astropedia.gr

Ερμής στους Διδύμους από τις 13/6

Ερμής στους Διδύμους από τις 13/6
Ο Ερμής εισέρχεται ξανά στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου, την θέση που είχε από 30 Απριλίου έως 23 Μαΐου, στο ζώδιο που κυβερνά. Έτσι, λοιπόν, εδώ ο Ερμής δεν επιτρέπει στα συναισθήματά του να σταθούν εμπόδια στα όσα πρέπει να γίνουν, μιας και ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της διανοητικής σκέψης. Η επικοινωνία μας λοιπόν χαρακτηρίζεται από ευστροφία, ταχύτητα, άνεση και γενικότερα θα υπάρχει διάχυτη η διάθεση να μιλήσουμε με τους άλλους. Προφανώς αυτή η θέση δεν θα δώσει τις εκ βάθους συζητήσεις αλλά θα επιτρέψει την καλή επικοινωνία. Επιπροσθέτως, ο Ερμής στους Διδύμους έχει την άνεση να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να επιτρέπει την ανάπτυξη ποικίλων ενδιαφερόντων, καθώς τώρα είμαστε πιο περίεργοι. Ευτυχώς όμως για κάθε σου περιέργεια ή απορία μπορείς να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Κριούς και Λέοντες και ανάταση σκέψης και ευκολίες σε Ζυγούς και Υδροχόους.. Από τις 13 έως τις 22 Ιουνίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 22 έως 29 Ιουνίου και από 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Οι όψεις του πλανήτη κατά την διέλευση

  • Στις 20 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, και φέρνει νέες, φρέσκιες ιδέες αλλά και καλές πληροφορίες.
  • Στις 2 Ιουλίου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, και υλοποιεί όλες τις καλές ιδέες που έχουμε σκεφτεί το προηγούμενο διάστημα.
  • Στις 2 Ιουλίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και παρά τις καλές μας προθέσεις, μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που θα μας αποπροσανατολίσουν.

Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής περνάει ξανά στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της επικοινωνίας, της αντίληψης, την προσαρμοστικότητας, της λογικής και των μετακινήσεων. Έτσι λοιπόν, τώρα μπορείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά αυτή την περίοδο και θα νιώθεις πως μπορείς να πεις τις κατάλληλες λέξεις, την κατάλληλη στιγμή στους κατάλληλους ανθρώπους. Η επικοινωνία σου θα χαρακτηρίζεται από τον διάλογο, την ειλικρίνεια και την λογική, και παράλληλα μπορείς να αντιδράσεις στα πάντα γρήγορα και εύστροφα. Είναι καλή περίοδος επίσης για να πας κάποια εκδρομή. Αυτή την περίοδο επιπλέον είσαι ιδιαίτερα φιλομαθής και θα θέλεις να μάθεις καινούρια πράγματα μέσα από τους άλλους και τις συζητήσεις, αλλά και απαντήσεις για όσα σε απασχολούν από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ο λόγος σου λοιπόν είναι το πιο δυνατό σου σημείο και μπορεί να σε κάνει ακαταμάχητο, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κινείται ξανά στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο που αφορά στα οικονομικά σου και σε κάθε είδους συναισθηματική και υλική επένδυση. Θέλεις λοιπόν αυτή την περίοδο να βλέπεις τις ιδέες σου να γίνονται πράξη και να μεταφράζονται σε κάτι απτό. Δεν βιάζεσαι να πράξεις αλλά παίρνεις τον χρόνο σου και εξετάζεις τις κινήσεις διεξοδικά γιατί θέλεις τα πράγματα να γίνονται σωστά, με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θέλεις τα πράγματα να γίνονται με σαφήνεια και να είναι αρκετά συγκεκριμένα και έτσι επιθυμείς να είναι και η επικοινωνία σου. Γενικότερα πάντως, είναι καλή περίοδος για θέματα οικονομικών και ακίνητης περιουσίας, ενώ και τα επαγγελματικά σου ζητήματα ευνοούντα αν επιτρέψεις στην λογική και στην πρακτικότητα να πάρουν τα ηνία. Ωστόσο, η αρνητική πλευρά αυτής της θέσης για σένα είναι πως μπορεί να τρέχουν αρκετά θέματα παράλληλα και να σου είναι κάπως δύσκολο αν κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα που απαιτούν εξίσου την προσοχή σου.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής περνώντας ξανά στο ζώδιό σου και στον πρώτο ηλιακό σου οίκο (ήταν πάλι από 30 Απριλίου έως 23 Μαΐου), κάνει την επικοινωνία σου, που έτσι και αλλιώς είναι το δυνατό σου στοιχείο, να φτάσει το ζενίθ της. Ο λόγος σου είναι άμεσος, γρήγορος, μιλάς ακριβώς στο θέμα, μπορείς να επηρεάσεις εύκολα τους ακροατές σου και να τους πείσεις για τα επιχειρήματά σου. Επιπλέον, οι ταχύτητες με τις οποίες θα κινείσαι θα είναι αρκετά πιο γρήγορες και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου θα ανέβουν. Άλλωστε, ο Ερμής θα βοηθήσει και την προσαρμοστικότητά σου, οπότε αν υπάρξει θέμα αλλαγής δεδομένων αυτή την περίοδο, μην φοβηθείς. Ωστόσο, η αρνητική πλευρά αυτής της θέσης είναι πως μπορεί η σκέψη σου να τρέχει ταυτόχρονα σε πολλά διαφορετικά θέματα, και προσπαθείς να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και γρήγορα, οπότε χρειάζεται λίγο να βρεις κάποιο μέτρο σε αυτά και να λειτουργείς με βάση κάποιου προγράμματος. Ακούς όμως προσεκτικά τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και ξέρεις πώς να κινηθείς!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει ξανά στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στο υποσυνείδητό σου. Έτσι, έχεις μια διάθεση να κινείσαι μυστικά αυτή την περίοδο και προσπαθείς να κρυφτείς από όλους και από όλα αλλά κυρίως από τον εαυτό σου. Κρατάς τις ιδέες σου και τις απόψεις σου κρυφές και δεν θα αισθάνεσαι άνετα να ανοιχτείς μπροστά σε κόσμο, αυτή την περίοδο όμως γίνεσαι καλός ακροατής για τους ανθρώπους. Θα δεις πως λειτουργείς καλύτερα και πιο αποδοτικά όταν βρίσκεσαι μόνος σου και επαγγελματικά αλλά και ψυχολογικά. Αυτό θα σε οδηγήσει σε μια κατάσταση ανασυγκρότησης και απολογισμού για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ζωή σου και να τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου. Ειδικά τώρα που συμβουλεύεσαι και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η διαίσθησή σου επίσης παίζει σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο και θα βασιστείς αρκετά σε αυτήν. Τέλος, επειδή μιλάς με αρκετό συναισθηματισμό και μυστήριο, μπορείς να κερδίζεις τους ακροατές σου.
 
 
ΛΕΩΝ

Ο Ερμής κινείται ξανά στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, της καινοτομίας, των ιδανικών, της ανεξαρτησίας και των στόχων και σε βοηθά αρκετά στην προσωπική εξέλιξη αφού θέλεις να συμμετέχεις στα κοινά και για αυτό μπορεί να εμπλακείς σε κοινωνικές δραστηριότητες και να γίνεις μέλος κάποιου συλλόγου ή κάποιες κίνησης. Αναζητάς να ξοδέψεις χρόνο με κόσμο που να μπορεί να επικοινωνήσεις μαζί τους ουσιαστικά για γενικότερα θέματα που αφορούν κυρίως κοινωνικά ζητήματα αλλά και τις πνευματικές σου ανησυχίες. Ταυτόχρονα επιδιώκεις να εργαστείς σε ομαδικά σχέδια αυτό τον καιρό γιατί έτσι αποδίδεις καλύτερα και έχεις την δυνατότητα να βρίσκεις αντισυμβατικές και πρωτοποριακές λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Παράλληλα, αυτή η θέση του Ερμή είναι εξαιρετική για τις επαφές σου με τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που σου φέρνουν μάλιστα και σημαντικές πληροφορίες, αλλά και για τη συμμετοχή σου σε παρέες!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής, δικός σου κυβερνήτης μαζί με τους Διδύμους, περνάει ξανά στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, της καριέρας, της κοινωνικής σου θέση και του καθήκοντος. Αυτή τη περίοδο θέλεις να βρεις τρόπους να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου και ο Ερμής σου δίνει την δυνατότητα να σκεφτείς ρεαλιστικά και να βλέπεις την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων, γι’ αυτό σου είναι πιο εύκολο να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα ζωής, έχοντας ακούσει πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ταυτόχρονα, η επαγγελματική σου ζωή παίζει σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο αφού υπάρχει έντονη κινητικότητα και εξελίξεις, ξοδεύεις όμως πολλές ώρες στη δουλειά ώστε να μην υπάρχει τίποτα μισοτελειωμένο. Η αρνητική πλευρά αυτής της θέσης είναι πως σε απασχολεί αρκετά η γνώμη των άλλων και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στις επιλογές σου και στην καθημερινότητά σου. Γίνεσαι, λοιπόν, επιφυλακτικός στο λόγο σου, παρότι η όψη αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία.

 
ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κινείται ξανά στον ένατο ηλιακό σου οίκο και το φιλικό προς σένα ζώδιο των Διδύμων. Θέλεις λοιπόν να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και τις εμπειρίες σου, γι’ αυτό είσαι αρκετά καλός συνομιλητής αυτή την περίοδο. Είσαι όμως αρκετά αδιάλλακτος με την αντίθετη άποψη και αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Γενικότερα, θέλεις να αναπτύξεις την πνευματικότητά σου και να αποκτήσεις ανώτερη γνώση στα θέματα που σε αφορούν και γι’ αυτό μπορεί να μπεις σε μια διαδικασία μάθησης όπως ένα σεμινάριο ή να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή να μάθεις μια ξένη γλώσσα. Η καθημερινότητα πάντως και θέματα ρουτίνας σε κουράζουν, ενώ μπορεί να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σχετίζονται με το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως αν ακούσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, βρεις τρόπο να δεις την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων και χρησιμοποιήσεις σωστά τις πληροφορίες, τότε θα ανταμειφθείς αρκετά σε αυτό τον τομέα.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει ξανά στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο που αφορά στην διερεύνηση των αναγκών σου, ψυχολογικές και συναισθηματικές, τη λίμπιντο και όλες τις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους. Επειδή αυτές τις μέρες έχεις ανάγκη να ασχοληθείς αρκετά με τον εαυτό σου και να τον εξερευνήσεις σε βάθος, θα μπεις σε μια εσωστρεφή περίοδο και θα συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα δεν σε αφορά η επιφάνεια των πραγμάτων και αναζητάς την εις βάθος γνώση στα πράγματα. Αυτό όμως σε κάνει δύσπιστο απέναντι στους άλλους και εξετάζεις κάθε πληροφορία που μαθαίνεις εξονυχιστικά. Είσαι πιο μυστικοπαθής και αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή αφού οι άνθρωποί σου μπορεί να νιώθουν πως τους κρύβεις πράγματα. Η επικοινωνία σου όμως θα είναι αρκετά αποτελεσματική αφού ο λόγος σου θα είναι δυνατός, αποφασιστικός και με δυνατά επιχειρήματα. Τέλος, στα οικονομικά σου μπορεί να προκύψουν θέματα από οφειλές σου ή από τα χρήματα του/της συντρόφου, αν έχετε κοινό πορτοφόλι.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Ο Ερμής κινείται ξανά στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, της συνεργασίας και των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι συνεργασίες σου λοιπόν έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου αυτή την περίοδο και κάθε μορφής συνεργασίας είτε επαγγελματική, είτε ερωτική ή φιλική θα σε απασχολήσει αυτή την περίοδο. Έχεις λοιπόν ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους άλλους και να τους φέρεις πιο κοντά σου. Πρέπει όμως πρώτα να συμβουλευτείς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αυτές οι μέρες φέρνουν νέους ανθρώπους, που μπορεί να έρθουν στην ζωή σου με την μορφή ενός συνεργάτη ή μιας νέας σχέσης, θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γενικότερα πάντως η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται και αυτό βοηθάει αρκετά την καθημερινότητα της σχέσης. Μέσα από τον λόγο σου κερδίζεις τους άλλους, όμως δεν αντέχεις την μοναξιά. Είσαι άλλωστε πιο αποδοτικός όταν εργάζεσαι σε ομάδες, πρόσεξε όμως πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνάει ξανά στον έκτο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία και τον προγραμματισμό. Αυτή την περίοδο λοιπόν βελτιώνεις την καθημερινότητά σου, η οποία θα έχει αρκετά έντονους και γρήγορους ρυθμούς και θα απαιτεί από σένα το μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονος φόρτος εργασίας που θα χρειαστεί καλό προγραμματισμό και οργάνωση από μέρους σου. Η εργασία σου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο για σένα και ταυτόχρονα μπορείς να ασχοληθείς με την υγεία σου, την ευεξία και την διατροφή σου. Άλλωστε θέλεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και το σώμα σου σε ουσιαστικό επίπεδο. Τέλος, στην προσωπική σου ζωή ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, όπως θα ακούσεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ενώ μία νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από κάποιον συνάδελφό σου.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνάει ξανά στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, της χαράς, της διασκέδασης, της δημιουργίας, του έρωτα, του φλερτ και των παιδιών. Νιώθεις λοιπόν πιο δημιουργικός κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης σε καθημερινό επίπεδο, αντιμετωπίζεις την ζωή και την καθημερινότητά σου σαν παιχνίδι αυτή την περίοδο και προσπαθείς να την ευχαριστηθείς όσο περισσότερο γίνεται, ενώ παράλληλα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και με ανεβασμένη διάθεση. Τώρα θέλεις να φλερτάρεις και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η αρνητική πλευρά αυτής της διέλευσης είναι ότι λειτουργείς με κάποια δόση ανωριμότητας και παιδικότητας, έτσι θα χρειαστείς καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Στα ερωτικά σου μπαίνεις σε μια καλή περίοδο και προσεγγίζεις αγαπημένα πρόσωπα. Τέλος, είναι μια καλή περίοδος για να αποκτήσεις παιδί αν το επιθυμείς, ενώ αν είσαι ήδη γονιός περνάς χρόνο με τα παιδιά σου και ασχολείσαι με τις σκέψεις τους.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής περνά ξανά στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού. Θέματα λοιπόν που αφορούν αυτούς τους τομείς θα έρθουν στην επιφάνεια αυτό τον καιρό, ενώ προτιμάς να περνάς χρόνο με ανθρώπους που νιώθετε πολύ οικεία και για αυτό θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι. Πιθανώς κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος μπορεί να χρειαστεί την βοήθειά σου για να αντιμετωπίσει κάποιο δικό του ζήτημα. Δεν έχεις διάθεση για πειραματισμούς και νέα πράγματα, συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Το οικογενειακό σου περιβάλλον πάντως είναι η καλύτερη στήριξη που μπορείς να έχεις αυτή την περίοδο για κάθε σου ζήτημα. Η αρνητική πλευρά αυτής της όψης είναι ότι είσαι υπερβολικά συναισθηματικός στην επικοινωνία σου και δυσκολεύεσαι σε καθημερινά ζητήματα, καθώς η λογική και ο προγραμματισμός λείπουν.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.