astropedia.gr

Ερμής τρίγωνο Ουρανός στις 30/1

Ερμής τρίγωνο Ουρανός στις 30/1
Από τις 28 ως τις 31 Ιανουαρίου, ο Ερμής στο σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά και για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 11η ως την 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Είναι ξεκάθαρο ότι το Σύμπαν θέλει να σου δώσει ένα ακόμα μήνυμα, ή ένα ακόμα… μάθημα για κάποιους, καθώς σου αποκαλύπτει όλο το πλαίσιο που μπορεί να αγνοούσες, καθώς είναι η τρίτη φορά που τα δυο αυτά ουράνια σώματα σχηματίζουν αυτή την όψη. Η πρώτη ήταν γύρω στις 17 Δεκεμβρίου, η δεύτερη γύρω στις 7 Ιανουαρίου και η τελευταία είναι τώρα. Και οι δυο αυτοί πλανήτες σχετίζονται με το μυαλό, την νόηση και την πληροφορία, έτσι έχε μάτια και αυτιά ανοιχτά!

Επίσης, η παρουσία σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κάνει πολύ δημοφιλή και βλέπεις τις μετοχές σου να ανεβαίνουν, ενώ η τεχνολογία γενικότερα είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο στα χέρια σου, μέσα από την οποία υλοποιείς τους στόχους σου ή έρχεσαι σε επαφή που έχουν ίδιους στόχους με σένα. Αυτή η όψη σε βοηθά να προβάλεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου όσο εκκεντρικές και αν είναι, έχεις την ικανότητα να επικοινωνείς και να εκφράζεσαι με σαφήνεια με τους άλλους. Επίσης δείχνει πως καταφέρνεις και κάνεις σημαντικές συμφωνίες και να ασχοληθείς με λεπτομέρειες.

Μπορεί να πάρεις αυτές τις μέρες μια πολύ σημαντική πληροφορία ή μια απρόσμενη είδηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και τα μηνύματα που στέλνεις βρίσκουν ανταπόκριση. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάς πως οι ιδέες και οι πληροφορίες από μόνες τους δεν έχουν νόημα, θα πρέπει να μπουν σε μια πρακτική εφαρμογή και να έχουν απτό αποτέλεσμα, καθώς τόσο ο Ερμής όσο και ο Ουρανός βρίσκονται σε ζώδια Γης, ζώδια που απατούν έργα και όχι… λόγια (το μειονέκτημα δηλαδή αυτής της όψης).


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter