astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 11 έως 17 Ιανουαρίου 2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 11 έως 17 Ιανουαρίου 2021


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό να μάθεις κάποια πράγματα για τον σύντροφό σου από φίλους ή γνωστούς, μέσα σε αυτή την εβδομάδα, που θα σε προβληματίσουν έντονα. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σου πει αν είναι κακόβουλα κουτσομπολιά ή αν έχουν αντίκρισμα στην πραγματικότητα, και αναλόγως να κινηθείς.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κρατά κλειστά τα χαρτιά του και αυτό το μυστήριο δεν σε ενθουσιάζει και τόσο. Θέλεις να λυθούν τα μυστήρια. Αυτές τις μέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις περισσότερα πράγματα για το άτομο αυτό και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο είναι ένας από όσους μπορούν να σου δώσουν πληροφορίες.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ενδεχομένως αυτή η εβδομάδα να είναι «ομιχλώδης» για σένα και το ταίρι σου. Θέσεις, καταστάσεις και πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί μεταξύ σας, δημιουργούν αστάθεια αλλά και αποπροσανατολισμό. Οι εξυγιαντικές τάσεις θα ήταν καλό να επικρατήσουν και σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αισθάνεσαι μια έντονη αβεβαιότητα για το αν θα καταφέρεις επιτέλους να διώξεις τη μοναξιά από πάνω σου. Αυτή την εβδομάδα μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να πάρει το πάνω χέρι και σπάσε τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σου με τη βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα ενδυνάμωσης της σχέσης σου. Πόθος, συχνό και έντονο σεξ, φλογερές στιγμές είναι μερικά από αυτά που θα κυριαρχήσουν για σένα και το ταίρι σου αυτές τις μέρες. Γίνεσαι ακαταμάχητος/η και μαγνητίζει το σεξαπίλ και η αυτοπεποίθησή σου. Τώρα μπορείς να ισχυροποιήσεις τα συναισθήματα μέσα στη σχέση σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ενδιαφέρουσα αλλά και ευεργετική εβδομάδα αυτή για σένα στα αισθηματικά σου. Η πιθανότητα να συνδεθείς ερωτικά και να υπάρξει έντονη χημεία μεταξύ εσένα και του προσώπου που σε ενδιαφέρει, είναι πολύ μεγάλη. Διεκδίκησε τις καλύτερες προοπτικές για σένα με την βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να γίνεις ένα με την προσεκτικότητα. Διαισθάνεσαι πως έχεις γίνει αποδέκτης ψέματος από το ταίρι σου. Αντιλαμβάνεσαι μια περίεργη συμπεριφορά από το αγαπημένο σου πρόσωπο κι αυτό σε κάνει δύσπιστο/η απέναντί του. Εξέτασε την κατάσταση μαζί με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και πράξε ανάλογα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η ανάγκη σου να ταιριάξεις με έναν άνθρωπο είναι μεγάλη, γι’ αυτό απέφυγε αυτή την περίοδο κάθε εγωισμό και εγωκεντρικότητα. Ανάπτυξε την ικανότητα προσαρμογής στις καταστάσεις, παραμένοντας προσεκτικός/η με τα άτομα που γνωρίζεις και φλερτάρεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες και ενασχολήσεις που δεν θα σχετίζονται με το ταίρι σου, και αυτό θα φέρει απομακρύνσεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν έντονες συζητήσεις ή και τσακωμοί γιατί το ταίρι σου θα νιώσει πως χάνεις το ενδιαφέρον σου για τη σχέση σας. Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μήπως και χρειάζεται να αλλάξεις τα σχέδιά σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η επιφυλακτικότητα και η δυσκολία να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι στο άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά, θα σταθούν εμπόδιο αυτή την εβδομάδα για σένα. Μην αφήσεις την απαισιοδοξία να σε καταβάλει και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μπροστά σου έχεις μια τυχερή εβδομάδα όπου εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα βιώσετε την συντροφιά ο ένας του άλλου, μακριά από κακές διαθέσεις, φόβους ή κατατονία. Θετικές μέρες με ευχάριστες εξελίξεις και με μειωμένες τις καθημερινές έγνοιες, τις επιβαρύνσεις και τα προβλήματα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Βγες από το καβούκι σου αυτές τις μέρες. Η τύχη επιστρέφει πάνω σου και εσύ καλό θα ήταν να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα έχεις, ακόμα κι αν σου φαίνονται ασήμαντες. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι πως έχει έρθει ο καιρός να κάνεις κάτι για να δυναμώσει ο δεσμός σου με το ταίρι σου και να μπει σε μια σταθερότερη βάση η σχέση σου. Πάρε μια ανάσα, σκέψου ήρεμα τι θα μπορούσες να κάνεις και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε μαζί να δείτε τα επόμενα βήματά σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το πρόσωπο που έχεις στις σκέψεις σου σε κρατά και στις δικές του σκέψεις. Θέλει να ενδυναμώσει αυτό που προς το παρόν μοιράζεστε και να περάσετε στο επόμενο στάδιο, όχι απαραίτητα με ερωτικό, αλλά σίγουρα με σταθερά βήματα. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μετά από πολύ καιρό που έχουν μείνει στο σεντούκι ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο φως. Ζύγισε καλά τα νέα που θα πάρεις ενδεχομένως από κάποιο τηλεφώνημα και συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν δράσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πρόκειται να ανοιχτούν σε σένα κάποια πρόσωπα που έχεις γνωρίσει και να μάθεις γι’ αυτά αρκετά πράγματα, αυτές τις μέρες. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να φτάσουν στα αυτιά σου πληροφορίες που αφορούν σε άτομο από το παρελθόν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ενδείκνυται να επανεξεταστούν ορισμένα θέματα μέσα στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα, που έχουν φέρει εσένα και το ταίρι σου σε διαφωνίες και έντονες συζητήσεις. Έχεις κουραστεί ψυχικά κι άλλη μία λεκτική αντιπαλότητα δεν θα βοηθούσε. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πως να διαχειριστείς τις καταστάσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα επιδίωξε να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η απ’ όσο συνήθως, μιας και έχει έρθει η ώρα να διαχωρίσεις τη βρώμη από το πίτουρο. Αναζήτησε νέα γνωριμία αν τα πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις δίνουν άκαρπα αποτελέσματα. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει αυτές τις μέρες να σε παρασύρει σε μια παγίδα, χρησιμοποιώντας όμορφα λόγια. Κατά πάσα πιθανότητα φθονεί τη σχέση που έχεις με το ταίρι σου και θέλει να τη βλάψει. Συγκέντρωσε τη προσοχή σου σε όλα και καθοδηγήσου από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κράτα μικρό καλάθι αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει ενδεχόμενο ούτε τα μισά από όσα ακούς ή γίνονται να είναι αληθινά. Αυτό θα μπορούσε να βλάψει την προσπάθειά σου να απομακρυνθείς από την μοναχικότητά σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πολύ πιθανόν η σχέση να έχει εμφανίσει σημάδια κρίσης τελευταία. Μέσα σε αυτές τις μέρες θα δοθεί η δυνατότητα να κάνει στροφή η κατάσταση και με διεργασίες αλλαγής και προσαρμογής να προχωρήσεις εσύ και το ταίρι σου μέσα σε νέο κύκλο πραγμάτων. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είναι καιρός να αναλογιστείς καινούρια κατεύθυνση ώστε να λήξεις την περίοδο της μοναχικής σου ζωής. Αυτές οι μέρες σου προσφέρουν την δυνατότητα να κάνεις νέα σχέδια και νέα φλερτ, να αναγεννηθείς και να κλείσεις την πόρτα της μοναξιάς. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Θα μείνεις λίγο μακριά από την κοινωνική ζωή αυτή την εβδομάδα, απολαμβάνοντας το ταίρι σου σε στιγμές τρυφερές και συναισθηματικές. Έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να έρθεις πιο κοντά με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να δεις κάτω από την επιφάνεια τη σχέση σου και τις ανάγκες σας.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάτι κινείται από το παρελθόν σου, αυτές τις μέρες. Μη βιαστείς να επενδύσεις εκ νέου πριν βεβαιωθείς για τα αισθήματα και τα κίνητρα του/της πρώην σου. Μαζί με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, αναζήτησε τι είναι αυτό που σε κάνει να σκέφτεσαι μια νέα κατάσταση με κάτι από τα παλιά.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: