astropedia.gr

Ερμή στους Ιχθύς από 23/2

Ερμή στους Ιχθύς από 23/2
Στις 23 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και παραμένει έως τις 10 Μαρτίου. Από την διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (μεταβλητών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των μεταβλητών ζωδίων. 

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως) η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων προσδίδει σε γενικές γραμμές ευρηματικότητα, ευελιξία και πνευματική διαύγεια ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς ή του Αέρα (Κριός, Λέων, Ζυγός και Υδροχόος), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει νευρικότητα ή διαφόρων ειδών ψυχαναγκασμούς.

Τι να περιμένω με τον Ερμή στους Ιχθύς;
Αναμφισβήτητα, η συγκεκριμένη θέση του Ερμή (που θεωρείται ως θέση αδυναμίας για τον εν λόγω πλανήτη) προσδίδει ιδεαλισμό και φαντασία στον τρόπο σκέψης μας. Οι εμπνεύσεις και ο οίστρος κατακλύζουν το νου μας, ενώ η διαίσθησή μας έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Παράλληλα, οι απόψεις και οι θέσεις μας χαρακτηρίζονται πλέον από ρομαντική και συμπονετική διάθεση, ενώ οι ίδιοι είμαστε πιο γλυκομίλητοι, ευγενικοί και εσωστρεφείς. Η συναισθηματική ευφυΐα μας έρχεται στο προσκήνιο, ενώ τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας είναι δυσδιάκριτα. Μάλιστα, μπορεί να λέμε περισσότερα ψέματα σε σύγκριση με το πρότερο χρονικό διάστημα ή απλά να αποκρύπτουμε ή να μην αποκαλύπτουμε την αλήθεια. Επιπρόσθετα, οι καλλιτεχνικές και μεταφυσικές μας ανησυχίες έρχονται στην επιφάνεια, ενώ οι ίδιοι τείνουμε να λέμε στους γύρω μας αυτό που θέλουν να ακούσουν, δημιουργώντας ένα (επίπλαστο τις περισσότερες φορές) αίσθημα οικειότητας ή ταύτισης με τους άλλους ανθρώπους. Η συγκέντρωσή μας μάλλον δεν είναι το δυνατό μας σημείο πια, καθώς υπάρχει έντονη ροπή στην ονειροπόληση.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

 
Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς σχετίζεται
 • με τη μελέτη του αποκρυφισμού και της μεταφυσικής
 • με τις συζητήσεις γύρω από την τέχνη
 • με έναν τρόπο σκέψης που χαρακτηρίζεται από πονοψυχιά και συμπονετική διάθεση
 • με την ενασχόληση με τις τέχνες
 • με την ενσυναίσθηση και την ψυχοθεραπεία
 • με τα όνειρα και τα υπερβατικά μηνύματα
 • με τον ύπνο και τη διανοητική χαλάρωση και αποφόρτιση
 • με τη σεναριογραφία, τη σκηνοθεσία και, γενικότερα, με κάθε είδος μυθοπλασίας
 • με τη γλυκύτητα στον τρόπο έκφρασης
 • με την διακριτικότητα
 • με την έλλειψη ευθύτητας και την ανειλικρίνεια
 • με την προσπάθεια αποκρυπτογράφησης του συλλογικού ασυνειδήτου
 • με τον κακό προσανατολισμό
 • με την αφηρημάδα και τη δυσκολία συγκέντρωσης

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά τη διάρκεια της διέλευσής του από το ζώδιο των Ιχθύων

Στις 28 Φεβρουαρίου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ήλιο. Ως εκ τούτου, ο τρόπος σκέψης μας γίνεται κάπως υποκειμενικός, ενώ οι ίδιοι μπορεί σε κάποιες συζητήσεις να φανούμε απόλυτοι. Ας έχουμε, λοιπόν, κατά νου ότι οι διάφορες καταστάσεις της ζωής δεν είναι μόνον άσπρο ή μαύρο αλλά υπάρχουν και άπειρες ενδιάμεσες αποχρώσεις...κι αυτές είναι που τελικά κάνουν τη διαφορά!

Την ίδια ημερομηνία, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη προσδίδει δομή στη σκέψη μας και μας κάνει οργανωτικούς. Ταυτόχρονα, μας βοηθάει να σκεφτούμε ορθολογιστικά και να λάβουμε αποφάσεις -ως επί το πλείστον- με γνώμονα τη λογική και τον ρεαλισμό.

Στις 29 Φεβρουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Ως εκ τούτου, η ανάγκη μας για επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών, συλλογή πληροφοριών και απόκτηση γνώσης έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Ο νους μας μοιάζει αρκετά δραστήριος και ίσως πιο φιλομαθής από ποτέ.

Στις 4 Μαρτίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Ως εκ τούτου, μπαίνουμε στη διαδικασία να εκφράσουμε με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο τις ιδέες και τις απόψεις μας και να αξιοποιήσουμε προς όφελός μας την ευρηματικότητα και την ευφυΐα μας.

Στις 8 Μαρτίου, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Έτσι, οι καλλιτεχνικές και μεταφυσικές μας ανησυχίες μοιάζουν να κυριαρχούν στη ζωή μας και, αναμφίβολα, αναζητούν διέξοδο. Επιπλέον, προσπαθούμε να σταθούμε στον πόνο των γύρω μας αλλά υπάρχει κίνδυνος να ταυτιστούμε μαζί τους, χάνοντας την αντικειμενικότητα του νου μας. Κατά συνέπεια, καταλήγουμε να μελαγχολούμε οι ίδιοι και αδυνατούμε πια να φανούμε χρήσιμοι για τους άλλους ανθρώπους.

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Στις 23/2 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, σταδιακά στρέφεσαι προς τον εαυτό σου και γίνεσαι πιο μοναχικός ενώ παράλληλα προσπαθείς να ερμηνεύσεις και να αποκρυπτογραφήσεις τα υπερβατικά μηνύματα που λαμβάνεις, αξιοποιώντας την διαίσθησή σου η οποία μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Τα δε όνειρα που βλέπεις είναι έντονα και ασαφή ως προς το νόημα ή/και το περιεχόμενό τους. Η επιθυμία σου να κατανοήσεις τον ψυχισμό των άλλων είναι πιο έντονη από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΤΑΥΡΟΣ
Από τις 23/2 ο Ερμής κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, προβαίνεις σε πολύωρες συζητήσεις με τους φίλους σου, οι οποίες σου χαρίζουν ψυχική ικανοποίηση. Οι δε κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ. Ο τρόπος σκέψης σου είναι πλέον πιο ομαδικός αλλά και πιο επιστημονικός, ενώ τα οράματά σου και τα σχέδιά σου για το μέλλον μοιάζουν να έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 23 Φεβρουαρίου η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να βρεις τρόπους που θα προωθήσουν την προσωπική σου ανέλιξη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η διπλωματία και η ευρηματικότητά σου είναι τα κύρια όπλα σου, μέσω των οποίων σου δίνεται η δυνατότητα να απογειώσεις τον τομέα της καριέρας σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 23/2 σου δημιουργεί την επιθυμία να μελετήσεις και να εξερευνήσεις διαφορετικές ιδεολογίες και φιλοσοφίες ζωής. Ο νους σου είναι φιλομαθής και παρουσιάζει μια ροπή στο διάβασμα και στη μελέτη δυσνόητων ή θεωρητικών γνωστικών αντικειμένων, καθώς διψά για επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων του. Οποιουδήποτε είδους εκπαιδευτικές ή συγγραφικές επιδιώξεις ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Αν επιθυμείς να επιδοθείς στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΛΕΩΝ
Στις 23/2 το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει σε μια διαδικασία προσωπικής αυτοανάλυσης, η οποία με τη σειρά της σε οδηγεί σε διάφορα συμπεράσματα σε σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σου, την ψυχοσύνθεσή σου και τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο της Επιστήμης της Ψυχολογίας προς όφελός σου, θέτοντας τα προσωπικά σου όρια και βάζοντας φρένο στην τοξικότητα και τις προσκολλητικές συμπεριφορές των γύρω σου. Τέλος, η σκέψη σου μπορεί να περιστρέφεται γύρω από το σεξ, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε ουσιαστικές συζητήσεις εφ' όλης της ύλης με θέμα τη σεξουαλική απόλαυση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 23/2 ο κυβερνήτης σου Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου βελτιώνονται σημαντικά, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις μαζί τους όσα σε απασχολούν. Τόσο η επικοινωνιακή σου διάθεση όσο και η ενσυναίσθηση σου έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΖΥΓΟΣ
Από τις 23/2 (με το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) ο νους σου επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα. Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα επινοητικός όσον αφορά στον τομέα της υγείας, καθώς βρίσκεις έξυπνες μεθόδους ώστε να επιλύσεις διάφορα θεματάκια άνευ σημασίας. Τέλος, κατορθώνεις χάρη στην ευελιξία και την ευρηματικότητα του νου σου, να τακτοποιήσεις διάφορα διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία σε ταλαιπώρησαν αρκετά κατά το πρότερο χρονικό διάστημα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23/2, έρχονται στο προσκήνιο η δημιουργικότητα του νου σου και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, κατορθώνεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες τους. Επιπλέον, ευνοείται τυχόν ενασχόληση με διανοητικά χόμπι ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου και τον σαγηνευτικό λόγο σου προκειμένου να φλερτάρεις ή να μαγνητίσεις άλλα άτομα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σε ωθήσει σε ορθές αποφάσεις και επιλογές (χρησιμοποιώντας ως όπλο την αλάνθαστη κρίση σου και την ευρηματικότητα του νου σου) σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Τέλος, δεν αποκλείονται και σκέψεις από την πλευρά σου οι οποίες θα αφορούν στο μακρινό παρελθόν σου ή την παιδική σου ηλικία ή την γενέτειρά σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 23/2 η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κάνει ιδιαίτερα έντονη την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις και καλές επιδόσεις σε οποιουδήποτε είδους γραπτές ή προφορικές εξετάσεις. Επιπλέον, ο νους σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και ευέλικτος, ενώ οι επιδόσεις σου σε τυχόν συνεντεύξεις για δουλειά προβλέπεται να είναι εξαιρετικές. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής στους Ιχθύς και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 23 του Φεβρουαρίου σε βάζει στη διαδικασία να ορίσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις και σε μια κατάσταση προσωπικής αυτοαξιολόγησης, ενώ, τέλος, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς χρησιμοποιείς την ευελιξία σου προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις ορισμένα προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν. Αν σκοπεύεις να προβείς σε κάποια αγορά, να είσαι σίγουρος ότι οι άριστες διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την πιο συμφέρουσα και ευνοϊκή για εσένα συμφωνία, ιδίως σε ό,τι αφορά στην τιμή του προσφερόμενου αγαθού ή της προσφερόμενης υπηρεσίας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 23/2 σε κάνει να αισθάνεσαι πιο επικοινωνιακός από ποτέ. Ο νους σου είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ο ίδιος διψάς για γνώση, συλλογή πληροφοριών και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Επιπρόσθετα, επιστρατεύεις τις διπλωματικές σου ικανότητες και το επικοινωνιακό σου ταλέντο προκειμένου να πλασάρεις κατάλληλα τον εαυτό σου και να προωθήσεις τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Τόσο ο τρόπος σκέψης σου όσο και ο λόγος σου μοιάζουν να ασκούν επιρροή στις μάζες κι αυτό καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.