astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 11 έως 17/12/2023

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 11 έως 17/12/2023




Με κάρτα της εβδομάδας το Δέντρο, θα μας δοθούν δυνατότητες να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας, ακόμα κι αν ο ρυθμός ανάπτυξής τους είναι αργός. Θα μπορέσουμε να δραστηριοποιηθούμε με τέτοιο τρόπο που θα ενδυναμωθεί η προσωπική μας ζωή και θα δημιουργήσουμε ρίζες για όσα μας ευχαριστούν και μας ικανοποιούν.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ίσως το τελευταίο διάστημα να δείχνει σπασμένος ο συναισθηματικός κόσμος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτό το διάστημα των ημερών θα προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα εκ του μακρόθεν, σαν να είσαι ένα τρίτο μάτι που βλέπει τις καταστάσεις από ψηλά με περισσότερη αντικειμενικότητα, ώστε να μπορέσεις να φέρεις μια σταθερότητα στο δεσμό σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ενδεχομένως να υπάρχει ήδη κάτω από το σκόπευτρο σου ένα πρόσωπο που θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα, αλλά μοιάζουν οι καταστάσεις απροσπέλαστες σαν να έχει υψωθεί ένας τεράστιος τοίχος ανάμεσά σας. Αυτή την εβδομάδα θα επιστρατεύσεις το πείσμα σου ώστε να δώσεις ώθηση στην κατάσταση αυτή και έτσι να βγεις από τη μοναχικότητά σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ημέρες δοκιμασίας για σένα θα είναι αυτές που έρχονται. Το μέσα σου αμφιταλαντεύεται στο κατά πόσο αυτή η σχέση αξίζει να συνεχιστεί ή θα ήταν καλύτερα να δοθεί ένα τέλος και από την άλλη θέλεις έντονα να ξανασυνδεθείς με το ταίρι σου και να διώξεις τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσά σας. Χρειάζεται να δεις τα πράγματα με καθαρό μυαλό και μάτια κι ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να βοηθήσει σ’ αυτό.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πιθανόν να έχεις αντιληφθεί πως σε σταυρώνει καθημερινά το ότι ακόμα οι σκέψεις σου γυρνούν γύρω από πρόσωπο που ανήκει στο παρελθόν σου και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αυτή την εβδομάδα χρησιμοποίησέ την για να κλείσεις τα παλιά σου κεφάλαια και να ανοίξεις νέες σελίδες στην αισθηματική σου ζωή, μακριά από απελπισίες και μελαγχολίες. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει σ’ αυτό.
 


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ίσως να υπάρξουν εντάσεις για μικροθεματάκια αυτή την εβδομάδα μέσα στην σχέση σου. Όμως τα πραγματικά αίτια για τους διαπληκτισμούς με το ταίρι σου δεν είναι τα θέματα που σας κάνουν να έχετε αυτές τις εντάσεις, αλλά κάτι βαθύτερο. Μίλησε με το ταίρι σου και άκουσέ το προσεκτικά σε αυτά που έχει να σου πει, ώστε να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανώς εκδηλώσει ακόμα τα αισθήματά του. Θα αντιληφθείς την συστολή του και τις αμφιταλαντεύσεις του και δεν θα ξέρεις πως να τα ερμηνεύσεις όλα αυτά. Μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τι συμβαίνει με αυτό το άτομο και δεν εκδηλώνεται.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αποδέκτης πληροφοριών για διάφορα πράγματα που αφορούν στην σχέση ή/και στο ταίρι σου, θα γίνεις αυτές τις μέρες. Μπορεί μέχρι σήμερα να εθελοτυφλούσες για όσα θα πληροφορηθείς τώρα, ή μπορεί κάποιοι να προσπαθούσαν ηθελημένα να σου κρύψουν αυτά που τώρα θα βγουν στο φως. Σύλλεξε τις πληροφορίες που θα πάρεις και εξέτασε προσεκτικά κινήσεις σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Εβδομάδα που θα φλερτάρεις μεν θα είναι αυτή, αλλά που θα νιώσεις ταυτόχρονα πως τα πρόσωπα με τα οποία φλερτάρεις δεν είναι πιθανόν και τόσο ειλικρινής μαζί σου ή κρατούν περίεργα μυστικά. Μια γνωριμία που θα κάνεις με ένα πανέξυπνο άτομο αλλά που έχει παράλληλα και κλειστό χαρακτήρα, θα σε εντυπωσιάσει και θα στραφείς προς το μέρος του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο θα καταλάβεις πως το άλλο σου μισό δεν σου μιλάει μέσα από την καρδιά του, με ευθύτητα. Προσπαθεί να σου πει πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Για να κάνεις το ταίρι σου να ανοιχτεί και να διαλυθούν οι αμφιβολίες που μπορεί να έχεις λόγω των πλάγιων τρόπων που χρησιμοποιεί, ξεκίνα να του μιλήσεις εσύ ανοιχτά και δείξε του τα αισθήματά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις καινούριες γνωριμίες που η καθεμιά με τον τρόπο της θα σε κάνει να δεις νέους κόσμους. Αυτό θα σου προκαλέσει εκείνη την έξαψη που τόσο καιρό επιθυμείς και θα σε κάνει να ξεκινήσεις το χορό του φλερτ και των πρωτοβουλιών για να γνωριστείς περισσότερο και καλύτερα με αυτά τα πρόσωπα. Σε αυτό το ξεκίνημα που θα κάνεις, ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα είναι δίπλα σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα ταρακουνήσει τα στεγανά μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου προσώπου και θα υπάρξουν ανισορροπίες και αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις δυσάρεστα. Χρειάζεται να βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις και να συζητήσεις με το ταίρι σου τα παράπονα που μπορεί να έχεις. Αν το κάνεις αυτό, θα βρεις ανταπόκριση και τα πράγματα θα πάνε καλά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ένα νέο πρόσωπο που θα γνωρίσεις αυτές τις μέρες, θα σου δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να αισθανθείς κάποια ένταση από αυτό. Θα ήταν φρόνιμο για σένα να εξετάσεις με προσοχή τα λόγια του και τις πράξεις του πριν αποφασίσεις να προβείς στο ένα ή στο άλλο βήμα, μαζί του. Για να αποφύγεις τυχόν λάθη, συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα υπάρξουν δυνατότητες αλλαγών μέσα στην σχέση σου αυτό το χρονικό διάστημα, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν γενικότερα και άλλες πτυχές της ζωής σου. Δεν αποκλείεται αν επιθυμείτε με το ταίρι σου ένα παιδί, να συμβεί. Συζητήστε μαζί τις ανάγκες σας, προκειμένου χέρι-χέρι να περάσετε σε ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα που θα σου δώσει δυνατότητες νέων γνωριμιών μέσα από τις οποίες θα μπορούσες να επιλέξεις κάτι περιστασιακό αλλά και να προχωρήσεις προς τη δημιουργία ενός δεσμού, αν αυτό πραγματικά θέλεις. Ίσως νιώσεις ένα μπέρδεμα από τις εξελίξεις που θα έχεις αυτές τις μέρες. Για να μπορέσεις να βοηθηθείς, καλό θα ήταν για σένα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την περίοδο πιθανώς να πάρεις κάποιο νέο που θα δημιουργήσει τις βάσεις για να γίνουν ξεκαθαρίσματα μέσα στην σχέση σου κι ίσως και να πάρεις κάποιες αποφάσεις που να λύνουν όποιες περιπλοκότητες υπάρχουν μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Προς το τέλος της εβδομάδας, φαίνονται πιο καθαρά οι νέες συνθήκες και θα ξέρεις πλέον που πηγαίνεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα που θα σταθεί σύμμαχος για σένα εάν επιθυμείς για αυτή την περίοδο περιστασιακές ερωτικές απολαύσεις. Δεν αποκλείεται όμως να αναζητήσεις και κάτι καινούριο που να σε οδηγήσει και να σε προχωρήσει σε κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μία σχέση. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι στα πρόσωπα που θα γνωρίσεις αυτή την περίοδο και να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες θα σου δώσουν την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο και να μπεις στη θέση του για ορισμένα θέματα που ίσως δεν τα βλέπετε από την ίδια οπτική γωνία. Αυτό θα ενδυναμώσει την σχέση σας και σίγουρα θα βελτιώσει τις καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα. Μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα μάθεις περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ίσως αυτή την εβδομάδα να διακατέχεσαι από αντιφατικά συναισθήματα και να διχάζεσαι από τις διαθέσεις σου που θα έχουν εμφανή σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται να βάλεις κάποια τάξη στο μέσα σου και να συμπεριφερθείς φιλικά στον εαυτό σου, ξεκινώντας με το να κάνεις μια εκ βάθους συζήτηση μαζί σου. Μια γνωριμία έρχεται που καλό θα ήταν να μην χαθεί. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ενδεχομένως ο δεσμός σου να βρίσκεται μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί και να δείχνουν πως δεν υπάρχει πιθανότητα διεξόδου από αυτές. Αυτές τις μέρες καλείσαι να επιλέξεις σοφά τις κινήσεις σου, γιατί από αυτές θα εξαρτηθεί το μέλλον της σχέσης σου και η επόμενη μέρα. Θα ήταν φρόνιμο να μην ρισκάρεις με τις επιλογές σου, οπότε μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να βοηθηθείς στην σωστή επιλογή.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτό το χρονικό διάστημα να βρεθεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο, που θα μπορούσε να είναι το τυχερό σου για να δημιουργηθεί μία υγιής σχέση μαζί του. Μην επιτρέψεις στο φόβο σου για το άγνωστο να σε εμποδίσει να συναναστραφείς με αυτό το πρόσωπο. Ίσως αργότερα να το μετανιώσεις. Για να μάθεις περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μια υπέροχη εβδομάδα περιμένει εσένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μέσα σε αυτήν, θα απολαύσετε στιγμές ερωτικού πάθους, αισθησιασμού, τρυφερότητας και φροντίδας. Θα νιώσετε μεγάλη ευτυχία και αυτό θα σας κάνει να δείτε μπροστά στην σχέση σας. Επιπλέον, οι ερωτικές σας επιθυμίες και φαντασιώσεις θα κυριαρχήσουν αυτές τις μέρες. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα αντιληφθείς αυτές τις μέρες πως εκείνο το πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και θέλεις να το γνωρίσεις καλύτερα, έχει για σένα ερωτικά αισθήματα αλλά για κάποιο λόγο κινείται επιφυλακτικά απέναντί σου. Χρειάζεται κάτι να κάνεις προκειμένου να εκμηδενίσεις την επιφυλακτικότητά του και σε αυτό το θέμα μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, αρκεί να του μιλήσεις.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή την περίοδο να υποψιαστείς κάποιο άτομο από οικογενειακό περιβάλλον δικό σου ή του άλλου σου μισού, ότι θέλει να διαβάλλει την σχέση σου. Κουβέντιασε με το ταίρι σου όσα σκέφτεσαι και βρείτε μαζί μία λύση για το πως να αντιμετωπίσετε αυτό το άτομο και όλη την κατάσταση. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο πρόσωπο αλλά δεν αφήνεις τον εαυτό σου να πλησιάσει και να εκφράσει αυτά που αισθάνεται, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να σταματήσεις να βασανίζεσαι, αφού ευνοείται να κινηθείς προς το μέρος του και να ανοίξεις τα ζεστά συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου. Για να κάνεις την καλύτερη πλεύση προς αυτό το πρόσωπο, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο, που ξέρει τι χρειάζεται.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.