astropedia.gr

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στις 22/5

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στις 22/5
Από τις 21 ως τις 23 Μαΐου, ο Ερμής από το αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια δύσκολη όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και/ή για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Αυτό το διάστημα υπάρχει μια έντονη σύγχυση στην ατμόσφαιρα, τα όρια δεν είναι ξεκάθαρη και σε επίπεδο επικοινωνίας άλλα μας λένε οι άλλοι και άλλα καταλαβαίνουμε, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται με όσους επικοινωνείς και συνδιαλέγεσαι, θα πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτικός με οικονομικές ή εμπορικές συναλλαγές, μιας και ο Ερμής λέγεται και «Κερδώος» αφού συνδέεται με τα κέρδη και το εμπόριο.

Ο Ποσειδώνας είναι πιο ισχυρός από τον Ερμή και δείχνει πως είναι περίοδος με παγίδες, έτσι με αυτή την όψη μπορεί να διαρρεύσει κάποιο μυστικό ή μπορεί να εμπλακείς σε μπερδεμένες καταστάσεις και μην εμπιστεύεσαι άκριτα όσα θα σου πουν, μπορείς όμως να κινηθείς αν έχεις εξασφαλίσεις την αξιοπιστία όσων θα ακούσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να έχεις στο πλευρό σου πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς, όπως τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και που έχουν αποδείξει πως δεν παρασύρονται από φήμες και ανακρίβειες, αλλά την σωστή ώρα σε βοήθησαν να πάρεις την σωστή απόφαση.

Γενικότερα αυτές τις μέρες υπάρχει έντονη η τάση για ψευδείς δηλώσεις, ανακρίβειες και πλαστά έγγραφα, πρόσεξε λοιπόν αν έχεις κατά νου να υπογράψεις κάτι σημαντικό. Η φαντασία σου πάντως οργιάζει, και ενδεχομένως να μπορούσε να σου βγει σε κακό αυτό. Πρόσεχε όμως τις συσκευές επικοινωνίας σου, καθώς η όψη αυτή μιλάει και για απώλειες, είσαι άλλωστε πιο αφηρημένος αυτές τις μέρες και αυτό σε κάνει εύκολο θύμα σε επιτήδειους. Τέλος, μην πιστεύεις απόλυτα τις υποσχέσεις που θα σου δώσουν, ενώ αυτές τις μέρες κινδυνεύεις να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, οφείλεις λοιπόν να είσαι διπλά προσεκτικός.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: