astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 30/1 έως 5/2/2023

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 30/1 έως 5/2/2023


Η γενική κάρτα αυτού του διαστήματος είναι τα Πουλιά, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγουμε να κάνουμε το τόσο τόσοοοο. Επιπλέον ας θυμόμαστε την παροιμία που λέει πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια γιατί μπορεί αυτή την εβδομάδα να είναι και επιζήμια. Αν ακούμε πολλά γύρω μας, ας κρατάμε μικρό καλάθι…


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η ανεβασμένη ερωτική σου διάθεση αυτές τις μέρες θα βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να περάσετε μαζί όμορφες και τρυφερές στιγμές. Θα του μιλήσεις με άνεση για όλα όσα νιώθεις και ανοίγοντας την καρδιά σου χωρίς λογική επεξεργασία θα επιτύχεις όμοια ανταπόκριση. Η σχέση τονώνεται και το πάθος μεταξύ σας φουντώνει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση σε βρίσκει αυτή η περίοδος στα ερωτικά σου θέματα. Κοινωνικοποιείσαι περισσότερο και ανοίγεις νέες ευκαιρίες σε γνωριμίες με πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν σε όμορφους δρόμους. Αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο, θα λάβεις ανταπόκριση και θα χαρείς υπέρμετρα. Ξεκαθαρίζει λοιπόν με ένα τρόπο το ερωτικό σου πεδίο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτό το διάστημα προσφέρεται για άφθονη διασκέδαση, συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συναρπαστικές εξόδους. Ακόμα κι αν το ταίρι σου δεν θελήσει να σε ακολουθήσει σε όσα θα θέλεις να κάνετε αυτή την εβδομάδα, εσύ δεν του κάνεις το χατίρι. Όμως, προσπάθησε να μην φτάσεις να συγκρουστείς, παρά φέρε τον στα νερά σου ομαλά,ώστε να περάσετε πράγματι καλά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα νιώθεις χαρούμενος/η και οι γύρω σου το λαμβάνουν και σου προτείνουν να ανοιχτείς σε εξόδους και διασκέδαση. Γνωρίζεις νέα πρόσωπα και το φλερτ δίνει και παίρνει. Είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα μπορούσες να ξεκινήσεις ένα όμορφο ειδύλλιο που θα σου προσφέρει άφθονη διασκέδαση και καλοπέραση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου, αυτή την περίοδο. Κατά πόσο επικοινωνείτε ξεκάθαρα; Μπορείτε να συνεννοηθείτε ή μήπως συχνά παρεξηγείστε για θέματα ανούσια; Μήπως σε δυσαρεστεί ο τρόπος που σου μιλάει; Πριν όμως ξεκινήσεις να ενοχοποιείς το αγαπημένο σου πρόσωπο, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γιατί μπορεί να κάνεις κι εσύ λάθη επικοινωνιακά.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να κάνεις μαζί του σημαντικές συζητήσεις που θα σου λύσουν απορίες και θα σου φανερώσουν αν τελικά υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Αν δεν έχεις κάποιο πρόσωπο κατά νου που να σου αρέσει, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα συναρπαστικά πρόσωπα. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Συνειδητοποιείς έντονα αυτές τις μέρες πόσο σημαντικό είναι για σένα το αγαπημένο σου πρόσωπο και του δίνεις όλη σου την προσοχή, αφού θα διαπιστώσεις πως περνάει κάποιες δυσκολίες και χρειάζεται την βοήθειά σου. Το ταίρι σου από την πλευρά του, παίρνει πρωτοβουλίες που θα αναγεννήσουν το πάθος μεταξύ σας και θα σε κάνουν ευτυχισμένο/η. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα ανατρέψει την καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις πως είναι το ένα και μοναδικό και πως έχει όλα όσα έψαχνες τόσο καιρό. Η προσέγγισή του θα είναι ξεκάθαρη και δυναμική και δεν θα σου αφήσει αμφιβολίες για τις προθέσεις του. Παρόλα αυτά χρειάζεται υπομονή. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Προβληματίζεσαι έντονα αυτές τις μέρες από την απομάκρυνση που διακρίνεις πως υπάρχει τελευταία μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Θα αναρωτηθείς αν η δική σου στάση ευθύνεται γι’ αυτό και ίσως αντιληφθείς πως έχεις πολλές άμυνες που ίσως δεν επιτρέπουν να έρθετε κοντά ο ένας με τον άλλον. Καλείσαι να βρεις λύσεις και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είτε γιατί είσαι καιρό παρέα με τη μοναξιά, είτε γιατί χώρισες σχετικά πρόσφατα, περνάς δύσκολα ψυχολογικά. Θα θελήσεις να σπάσεις την έντονη μοναξιά σου αυτή την εβδομάδα, αλλά ίσως νιώσεις περιορισμούς. Πάρε το χρόνο που χρειάζεται για να βρεις τα βαθύτερα αίτια που σε έφεραν σε αυτή τη θέση και άλλαξε ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις μπροστά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η περίοδος θα θυμίζει σε πολλά τον πρώτο καιρό της σχέσης σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Με όμορφα λόγια και κομπλιμέντα θα δημιουργηθεί ένα κλίμα μεταξύ σας ερωτικό και θα μοιραστείτε πολλές ρομαντικές και ερωτικές στιγμές. Ο σεξουαλικός σας τομέας θα αναζωογονηθεί και δεν αποκλείεται και να ανταλλάξετε δώρα μεταξύ σας. Μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 0 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Με ενισχυμένο σεξαπίλ σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Έχοντας ανεβασμένη διάθεση θα προσελκύσεις νέα πρόσωπα, τα οποία θα σου χαρίσουν με γενναιοδωρία το θαυμασμό τους. Θα είσαι συνέχεια σε ένα ερωτικό παιχνίδι και οι επιλογές σου θα είναι πολλές. Το άτομο που θα είναι τολμηρό και δεν θα σταματήσει σε ένα όχι, θα σε κερδίσει και θα παίξει σημαντικό ρόλο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980  αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος σου δίνει κάθε δυνατότητα να εκφράσεις με άνεση και πρακτικότητα όλες τις επιθυμίες σου, τόσο στον σεξουαλικό τομέα όσο και στο θέμα της συντροφικότητας, με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα περάσετε μαζί μια έντονα ερωτική εβδομάδα, αλλά παράλληλα το ταίρι σου θα σταθεί δίπλα σου σε οτιδήποτε χρειαστείς. Δεν έχεις παρά να το ζητήσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν δεν υπάρχει κάτι που να ενδιαφέρει ερωτικά, αυτή την εβδομάδα θα γνωρίσεις την ερωτική φλόγα ενός προσώπου που ταυτόχρονα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου από την πρώτη στιγμή. Αν βγαίνεις ήδη με κάποιο άτομο, θα δεις να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα και να προχωράτε μαζί προς την επιθυμητή πορεία, εκτός μοναξιάς. Σε κάθε περίπτωση, μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στην εργασία σου κι αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ερωτική σου διάθεση και στην ψυχολογία του άλλου σου μισού, αφού θα γίνεται αποδέκτης της γκρίνιας σου. Καλό θα ήταν να διαχωρίσεις το επαγγελματικό σου από το ερωτικό σου και να χαλαρώσεις όταν είσαι σε επαφή με το ταίρι σου, ώστε να είστε καλά μαζί. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα γυρίσεις στο παρελθόν με τις σκέψεις σου. Θα νιώσεις τις απώλειες που έχεις στη ζωή σου και όσα έχεις περάσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα της σύγχυσης που θα βιώνεις, θα έρθει ένα πρόσωπο που θα ενδιαφερθεί ερωτικά για σένα και θα θελήσει να σου χαρίσει ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Αξίζει να ασχολείσαι με το χτες, όταν σου χαμογελά το τώρα; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό να σου ανάψει η ζήλεια αυτές τις μέρες. Το ταίρι σου, πιθανότατα χωρίς να φταίει ή να κάνει σκόπιμα κάτι, θα σε φέρει σε κατάσταση ανασφάλειας και ίσως κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας. Είναι καλύτερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να συζητήσεις μαζί του ευθέως αυτό που σε προβληματίζει και σε κάνει να νιώθεις έτσι. Πριν μιλήσεις μαζί του όμως, μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Χρειάζεται να επιστρατεύσεις την προσοχή σου αυτές τις μέρες και να μην είσαι επιρρεπής σε κολακείες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνεις στόχος εξαπάτησης. Είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα εντοπίσει τα αδύναμα σημεία σου και να τα εκμεταλλευτεί για να κερδίσει κάτι από σένα. Επιβάλλεται να καταλάβεις έγκαιρα τις προθέσεις του, γι’ αυτό μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν την πατήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ήρθε η περίοδος που θα αφήσεις πίσω σου το τυχόν ταραχώδες διάστημα που μπορεί να πέρασε η σχέση σου τελευταία. Μαζί με το ταίρι σου θα ευχαριστηθείς όμορφες στιγμές, θα έρθετε πιο κοντά και θα φτιάξει η επικοινωνία σας. Ζητήματα που αφορούν στο δεσμό σας θα βρουν αμοιβαία συμφωνία και θα νιώσεις ευγνώμων τελικά για το ταίρι που έχεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία αυτή την εβδομάδα με ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο έχει να κάνει με το επάγγελμά σου. Η γνωριμία αυτή θα σε οδηγήσει στη δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου. Ωστόσο, καλό θα ήταν για ένα διάστημα να κρατήσετε μυστική την επαφή σας, γιατί το να μαθευτεί πριν βεβαιωθείτε προς τα που θα πάει όλο αυτό, δεν θα ήταν καλό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυξάνονται οι κτητικές σου τάσεις αυτές τις μέρες και θα βρεθείς να ζητάς επιβεβαιώσεις για την αφοσίωση και την αγάπη του αγαπημένου σου προσώπου, με έναν υπερβολικό τρόπο. Όμως, ο καθένας θέλει το χρόνο του για να εκφράσει αυτά που νιώθει κι αν πιέσεις το ταίρι σου αν δεν είναι έτοιμο, ίσως απομακρυνθείτε, πράγμα που δεν επιθυμείς στην ουσία. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παίρνοντας ανάλογες πρωτοβουλίες. Με δυσκολία θα μπορέσει να αντισταθεί στις κινήσεις σου, κι ειδικά αν τις εφαρμόσεις με στρατηγική και επιμονή. Διαμόρφωσε το κατάλληλο πεδίο, χωρίς να πιέσεις τα πράγματα αν καταλάβεις κάποιους ενδοιασμούς. Θα είναι προσωρινοί. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί και είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να διαπληκτιστείς με το ταίρι σου,  επειδή θα είσαι απόλυτος/η ή/και μαχητικός/η πάνω σε  αυτό το θέμα. Όμως, έχει δικαίωμα να έχει διαφορετική άποψη από σένα, οπότε αν δεν θέλεις να βρεθείτε σε στίβο μάχης μεταξύ σας, καλό θα ήταν να αναγνωρίσεις το δικαίωμά του αυτό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος σε βρίσκει με φουντωμένα συναισθήματα και με την ανάγκη για παθιασμένες περιπέτειες. Αυτό θα σε οδηγήσει στην αγκαλιά ενός ατόμου που θα σε ξεσηκώσει και θα κάνει τη λογική σου να πάει περίπατο. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς σφόδρα και ο έρωτας να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, κάνοντάς σε να μην βλέπεις πόσα ακόμα άτομα σε θαυμάζουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.