astropedia.gr

Ερμής σύνοδος Δίας στις 5/3

Ερμής σύνοδος Δίας στις 5/3
Από την πρώτη έως τις 6 Μαρτίου, ο Ερμής και ο Δίας συμπορεύονται στο ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου, όψη η οποία ευνοεί Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους πρωτίστως, αλλά δευτερευόντως και Κριούς, Λέοντες και Τοξότες που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 14η ως την 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα ότι τα πάντα θα λειτουργήσουν για το καλύτερο, ενώ έχεις ιδέες για να βελτιώσεις τη ζωή σου, ίσως ακόμα σκεφτείς να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και τις δεξιότητές σου μέσω περαιτέρω μελέτης. Επίσης, αυτό το διάστημα είσαι πιο γενναιόδωρος, παρέχεις τις έμπειρες συμβουλές σου και υποστηρίζεις όσους έχουν την ανάγκη σου. Τώρα θέλεις να μυηθείς (Ερμής) σε μεγάλες (Δίας) ιδέες (Υδροχόος), να δεις μπροστά βρίσκοντας τον σπόρο της Γνώσης παντού γύρω σου, βρίσκοντας τις απαντήσεις για να τις μοιραστείς μετά με τους άλλους, σαν δάσκαλός τους, τώρα που ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά ο σοβαρός «καθηγητής» Κρόνος.

Αυτό το διάστημα, νέες, σπουδαίες και επεκτατικές ιδέες οδηγούν στη διεύρυνση των οριζόντων σου, τόσο κυριολεκτικά, μέσα από ταξίδια σε ξένα και άγνωστα μέρη, όσο και διανοητικά, μέσα από τη μελέτη, όπως τη θρησκεία, την πνευματικότητα, το μυστικισμό και την φιλοσοφία. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να επεκταθείς καθώς έχεις εμπιστοσύνη στις ιδέες σου και αυτοπεποίθηση, παίρνεις περισσότερα ρίσκα, εκφράζεσαι με ειλικρίνεια και διεκδικείς πράγματα για τον εαυτό σου. Αυτή είναι η τρίτη φορά που πραγματοποιείται αυτή η όψη, μέσα σε σύντομο διάστημα, αρχικά στις 11/1 και έπειτα στις 14/2. Τι καλό συνέβη τότε;

Η συνάντηση του Κερδώου Ερμή (που σχετίζεται με το κέρδος), με τον πλανήτη της Τύχης (Δίας) ενδεχομένως να φέρει αναπάντεχα ευκαιρίες καριέρας –ή κοινωνικής ανόδου– σε κάποιους! Θα πρέπει λοιπόν να καλέσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να δεις πώς θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Δίας μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε υπερβολές και μια τάση να υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να προσφέρουμε. Έτσι λοιπόν, αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιορίσεις τα μεγάλα λόγια σου και να μην υπερβάλεις με τις ικανότητές σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: