astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 29/11 έως 5/12/2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 29/11 έως 5/12/2021Η Αλεπού, που είναι η γενική κάρτα της εβδομάδας, ενσαρκώνει την κρυψίνοια, την κακία, το ψέμα, το δόλο, την πονηριά και την παγίδα. Χρειάζεται να μην πιαστεί κανείς σε παγίδα και να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, κάνουμε ή/και ακούμε και βλέπουμε από τους άλλους.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Έξοδοι, διασκέδαση, ανεμελιά, δημοτικότητα. Αυτά και άλλα να περιμένεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα που θα σου δείξει πως η στασιμότητα στην προσωπική σου ζωή κινείται με έναν χαλαρό και ευχάριστο τρόπο αυτές τις μέρες. Αυτό θα ανανεώσει τη σχέση σου και τη σεξουαλική ζωή με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή της εβδομάδας!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Γνωριμίες, φλερτ, ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα. Η δημοτικότητά σου που θα φτάσει στα ύψη θα σου δώσει πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες για να περάσεις καλά είτε για ένα βράδυ είτε για κάτι λίγο πιο μόνιμο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου     
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μάθεις αρκετές πληροφορίες που θα αφορούν στη σχέση σου και θα νιώσεις πως δεν έχεις πολλές επιλογές ενεργειών. Ενδεχομένως να  μην μπορέσεις να εκμεταλλευτείς καταστάσεις προς όφελός σου νιώθοντας παγιδευμένος/η. Για να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις ή απομάκρυνση του αγαπημένου σου προσώπου, συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείς απομακρυσμένος/η και αποστασιοποιημένος/η και ίσως το μόνο που θα συμβεί να είναι η παρατήρηση σου πάνω στους άλλους οι οποίοι θα σου φαίνονται απόκοσμοι και ψυχροί. Ίσως αυτή η περίοδος να μην προχωρήσει ιδιαίτερα τις εξελίξεις που επιθυμείς για την ερωτική σου ζωή, όμως μπορείς να βοηθηθείς από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείς με το σπίτι σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά και έτσι θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις καταστάσεις γύρω από σένα. Με το ταίρι σου θα αισθανθείς άνετα και οικεία αν ήδη η σχέση σου περπατά καλά και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ ερωτικά μαζί του. Μάθε περισσότερα καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να κατανοήσεις καλύτερα τι θέλεις, τι συμβαίνει, σε τι θέση βρίσκεσαι και τι επιδιώκεις στην προσωπική σου ζωή. Αυτό θα σε προχωρήσεις και θα σου δώσει τη δυνατότητα να σχετιστείς με ένα κατάλληλο άτομο για σένα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν νιώθεις άνετα στη σχέση σου, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει χαρούμενα και χωρίς προβλήματα. Μια γραπτή μορφή επικοινωνίας με το ταίρι σου θα μπορούσε να σε ανταμείψει με σεξουαλικές χαρές. Αν δεν νιώθεις άνετα στη σχέση σου, χρειάζεται προσοχή αυτή η εβδομάδα σε όσα λες γιατί μπορεί να γίνουν αφορμές για ισχυρές εντάσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο να είσαι προσεκτικός/η σε οτιδήποτε αφορά τις γραπτές πληροφορίες ή επικοινωνίες γιατί μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα.. Ίσως επίσης να δεχτείς ένα μήνυμα αναπάντεχο που θα σου δώσει πληροφορίες και βοήθεια για κάτι που σε απασχολεί. Δώσε προσοχή στον «αγγελιοφόρο» γιατί μπορεί να εξελιχθεί στο αντικείμενο του πόθου σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η περίοδος σε βάζει σε μία καλή φάση στη σχέση σου που θα είναι παραγωγική για σένα και το ταίρι σου. Θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου και θα έρθετε πιο κοντά. Όμως, μην αφήσεις μεγάλους ενθουσιασμούς να σε παρασύρουν και να χαλάσεις το όμορφο κλίμα της εβδομάδας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα σε θελήσουν αρκετά άτομα αυτή την εβδομάδα και θα γίνεις αντικείμενο πόθου. Εσύ θα μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και θα φλερτάρεις έντονα. Με αποφασιστικότητα θα διεκδικήσεις χωρίς αναστολές και ενοχές. Ένα άτομο μικρότερης ίσως ηλικίας θα σου τραβήξει περισσότερο την προσοχή. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα ζήσεις από τις πιο χαλαρές και ευχάριστες μέρες του τελευταίου καιρού. Με θετικότητα και αισιοδοξία θα ανανεώσεις την ερωτική σου διάθεση και η λίμπιντό σου θα φτιάξει και την διάθεση του αγαπημένου σου προσώπου. Καυτές ερωτικές νύχτες με την είσοδο του Χειμώνα… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το γοητευτικό και σαγηνευτικό σου χαμόγελο θα έλξει όποιο άτομο επιθυμήσεις αυτό τον καιρό. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για καταστάσεις περιστασιακές, αλλά θα συναντήσεις και ένα πολύ καλοπροαίρετο και καλόκαρδο άτομο που θα σου ζητήσει κάτι παραπάνω από μια βραδιά. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με αποφασιστικότητα θα λειτουργήσεις δυναμικά αυτές τις μέρες πάνω σε ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου. Ο στόχος σου θα είναι να συνεχιστεί ο δεσμός σου σε ένα αρμονικό επίπεδο και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Θα τα καταφέρεις; Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Έχεις κουραστεί από τις προσωρινές και κάποιες φορές επιπόλαιες καταστάσεις γύρω από την ερωτική σου ζωή και θέλεις έναν άνθρωπο να μπεις σε μια σοβαρή σχέση. Αυτό ακριβώς θα αναζητήσεις αυτή την εβδομάδα και χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και με προσοχή και αντικειμενικότητα να κρίνεις όποιο άτομο έχεις απέναντί σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει σ’ αυτό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν είσαι ο άντρας στη σχέση, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να είσαι σε εγρήγορση γιατί πιθανόν ένας άντρας να διεκδικεί το ταίρι σου. Αν είσαι η γυναίκα στη σχέση, αυτές τις μέρες θα ασχοληθείς αρκετά με θέματα του αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι ο άντρας χωρίς σχέση, ίσως αντιληφθείς αυτή την περίοδο πως υπάρχει ένας άλλος άντρας ανταγωνιστής σου στον ερωτικό τομέα. Αν είσαι η γυναίκα χωρίς σχέση, θα μπλεχτείς στην ιστορία ενός αντρικού προσώπου και θα έρθεις πολύ κοντά μαζί του. Πρόσεχε όμως, γιατί μπορεί να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρος μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση, μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα περάσεις αρκετό χρόνο αυτής της εβδομάδας με το ταίρι σου και θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές και ώρες. Θα μοιραστείτε αβίαστα ουσιαστικά πράγματα μεταξύ σας και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά. Η συντροφικότητα μέσα στη σχέση σου θα ανθίσει και θα νιώσεις πως έχεις βρει το απόλυτο ταίρι. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι άκρως ερωτική και καυτή για σένα. Θα δώσεις πολλή από την ενέργειά σου και το χρόνο σου στα ερωτικά σου ζητήματα και θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Δεν είναι απίθανο να ζήσεις έναν χολιγουντιανό, παραμυθένιο έρωτα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο θα είσαι δύσκολα μέσα στη σχέση. Το ταίρι σου ίσως να μην σου φέρεται με τον σεβασμό που θέλεις και εσύ θα απαιτήσεις να αλλάξει τις συμπεριφορές του απέναντί σου. Αν η απαίτησή σου γίνει αποδεκτή η σχέση σου θα περάσει σε καλύτερο κλίμα. Αν όχι, τότε ίσως χρειαστεί να πάρεις δύσκολες κι πιθανώς αμετάκλητες αποφάσεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα έχεις επιτυχίες στα ερωτικά σου αυτές τις μέρες, όμως στην πραγματικότητα δεν θα νιώσεις πως έχει βρεθεί εκείνο το άτομο που θα σε συγκινήσει πραγματικά. Θα αισθάνεσαι πως οι άλλοι σε πλησιάζουν δεν έχουν τον σωστό τρόπο να σου δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Είναι όμως έτσι; Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο μπορεί να σου πει περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να πάρεις σκληρές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου. Θα επιχειρήσεις να βάλεις ένα τέλος στις συμπεριφορές και τις καταστάσεις που δεν επιτρέπουν την εξέλιξη του δεσμού και την κοινή ευτυχία. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Έχεις αναρωτηθεί ποιες πεποιθήσεις σου και συμπεριφορές σου μπορεί να μην σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις την ευτυχία μέσα από μια σχέση; Αυτή την εβδομάδα χρησιμοποίησέ την για αυτόν ακριβώς τον συλλογισμό, και μαζί με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μάθε τι συμβαίνει.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα δεις πως η σχέση σου μοιάζει τόσο στάσιμη και μη εξελίξιμη και αυτό θα σε πληγώσει και θα οδηγήσει το δεσμό σου σε μια μικρή επιφανειακή κρίση. Όμως ίσως αυτό που εσύ βλέπεις να μην είναι έτσι και αντ’ αυτού η σχέση σου να προχωρά απλώς με αργούς ρυθμούς. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως περνάς απαρατήρητος/η και πως κανείς δεν σε πλησιάζει για ερωτικούς σκοπούς. Αυτό θα επηρεάσει πολύ τη διάθεσή σου. Όμως, προς το τέλος της εβδομάδας θα δεις μια παλιότερη γνωριμία να έρχεται στο προσκήνιο και να σε διεκδικεί. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.