astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2023


Χρειάζεται να επιστήσουμε την προσοχή μας αυτή την εβδομάδα, διότι η κάρτα των Ποντικιών μας προειδοποιεί για απώλειες, οποιουδήποτε βεληνεκούς. Τα πολύ προσωπικά μας, δεν αποκλείονται να απειληθούν από άτομα ή καταστάσεις και εμείς να νιώσουμε αποδυναμωμένοι. Ας επιστήσουμε λοιπόν περισσότερο στο ποια άτομα έχουμε κοντά μας κι ας κρατήσουμε αποστάσεις από την τοξικότητα.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια θαυμάσια εβδομάδα έρχεται για σένα και το ταίρι σου! Μαζί ή και με φίλους, θα περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές. Όπου βρεθείτε, θα λάμψετε και θα αυξήσετε τη δημοτικότητά σας. Το σημαντικό είναι πως θα εισπράξεις πολύ έντονα την αγάπη του άλλου σου μισού, είτε με πολύ ξεχωριστά λόγια του, είτε με πράξεις αγάπης και ερωτισμού. Απόλαυσε αυτές τις μέρες! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Έχεις δει πως λάμπουν τα αστέρια; Κάπως έτσι θα λάμπεις κι εσύ αυτές τις μέρες! Με την ενέργειά σου στα ύψη θα μαγνητίσεις πάμπολλα βλέμματα γύρω σου και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να παίξεις ερωτικά με πολλά άτομα. Θα δεχτείς προτάσεις για περισσότερη επαφή και είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία σχέσης και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Γυναίκα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σε περιμένουν όμορφες στιγμές στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Ένα πρόσωπο τρίτο, που ίσως να είναι μητέρα ή αδερφή ή και πεθερά, θα σταθεί πολύ θετικά στο δεσμό σου και θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε εσύ και το ταίρι σου σε μια πιο σταθερή και μόνιμη κατάσταση. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και αυτό θα προσδώσει καυτές νύχτες με το άλλο σου μισό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια φιλία που έχεις με γυναικείο πρόσωπο, θα αποδειχτεί πολύτιμη αυτές τις μέρες. Αυτή η γυναίκα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις περισσότερο το άτομο με το οποίο έχεις κάποιο φλερτ τελευταία και θα μεσολαβήσει στο να συνάψεις σχέση μαζί του. Αυτή η σχέση θα σου ξυπνήσει συναισθήματα πληρότητας και ασφάλειας που είχες απολέσει εδώ και καιρό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή φαίνεται πως θα είναι μια σημαντική εβδομάδα για σένα και το ταίρι σου. Σαν ζευγάρι είστε ενωμένο και τα συναισθήματα αγάπης που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι βαθιά και αληθινά. Δεν αποκλείεται λοιπόν, αυτή την εβδομάδα να συζητήσετε το ενδεχόμενο να ενωθείτε ακόμη περισσότερο, είτε με συμβίωση, είτε με έναν αρραβώνα ή και γάμο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η μοναχική σου ζωή σε έχει κουράσει και ίσως και απογοητεύσει. Ήρθε ο καιρός να αποχαιρετήσεις τον τρόπο που βίωνες μέχρι στιγμής την προσωπική σου ζωή και να αδράξεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί για να προχωρήσεις σε μια σχέση με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις και ίσως φλερτάρεις τελευταία. Πιθανόν αυτό το άτομο να είναι το κατάλληλο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ρομαντική και ερωτική προμηνύεται αυτή η περίοδος για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αφετηρία για την έκφραση των συναισθημάτων που έχει ο καθένας σας θα είναι ένα δείπνο, κατά το οποίο θα νιώσετε να κατακλύζεστε από αγάπη. Η σχέση σας θα ανανεωθεί και θα ενεργήσετε αμφότεροι με πάθος και περίσσιο ερωτισμό. Ξαναγεννιέστε μέσα στο δεσμό σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αλλαγές έρχονται αυτό το διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, φαίνεται πως θα προβεί σε εξομολόγηση του έρωτά του και δεν αποκλείεται να δεχτείς πρόταση για σχέση. Δεν αποκλείεται όμως, να πρόκειται και για μια επανασύνδεση με άτομο που πρόσφατα είχες δεσμό, αλλά δεν προχώρησε. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου θα φανεί πως βαλτώνει μέσω της ρουτίνας από την καθημερινότητα, αυτή την εβδομάδα. Θα νιώσεις την έλλειψη του ενθουσιασμού που υπήρχε παλιότερα και θα αναπολήσεις τις πρώτες εποχές του δεσμού σου. Πάρε πρωτοβουλίες για να ανανεωθεί η σχέση, και κάνε με το ταίρι σου κάτι διαφορετικό, είτε αυτό είναι κάτι απλό είτε λιγότερο απλό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες είναι πολύ πιθανό να αποπροσανατολιστείς από διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν και αιτία θα είναι ένα άτομο που θα σου ανάψει έντονα το ενδιαφέρον. Θα σκεφτείς ποικίλους τρόπους προσέγγισης, όμως θα ήταν φρόνιμο να μην βιαστείς. Καλύτερα να ενεργήσεις έμμεσα για να δεις πρώτα τι συμβαίνει κι από την πλευρά αυτού του προσώπου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν δεν αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια δυσάρεστα συναισθήματα, που μπορεί να έχεις επειδή πιθανόν νιώθεις  ανασφάλεια και ζήλεια για το ταίρι σου, αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλή για σένα και το άλλο σου μισό. Αν πάλι, η αβεβαιότητα σε στριμώχνει κι η σιγουριά σου παραπαίει, συζήτησε ήρεμα και ξεκάθαρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο όσα σε απασχολούν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα σου επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σου. Στο δρόμο σου θα βρεθεί η ευτυχία που από σένα εξαρτάται αν θα την καλωσορίσεις ή όχι. Θα σε προσεγγίσουν πρόσωπα, αλλά θα ήταν φρόνιμο για σένα να εξετάσεις εξονυχιστικά αν προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν με κέρδος τη μια βραδιά ή επιζητούν κάτι πολύ περισσότερο. Μάθε όσα χρειάζεσαι από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αναμένονται συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα μέσα στην σχέση σου και από ό,τι φαίνεται θα σου χρειαστούν η ψυχραιμία κι η αυτοσυγκράτηση για να μην ανάψει μέχρι φωτιάς η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μίλα με λόγια που δεν θα μετανιώσεις και εκφράσου με τρόπο που να γίνεται αντιληπτός από το άλλο σου μισό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα δεν είναι ίσως η πιο κατάλληλη για σένα, ώστε να μπορέσεις είτε να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα έχει ένα ενδιαφέρον, είτε να έχεις επανασύνδεση με το πρόσωπο που σε έχει συναισθηματικά μπλοκάρει. Κάνε υπομονή και πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να προετοιμάσεις καλύτερα το έδαφος, πάνω στο οποίο θα χτίσεις αργότερα μια νέα σχέση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η διάθεσή σου θα ανέβει αισθητά μέσα στο αυτό το διάστημα κι αυτό θα το μεταφέρεις με μεγάλη επιτυχία μέσα στην σχέση σου. Ανεβάζοντας λοιπόν και την διάθεση του αγαπημένου σου προσώπου θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα μαζί, είτε δημιουργικά είτε με δραστηριότητες που θα σας κάνουν να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πολλές και ενδιαφέρουσες οι ευκαιρίες που θα έχεις μέσα στην εβδομάδα αυτή για να φλερτάρεις, να περάσεις όμορφα κι ίσως και για κάτι περιστασιακό που θα σε αναζωογονήσει. Ένα άτομο καλοπροαίρετο και με ζεστό χαρακτήρα, θα είναι αυτό που ενδεχομένως να υπολογίσεις παραπάνω ανάμεσα στις γνωριμίες σου και δεν αποκλείεται να σχετιστείς με αυτό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η θετική ψυχολογία που θα έχεις αυτή την εβδομάδα μετά από μια εξέλιξη που θα υπάρξει είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό σου θέμα, θα δώσει αέρα ανανέωσης στην σχέση σου και θα καθορίσει και την εξέλιξή της. Με το ταίρι σου μαζί θα πάρετε αποφάσεις και θα δώσετε λύσεις για ζητήματα που σας είχαν προκύψει και ενωμένοι θα προχωρήσετε προς το μέλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες τολμάς να εκδηλώσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δημιουργείται έτσι το κατάλληλο έδαφος για την ανάπτυξη μιας σχέσης που θα σε βοηθήσει σαφώς να αποκολληθείς και από το παρελθόν, ενώ παράλληλα θα ανοίξει και πάλι η καρδιά σου και θα ξαναβιώσεις τον έρωτα που τόσο θέλεις εδώ και τόσο καιρό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια ήρεμη εβδομάδα θα είναι για σένα και το ταίρι σου αυτή που μπαίνει. Θα υπάρξουν και ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν στο ταίρι σου και ένα θέμα που το απασχολεί κι αυτό θα δώσει ένα θετικό αντίκτυπο στο δεσμό σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα έχει ανοδική πορεία και θα εκφράσετε ο ένας στον άλλον το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, όπως τον πρώτο καιρό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα που θα έχεις αυτή την εβδομάδα, θα σου δώσει σημαντικές πληροφορίες που θα σχετίζονται με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι έτσι θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις μετέπειτα κινήσεις σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρεις και πρωτοβουλίες μέσω γραπτού λόγου ώστε να πλησιάσεις περισσότερο το άτομο που σου αρέσει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν για διάφορους λόγους είχες μέχρι τώρα αμφιβολίες για τα συναισθήματα του αγαπημένου σου προσώπου, αυτή την εβδομάδα εξανεμίζονται και η σχέση σου μπαίνει σε θετικούς δρόμους. Η ατμόσφαιρα μεταξύ σας γίνεται ζεστή και ανανεώνεται ο δεσμός σας. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αφήσεις άσχημες σκέψεις σου να σε κυριαρχήσουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα άτομο που θα σε ερωτευτεί μέχρι το κόκκαλο και θα νοιαστεί για σένα με έναν τρόπο υπέροχο. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να απαγκιστρώσεις το μυαλό σου από το παρελθόν και όποια δυσάρεστα επίσης βιώματα μπορεί να είχες και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να υποδεχτεί μια ωραία νέα εποχή. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα των ημερών θα σου δώσει την δυνατότητα να οργανώσεις και να κάνεις μια μικρή εξόρμηση ή μία πολυήμερη εκδρομή με το άλλο σου μισό. Το ότι θα το κινήσεις εσύ αυτό και θα δείξεις έτσι στο ταίρι σου πως νοιάζεσαι για την καλοημέρευσή σας, θα δώσει άλλη πνοή στην σχέση, αφού το ταίρι σου θα στο ανταποδώσει με ποικίλους ελκυστικούς τρόπους. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να αναστατωθείς στην ερωτική σου ζωή. Αυτό θα οφείλεται σε μια νέα γνωριμία που θα κάνεις σε κάποιο δικό σου δρόμο ή μετακίνηση. Το άτομο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή και θα σε βάλει σε σκέψεις και διαδικασίες να αλλάξεις τη ζωή σου, σηματοδοτώντας έντονες αλλαγές για το μέλλον σου. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.