astropedia.gr

Ερμής στον Υδροχόο από 5/2

Ερμής στον Υδροχόο από 5/2
Στις 5 Φεβρουαρίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και παραμένει έως τις 23 του μήνα. Από την διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Επίσης, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των σταθερών ζωδίων. 

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς ή του Αέρα (Κριός, Δίδυμος, Ζυγός και Τοξότης) η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου προσδίδει σε γενικές γραμμές ευρηματικότητα, ευελιξία και πνευματική διαύγεια ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύες), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει νευρικότητα ή διαφόρων ειδών ψυχαναγκασμούς.

Τι να περιμένω με τον Ερμή στον Υδροχόο;
Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη θέση του Ερμή (που στη μοντέρνα Αστρολογία θεωρείται θέση έξαρσης για τον εν λόγω πλανήτη) κάνει τον τρόπο σκέψης μας πιο προοδευτικό και αντισυμβατικό και φέρνει ανώτερες συλλήψεις και ιδέες. Οι εμπνεύσεις και ο οίστρος κατακλύζουν το νου μας κατά τρόπο καταιγιστικό. Παράλληλα, οι απόψεις και οι θέσεις μας χαρακτηρίζονται πλέον από περισσότερη πρωτοτυπία, ενώ οι ίδιοι είμαστε πιο πρωτοποριακοί, αντιδραστικοί και επαναστάτες. Μάλιστα, μπορεί να μας αρέσει να σοκάρουμε τους άλλους με τα λεγόμενά μας, ενώ μπορεί να λέμε κάποια πράγματα επίτηδες και σκόπιμα για να τσεκάρουμε τις αντιδράσεις των γύρω μας και, δη, των πιο συντηρητικών συνανθρώπων μας. Επιπρόσθετα, μας δημιουργείται η επιθυμία να εκφράσουμε τα οράματα και τα σχέδιά μας για το μέλλον, ενώ μοιάζουμε να απολαμβάνουμε συζητήσεις με φίλους. Τέλος, στα ενδιαφέροντά μας εντάσσονται πλέον ασυνήθιστα χόμπι ή ακόμη και η μελέτη εναλλακτικών γνωστικών αντικειμένων. Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο σχετίζεται

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699
 
με τις επιστημονικές έρευνες και μελέτες
 • με τις συζητήσεις γύρω από την πολιτική, την αστρολογία ή τις επιστήμες
 • με τις ανθρωπιστικές ανησυχίες και τους κοινωνικοπολιτικούς προβληματισμούς
 • με τη μελέτη της αστρολογίας ή άλλων ασυνήθιστων αντικειμένων
 • με τις συζητήσεις μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • με τη δημιουργία και ανάπτυξη προοδευτικών θεωριών και ιδεολογιών
 • με τις σκέψεις γύρω από την έννοια της φιλίας
 • με τις πολύωρες συζητήσεις με ομοϊδεάτες ή φιλικά πρόσωπα
 • με τη διανοητική υπερδιέγερση
 • με τον διανοητικό ελιτισμό
 • με την ελευθερία έκφρασης και σκέψης
 • με την ανάπτυξη κοινωνιολογικών θεωριών
 • με την ειλικρίνεια που αγγίζει τα όρια του κυνισμού
 • με την αμφισβήτηση του κατεστημένου
 • με τα μεγάλα οράματα
 • με τον επαναστατικό τρόπο σκέψης

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά τη διάρκεια της διέλευσής της από το ζώδιο του Υδροχόου

Στις 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Ως εκ τούτου, ο νους μας γίνεται πολυδιάστατος και διεισδυτικός, ενώ μπορεί να επιχειρήσουμε να ανακαλύψουμε/αποκαλύψουμε κάποιο μυστικό ή την κρυμμένη διάσταση μιας κατάστασης ή ενός συμβάντος.

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Η συγκεκριμένη όψη δείχνει μια αβυσσαλέα επιθυμία από τη μεριά μας να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες, η οποία ωστόσο μπορεί να εκδηλωθεί κάπως άκομψα ή υπερβολικά, με αποτέλεσμα να γίνουμε τελικά φλύαροι ή και βερμπαλιστές.

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Ως εκ τούτου, μπαίνουμε στη διαδικασία να εκφράσουμε με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο τις ιδέες και τις απόψεις μας. Ωστόσο, άθελά μας μπορεί να σοκάρουμε και τελικά να απομακρύνουμε τους συνομιλητές μας. Γι' αυτό, είναι προτιμότερο να είμαστε πιο διακριτικοί και πιο προσεκτικοί όταν εκφραζόμαστε (προφορικώς ή γραπτώς).

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Από τις 5/2 ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, προβαίνεις σε πολύωρες συζητήσεις με τους φίλους σου, οι οποίες σου χαρίζουν ψυχική ικανοποίηση. Οι δε κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Στις 5 Φεβρουαρίου η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να βρεις τρόπους που θα προωθήσουν την προσωπική σου ανέλιξη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Υδροχόο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/2 σου δημιουργεί την επιθυμία να μελετήσεις και να εξερευνήσεις διαφορετικές ιδεολογίες και φιλοσοφίες ζωής. Ο νους σου είναι φιλομαθής και παρουσιάζει μια ροπή στο διάβασμα και στη μελέτη δυσνόητων γνωστικών αντικειμένων, καθώς διψά για επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων του. Οποιουδήποτε είδους εκπαιδευτικές ή συγγραφικές επιδιώξεις ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 5/2 το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει σε μια διαδικασία προσωπικής αυτοανάλυσης, η οποία με τη σειρά της σε οδηγεί σε διάφορα συμπεράσματα σε σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σου, την ψυχοσύνθεσή σου και τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο της Επιστήμης της Ψυχολογίας προς όφελός σου, θέτοντας τα προσωπικά σου όρια και βάζοντας φρένο στην τοξικότητα και τις προσκολλητικές συμπεριφορές των γύρω σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Στις 5/2 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου βελτιώνονται σημαντικά, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις μαζί τους όσα σε απασχολούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από τις 5/2 (με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Υδροχόο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) ο νους σου επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα. Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός και επινοητικός όσον αφορά στον τομέα της υγείας, καθώς βρίσκεις έξυπνες μεθόδους ώστε να επιλύσεις διάφορα θεματάκια άνευ σημασίας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5/2, έρχονται στο προσκήνιο η δημιουργικότητα του νου σου και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, κατορθώνεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σε ωθήσει σε ορθές αποφάσεις και επιλογές (χρησιμοποιώντας ως όπλο την αλάνθαστη κρίση σου και την ευρηματικότητα του νου σου) σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 5/2 η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κάνει ιδιαίτερα έντονη την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις και καλές επιδόσεις σε οποιουδήποτε είδους γραπτές εξετάσεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής στον Υδροχόο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 του Φεβρουαρίου σε βάζει στη διαδικασία να ορίσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις και σε μια κατάσταση προσωπικής αυτοαξιολόγησης, ενώ, τέλος, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς χρησιμοποιείς την ευελιξία σου προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις ορισμένα προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 5/2 σε κάνει να αισθάνεσαι πιο επικοινωνιακός από ποτέ. Ο νους σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και ο ίδιος διψάς για γνώση, συλλογή πληροφοριών και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο

 
ΙΧΘΥΕΣ
Στις 5/2 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και μοναχικός ενώ παράλληλα προσπαθείς να ερμηνεύσεις και να αποκωδικοποιήσεις τα υπερβατικά μηνύματα που καταιγιστικά λαμβάνεις, αξιοποιώντας την διαίσθησή σου η οποία μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Τα δε όνειρα που βλέπεις είναι έντονα και ασαφή ως προς το νόημα ή/και το περιεχόμενό τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.