astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 20 έως 26/2/2023

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 20 έως 26/2/2023


Η εβδομάδα αυτή, έχοντας ως σύμμαχο την κάρτα των Άστρων, προμηνύεται ευνοϊκή. Εμείς μπορούμε να απολαύσουμε την εύνοια αυτή χωρίς να κάνουμε και πολλά πράγματα και κυρίως να μην επιχειρήσουμε αλλαγές και επηρεασμούς στους νόμους του σύμπαντος. Στην εξώπορτα της ζωής μας διαφαίνεται η επιτυχία κι εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να την καλωσορίσουμε.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να εκνευριστείς αρκετά με αφορμή κάποιες καταστάσεις που θα οδηγήσουν την σκέψη σου στο ενδεχόμενο να πολιορκείται το ταίρι σου από άλλο άτομο. Καλό θα ήταν να μιλήσεις ανοιχτά με το άλλο σου μισό πριν βγάλεις συμπεράσματα που μπορεί να είναι εσφαλμένα. Αν θες να προχωρήσει η σχέση σου σε κλίμα εμπιστοσύνης, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν δράσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν θα ήταν καθόλου κακό να προσέχεις αυτές τις μέρες τυχόν παγίδες ή εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσεις στον ερωτικό τομέα. Μολονότι θα σου δοθούν ευκαιρίες να επηρεάσεις άτομα που σε ενδιαφέρουν, θα σου φανεί ωφέλιμο να κρατάς μια επιφυλακτικότητα στις προσεγγίσεις. Δεν αποκλείεται η κρίση σου να μην είναι τόσο καθαρή και να εξαπατηθείς από υποσχέσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες αυτές τις μέρες για να αλλάξει η ερωτική ζωή με το ταίρι σου προς το καλύτερο. Έχοντας έντονη σεξουαλική διάθεση, θα επαναφέρεις το πάθος στο δεσμό σου, ίσως και με έναν κάπως προκλητικό τρόπο. Όμως θα διαπιστώσεις πως το αποτέλεσμα θα επιβεβαιώσει πως το ταίρι σου δεν μπορεί να σου αντισταθεί και το επηρεάζεις όπως εσύ θες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο απομακρύνεις τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να έχεις κατά καιρούς σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου και ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου. Είτε θα ενεργήσεις δυναμικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε θα ανοιχτείς σε νέες καταστάσεις έχοντας το θάρρος να κάνεις τα πρώτα βήματα. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να λειτουργήσεις με τακτ. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ίσως να αναστατωθεί η ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα, από κάποιες ειδήσεις που θα υπάρξουν που θα είναι σημαντικές και θα έχουν άμεση επίπτωση σε σένα ή το ταίρι σου. Σε ό,τι σε αφορά, πρόσεχε πως διατυπώνεις κάποια πράγματα και πως επικοινωνείς αυτά που θες στο αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο άτομο, αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να κάνετε κάποιες συζητήσεις μαζί που όμως να φέρουν στο προσκήνιο κάποια πράγματα που δεν ήξερες και να προβληματιστείς. Σε γενικές γραμμές, αυτές τις μέρες θα είναι έντονη η επικοινωνία σου στον ερωτικό τομέα και αν δεν υπάρχει κάτι που να θες ακόμα, ίσως ένα νέο φλερτ σε εκπλήξει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις άνεση στην επικοινωνία με το ταίρι σου και με την ανάλαφρη επίσης διάθεση που θα σε διακατέχει θα μπορέσεις να ανοίξεις και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε δυσαρέστησαν το προηγούμενο διάστημα στην σχέση σου. Η βελτίωση που θα έρθει θα οφείλεται βασικά σε σένα που θα καταλάβεις πως η γκρίνια και η καχυποψία δεν βοηθούν.  Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα αυτές τις μέρες βγαίνοντας από το καβούκι σου και νιώθοντας μεγαλύτερη αισιοδοξία για τα ερωτικά σου. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις να υπάρξει αυτό το ένα που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και να προχωρήσεις σε ένα συναρπαστικό φλερτ. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που θα αφορούν στο ταίρι σου και αυτό να σε φέρει σε σύγχυση αλλά και σε ένταση. Ίσως κάτι να σου έκρυβε το άλλο σου μισό, όμως μην αφήσεις το θυμό σου να φέρει συναισθηματική απομάκρυνση και επέλεξε μια υγιή συζήτηση μεταξύ σας, με στόχο την επίλυση του θέματος. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν ήδη έχεις στραμμένη την προσοχή σου σε κάποιο πρόσωπο, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να απομακρυνθείς και να αλλάξεις στάση, εξαιτίας κάποιων πληροφοριών που θα έρθουν στο φως και δεν θα σου αρέσουν. Σε καινούριες γνωριμίες, καλύτερα να έχεις μια επιφυλακτικότητα, αφού για σένα είναι σημαντικό να βρεις ένα άτομο που να εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις αυτή την εβδομάδα να ισορροπήσεις μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και χρόνου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα μπορέσετε μαζί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τρυφερές στιγμές. Κάποιες συζητήσεις μεταξύ σας θα φέρουν ανακούφιση, μιας και θα ξεκαθαρίσετε θέματα που έφερναν γκρίνια και ανισορροπία στην σχέση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν σου αρέσει κάποιο πρόσωπο, αυτή την περίοδο θα παρουσιαστεί μια αφορμή που θα ανοίξει δρόμο για να μιλήσετε για διάφορα πράγματα και θα διαπιστώσεις πως ταιριάζετε αρκετά στον τρόπο που σκέφτεστε. Θα καταφέρετε να αποκτήσετε άνεση μεταξύ σας και έτσι θα βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου για να κατακτήσεις την καρδιά του. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αισθάνεσαι πως χρειάζονται ουσιαστικές αλλαγές προκειμένου να μπορέσει η σχέση σου να εξελιχθεί και να πάρει τον δρόμο που επιθυμείς, γι’ αυτό αυτή την εβδομάδα έχοντας κάνει τους δικούς σου απολογισμούς, θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την συμπεριφορά σου σε θέματα που ενοχλούν το ταίρι σου και θα φέρεις και μια ανανέωση στο ερωτικό σας κρεβάτι. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να συνειδητοποιήσεις πως τρέφεις έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο με το οποίο ενδεχομένως να έχεις απομακρυνθεί εδώ και κάποιο καιρό. Αυτό θα σε κάνει να κινηθείς για να δεις αν συμβαίνει το ίδιο και από πλευράς του και ίσως να υπάρξει ευκαιρία για μια νέα αρχή. Πριν κινηθείς όμως, είναι καλό να έχεις σημάδια σιγουριάς, γι’ αυτό πάρε πληροφορίες από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτό το διάστημα προμηνύεται εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα και το άλλο σου μισό, καθώς θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα σας δώσουν την δυνατότητα να εκφράσετε τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σας και να σας οδηγήσουν σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να μην μείνετε μόνο σ’ αυτό, αλλά να βελτιώσετε και άλλες πτυχές του δεσμού σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μην εκπλαγείς καθόλου αν αυτή την εβδομάδα βρεθεί στο δρόμο σου ένα καινούριο πρόσωπο με μία προσωπικότητα που θα σε συναρπάσει. Γνωρίζοντάς το θα ανακαλύψεις πως θα έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας και επιπλέον θα νιώσεις πως υπάρχουν πολλές προοπτικές εξέλιξης για κάτι έντονο και μοναδικό. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα για ό,τι υπέροχο θα σου συμβεί.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Προσπάθησε να περιορίσεις εντάσεις, γκρίνιες και υπερβολές απέναντι στο αγαπημένο σου πρόσωπο, αυτή την περίοδο. Αφορμές για να εκδηλωθούν ζήλειες και επεισόδια θα υπάρξουν, όμως θα πρέπει να γίνει γρήγορη αποκλιμάκωση των δυσάρεστων καταστάσεων και ακόμα κι αν νιώθεις ότι σε πνίγει το δίκιο, να φερθείς με διπλωματία. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και δώσε προσοχή στις συμβουλές του.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ίσως η έντονη μοναξιά που θα νιώσεις αυτές τις μέρες να σε κάνουν να κλειστείς ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν θα σε ωφελήσει. Παραμέρισε το ζητούμενο του έρωτα και στρέψου σε άτομα που έχεις στη ζωή σου και μπορείς να στηριχτείς σε αυτά για να νιώσεις ασφάλεια και κατανόηση. Αργότερα μπορείς να ασχοληθείς με τα ερωτικά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Τις εκκρεμότητες που ίσως έχεις αφήσει να διαιωνίζονται από το παρελθόν μέσα στην σχέση σου, θα τις φέρεις μπροστά αυτή την περίοδο και θα προσπαθήσεις να κάνεις τον δεσμό σου να εξελιχθεί. Είναι πιθανό να θέσεις νέους στόχους και να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου. Το ερωτικό παιχνίδι θα είναι ένα από τα όπλα σου και θα συμβάλλει σίγουρα για το καλύτερο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γνωρίσεις τον έρωτα που θα σε συναρπάσει και θα σου αλλάξει τη ζωή! Ίσως ένα αθώο φλερτ να εξελιχθεί σε κάτι καυτό και παθιασμένο! Σε κάθε περίπτωση, ετοιμάσου για πάθος, περιπέτεια και νέες εμπειρίες! Αν ήδη ενδιαφέρεσαι και κάποιο άτομο, θα κάνεις το βήμα που θα σε φέρει σε επαφή μαζί του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η αίσθηση της μοναξιάς σε αγκαλιάζει τον τελευταίο καιρό, παρότι είσαι σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να κάνεις ριζικές αλλαγές στο δεσμό σου προκειμένου είτε να ξαναχτιστεί μια καλή σχέση είτε και να γκρεμιστεί, αν αυτό θα βγάλει και εσένα και το ταίρι σου από το τέλμα. Θα κάνεις συζητήσεις ξεκαθαρισμάτων παρότι η ψυχολογία σου είναι πεσμένη. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε μία ζωή που μοιράζεται με ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει, είναι αναγκαίο να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος. Μπορεί να βρίσκεσαι σε κατάσταση απογοήτευσης από κάτι που δεν προχώρησε ή έληξε άδοξα, όμως πρέπει να θυμάσαι πως κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή. Μη φοβάσαι να ανοίξεις χώρο για μια νέα κατάσταση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα αισθάνεσαι ευχάριστα, αισιόδοξα και με αυτοπεποίθηση. Αυτό θα δημιουργήσει θετική ενέργεια στο δεσμό σου και μαζί με το ταίρι σου θα ζήσετε έναν έρωτα όπως τον επιθυμεί η καρδιά σας! Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και δεν είναι απίθανο να οργανώσετε και μια μονοήμερη εξόρμηση στην οποία θα έρθετε ακόμα πιο κοντά! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα τολμήσεις να πάρεις ρίσκο στην αγάπη και να δράσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες της καρδιάς σου! Ενδεχομένως να γνωρίσεις ένα πρόσωπο πάνω σε κάποιο δικό σου δρόμο ή να είναι αυτό το πρόσωπο από ένα μακρινό τόπο. Θα αφήσεις τυχόν δισταγμούς σου φοβούμενος/η την απόρριψη και θα παραδοθείς στην περιπέτεια και το πάθος! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.