astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 27/12/2021 έως 02/01/2022

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 27/12/2021 έως 02/01/2022


Αυτές τις μέρες, η κάρτα του Σκύλου επιφυλάσσει αφοσίωση, βοήθεια, προστασία, σταθερότητα, ανιδιοτέλεια και προσφορά για όλους. Είναι όμως πολύ σημαντικό να υπάρχει ευγνωμοσύνη, ειδάλλως μπορεί να αντιμετωπίσουμε κινδύνους για τους οποίους πιθανόν να μην είμαστε προετοιμασμένοι.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πληροφορίες που αφορούν στο παρελθόν του αγαπημένου σου προσώπου ενδέχεται να σε προβληματίσουν αυτή την εβδομάδα και να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες ενώ δεν έχουν κατά πάσα πιθανότητα καμία αξία στο παρόν της σχέσης σου. Σκέψου διπλά και τριπλά αυτό που θέλεις να κάνεις με βάση τις πληροφορίες που θα πάρεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν θα λείψουν οι ερωτικές επικοινωνίες αυτές τις μέρες για σένα. Θα σου γίνουν πολλές προτάσεις για εξόδους και για να περάσεις όμορφα. Αν θέλεις να πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να το πράξεις. Μάθε περισσότερα καλώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ διασκεδαστική και ανάλαφρη για σένα και το ταίρι σου. Θα κάνετε συχνές εξόδους και θα βρείτε καινούριους τρόπους να ανανεώσετε το ερωτικό σας κρεβάτι. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα μπαίνει στη ζωή σου ένα σημαντικό πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσες να δημιουργήσεις τη σχέση των ονείρων σου. Να έχεις ελπίδα ακόμα κι αν τα πράγματα κυλήσουν σε πιο αργούς ρυθμούς από αυτούς που θα ήθελες και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δραστήρια για σένα και το ταίρι σου και θα μπορέσετε να κάνετε αρκετές δραστηριότητες από κοινού. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε μαζί όμορφες στιγμές και ίσως σκεφτείς να επισημοποιήσεις το δεσμό σου. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα μπορεί να ξεχωρίσεις εκείνο που θα αγγίξει την καρδιά σου. Η κοινωνική σου ζωή θα γίνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και πάρε τη βοήθειά του για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που θα έχεις βάλει στο μάτι. }


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα αναδυθούν σημαντικές διαφορές που υπάρχουν στη σχέση σου και θα πυροδοτηθεί η ζήλια, ο ανταγωνισμός, η καχυποψία και η εκδικητική συμπεριφορά. Η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα δοκιμαστεί. Πριν προβείς σε παρακινδυνευμένες τακτικές, μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει ευκαιρίες και δυνατότητες για να περάσεις καλά σε ό,τι αφορά τον σεξουαλικό τομέα, όμως μην εναποθέσεις ελπίδες για κάτι σοβαρότερο από αυτό με τις νέες ερωτικές σου γνωριμίες γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα σε κάνει να αισθανθείς πιο ανάλαφρα και να ανανεωθείς. Μια παιχνιδιάρικη διάθεση θα διακατέχει εσένα και το ταίρι σου και ό,τι μπορεί να σας δυσαρέστησε το προηγούμενο διάστημα, δείχνει να ξεπερνιέται και να το αφήνετε πίσω. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα νέο πρόσωπο που θα γνωρίσεις αυτή την περίοδο θα σε κάνει να ενθουσιαστείς και να εκδηλώσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Δεν είναι απίθανο να είναι μικρότερο σου σε ηλικία, πολύ ευδιάθετο και φιλικό. Δες τη θετική πλευρά της κατάστασης και κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου αφού μιλήσεις πρώτα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Καλύτερες μέρες περιμένουν εσένα και το ταίρι σου αυτές τις μέρες. Θα συζητήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο τις προοπτικές που έχετε και έχοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα θα βάλεις τέλος σε σκέψεις που σε κάνουν να ανησυχείς κάποιες φορές. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα παρατηρήσεις μια ξαφνική κίνηση στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα και άτομα θα θελήσεις να σε γνωρίσουν καλύτερα. Οι ευκαιρίες λοιπόν θα σου δοθούν. Από σένα εξαρτούνται οι εξελίξεις. Είναι πιθανό ένα φλερτ που έμεινε στη μέση να επανεμφανιστεί. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο θα αισθανθείς πως κάθε φορά που προσπαθείς να πλησιάσεις το ταίρι σου για να έρθεις πιο κοντά του, εκείνο δεν ανταποκρίνεται. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να βγάλεις συμπεράσματα για τους προβληματισμούς που θα αποκτήσεις και ειδικά αν πρώτα δεν μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να συνειδητοποιήσεις πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον. Ενδεχομένως μη βλέποντας φως στον ορίζοντα να πιστέψεις πως χάνεις τον καιρό σου περιμένοντας να είσαι μαζί του. Είναι όμως πραγματικά έτσι; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Επιτέλους, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να δεις που βρίσκεσαι με τη σχέση σου. Με αποφασιστικότητα και σιγουριά μπορείς να σταθεροποιήσεις το δεσμό σου και να αντιληφθείς τι επιδιώκεις. Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να επιδιώξεις μια ποιοτικότερη και καλύτερη σύνδεση μαζί του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα πρόσωπο που σε θαυμάζει εδώ και καιρό αλλά δεν έχει εκδηλώσει τα συναισθήματά του για σένα μέχρι τώρα, ενδέχεται αυτή την περίοδο να αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του και να σε έλκει με αυτό. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου θα περάσει δοκιμασίες αυτές τις μέρες. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις και αυτό να σε κουράσει πολύ ψυχολογικά. Μέσα από τις καταστάσεις που θα λάβουν χώρα μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου προσώπου θα διακρίνεις κατά πόσο είναι γερή ή αδύναμη η σχέση σου. Με αυτοέλεγχο και επικοινωνία με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα μπορέσεις να κινηθείς όσο ανώδυνα γίνεται.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα δυναμικό άτομο θα μπει στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι απίθανο η γνωριμία αυτή να γίνει κάτω από συνθήκες έντασης ή/και καβγά. Το ενδεχόμενο όμως να είναι ένας παθιασμένος έρωτας αυτό το άτομο και να σου πάρει τα μυαλά, είναι πολύ μεγάλο. Μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Προλέγονται διακυμάνσεις αυτή την εβδομάδα μέσα στη σχέση σου. Ένα μίνι τεστ που θα υποβάλλεις στο ταίρι σου είναι πιθανό να δώσει θολά αποτελέσματα και να προβληματιστείς αρκετά για τον/την σύντροφό σου. Ίσως χρειάζεται να κάνεις υπομονή αυτό τον καιρό και να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο πριν πάρεις αποφάσεις ή ξεκινήσεις συζητήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Χρειάζεται να δείξεις αρκετή προσοχή αυτές τις μέρες στο τρόπο που σκέφτεσαι. Μην απογοητεύεσαι που ακόμα δεν έχεις ένα αγαπημένο πρόσωπο στο πλάι σου και μην αφήσεις την ανασφάλεια της στιγμής να σε οδηγήσει σε λάθος άτομο για να μην μείνεις μόνος/η. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο σχεδόν τίποτε δεν θα είναι ικανό να σε στεναχωρήσει. Η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη και η διάθεσή σου τόσο ανεβασμένη που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρεις το ταίρι σου και να φύγεις ακόμα και για μία κοντινή εκδρομή που θα σας δέσει ακόμη περισσότερο. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτές τις μέρες για νέες γνωριμίες και ερωτικά φλερτ. Ποια όμως γνωριμία θα είναι αυτή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ουσιαστική δέσμευση από την πλευρά σου κυρίως; Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Γυναίκα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η περίοδος αυτή σε ωθεί σε αλλαγές, από την εξωτερική σου εμφάνιση μέχρι τα μέσα σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς. Αυτό σε ανανεώνει και παρασύρει παράλληλα και την σχέση να ανεβάσει παλμούς δίνοντας ερωτικές ικανοποιήσεις σε σένα και το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν είχες αφήσει λίγο πίσω τις ερωτικές σου αναζητήσεις και τα ερωτικά σου παιχνίδια τελευταία, αυτό το διάστημα σε βάζει πάλι στη δράση και καις καρδιές! Νέοι/ες θαυμαστές/τριες σε προσεγγίζουν και οι επιλογές σου πλέον αρχίζουν να διευρύνονται. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.