astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 24 έως 30/7/23

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 24 έως 30/7/23


Η αισιοδοξία, η ελπίδα κι η δημιουργικότητα για οτιδήποτε μας αφορά και μας απασχολεί, θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν αυτές τις ημέρες, αφού η κάρτα του  Ήλιου θα είναι αυτή που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα. Οτιδήποτε με αρνητικό πρόσημο αυτής της περιόδου θα μετριαστεί και δυναμικά θα ορθώσουμε συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτό το διάστημα των ημερών θα είσαι σε θέση να κάνεις αυτές τις συζητήσεις που χρειάζεται με το άλλο σου μισό, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στα θέματα που ενδεχομένως ταλαιπωρούν την σχέση σας τελευταία, χωρίς να καταπιεστεί κανείς από τους δυο σας. Τα άσχημα φαίνεται πως θα υποχωρήσουν και θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αναμφίβολα αυτή η εβδομάδα θα σου χαρίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα σου δώσει ευκαιρίες να γνωρίσεις κόσμο, να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που θα σου κερδίσουν το ενδιαφέρον και να φλερτάρεις σε πολλές κατευθύνσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι το πως θα διαχειριστείς όλες αυτές τις ευκαιρίες για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το χρονικό διάστημα δεν διαφαίνεται ιδιαίτερα ήρεμο και αρμονικό για το δεσμό σου. Θα υπάρξουν συγκρούσεις και λόγια με το ταίρι σου και ίσως οδηγηθείτε σε οριακά σημεία μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να σου περάσει από το μυαλό το αν και κατά πόσο πλέον μπορεί να προχωρήσει αυτή η σχέση. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και πριν σκεφτείς με καθαρό μυαλό.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το παρελθόν σου που ενδεχομένως να βρίσκεται ακόμα στις σκέψεις σου, είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να ξεθωριάζει αισθητά αυτές τις μέρες, αφού θα σου δοθούν ευκαιρίες να βάλεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Παρόλα αυτά, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου δεν θα θελήσει έτσι απλά να διαγραφεί από τη ζωή σου. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Εβδομάδα αλλαγών προμηνύεται αυτή για σένα και την σχέση σου. Αν αυτές οι αλλαγές θα είναι θετικές ή αρνητικές, θα εξαρτηθεί αρκετά από το κατά πόσο εσύ ή το ταίρι σου έχετε επηρεαστεί σημαντικά από εξωτερικούς παράγοντες, ή και από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε θέλοντας να ξεκαθαρίσετε το προς τα που πάει, αν πάει, η κατάσταση μεταξύ σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Καλό θα ήταν να αφήσεις παράμερα τους παρορμητισμούς αυτή την εβδομάδα, σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σου. Αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα πάνω σε νέες γνωριμίες κι αναλόγως τις επιλογές που θα κάνεις θα εξαρτηθεί αν θα προχωρήσεις σε μια ουσιαστική σχέση ή αν θα βρεθείς σε περιστασιακές καταστάσεις. Φρόντισε οι αποφάσεις σου να είναι συνειδητές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Νιώθεις πως έχεις την ανάγκη να βεβαιωθείς για την πίστη και την αλήθεια που κρύβει στα συναισθήματά του το άλλο σου μισό. Αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσεις να πάρεις απαντήσεις σε θέματα που σε καίνε, προκειμένου να πάρεις αποφάσεις σημαντικές, που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει με πληροφορίες που θα σου δώσει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε παθιασμένο έρωτα μια φιλία. Ίσως κάποιο πρόσωπο φιλικού σου κύκλου να μη σε βλέπει μόνο φιλικά και να στο εκφράσει, ή εσύ να αρχίσεις να βλέπεις με άλλο μάτι ένα φιλικό σου πρόσωπο. Πριν προχωρήσεις σε κάτι παραπάνω, βεβαιώσου πως δεν κινείσαι παρορμητικά και είναι πράγματι αυτό που θέλεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980  αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πυροδοτηθούν εντάσεις στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα κι αυτό γιατί είτε εσύ είτε το αγαπημένο σου πρόσωπο θα αφήσετε χώρο στη ζήλεια και την κτητικότητα. Νεύρα, μισόλογα και εριστικές συμπεριφορές θα πάρουν το πάνω χέρι κι αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό που θέλετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείς θετικά από ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις, μεγαλύτερο σε ηλικία, με σταθερή ζωή, σταθερές απόψεις και με τον τρόπο που θα σε διεκδικήσει. Στην αρχή της γνωριμίας μπορεί να το δεις σαν ένα όμορφο παιχνίδι όλο αυτό, αλλά τελικά θα διαπιστώσεις πως είναι κάτι πιο σοβαρό από όσο νόμιζες. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια όμορφη εβδομάδα αναμένεται να είναι αυτή για σένα και το άλλο σου μισό, αφού πρόκειται να διεγερθούν έντονα τα συναισθήματα μεταξύ σας, να εμπιστευτείτε βαθύτερα ο ένας τον άλλον και να οικειοποιηθείτε αμφότερα τις επιθυμίες που έχετε. Αν προς το τέλος όμως της εβδομάδας δημιουργηθεί μια δύσκολη ατμόσφαιρα, δείξε προσαρμοστικότητα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Νέος κύκλος γνωριμιών ανοίγεται για σένα αυτές τις μέρες. Όμως, επειδή αναζητάς την σταθερότητα, την ασφάλεια και την σιγουριά, πριν προχωρήσεις σε κάτι ερεύνησε τις διαθέσεις του ατόμου που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερο και κάνε τις σωστές επιλογές. Επειδή σε περιμένουν στάδια μεταμόρφωσης, μπορεί να αλλάξουν οι παγιωμένες σου απόψεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με το να έχεις εσύ μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντι στο αγαπημένο σου πρόσωπο, πιο εκδηλωτική και θερμή, θα κάνεις και το ταίρι σου να νιώσει ευτυχία και εσένα αποδέκτη ανάλογων συμπεριφορών από τη μεριά του, με τρυφερά λόγια αλλά και πράξεις αγάπης. Θα έρθετε πιο κοντά αυτή την εβδομάδα και θα ενδυναμώσετε το συναισθηματικό σας δέσιμο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να αποφασίσεις και να πράξεις ως προς το τι θα κάνεις με το μέλλον στα ερωτικά σου. Είτε θα αποτινάξεις το παρελθόν που πιθανώς να εμφανιστεί αυτό το διάστημα και να αναρωτηθείς αν θα μπορούσε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία μεταξύ σας, είτε να το αποτινάξεις και να δώσεις το πράσινο φως σε νέους ορίζοντες στα αισθηματικά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις μέσα σου πράγματα και συναισθήματα που θα αναπτυχθούν αυτή την εβδομάδα, εάν το ταίρι σου κάνει ή πει πράγματα που θα αισθανθείς πως σε αδικούν. Είναι πιθανό να αναπτύξεις ανησυχίες, αβεβαιότητα, διεκδικητικές τάσεις, δυσπιστία και εριστική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά απέναντι στο άλλο σου μισό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα δημιουργείς δυνατές εντυπώσεις, έλκεις σαν μαγνήτης και τα παίζεις όλα για όλα, αφήνοντας το πάθος σου να κυριαρχήσει στη ζωή σου. Στα ερωτικά σου κινείσαι παράτολμα και δεν φοβάσαι να τραβήξεις στα άκρα οποιαδήποτε κατάσταση, προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις. Μόνο πρόσεξε το πόσο θα ξεφύγεις από παγιωμένες συμπεριφορές… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πιθανόν να έχουν υπάρξει προβλήματα τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σου, που τα παράβλεπες εξαιτίας άλλων παραγόντων. Αυτή την εβδομάδα όμως, ο δεσμός σου αναμένεται να μπει σε μια νέα βάση, αφού εσύ θα έχεις την ευκαιρία για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που έχουν υπάρξει τελευταία. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980  αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τα κριτήρια της αναζήτησης στα ερωτικά σου, αυτή την εβδομάδα θα προσανατολιστούν στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να δείξεις μεγάλη προσοχή στα άτομα που θα γνωρίσεις. Θα έχεις ευκαιρίες για σύντομες περιπέτειες, αλλά αν κάποια μεταμορφωθεί σε σχέση εξαρτάται από σένα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να επαναφέρεις τη ζωντάνια στην σχέση σου. Μαζί με το ταίρι σου θα κάνεις πράγματα που θα σας ανανεώσουν και θα σας συναρπάσουν. Θα κάνετε περισσότερες κοινές εμφανίσεις και θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς, απολαμβάνοντας την διασκέδαση και την καλοπέραση δημιουργώντας νέες όμορφες στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα βιώσεις πολλές εκπλήξεις στα ερωτικά σου. Θα είσαι συνεχώς σε ερωτικό παιχνίδι και θα φλερτάρεις σε κάθε ευκαιρία. Η εμφάνιση όμως ενός προσώπου που θα σε διεκδικήσει με τρόπο εντυπωσιακό, θα σου ανατρέψει την μέχρι τώρα στάση σου και θα καταφέρει να μπει δυναμικά στη ζωή σου και να παίξει σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το χρονικό διάστημα θα βρεθείς στην αρχή μια νέας ζωής. Έχεις θέσει τις βάσεις και έχεις κάνει τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες, προκειμένου η σχέση σου να περάσεις στο επόμενο στάδιο και να επισημοποιηθεί. Είσαι πιο κοντά από ποτέ στο να περάσεις επιτέλους σε μια πιο βαθιά ένωση με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η ικανοποίηση θα έρθει μέσα από ευτυχή γεγονότα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει αυτή την εβδομάδα σε νέα κεφάλαια. Θέλεις να ικανοποιηθεί η επιθυμία σου για δέσμευση και συντροφικότητα γιατί πλέον είσαι σε θέση να υποδεχτείς έναν έρωτα που θα σου αλλάξει τη ζωή ριζικά. Δεν αποκλείεται όμως να ανοίξει ξανά ένα κεφάλαιο από τα παλιά, είτε για να κλείσει σωστά αυτή τη φορά, είτε για να εξελιχθεί. Ο χρόνος θα δείξει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Διασκεδάσεις, συζητήσεις και ανέμελες στιγμές θα ανανεώσουν τον έρωτά σου με το άλλο σου μισό, αυτή την εβδομάδα. Θα εκδηλώσεις με θετικό, ρομαντικό, ερωτικό και ακόμα και χιουμοριστικό τρόπο την ερωτική σου διάθεση στο ταίρι σου. Οι καρδιές σας θα χτυπήσουν σε δυνατούς ερωτικούς ρυθμούς και θα νιώσετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάποια πρόσωπα που δεν μπορούσαν εδώ και αρκετό καιρό να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για σένα, αυτή την περίοδο που θα δουν την αυτοπεποίθησή σου ανεβασμένη θα προσπαθήσουν να κινηθούν έστω και διακριτικά προς τα εσένα, περιμένοντας να δουν ένα πράσινο φως για να προχωρήσουν περαιτέρω. Καλό θα ήταν να ετοιμάζεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.