astropedia.gr

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας (R) στις 30/7

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας (R) στις 30/7
Από τις 28 Ιουλίου ως την 1 Αυγούστου, ο  Ερμής στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από Ιχθύς, μια ευνοϊκή όψη για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς πρωτίστως, αλλά και για Ταύρους και Αιγόκερους δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Άρη, Αφροδίτη και  Ερμή) από την 17η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Έτσι λοιπόν, τώρα βλέπεις τον κόσμο που σε περιβάλλει με περισσότερη κατανόηση και η δημιουργική σου φαντασία είναι σε έξαρση. Τώρα τα σημάδια που ψάχνεις για να πάρεις αποφάσεις για το σταυροδρόμι που νιώθεις πως βρίσκεσαι έρχονται σε σένα την στιγμή που είσαι έτοιμος. Ένα τραγούδι που πετυχαίνεις τυχαία στο ραδιόφωνο, θέλει κάτι να σου πει, μια σκηνή, ένα στιγμιότυπο που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν άσχετο με σένα, τώρα είναι σαν μια ουράνια «πινακίδα» φωτεινής επιγραφής που σε κατευθύνει, σαν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ο Ερμής στον ευαίσθητο Καρκίνο, σε θετική όψη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα σε βοηθά πιο εύκολα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να μιλήσεις γι’ αυτά στους δικούς σου ανθρώπους, κάνοντας αναφορές και στο παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα τώρα είναι πιο ώριμες οι συνθήκες για να σε ακούσουν οι άλλοι και να σε καταλάβουν. Η διαίσθησή σου επίσης είναι ιδιαίτερα τονισμένη και χάρη σε εκείνη βρίσκεις λύσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος, τα όνειρα που βλέπεις σου δείχνουν το δρόμο και είναι προτιμότερο να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, αυτή που βγαίνει μέσα από την καρδιά. 

Μπορείς άλλωστε να αντιληφθείς τώρα μια κατάσταση χωρίς να χρειάζονται πολλά λόγια. Επίσης, αυτή η όψη είναι καλή και δημιουργική για τους καλλιτέχνες και τα άτομα που σχετίζονται με την τέχνη, καθώς έχουν σημαντικές εμπνεύσεις. Τέλος, είναι αυξημένες και οι διπλωματικές σου ικανότητες, τις οποίες και θα χρειαστείς καθώς την ίδια μέρα που κορυφώνεται αυτή η όψη, ταυτόχρονα ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Δες εδώ πώς θα σε επηρεάσει αυτή η όψη.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: