astropedia.gr

Ερμής στους Ιχθύς από 3/3

Ερμής στους Ιχθύς από 3/3
Ο Ερμής εγκαταλείπει τον αντικειμενικό Υδροχόο και εισέρχεται στους υποκειμενικούς και ονειρικούς Ιχθύς στις 3 Μαρτίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 του μήνα. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός ( Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς ), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθύς, η σκέψη μας επηρεάζεται περισσότερο από τις εικόνες, γινόμαστε πιο οπτικοί τύποι και οι συλλογισμοί μας είναι διαισθητικοί και ευφάνταστοι. Είμαστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τον κόσμο του συναισθήματος, ο οποίος χρωματίζει τόσο τις σκέψεις μας όσο και το στυλ επικοινωνίας μας. Μαντεύουμε καλά, εκφραζόμαστε με εικόνες και παίρνουμε αποφάσεις διαισθητικά. Μας ελκύουν περισσότερο οι πληροφορίες που αυξάνουν την συνείδηση.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής από τους Ιχθύς


Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από τους Ιχθύς και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο διαισθητικά και λιγότερο λογικά. Φόβοι και σκιές από το υποσυνείδητό σου σε κάνουν να κρατάς τα λόγια σου, αλλά ταυτόχρονα αυτό είναι μια πολύ καλή αφορμή για να επεξεργαστείς θέματα που σε αγχώνουν. Θα χρειαστεί να μπεις σε μια διαδικασία να βάλεις τάξη στα σχέδιά σου και δε θα είσαι ανοιχτός σε συζητήσεις και ανακοινώσεις ακόμη. Όταν ολοκληρωθεί η διέλευση θα έχεις καταφέρει να αλλάξεις κάτι σημαντικό και να καταλήξεις πώς πρέπει να κινηθείς, αλλά θα δεις ότι ακόμη δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο ανοιχτά και κοινωνικά και να ανοίγεσαι περισσότερο μιλώντας και επικοινωνώντας για τα σχέδια σου και τους στόχους σου ή περνώντας περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σου φέρει προβλήματα όμως καθώς δεν θα είναι όλοι σύμφωνοι ή βοηθητικοί σε αυτά που θες να κάνεις, πράγμα που θα φέρει εντάσεις και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να κρίνεις σε ποιους μπορείς να βασιστείς και σε ποιους όχι. Εντάσεις και διαφωνίες προς το τέλος της διέλευσης θα έχεις και με το ερωτικό σου ταίρι. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο πρακτικά και πιο συγκεκριμένα σε σχέση με τον γάμο σου ή με την καριέρα σου. Προς τα μέσα του μήνα θα δεις ότι κάποιες καταστάσεις στην εργασία σου δεν είναι αυτό που φαίνονται και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες αλλά και σε αυτά που ακούς. Κάποιος συνεργάτης ή κάποιο θέμα με συνεργασία θα χρειαστεί την προσοχή σου, καθώς οι συνθήκες γίνονται πιο σοβαρές. Ευκαιρίες για να βρεις λύσεις και να φέρεις την ισορροπία προχωρώντας παρακάτω υπάρχουν, αλλά ίσως χρειαστεί να κόψεις με μαχαίρι κάποια πράγματα ή κάποιες αντιδράσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σε οδηγεί να κάνεις μεγαλόπνοες σκέψεις και σχέδια για σένα και το μέλλον σου και δημιουργούνται συνθήκες για να μελετήσεις τις καταστάσεις καλύτερα, περισσότερο αντικειμενικά και πιο ψύχραιμα. Η διέλευση αυτή του Ερμή θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα και εντάσεις στον καθημερινότητα στο γραφείο ή στην δουλειά σου και θα χρειαστεί ίσως να επιβάλεις ή να εφαρμόσεις τον κανονισμό για να μπουν όλα σε τάξη. Το διάστημα αυτό σου δίνει αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδιά σου, αλλά θα χρειαστεί να βασιστείς σε συνεργάτες ή σε έναν σύντροφο που έχουν την δύναμη και αντέχουν ακόμη να παλέψουν μαζί σου για το ιδανικό. Δέξου διαφορετικές ιδέες ή τεχνικές και προσεγγίσεις που έρχονται από αυτούς. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο βαθιά και να αναλύεις τα δεδομένα με πολλούς τρόπους. Γίνεσαι περισσότερο ερευνητικός και λιγότερο ομιλητικός και προσπαθείς να εξιχνιάσεις κάποιο μυστήριο. Το ερωτικό σου κομμάτι επίσης θα τονιστεί πολύ από αυτή την διέλευση και θα προσπαθήσεις να πας πιο βαθιά στην καρδιά του συντρόφου σου χρησιμοποιώντας λόγια που δεν έχεις χρησιμοποιήσεις μέχρι τώρα. Γύρω στα μέσα του Μάρτη θα γίνει μια σοβαρή συζήτηση που θα σου ξεκαθαρίσει πολλά και θα αναγκαστείς να περιορίσεις αρκετά τον αυθορμητισμό και τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου είναι βασικά ένα ζήτημα που θα αναδειχτεί με τον Ερμή από την θέση των Ιχθύων και θα χρειαστεί να αναδιαμορφώσεις και να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις αυτό το θέμα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο ισορροπημένα και πιο αντικειμενικά. Τα δεδομένα που συλλέγεις αυτή την περίοδο και τις πληροφορίες που μαθαίνεις τις μοιράζεσαι με τους άλλους όχι σαν κουτσομπολιό, αλλά σαν κάτι που σε φέρνει πιο κοντά με αυτούς. Περιορισμοί και προβλήματα στο σπίτι σου ή με θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά θα ορθωθούν μπροστά σου γύρω στα μέσα του Μαρτίου, αλλά μέσα από υπομονή και μέσα από την άντληση δύναμης από το παρελθόν σου και από τον εαυτό σου ή μέσα από την βοήθεια και την συμβουλή ενός ειδικού ή ενός δασκάλου στον τομέα του, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Με αυτή την διέλευση τέλος, θα δεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται για σένα να σε προσεγγίσει πιο προσωπικά, αν και υπάρχουν αρκετά εμπόδια για να μπορέσει να γίνει αυτό στο τώρα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο καθαρά και πιο πρακτικά, αλλά ίσως και λίγο περισσότερο από ό,τι θα ήθελες. Περνάς τα πάντα μέσα από έναν μεγεθυντικό φακό και αναλύεις κάθε μικρή λεπτομέρεια. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις, έριδες και φωνές ή πείσματα γύρω στα μέσα του Μαρτίου και να έχεις περιορισμούς και σκληρά λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, δυσκολίες στις σχέσεις με αδέλφια ή συγγενείς. Τα οικονομικά σου ή τα οικονομικά της οικογένειάς σου θα ξυπνήσει αυτή η διέλευση επίσης και θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που μέχρι τώρα χειρίζεσαι τα θέματα. Τέλος, με αυτή την διέλευση μπορεί να αισθανθείς υπερφορτωμένος από σχέδια που πρέπει να υλοποιήσεις και αυτό να μη σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να διαταράξει τον ύπνο σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και κάνει την σκέψη σου πιο παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη. Το μυαλό σου πετάει στις διασκεδάσεις, στο ρίσκο και στην χαρά που δίνει ο έρωτας στην ζωή. Πρόσεχε γιατί στον οικονομικό τομέα μπορεί όλη αυτή η ευχάριστη διάθεση να σου στοιχίσει και γύρω στα μέσα του Μάρτη να αντιμετωπίσεις στενότητα στην ρευστότητα. Η γλώσσα σου και ο τρόπος που επικοινωνείς γίνονται τα δυνατά σου σημεία και μπορείς φέρεις αλλαγή και μεταμόρφωση σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια ή στενούς συγγενείς. Επίσης θα αναλογιστείς κατά πόσο η ιδεολογική ομάδα στην οποία ανήκεις και οι στόχοι που υποστηρίζεις είναι πλέον θέσεις που σε εκφράζουν ατομικά και θα σκεφτείς αν χρειάζεται να αλλάξεις ρότα και πορεία. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι σε σχέση με το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια και οι αναμνήσεις είναι έντονες. Η ανάγκη σου για ασφάλεια και για ησυχία μεγαλώνει αυτή την περίοδο και οι επικοινωνίες σου γίνονται προς πρόσωπα από το παρελθόν σου ή προς πρόσωπα που σου δημιουργούν αυτή την ασφάλεια. Θέματα καριέρας μπορεί να αναδείξει αυτή η διέλευση, καθώς συνειδητοποιείς ότι μπορείς να βασιστείς μόνο στις δικές σου ενέργειες και δυνάμεις γιατί τις ιδέες και προτάσεις σου δεν τις δέχονται τόσο θετικά οι συνάδελφοί σου. Στα μέσα του Μαρτίου να προσέξεις εμπλοκές με συγγενείς, περιουσιακά ζητήματα και μην υπογράψεις σημαντικά έγγραφα ή μην δεσμευτείς σε κάτι χωρίς να έχεις επεξεργαστεί όλες τις λεπτομέρειες. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο απλά και λιγότερο σύνθετα. Ξαλαφρώνεις από σκέψεις που σε βασανίζουν και ίσως να σχεδιάσεις ένα ταξίδι αυτή την περίοδο. Συζητάς περισσότερο με στενούς συγγενείς και αδέλφια και δέχεσαι ή στέλνεις πολλά μηνύματα. Εκφράζεσαι περισσότερο σε θέματα αγάπης και παρόλο που μέσα σου μπορεί να υπάρχει κάποιος έντονος φόβος ή ανασφάλειες γύρω από απόρριψη ή σε σχέση με το ότι δεν είσαι απόλυτα τέλειος, εσύ έχεις το θάρρος να μιλήσεις ξεκάθαρα και να πεις αυτά που θες και σκέφτεσαι ότι είναι σωστά. Στην πορεία της διέλευσης θα πάρεις μεγάλη δύναμη καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν χρειάζεται να γίνουν όλα τώρα ή ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα τώρα. Μια μεγάλη ιδέα αποτελείται από πολλές μικρές και η απόσταση καλύπτεται από πολλά μικρά βήματα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο πρακτικά και με γνώμονα την διαχείριση και την εκμετάλλευση των αγαθών και των υλικών πόρων που έχεις. Επίσης, επεξεργάζεσαι καλύτερα ή πολύ απλά συνειδητοποιείς ταλέντα και ικανότητες που έχεις. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις το πλάνο διαχείρισης των οικονομικών σου και να βρεις τρόπους να περιορίσεις ή να τιθασεύσεις τα έξοδά σου. Προς τα μέσα του μήνα θα περιοριστείς ή θα πάρεις άσχημες ειδήσεις από κάποιον φίλο και θα χρειαστεί να διαθέσεις χρόνο ή χρήμα και σίγουρα ένα κομμάτι του εαυτού σου σε αυτόν. Η διέλευση σου ξυπνάει βαθιές μνήμες και υποσυνείδητες εγγραφές που μπορούν να σε αλλάξουν αν ασχοληθείς με μια μορφή αυτοανάλυσης ή ψυχοθεραπείας. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο ατομικά και σε σχέση με το πώς προσεγγίζεις την ζωή, το σώμα σου και την εμφάνισή σου. Μιλάς και επικοινωνείς περισσότερο, δέχεσαι και ανταλλάσσεις μηνύματα και αποκτάς μια πιο συνειδητή αυτοπεποίθηση. Κάποιες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στα μέσα του Μάρτη σε σχέση με την καριέρα σου ή με κάποιον από τους γονείς σου θα σε κάνουν να πάρεις αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σου. Η δύναμη των πεποιθήσεων σου, το ιδεολογικό σου πλαίσια αλλά και κάποιοι φίλοι θα σε κάνουν να αισθανθείς δυνατός και να βρεις λύσεις. Το βασικό θέμα αυτής της διέλευσης είναι να βρεις την ισορροπία και το μέτρο σε όλα και κυρίως στις σχέσεις κάθε είδους. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter