήμματα που σχετίζονται με την προσωπική σου πορεία. Παράλληλα, δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και την αγάπη σου προς την ζωή παρ’ όλο που προσπαθείς να λύσεις τα εσωτερικά σου θέματα. Εκμεταλλεύσου πάντως την πορεία του Ερμή στον Τοξότη, ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να βρεις λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις, οφειλές, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες. Σε αυτό σε βοηθάει και προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επιπροσθέτως, γύρω στις 7/12 κάνεις ένα σημαντικό λάθος πάνω στα οικονομικά σου, μην πάρεις λοιπόν ρίσκα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Τοξότη σου ωθεί να επανεξετάσεις τις απόψεις σου γύρω από τα θέματα των σχέσεων σου και αναζητάς πια τις σχέσεις που μπορείς πραγματικά να λειτουργήσεις ως ο εαυτός σου. Είναι η ώρα να μιλήσεις με τους ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο και να εστιάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού πρώτα συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν είσαι ελεύθερος, είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε παρέα. Μπορείς πάντως τώρα να πεις όσα σε ενοχλούν με έναν τρόπο που θα σε ωφελήσει. Ταυτόχρονα όμως φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γύρω στις 7/12, καθώς προκειμένου να πετύχεις κάποιες φιλοδοξίες σου, παρασύρεσαι σε σημαντικά λάθη στις σχέσεις σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στον έκτο ηλιακό σου οίκο, στο κομμάτι του χάρτη σου που αφορά στην καθημερινότητά σου, στην υγεία, στην εργασία σου και σε κάθε είδους πρακτικά θέματα. Έτσι λοιπόν επαγγελματικές υποθέσεις καταναλώνουν αρκετή από την ενέργειά σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βρεις χρόνο για άλλα πράγματα στην ζωή σου αυτή την περίοδο. Υποχρεώνεσαι λοιπόν από τα γεγονότα να χρησιμοποιήσεις περισσότερη διπλωματία, αλλά και την διορατικότητα που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, επιφορτίζεσαι πάντως από υποχρεώσεις άλλων μέσα στο πρόγραμμά σου. Πρόσεξε γύρω στις 7/12 κάθε συζήτηση στα επαγγελματικά σου που θα μπορούσε να αποκαλύψει μυστικά σου, ενώ γενικότερα αν έχεις να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία στη δουλειά, συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


ΛΕΩΝ
Ο Ερμής βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, έτσι η διασκέδαση και ο έρωτας παίζουν τώρα τον πρώτο ρόλο στην ζωή σου. Είσαι πιο αισιόδοξος και οι θετικές σκέψεις που κάνεις αυτό το διάστημα λειτουργούν σαν μαγνήτης που φέρνουν περισσότερες ευκαιρίες μέσα στην καθημερινότητά σου. Εκφράζεσαι καλύτερα, πιο άνετα, κάνεις χιούμορ με αγαπημένα σου άτομα και είσαι ιδιαίτερα εκδηλωτικός με τον λόγο σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις πάνω σε δημιουργικά σχέδια, ενώ τώρα συλλαμβάνεις τις ιδέες που αργότερα θα προσπαθήσεις να υλοποιήσεις. Γενικότερα μοιράζεσαι πολλές από τις ώρες σου με φιλικά άτομα ανταλλάσσοντας απόψεις, πρόσεξε όμως γύρω στις 7/12 καθώς κάποιοι παρεμβαίνουν στις υποθέσεις σου με όχι και τόσο καθαρές προθέσεις απέναντί σου. Σημαντικός σου σύμμαχος πάντως είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Τοξότη επηρεάζει το κομμάτι της ζωής που αφορά στην οικογένειά σου, έτσι τα οικογενειακά θέματα και τα θέματα του σπιτιού που θα προκύψουν θα σε οδηγήσουν να αναλογιστείς τις βασικές σου ανάγκες σου. Παράλληλα, σκέφτεσαι το παρελθόν σου και έχεις μια νοσταλγική διάθεση, το οποίο σε οδηγεί να λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα παρά με την λογική σου. Έτσι, επικοινωνείς με την οικογένεια σου ευκολότερα ή με τους ανθρώπους που θεωρείς οικογένειά σου. Δεν είσαι ανοιχτός σε καινούρια πράγματα και αγαπάς το οικείο γιατί θέλεις να ξέρεις τι έχεις. Ευτυχώς έχεις και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που σε βοηθά να τα δεις όλα πιο λογικά. Επίσης, ο Ερμής στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σε δυσμενή όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα γύρω στις 7/12 σε επηρεάζει άμεσα και είναι πιθανό να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν τότε.


ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί έντονη κινητικότητα στην ζωή σου και σε βάζει σε γρήγορους ρυθμούς, καθώς στη διάρκεια αυτής της διέλευσης είσαι σε μια νοητική ή κινητική δραστηριότητα. Δημιουργείς νέες γνωριμίες, συζητάς και ανταλλάσσεις απόψεις, γνώμες και ιδέες με άλλους ανθρώπους και είσαι πιο διαλλακτικός με τις αντιλήψεις των άλλων, πράγμα που σε κάνει ακόμη πιο δημοφιλή. Έχεις όλη την ευχέρεια που χρειάζεσαι στη γνώση, περισσότερα μηνύματα, περισσότερα τηλεφωνήματα και είναι μια καλή στιγμή για αγορά αυτοκινήτου ή μέσου επικοινωνίας, τάμπλετ, λάπτοπ, κινητό ή υπολογιστή. Προτίμησε να κάνεις όλα αυτά όμως αφού ακούσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Προσοχή επίσης στις 7/12, παραβλέπεις ουσιαστικές λεπτομέρειες ως προς την δουλειά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και επικεντρώνεται σε θέματα της ύλης και των οικονομικών. Έτσι, ασχολείσαι πιο εντατικά με τα τρέχοντα οικονομικά σου ζητήματα, συλλέγεις σημαντικές πληροφορίες και έγγραφα που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου, αλλά σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο σκέφτεσαι πάλι όσα θεωρείς αξίες στη ζωή σου. Μπορείς παράλληλα τώρα να αιτηθείς να σου επιστραφούν χρήματα που είχες δανείσει ή να σε βοηθήσουν να εξοφλήσεις κάποιους λογαριασμούς. Συμβουλεύεσαι επίσης τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να κλείσεις πάσης φύσεως λογαριασμούς. Ο Ερμής άλλωστε λέγεται και Κερδώος, φέρνοντας έσοδα που ενισχύουν το εισόδημά σου. Πρόσεξε όμως γύρω στις 7/12 καθώς μπορεί να κάνεις κάποιες λανθασμένες οικονομικές κινήσεις, να αγοράσεις πράγματα που τελικά θα σου είναι αχρείαστα ή ακόμη και να χάσεις ένα αντικείμενο που έχει αξία για σένα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου και νιώθεις ανανεωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Συλλαμβάνεις λοιπόν νέες ιδέες, αλλά και τις εκπέμπεις με μεγάλη ταχύτητα, είσαι πιο φιλοπερίεργος και αυτό σε οδηγεί σε νέους ορίζοντες, ωστόσο έχεις την τάση να ασχολείσαι με πολλά πράγματα μαζί αυτές τις μέρες και χρειάζεται καλός προγραμματισμός για να τα προλάβεις όλα. Οι άλλοι επίσης σου μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες και μαθαίνεις όσα αγνοούσες το προηγούμενο διάστημα. Πιθανώς και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Φρόντισε όμως να εκμεταλλευτείς στο έπακρο κάθε ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Επίσης, γύρω στις 7/12 κάποια οικογενειακά ζητήματα σε μπερδεύουν και τρέφεις αυταπάτες που επηρεάζουν την αντικειμενικότητα της κρίσης σου, να είσαι παράλληλα προσεκτικός πού δείχνεις την εμπιστοσύνη σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση του Ερμή από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο μυστικοπαθή από ποτέ και αποφεύγεις τεχνηέντως να μοιραστείς όσα κρατάς κρυφά από τους άλλους, προωθώντας τα σχέδιά σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Παράλληλα όμως αυξάνονται και οι καθημερινές ασχολίες και υποχρεώσεις σου, γεγονός που σε αγχώνει, ενώ διευθετείς και υποχρεώσεις άλλων. Μην κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις, εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή που ευνοεί την απομονωμένη μελέτη. Σκέφτεσαι όμως και τις ηθικές υποχρεώσεις που έχεις απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους, ενώ η παρουσία του Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο είναι παροιμιώδες δείγμα ότι κάποιοι μιλούν κρυφά για σένα. Αν τα λεγόμενά τους όμως είναι θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται αποκλειστικά από τον αστρολογικό σου χάρτη και το μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και σου δίνεται η δυνατότητα να δεις κατά πόσο έχει απήχηση στους άλλους ο τρόπος που μοιράζεσαι τους στόχους, τα όνειρα και τα οράματά σου για το μέλλον. Με τον Ερμή λοιπόν στον Τοξότη είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός και δημιουργικός, προσπαθείς να πείσεις επενδυτές για τις επιθυμίες σου, επενδύεις στις παρέες σου και αναζητάς τους φίλους σου για να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Μοιράζεσαι όμως και τους φόβους σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ο οποίος σου δίνει λύσεις. Μοιράζεστε όμως και ευχάριστες στιγμές, ενώ παράλληλα και η διπλωματία σου είναι στα ύψη. Είσαι πολυγραφότατος/η στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επεξεργάζεσαι πάντως καλύτερα και πιο εποικοδομητικά τις πληροφορίες που σου έρχονται. Βεβαιώσου όμως ότι γύρω στις 7/12 τα σχέδιά σου είναι ρεαλιστικά και πως δεν κυνηγάς ανεμόμυλους σαν άλλος Δον Κιχώτης.


ΙΧΘΥEΣ

Ο Ερμής αγγίζει τα θέματα της καριέρας σου και της κοινωνικής σου καταξίωσης έτσι λοιπόν επικεντρώνεσαι πάνω σε αυτά και σε όσα θέλεις να πετύχεις σε αυτούς τους τομείς. Μέσα από αυτή την διέλευση του Ερμή θα σου έρθουν ευκαιρίες να βελτιώσεις αυτούς τους τομείς, άδραξε την ευκαιρία και άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει σε έναν τέτοιο δρόμο. Είναι μια περίοδος άλλωστε που φέρνει πολλές κοινωνικές επαφές και προσκλήσεις για εκδηλώσεις, μέσα από τις οποίες συναντάς σημαντικά πρόσωπα. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξεις σκέψεις και ιδέες με σημαντικούς ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου ή με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πρόσεξε όμως γύρω στις 7/12 καθώς δεν βλέπεις καθαρά τα πράγματα και μπορεί οι πληροφορίες σου να αποδειχτούν λανθασμένες.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.