astropedia.gr

Ερμής τρίγωνο Δίας (R) στις 21/9

Ερμής τρίγωνο Δίας (R) στις 21/9
Από τις 12 ως τις 25 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο, μια ευνοϊκή όψη για τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους πρωτίστως, αλλά και για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 16η ως την 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Έτσι λοιπόν, αυτό το διάστημα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς τώρα το μυαλό σου είναι ανοικτό προς όλες τις κατευθύνσεις, μπορείς και βλέπεις αντικειμενικά την κάθε κατάσταση, ενώ βρίσκεις τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο για να φτάσεις στους στόχους σου, χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι περίοδος που μπορείς να στηριχτείς στον εαυτό σου για λύσεις καθώς μπορείς λοιπόν να ακούσεις την διαίσθησή σου και να βγεις ωφελημένος μέσα από αυτή, αρκεί να έχεις νου καθαρό, αντικειμενική αντίληψη, και να ακούς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

Αυτή η όψη σε βοηθά να προβάλεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου οι οποίες γίνονται αποδεκτές από τους άλλους, έχεις την ικανότητα να επικοινωνείς και να εκφράζεσαι με σαφήνεια με τους άλλους. Επίσης δείχνει πως καταφέρνεις και κάνεις σημαντικές συμφωνίες, να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, να μελετήσεις νομικά έγγραφα. Μπορεί να πάρεις αυτές τις μέρες μια πολύ σημαντική πληροφορία ή μια αισιόδοξη είδηση και τα μηνύματα που στέλνεις βρίσκουν ανταπόκριση. Ταυτόχρονα, αυτή η όψη ευνοεί τα ταξίδια, το γράψιμο, τη διδασκαλία, τη μελέτη, την υποβολή αιτήσεων και εντύπων, τις επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ακριβείς διαγνώσεις και παρατηρήσεις.

Οι συζητήσεις που θα γίνουν σε οποιοδήποτε επίπεδο είτε προσωπικό είτε φιλικό είτε επαγγελματικό θα είναι πολύ εποικοδομητικές και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ορθότερες αποφάσεις. Μάλιστα, ο πλανήτης της Τύχης Δίας είναι ανάδρομος, που σημαίνει πως όλα τα θετικά που διάβασες παραπάνω μπορεί να σχετίζονται με πράγματα και καταστάσεις που δεν ευοδώθηκαν στο παρελθόν, τώρα όμως έχουν σημαντικές δεύτερες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να έρχεται στα χείλη σου ένα χαμόγελο που περίμενες καιρό!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.