astropedia.gr

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στις 27/11

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στις 27/11
Από τις 25 ως τις 28 Νοεμβρίου, ο Ερμής από το πύρινο και πληθωρικό ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια δύσκολη όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 21η ως την 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Αυτό το διάστημα υπάρχει μια έντονη σύγχυση στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται με όσους επικοινωνείς και συνδιαλέγεσαι. Οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα με την επιρροή αυτής της όψης και υπάρχουν απογοητεύσεις τις οποίες δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσει και προτιμάς να βλέπεις τις καταστάσεις μέσα από «ροζ γυαλιά» καθώς τα γκρίζα σημεία της κατάστασης σε πληγώνουν.

Με αυτή την όψη μπορεί να διαρρεύσει κάποιο μυστικό ή μπορεί να εμπλακείς σε μπερδεμένες καταστάσεις λόγω απερισκεψίας ή υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων σου και τελικά βρίσκεσαι μπλεγμένος σε μπελάδες. Η θετική πλευρά αυτής της όψης είναι ότι δίνει σπουδαία καλλιτεχνικά επιτεύγματα και ίσως αυτό να ήταν το κλειδί που έψαχνες, καθώς μέσα από την Τέχνη μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους να σε καταλάβουν καλύτερα. Ο Τοξότης συνδέεται και με τον αθλητισμό και τώρα θα ήταν μια καλή ευκαιρία να βγάλεις όλη σου εκεί. Αντίθετα, αυτές τις μέρες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή με τις ουσίες, ειδικά το αλκοόλ, καθώς είσαι πιο επιρρεπής σε καταχρήσεις.

Δυσκολεύεσαι πάντως αυτές τις μέρες να διακρίνεις που τελειώνει η αντικειμενική πραγματικότητα και που αρχίζει η αυταπάτη, και αν τυχόν «στριμωχτείς» αυτές τις μέρες σε επαφές που δεν σε ευνοούν, χρησιμοποιείς όλα τα διαθέσιμα μέσα, θετικά και αρνητικά, για να ξεφύγεις. Όπως και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρόσεχε όμως τις συσκευές επικοινωνίας σου, καθώς η όψη αυτή μιλάει και για απώλειες, είσαι άλλωστε πιο αφηρημένος αυτές τις μέρες. Τέλος, μην πιστεύεις απόλυτα τις υποσχέσεις που θα σου δώσουν, ενώ αυτές τις μέρες κινδυνεύεις να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, ειδικά αν το ωροσκόπιό σου συνηγορεί σε αυτό.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.