astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 18 έως 24 Ιανουαρίου 2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 18 έως 24 Ιανουαρίου 2021


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το ταίρι σου δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να σου ανοιχτεί και να σου δώσει αυτό που επιθυμείς από τη σχέση σου. Θα ήταν καλό να μειώσεις τις συναισθηματικές απώλειες και σε αυτό μπορεί να σου σταθεί ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι αυτή την εβδομάδα με τις γνωριμίες που θα κάνεις, γιατί είναι περίοδος για σένα που θα ήταν καλύτερο να κρατάς μικρό καλάθι. Μαζί με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα ανακαλύψεις τι είναι ψέμα ή παραμυθένια αλήθεια στα φλερτ που θα έχεις.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ανταποκρίσου κατάλληλα και άφησε κατά μέρος τους εγωισμούς και τις ανασφάλειες με τα νέα που θα καταφθάσουν σε σένα, αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτά που θα ήθελες να μάθεις ενώ περίμενες εδώ και αρκετό καιρό, μη χαλάσεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν είναι αυτή η εβδομάδα που αποφάσισες πια ότι θα πλησιάσεις περισσότερο το άτομο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό, τότε είναι ο κατάλληλος καιρός καθώς ευνοείσαι αυτές τις μέρες. Το πρόσωπο αυτό θα είναι εκδηλωτικό και θα σου δείξει με πράξεις τι αισθάνεται για σένα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές σκέψεις και πολλά διλλήματα που θα αφορούν τη σχέση που έχεις. Θα ακούσεις και θα δεις διάφορα πράγματα, όμως, δεν είναι όλα πάντα έτσι όπως φαίνονται. Επειδή είναι πολύ πιθανό να αναστατωθείς, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, και αυτό είναι καλό να το θυμάσαι αυτήν την περίοδο. Το άτομο που έχεις στο μυαλό σου θα έχει κάποιες συμπεριφορές που θα σε μπερδέψουν και ίσως σε αποθαρρύνουν. Πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση, συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Τα αγαθά της αγάπης έρχονται σε σένα και στο ταίρι σου μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Θα είναι οι μέρες αυτές σαν να έχετε κάνει το ομορφότερο ταξίδι στο ομορφότερο μέρος. Δεν θα ήταν τολμηρό αν οργάνωνες και στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο γιατί θα ευνοούσε κι άλλο το δεσμό σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μετά τη φουρτούνα έρχεται η γαλήνη, και, αυτό θα συμβεί και σε σένα αυτές τις μέρες. Ήρεμα νερά που θα σου φέρουν ένα νέο πρόσωπο ανάμεσα στις γνωριμίες σου που ενδεχομένως να σχετίζεται με κάποιο τρόπο είτε με εξωτερικό είτε με νησί. Μάθε περισσότερο από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά. Το ταίρι σου θα σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για τα συναισθήματά του και εσύ θα έχεις ιδιαίτερο πάθος από την πλευρά σου για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα έρθετε πολύ κοντά αυτή την εβδομάδα και θα περάσετε υπέροχες μέρες, αλλά και νύχτες…

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκμεταλλεύσου τη μεγάλη αυτοπεποίθηση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα, αλλά και την γοητεία σου! Η θετική σου ενέργεια θα φανεί προς τους άλλους και θα γοητεύσεις τους πάντες γύρω σου. Ίσως σε εργασιακό χώρο να υπάρξει φλερτ που να έχει εξελιξιμότητα. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν θα είναι από τις πιο εύκολες εβδομάδες σου αυτή η εβδομάδα, κι αυτό γιατί θα φέρει καθυστερήσεις σε πολλά θέματα. Έχεις αφήσει τη ρουτίνα να εδραιωθεί στη σχέση σου και αυτό ίσως χρειάζεται να το αλλάξεις με έναν τρόπο γιατί παρασύρεσαι από την καθημερινότητα και έτσι δεν εξελίσσονται οι καταστάσεις. Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή τη περίοδο σκέφτεσαι να παραιτηθείς από μια καινούρια γνωριμία που έχεις κάνει, επειδή αργεί να εξελιχθεί. Αν πραγματικά αυτή η γνωριμία είναι υποσχόμενη για σένα, κάνε λίγο υπομονή γιατί θα ήταν κρίμα να χαθεί κάτι μόνο από την αργοπορία των εξελίξεων. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα περιτριγυριστείς από αγαπημένα πρόσωπα  αυτή την περίοδο, με πρώτο και καλύτερο το ταίρι σου. Αν στο πρόσφατο παρελθόν είχατε μεταξύ σας θέματα που σας πόνεσαν, αυτές τις μέρες θα υπάρξει φανερή καλυτέρευση και θα απολαύσετε μαζί ηρεμία, ειρήνη, ικανοποίηση και ασφάλεια.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα κάπως ανοιχτόχρωμο πρόσωπο και πιθανόν λίγο μεγαλύτερο ηλικιακά θα σε κάνει να χαμογελάσεις αλλά και να νιώσεις την ευαισθησία που έχει και την τάση να σε προστατεύει. Είναι το άτομο που θα σε πιάσει από το χέρι; Μάθε από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν τον προηγούμενο καιρό έχεις νιώσει πως υπάρχει παρασκήνιο στην ερωτική σου σχέση και πως το ταίρι σου συμπεριφέρεται αλλόκοτα ή έχει γίνει απόμακρος/η, αυτή η εβδομάδα αλλά κι ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου δώσουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις για το προς τα που να κινηθείς προκειμένου να μάθεις αν πράγματι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σου δώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες για το μέλλον που σκέφτεσαι πως θέλεις να έχεις μαζί του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση θα καθρεφτίζει «αιωνιότητα» αυτή την εβδομάδα, και εσύ πολύ πιθανόν να πάρεις μία σοβαρή απόφαση υπέρ του μέλλοντος του δεσμού σου. Η εμπιστοσύνη και η αμοιβαία κατανόηση θα είναι τα κύρια συστατικά αυτές τις μέρες μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου προσώπου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μια πάνω και μια κάτω τα πράγματα, και εσύ ακόμα ζεις μοναχική ζωή. Η εβδομάδα αυτή ανοίγει πύλη προς κάτι που θα μπορούσε να γίνει δέσμευση για μια ζωή. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι εσύ ο άντρας στη σχέση σου, αυτές τις μέρες κρατάς στα χέρια σου την κατάσταση του δεσμού σου. Αν είσαι η γυναίκα στη σχέση, το ταίρι σου με την αρρενωπότητά του θα σε οδηγήσει σε ερωτικά έντονες νύχτες…

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένας άντρας αυτή την περίοδο θα επηρεάσει τις καταστάσεις και θα σε οδηγήσει από την εργένικη ζωή σε μία άλλη όπου ενδεχομένως να υπόσχεται μια όμορφη σχέση. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Επιστράτευσε την προσοχή σου αυτές τις μέρες γιατί κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου και πιθανόν μια γυναίκα να θέλει να βλάψει τη σχέση σου με κάποιο τρόπο. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γιατί εκείνος μπορεί να δει και αυτά που ίσως εσύ να μην μπορείς.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μην αφήσεις μόνο την διαίσθησή σου να μιλήσει αυτή την περίοδο για τις γνωριμίες και τα φλερτ που κάνεις, γιατί πιθανόν οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι κάτι μπορεί να κρύβουν που μπορεί να σου κοστίσει στο μέλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γιατί κάτι δεν είναι όπως φαίνεται…


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι από τις πιο ερωτικές που θα έχεις ζήσει με το ταίρι σου! Η αγάπη και ο έρωτας θα έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σου αυτές τις μέρες και θα ζήσεις υπέροχες στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα έρθετε πολύ κοντά σε κάθε επίπεδο και θα έχετε ό,τι ποθεί η καρδιά σας ο ένας από τον άλλον!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις πολλές καινούριες ευκαιρίες αυτές τις μέρες, για να ζήσεις μία άκρως ερωτική εβδομάδα! Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας μέσα στις πολλές γνωριμίες που θα κάνεις, όπου θα εξελιχθεί σε σχέση ίσως και γρηγορότερα από όσο νομίζεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: