astropedia.gr

Ερμής στον Ζυγό από τις 26/8

Ερμής στον Ζυγό από τις 26/8
Ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό στις 26 Αυγούστου και η επικοινωνία που μέχρι τώρα ήταν επικριτική απέναντι στον άλλον (ή ακόμα και προς στον εαυτό) μιας και ο φτερωτός «θεός» ήταν στο ζώδιο της Παρθένου. Τώρα λοιπόν που αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο της Αφροδίτης, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κυρίως οι σχέσεις, οι συνεργασίες και πλέον μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτό. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό κάνει την επικοινωνία μας πιο διπλωματική, με περισσότερο τακτ, λεπτότητα και αβροφροσύνη. Προσοχή όμως! Ο Ερμής στις 10/9 στην 8η μοίρα του Ζυγού θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, έτσι αυτό το άρθρο αναλύει την πορεία του μέχρι πριν την αναδρόμηση του πλανήτη.

Το αρνητικό αυτής της διέλευσης του Ερμή είναι πως ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο αναποφάσιστο, έτσι δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε σε μια οριστική απόφαση και δεν είναι λίγες οι φορές που θα βρεθούμε σε διλήμματα. Αν λοιπόν θέλεις να οδηγηθείς σε ασφαλή συμπεράσματα, καλύτερα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
Η διέλευση του Ερμή από το Ζυγό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Λέοντες και Τοξότες και ανάταση σκέψης και ευκολίες σε Διδύμους και Υδροχόους. Λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 10/9 και μετά, σε αυτή της φάσης της διέλευσης του Ερμή ενεργοποιείται μόνο το πρώτο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά την διέλευσή του από τον Ζυγό

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, φέρνοντας καλές (ίσως και υπερβολικές) ιδέες, που όμως θα υλοποιηθούν όταν περάσει και η ανάδρομη πορεία του πλανήτη.

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από τον Ζυγό και τα ζώδια
 
 
ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο. Είναι ο οίκος της συνεργασίας και των σχέσεων και σχετίζεται με τον γάμο, τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς, τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Αυτός είναι ένας τομέας που μάλλον θα σε απασχολήσει για καιρό, μιας και ο Ερμής ουσιαστικά θα βρίσκεται εκεί μέχρι τέλος Οκτώβρη. Για την ώρα λοιπόν κάνεις το πρώτο βήμα για να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ κάνεις επίσης το βήμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πιθανώς να συζητήσεις για το μέλλον. Νεαρά πρόσωπα θα παίξουν επίσης ρόλο στις σχέσεις σου, μην ξεχνάς όμως πάντα να συμβουλεύεσαι και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον έκτο ηλιακό σου οίκο, που δείχνει την καθημερινότητα, την εργασία, την κατάσταση της σωματικής σου υγείας. Αν αναζητούσες λοιπόν κάτι νέο στα επαγγελματικά σου, τώρα -μέχρι τις 10/9 δηλαδή- είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να σπεύσεις και να κάνεις το βήμα αυτό, Γενικότερα όμως μπορείς να τακτοποιήσεις την καθημερινότητά σου καλύτερα, ειδικά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που ένιωσες την ανάγκη λίγο να… ξεφύγεις! Τώρα λοιπόν ξεκινά μια περίοδος που μπαίνει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, πάντα φυσικά με την καθοδήγηση που λαμβάνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Σε γενικές γραμμές πάντως γίνεσαι πιο παραγωγικός και επίσης βελτιώνεις και την σωματική σου ευεξία, το διάστημα αυτό όμως σε κάνει αρκετά επικριτικό.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή γίνεται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία, τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Φανερώνει την σχέση με τα παιδιά μας αλλά και το ίδιο το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Αν λοιπόν δεν… χόρτασες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τώρα είναι η ώρα που θα έχεις μια μικρή παράταση, καθώς ο Ερμής εδώ θα φέρει ευχάριστο κλίμα, διάθεση για επαφές, μηνύματα, βόλτες και γνωριμίες, να θυμάσαι όμως να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις, καθώς ο Ερμής από τις 10/9 θα είναι ανάδρομος και θα πρέπει να δεις ξανά τις αποφάσεις σου. Τα ακούς αναλυτικά και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, τους γονείς, το σπίτι, τις αναμνήσεις, την ακίνητη περιουσία, την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, την προσκόλληση, το ένστικτο και την ιδιωτική ζωή. Ξεκινά λοιπόν μια περίοδος που θα πρέπει να βάλεις σε σειρά το παρελθόν σου, να ξεμπερδέψεις από τα μαθήματα που είναι να πάρεις και γενικότερα καλείσαι να δεις πιο καθαρά που σχετίζονται με το σπίτι σου, είτε κυριολεκτικά (το οίκημα που μένεις δηλαδή), είτε μεταφορικά (η «φωλιά σου» που μπορείς να μπαίνεις μέσα και να νιώθεις πλήρη ασφάλεια και προστασία. Τώρα είναι επίσης μια περίοδος που μιλάς με τους οικείους σου, που μπορείς να λάβεις τις απαραίτητες οδηγίες για το πώς να κινηθείς, προφανώς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, που απεικονίζει τις καθημερινές κινήσεις και την επαφή με το κοντινό περιβάλλον, τα σύντομα ταξίδια, με την ομιλία και την γραφή με την διδασκαλία και την εκπαίδευση, την επικοινωνία, τους γείτονες και τους στενούς συγγενείς. Τώρα μπορείς να συζητήσεις για όλα τα σχέδια που προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και επίσης λαμβάνεις σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες θα σου χρειαστούν παρακάτω. Μπορείς να αναπτύξεις μια ικανότητα που έχεις ήδη και να έχεις επίσης έσοδα από αυτό. Η σκέψη σου συνδυάζει πολλές πλευρές ενός θέματος και μπορείς να δεις σφαιρικά τις καταστάσεις, μέσα και από τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τα χρήματα, τα αποκτήματα, την αίσθηση της ασφάλειας, είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Όσο λοιπόν ο κυβερνήτης σου Ερμής ήταν στο ζώδιό σου είχες πολύ καλές ιδέες που τώρα ήρθε η ώρα να υλοποιήσεις. Παράλληλα όμως θα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τα οικονομικά σου, ειδικά αν μέσα στο καλοκαίρι έγιναν και κάποιες σπατάλες. Επίσης συζητάς για έσοδα τα οποία περιμένεις, για την ώρα όμως δεν θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις αυτές, τον Οκτώβρη θα είσαι πολύ καλύτερα. Τώρα πάντως βλέπεις πιο καθαρά και σκέφτεσαι ακόμη πιο πρακτικά, με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και στον πρώτο σου ηλιακό οίκο, που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα μας, και συνδέεται με την εξωτερική εμφάνισή μας, την εικόνα μας, την ιδιοσυγκρασία μας, την ζωτικότητα μας και τέλος το πώς αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Τώρα λοιπόν μαθαίνεις όσα λέγονταν πίσω από την πλάτη σου -είτε καλά, είτε κακά- από τις αρχές Αυγούστου ως τώρα και αναλόγως αποφασίζεις πώς θα κινηθείς. Αυτή η διέλευση του Ερμή από το ζώδιό σου όμως είναι πιο ιδιαίτερη, καθώς τις κινήσεις που θα κάνεις ως τις 10/9, ενδεχομένως μετά να κληθείς να τις ξαναδείς. Για την ώρα πάντως κάνεις την φωνή σου να ακουστεί και είσαι πιο οξυδερκής, σίγουρα φυσικά και από όσα μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος σχετίζεται με οτιδήποτε κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο, τους κρυφούς εχθρούς, τον αποκρυφισμό, τις δοκιμασίες, τη φαντασία και τα όνειρα. Ήδη είσαι ένα ζώδιο που είσαι από την φύση σου καχύποπτο, έτσι λοιπόν τώρα αυτό… μεγεθύνονται. Να θυμάσαι λοιπόν πως ο κανόνας για να υλοποιηθεί ένα σχέδιό μας, θα πρέπει να το προστατεύσουμε, σιωπώντας. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα για να προετοιμάσεις μυστικά τα σχέδιά σου, χωρίς να δίνεις δικαιώματα. Μπορείς επίσης να θεραπεύσεις τυχόν τραύματα ψυχικά ή να κλείσεις κύκλους μέσα σου, άλλωστε έχεις δίπλα σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν έψαχνες τέλος, να συμβουλευτείς έναν ειδικό ψυχικής υγείας, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να το κάνεις.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με την συλλογική δραστηριότητα, τις φιλίες και εκφράζει το πνεύμα της ομαδικότητας, σχετίζεται τις ελπίδες, τις επιθυμίες, τα όνειρα για το μέλλον και τους ανθρωπιστικούς στόχους. Τώρα λοιπόν εστιάζεις την προσοχή σου στους στόχους, και μάλιστα μεγαλεπήβολους, οι οποίοι όμως να ξέρεις πως θα χρειαστούν περισσότερο διάστημα για να υλοποιηθούν. Παράλληλα, οι αναρτήσεις σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν περισσότερη απήχηση, ενώ μέσα από παρέες μαθαίνεις νέα. Σε γενικές γραμμές άλλωστε οι φίλοι είναι εκείνοι που σου φέρνουν πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τις υποθέσεις σου, όπως ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μην ξεχνάς, είναι λοιπόν περίοδος που κάνεις πάλι όνειρα και στρέφεσαι ουσιαστικότερα στις επιθυμίες σου.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες, την επιτυχία, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Ξεκινά λοιπόν ένα περίεργο διάστημα καθώς από τη μια μπορείς να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου, από την άλλη όμως από τις 10/9 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος σε αυτόν τον τομέα, έτσι για την ώρα θα πρέπει να κάνεις αργά, μελετημένα και σταθερά βήματα. Αν θέλεις να κάνεις ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, μαζεύεις πρώτα όλες τις πληροφορίες που σου χρειάζονται και μετά κινείσαι ανάλογα, αρκεί φυσικά να έχεις συμβουλευτεί πρώτα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον ένατο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση, με τις φιλοσοφικές, τις πνευματικές και τις θρησκευτικές αναζητήσεις, την ηθική και τους νόμους, τα μακρινά ταξίδια, το εξωτερικό και με την γενικότερη αντίληψη του ατόμου για τη ζωή. Είναι μια περίοδος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσένα, καθώς το να αναζητάς το βαθύτερο νόημα στα πράγματα είναι δεύτερη φύση σου, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που ζουν μακριά ή έχουν εντελώς διαφορετική κοσμοθεωρία από εσένα και αυτό γίνεται καύσιμο που σε πηγαίνει παρακάτω. Παράλληλα, κάνεις σημαντικά ανοίγματα και οι συζητήσεις σου θα είναι γεμάτες νόημα, η πιο σημαντική από αυτές άλλωστε είναι με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

  
ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, της μεταμόρφωσης. Συνδέεται με τον οικονομικό τομέα, καθώς αντιπροσωπεύει τα χρήματα που προέρχονται από τους άλλους, όπως κληρονομιές, φόρους, δάνεια, επιχορηγήσεις ή χρήματα του συντρόφου. Αρχικά λοιπόν θα πρέπει να δεις τις πιο βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες, τι ακριβώς θέλεις και τι δεν θέλεις, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους. Ταυτόχρονα, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ρυθμίσεις οφειλές και να ζητήσεις ενίσχυση στα οικονομικά σου. Μπορείς μάλιστα να μιλήσεις για έναν διακανονισμό ή ενισχύεσαι οικονομικά από τις συμβουλές που παίρνεις για το πορτοφόλι και την τσέπη σου από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, αν υπήρξε κάποιο θέμα στα αισθηματικά σου, τώρα είναι η ώρα να τα βάλετε κάτω με το ταίρι σου.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter