astropedia.gr

Ερμής τετράγωνο Κρόνος (R) στις 23/9

Ερμής τετράγωνο Κρόνος (R) στις 23/9
Από τις 21 ως τις 24 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής από τον διπλωμάτη Ζυγό θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον φιλόδοξο Αιγόκερω, μια δύσκολη όψη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 22η ως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Για τις τέσσερις αυτές ημέρες κυριαρχούν οι αρνητικές και απαισιόδοξες (Κρόνος) σκέψεις (Ερμής), ενώ οι συζητήσεις γίνονται στα πλαίσια της ασυνεννοησίας. Σε κάθε συζήτηση υπάρχει επιφυλακτικότητα και από τις δυο πλευρές και αυτό δυσχεραίνει την εξεύρεση λύσης. Μια συμφωνία στην οποία υπολόγιζες μπορεί να καθυστερήσει, ενώ ένα ταξίδι στο οποίο ήλπιζες, τελικά απέχει από τις προσδοκίες σου. Γενικότερα άλλωστε είσαι πιο εσωστρεφής και δεν μοιράζεσαι όλα όσα σκέφτεσαι.

Σε αυτή την όψη ο Κρόνος φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία σου και δυσκολεύεσαι να πείσεις τον περίγυρο ή τους συνεργάτες σου με τα επιχειρήματά σου, όμως και εσύ δεν κάνεις αρκετή προσπάθεια να δεις τις καταστάσεις με τα δικά τους μάτια, αφού υπάρχει αδιαλλαξία. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ψυχρανθείς με πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ακόμη με συγγενείς ή γείτονες, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως απλώς θέλεις να μείνεις μόνος σου. Σκέφτεσαι πάντως πιο σοβαρά τα πράγματα και επιλέγεις να πάρεις πιο ώριμες αποφάσεις, με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Έχεις παράλληλα και κάποια ανασφάλεια, ίσως να είσαι πιο ντροπαλός από ό,τι συνήθως, όταν πας να εκφράσεις τις απόψεις σου και γι’ αυτό είναι καλύτερο να ακούσεις την άποψη ενός πιο έμπειρου προσώπου για το θέμα που σε απασχολεί. Επίσης, οι συσκευές επικοινωνίας ή το μεταφορικό σου μέσο μπορεί να σε παιδέψουν αυτές τις μέρες και οι διάφορες μικρολεπτομέρειες συντελούν στο ότι σπάνε πιο εύκολα τα νεύρα σου. Με την όψη αυτή γενικότερα το μυαλό μπλοκάρεται και χάνεις περισσότερο χρόνο από όσο θα έπρεπε καθώς ασχολείσαι με λεπτομέρειες. Γίνε λοιπόν πιο υπομονετικός και λιγότερο επικριτικός!


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: