astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 20 έως 26/11/23

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 20 έως 26/11/23


Μέσα σε αυτό το διάστημα των ημερών, η κάρτα του Παιδιού προμηνύει τις ευκαιρίες που θα έχουμε όλοι να αισθανθούμε ως παιδιά, να δεχτούμε καλοσύνη από τους γύρω μας, να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε με καθαρότητα ψυχής και να χαρούμε τη ζωή με περισσότερη αγνότητα.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα θα σου δώσει τη δυνατότητα να τραβήξεις περισσότερο το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου προσώπου και να αναγεννήσεις τον έρωτα σας. Επίσης, θα μπορέσεις να κινηθείς με τέτοιο τρόπο μέσα στην σχέση σου ώστε να απομακρύνεις τυχόν προβλήματα που ίσως είχαν μπλοκάρει το δεσμό σου και να βρεις τη σωστή κατεύθυνση για ένα ευτυχές μέλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Με ενισχυμένη κοινωνική ζωή σε βρίσκει αυτό το διάστημα. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα μπορέσεις να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα νέο ειδύλλιο που θα φέρει ενθουσιασμό και δράση στη μέχρι τώρα ίσως ανιαρή καθημερινότητά σου. Πιθανόν αυτό το πρόσωπο να το γνωρίσεις στη διάρκεια κάποιας μετακίνησής σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα εξετάσεις ενδελεχώς το δεσμό σου και θα προσπαθήσεις να δώσεις απαντήσεις και λύσεις στα κακώς κείμενα της σχέσης σου. Θα κάνεις σημαντικές κουβέντες με το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις τους τρόπους συμπεριφοράς σας που σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις. Ίσως πάρεις αποφάσεις που θα βάλουν γερές βάσεις για το αύριο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα πάρεις χρήσιμες συμβουλές από ένα φιλικό σου πρόσωπο που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις πρακτικά τα διλήμματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή και να αφήσεις πίσω σου το χτες, ανοίγοντας το δρόμο για να περπατήσει ένα νέο πρόσωπο. Θα πάρεις αποφάσεις που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή την περίοδο, η σχέση σου θα μπει σε νέα βάση, αφού θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που υπάρχουν στο δεσμό σου εδώ και κάποιο καιρό. Θα πάψεις να παραβλέπεις όσα τυχόν άφηνες πίσω λόγω άλλων παραγόντων που σου έπαιρναν από την ενέργειά σου. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η επιθυμία σου για μια σταθερή σχέση θα μπορούσε να βρει ικανοποίηση αυτές τις μέρες, αφού θα έχεις τις ευκαιρίες να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον, κι όχι μόνο για μια περιπέτεια σύντομης διάρκειας. Έχοντας τα μάτια σου ανοιχτά και δείχνοντας την ανάλογη προσοχή, κάποια από τις γνωριμίες σου μπορεί να μεταμορφωθεί σε σχέση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν πέρασες μια περίοδο που είχες αμφιβολίες για την σχέση σου, επιτέλους αυτές τις μέρες ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και αποκτάς μια σαφέστερη εικόνα για το δεσμό σου, που θα σε ωθήσει να εκφράσεις τα βαθιά σου συναισθήματα για το άλλο σου μισό. Το ταίρι σου θα είναι κι αυτό εκδηλωτικό και τρυφερό και μαζί θα ζήσετε μέρες ερωτικές, γεμάτες αγάπη. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από τα έντονα φλερτ που θα κάνεις με πρόσωπα που θα γοητεύσεις και θα μαγνητίσεις. Η διασκέδαση θα είναι άλλο ένα κύριο στοιχείων των ημερών και δεν αποκλείεται να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα με ένα νέο πρόσωπο, ή να φωτιστεί το μονοπάτι για μια επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν,  που ακόμα σε ενδιαφέρει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτό που κατάβαθα επιθυμείς αυτό το διάστημα είναι η ηρεμία μέσα στην σχέση σου. Έχεις μεγάλη ανάγκη για λόγια τρυφερά και για πράξεις αγάπης. Παρότι θα έχεις μια μελαγχολική διάθεση, θα καταφέρεις να βρεις την ηρεμία που θες μαζί με το άλλο σου μισό, που θα προσπαθήσει μάλιστα να σε εφησυχάσει και να σου πάρει τους φόβους σου για το μέλλον σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να ασχοληθείς με πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου δώσουν το κάτι παραπάνω που θέλεις για την προσωπική σου ζωή. Έχεις έντονη επιθυμία να δημιουργήσεις μια σχέση με σταθερές προοπτικές, γι’ αυτό θα ήταν φρόνιμο για σένα να επικεντρωθείς σε αυτά που επιτάσσουν οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα από εντάσεις και δυσκολίες, θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις το δεσμό σου σε μια νέα βάση. Δεν μπορείς πλέον να δεχτείς και να ανεχτείς συμπεριφορές που δεν εκφράζουν σεβασμό και κατανόηση στο πρόσωπό σου από το ταίρι σου και δεν θα υποχωρήσεις για όσα θέλεις να κατακτήσεις, προκειμένου τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Με επιμονή θα τα καταφέρεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα ανεβάζεις τον πήχη για τα άτομα που θα σε πλησιάσουν, γιατί ξέρεις τι αξίζεις και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτε λιγότερο. Αν η κατάσταση με άτομο που έχεις γνωρίσει δεν προχωράει, δεν θα κάτσεις να περιμένεις, αλλά θα βάλεις ένα τέλος και θα προχωρήσεις παρακάτω. Είναι σημαντικό για σένα να απομακρύνεις οτιδήποτε αρνητικό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου αναφορικά στο δεσμό σου, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που ενδεχομένως κάνεις. Θα δεις πιο ξεκάθαρα ορισμένα θέματα που ταλαιπωρούν την σχέση σου και επιστρέφοντας θα κάνεις τα βήματα που είναι απαραίτητα για μια νέα και καλύτερη αρχή για σένα και το ταίρι σου, με ψυχική ηρεμία και θετικότητα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές οι μέρες ίσως σου δώσουν την δυνατότητα να βρεθείς κοντά σε θάλασσα και εκεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να ταξιδεύει συχνά ή να προέρχεται από έναν μακρινό τόπο. Εσύ θα βρεις το θάρρος να δεις κατάματα το άγνωστο και να κλείσεις μια αρνητική περίοδο της ζωής σου, εστιάζοντας στο μέλλον. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο θα συνειδητοποιήσεις πως ο δεσμός σου βασίζεται στην πίστη και στην αφοσίωση που έχετε μεταξύ σας, εσύ και το ταίρι σου. Το αγαπημένο σου πρόσωπο θα σταθεί δίπλα σου σε οτιδήποτε χρειαστείς και θα σου αποδείξει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Κάθε αμφιβολία σου θα παραμεριστεί και η εμπιστοσύνη θα θριαμβεύσει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Φιλικά πρόσωπα θα σου αλλάξουν την ψυχολογία αυτές τις μέρες και θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή σου πιο αισιόδοξα. Θα έχεις αρκετές προτάσεις για εξόδους και για να περάσεις όμορφα. Δεν θα αφήσεις τίποτε ανεκμετάλλευτο και θα απολαύσεις νύχτες απόλυτης ικανοποίησης. Είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου αρέσει πολύ και να προχωρήσεις μαζί του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πιθανόν να νιώσεις απογοήτευση αυτή την περίοδο, σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Ίσως να μην βρίσκεις απαντήσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν μέσα στην σχέση σου και αυτό να σου προσδίδει ψυχική κούραση. Μπορεί το ταίρι σου να ζητά περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις κι έτσι να υπάρξουν μεταξύ σας διαπληκτισμοί. Κάνε λίγη υπομονή και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για απαντήσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας θα είναι η πεσμένη σου διάθεση. Ίσως αντιληφθείς πως κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις για την μελλοντική ερωτική σου κατάσταση ή να σκέφτεσαι έντονα έναν έρωτα που έληξε άδοξα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις το νου και την ψυχή σου και να μην δίνεις σημασία σε όσα αρνητικά έχουν συμβεί πρόσφατα ή στο παρελθόν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε μια διαδικασία να δεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε κάνει να μην βρίσκεις το ίδιο νόημα στην σχέση σου, όπως παλιά. Θα αναζητήσεις αυτό που χρειάζεται να συμβεί ώστε να σε γεμίζει ο δεσμός σου και να σου προσφέρει καλές προοπτικές για το μέλλον. Δεν θέλεις να είσαι με έναν άνθρωπο από συνήθεια ή απλά να γεμίζει τα κενά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι μια περίοδος που θα στραφείς στον εσωτερικό σου κόσμο και θα ψάξεις μέσα σου να βρεις τι είναι αυτό που σε εμποδίζει πραγματικά να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση που να καλύπτει τα δικά σου κριτήρια. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα καταλάβεις ποια τραύματα θα πρέπει να γιατρέψεις ώστε να αφήσεις πίσω κάθε τι που σε εμποδίζει για ένα καλύτερο μέλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.
    
ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη θα είναι αυτή εβδομάδα για σένα, μέσα στην σχέση σου. Οτιδήποτε κι αν σε απογοήτευσε ή σε δυσαρέστησε το προηγούμενο διάστημα με το άλλο σου μισό, αυτές τις μέρες θα το ξεχάσεις και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του. Θα μιλήσετε με ειλικρίνεια για όσα αισθάνεστε και για όσα επιθυμείτε και μαζί θα περάσετε πολύ όμορφα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτό το χρονικό διάστημα να είσαι σε ετοιμότητα να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που θα σε κάνει να βγάλεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και που θα σε ενθουσιάσει ανέλπιστα. Ίσως αυτό το άτομο να είναι νεότερό σου ή απλώς να είναι τόσο φιλικό και ευδιάθετο που να μην φαίνεται η πραγματική του ηλικία. Κάνε αυτό που η καρδιά σου θέλει και δεν θα το μετανιώσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Οτιδήποτε ασαφές υπήρξε μέχρι τώρα στο δεσμό σου, αυτή την εβδομάδα τελειώνει. Θα δεις ξεκάθαρα που οδεύει η σχέση σου και τι θέλεις πραγματικά από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η όποια στασιμότητα φτάνει στο τέλος της και δίνονται νέες προοπτικές στο μέλλον που θέλεις να έχεις με το άλλο σου μισό, με διαύγεια και θετικότητα. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο  στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα υπάρξουν άτομα που θα σε προσεγγίσουν και θα δείξουν φανερά το ενδιαφέρον τους για σένα, αυτή την εβδομάδα. Γενικότερα θα παρατηρήσεις μια ξαφνική κινητικότητα στα ερωτικά σου και από σένα θα εξαρτηθούν οι εξελίξεις για την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να πάρεις κάποιο μήνυμα από άτομο που δεν προχώρησε το φλερτ σας στο πρόσφατο παρελθόν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.