astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις για το 2019

Ερωτικές προβλέψεις για το 2019
 

ΚΡΙΟΣ, 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Ο κυβερνήτης σου Άρης από την Πρωτοχρονιά του 2019 μέχρι την γιορτή των ερωτευμένων θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση στα ύψη, καθώς τώρα το παιχνίδι θα βρίσκεται στα χέρια σου και θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο σε όσα γίνονται, ίσως όμως είσαι οξύθυμος με το ταίρι σου. Ο Ιανουάριος όμως γενικότερα είναι από τους πιο ζωηρούς μήνες καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, και ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, βρίσκονται μαζί σε θεαματική όψη με τον Άρη στο ζώδιό σου και υπόσχονται κάτι εξαιρετικά… φλογερό!

Από τις 26 Μαρτίου η Αφροδίτη από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει μπερδεμένες καταστάσεις και ίσως εμπλακείς σε αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες, μέχρι τις 20 Απριλίου που την υποδέχεσαι στο ζώδιό σου και η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα! Μέχρι τις 16 Μαΐου μάλιστα, τα βλέμματα είναι πάνω σου και πρωταγωνιστείς στον έρωτα. Ο Άρης θα βρίσκεται στον ερωτικό 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου από τις 2 Ιουλίου και ανεβάζει την λίμπιντο, ωστόσο από τις 8 μέχρι τις 19 Ιουλίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σου και δεν αποκλείεται να δεις παλιές «φωτιές» στα ερωτικά που νόμιζες πως είχαν σβήσει, να «φουντώνουν» ξανά!

Η Αφροδίτη από τις 28 Ιουλίου ως τις 21 Αυγούστου στον τομέα της χαράς και της διασκέδασης –ο Άρης θα βρίσκεται ήδη εκεί– υπόσχεται έναν νέο έρωτα για τους ελεύθερους ή ένα καυτό καλοκαίρι για τους ήδη δεσμευμένους. Επίσης, από τις 14 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτωβρίου η θεά του Έρωτα θα βρίσκεται στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, δίνοντας την σκυτάλη σε ένα τρυφερό φθινόπωρο, φέρνοντας ευκαιρίες και φλερτ! Πρόσεχε όμως, καθώς ο πολεμικός Άρης περνά απέναντί σου από τις 4 Οκτώβρη ως τις 19 Νοέμβρη και το ταίρι σου θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα, κάτι που ίσως φέρει εντάσεις και διενέξεις. Η Αφροδίτη όμως από τον τομέα του σεξ τον Οκτώβριο δείχνει πως βγάζεις το πάθος σου στην κρεβατοκάμαρα!

Ο Κρόνος όλο το 2019 από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου θα οδηγήσει πολλούς Κριούς σε αποφάσεις ζωής, από την σχέση σου λοιπόν θα εξαρτηθεί αν θα παντρευτείς ή αν θα πάρετε χωριστούς δρόμους. Τέλος, οι περισσότερες εκλείψεις του 2019 αγγίζουν νευραλγικά σημεία του ωροσκοπίου σου που σχετίζονται με την συναισθηματική ασφάλεια, το στάτους που έχετε μαζί με το ταίρι σου, προλογίζοντας αλλαγές, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου προλογίζει εντάσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΤΑΥΡΟΣ, 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Όλο το 2019 θα έχει παθιασμένες αποχρώσεις και τα όσα συμβαίνουν στην κρεβατοκάμαρα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για σένα, καθώς μέχρι τον Δεκέμβριο ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, τομέας που σχετίζεται τόσο με την απόλαυση που εισπράττεις στα ερωτικά, όσο και με τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες. Στην ίδια θέση θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου και ανάβει ερωτικές πυρκαγιές, πρόσεξε όμως αν είσαι μπλεγμένος σε «μπερδεμένες» ιστορίες!

Η σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου σε αγγίζει δυσαρμονικά και δείχνει πως οι ανασφάλειές σου σού βάζουν τρικλοποδιά. Από την ημέρα των ερωτευμένων όμως μέχρι τις 31 Μαρτίου ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και από νωχελικός Ταύρος μεταμορφώνεσαι σε… «ταύρο εν υαλοπωλείο» καθώς το παιχνίδι είναι στα χέρια σου και θέλεις να νιώθεις αδιαφιλονίκητος κυνηγός. Από τις 26 Μαρτίου με το πέρασμα του κυβερνήτη σου της Αφροδίτης στους ευαίσθητους Ιχθύς, είναι ένα διάστημα που οι φίλοι δίνουν ώθηση στα προσωπικά σου και αν είσαι ελεύθερος πιθανώς μέσα από παρέες να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, ως τις 20 Απριλίου. Από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 16 Μαΐου όμως είσαι πιο εσωστρεφής, κρατάς μυστικά από τους άλλους και ενώ υπάρχουν συναισθήματα, το έδαφος δεν είναι πρόσφορο.

Στις 16 Μαΐου ως τις 9 Ιουνίου ξεκινά ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς, που βελτιώνει θεαματικά τις σχέσεις των ήδη δεσμευμένων Ταύρων ενώ φέρνει ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ στους ελεύθερους, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που σε κάνει πιο γοητευτικό και τον Άρη σε φιλική θέση. Από τις 18 Αυγούστου με το πέρασμα του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου και την Αφροδίτη να ακολουθεί στις 21 του μηνός, η χαρά, ο έρωτας, η διασκέδαση, η φλόγα, το πάθος και η ανεμελιά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτές τις μέρες, κυρίως μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, θερμό αναμένεται και το φθινόπωρο του 2019 καθώς η Αφροδίτη από τις 8 Οκτωβρίου ως την 1 Νοέμβρη θα είναι στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ένα καλό διάστημα για να επισημοποιήσουν πολλοί Ταύροι την σχέση τους, προσοχή όμως καθώς ο Ερμής αναδρομεί στον Σκορπιό από τις 31 Οκτώβρη ως τις 20 Νοέμβρη, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο όσες ερωτικές υποθέσεις από τα παλιά δεν είχαν κλείσει, ενώ ταυτόχρονα αναθεωρείς κάποια βήματα που έγιναν στα προσωπικά. Πιθανώς μάλιστα να επιστρέψουν κάποια πρόσωπα και να ζητήσουν από εσένα μια δεύτερη ευκαιρία. Θα την δώσεις; Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΔΙΔΥΜΟΙ, 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Μετά από τις «πληγές» που άφησε ο Κρόνος απέναντί σου τα προηγούμενα χρόνια, τώρα ο πλανήτης της Τύχης και της ανάπτυξης, Δίας, περνά στον τομέα των σχέσεων και θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο, έτσι πολλοί Δίδυμοι που είναι ήδη σε σχέση πιθανώς να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου), ενώ οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα κάνουν πολύ σημαντικές γνωριμίες που θα τους εξελίξουν στην ζωή, αν συμφωνεί με αυτό και το προσωπικό ωροσκόπιο. Αυτό θα γίνει αισθητό ήδη από την αρχή της χρονιάς, ειδικά με την συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δίας απέναντί σου και γενικότερα το διάστημα από 7 Ιανουαρίου ως τις 4 Φλεβάρη. Από τις 4 Φεβρουαρίου ως την 1 Μαρτίου ξεκινά ένα πιο παθιασμένο διάστημα με έμφαση στα σαρκικά πάθη, ενώ από τις 31 Μαρτίου ως τις 16 Μάη ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ρωμαλέο αλλά και πιο παρορμητικό.

Πολλές φορές θα κληθείς να αντιμετωπίσεις «παγίδες» φέτος, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και πρέπει να προσέχεις τις επιλογές που έχεις κάνει σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Από τις 9 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει να ακτινοβολείς στα μάτια του προσώπου που σε ενδιαφέρει και γοητεύεις με ευκολία τους άλλους, 28 Ιουλίου με 21 Αυγούστου είναι επίσης καλό διάστημα για διακοπές και εκδρομές. Το φθινόπωρο ανεβάζει την θερμοκρασία από 14 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτώβρη με τον πλανήτη της Αγάπης στον τομέα της χαράς, της διασκέδασης και του έρωτα, τομέας στον οποίο περνά με τη σειρά του και ο Άρης από τις 4 Οκτωβρίου ως τις 19 Νοέμβρη.

Αυτό το διάστημα θα μπορούσε να σε απασχολήσει έντονα και η ανάγκη για ένα παιδί, αν νιώθεις έτοιμος/η. Πρόσεξε όμως να μην αναλωθείς σε εφήμερες ερωτικές ιστορίες που δεν καλύπτουν τις αληθινές σου ανάγκες, καθώς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω φέρνει… πολικό ψύχος σε σχέσεις που δεν σε καλύπτουν αληθινά. Τέλος, οι εκλείψεις που γίνονται φέτος στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου, στις 17 Ιουλίου και στις 26 Δεκεμβρίου φέρνουν ριζικές αλλαγές και αναστάτωση στην κρεβατοκάμαρα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Για πολλούς Καρκίνους το 2019 θα είναι μια χρονιά-σταθμός που θα σηματοδοτήσει το οριστικό κλείσιμο κάποιων κύκλων, ώστε να ανοίξουν νέοι. Ήδη ο αυστηρός Κρόνος από πέρυσι έχει εξετάσει τα πεπραγμένα στις σχέσεις των γεννημένων τον Ιούνιο, ενώ υπόσχεται και φέτος να σε βάλει να «γράψεις εξετάσεις» από άποψη συντρόφου/συζύγου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Κρόνος από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο θα φέρει σημαντική ανάληψη ευθυνών αλλά και ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν με τον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Για παράδειγμα, αν είσαι σε σχέση, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύ πιο σοβαρά το μέλλον της σχέσης σου με αυτό το άτομο αυτό στη ζωή σου και τι ρόλο παίζει μέσα σε αυτή.

Αν υπήρχαν ήδη θέματα που δεν έχουν λυθεί, τότε θα υπάρξουν τριγμοί στη σχέση που ενδέχεται να οδηγήσουν σε χωρισμό –ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι εξαιρετικά πιεστικές εκλείψεις της χρονιάς, στις 6 Ιανουαρίου και στις 17 Ιουλίου, ενώ θετικά λειτουργούν οι εκλείψεις στις 2 Ιουλίου και στις 26 Δεκεμβρίου. Όπως και να έχει, κάποιοι κύκλοι στις διαπροσωπικές σχέσεις θα κλείσουν και θα ξεκινήσουν άλλοι.

Για τους αδέσμευτους Καρκίνους τώρα, δεν είναι καθόλου απίθανο να μπει στη ζωή σου κάποιο άτομο με το οποίο να συνδεθείτε ερωτικά και το οποίο να σου γίνει πολύ σημαντικό αν και ταυτόχρονα κάπως καταπιεστικό λόγω Κρόνου. Τα πιο ερωτικά διαστήματα μέσα στην χρονιά είναι: από τις 4 Φεβρουαρίου ως την 1 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στον τομέα της σχέσης που φέρνει εύνοια σε ελεύθερους και δεσμευμένους, από 16 Μαΐου ως την 1 Ιουλίου, με τον Άρη στο ζώδιό σου που σε κάνει παθιασμένο και διεκδικητικό. Από τις 3 Ιουλίου υποδέχεσαι τον πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σου και οι μετοχές στον έρωτα ανεβαίνουν, ενώ και το φθινόπωρο είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα.

Από τις 8 Οκτώβρη ως την 1 Νοέμβρη η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών και των παιδιών, ένα θετικό διάστημα αν θες να αποκτήσεις απόγονο, τομέας όμως που αναδρομεί ο Ερμής από τις 31 Οκτώβρη ως τις 20 Νοέμβρη που θα φέρει πίσω αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, αλλά και δεύτερες ευκαιρίες σε ερωτικές ιστορίες που είναι σε εκκρεμότητα.

Τέλος, η αλλαγή ζωδίου του Δία και το συνακόλουθο πέρασμά του στον Αιγόκερω από τις 2 Δεκεμβρίου και μετά σε ευνοεί ιδιαίτερα αυξάνοντας τις ευκαιρίες για γάμο, αρραβώνα ή μια πολύ σημαντική σχέση, ειδικά από τις 26 Νοεμβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη είναι πάλι απέναντί σου! Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΛΕΩΝ, 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Οι εκλείψεις των προηγούμενων ετών έφεραν πολλές ανατροπές στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις, όμως το 2019 είναι εδώ για να σε αποζημιώσει! Η Τύχη λοιπόν φέτος σου χαμογελά στην αγάπη, τον έρωτα, την διασκέδαση και την περιπέτεια που έχεις ανάγκη ως ζώδιο της Φωτιάς, αφού ο Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο. Παράλληλα, είναι μια χρονιά που πολλοί Λέοντες θα αποκτήσουν έναν απόγονο, υπάρχουν όμως και παγίδες μέσα στην χρονιά που πρέπει να προσέξεις, καθώς δεν βλέπεις καθαρά κάποιες καταστάσεις στην κρεβατοκάμαρα και ταυτόχρονα ο σύντροφός σου έχει κάποιες υποθέσεις που τον απασχολούν έντονα.

«Καυτό» διάστημα πάντως είναι από τις 7 Ιανουαρίου ως τις 4 Φεβρουαρίου, με την Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών, αλλά και από την 1η ως τις 26 Μαρτίου με τον πλανήτη της αγάπης στον τομέα των σχέσεων.

Θυμήσου όμως, η μία από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς γίνεται στο δικό σου ζωδιακό άξονα στις 21 Ιανουαρίου, αυτόν του Λέοντα-Υδροχόου, το οποίο σημαίνει ότι μια μόνιμη σχέση ή ο γάμος, αλλά κυρίως ο εαυτός σου, σε απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα – για καλό ή για κακό! Από τις 20 Απρίλη ως τις 16 Μαΐου ανεβαίνει η αδρεναλίνη σου στα ερωτικά, το καλοκαίρι όμως είναι πιο σύνθετο αφού από τις 8 ως τις 19 Ιούλη ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιό σου και σε ωθεί να ξαναδείς πολλές αποφάσεις που πήρες στα προσωπικά, ενώ μπορεί να έρθεις σε επαφή με σχέσεις από το παρελθόν αν νιώθεις πως κάποιος κύκλος δεν έκλεισε.

Παράλληλα, από τις 2 Ιούλη ως τις 18 Αυγούστου με τον Άρη στο ζώδιό σου η κρεβατοκάμαρα παίρνει… φωτιά μολονότι είσαι οξύθυμος, ενώ ειδικά από τις 28 Ιούλη ως τις 21 Αυγούστου που θα είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία σου είναι στα ύψη και «μαγεύεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 14 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτωβρίου η θεά του Έρωτα θα βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας, φέρνοντας ευκαιρίες και φλερτ! Την 1η ως τις 26 Νοέμβρη θα πάρει και πάλι θέση στον τομέα των ερωτικών σου και θα δώσει ώθηση στα ζητήματα καρδιάς.

Τέλος, το 2019 κλείνει με εξαιρετικό τρόπο για τα προσωπικά σου, αφού από τις 20 Δεκέμβρη η Αφροδίτη περνά απέναντί σου για να γλυκάνει τις σχέσεις σου τις μέρες των γιορτών. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Το 2019 για το ζώδιό σου είναι λίγο πιο περιοριστικό σαν έτος για την χαρά και την διασκέδαση, καθώς με τον Κρόνο να συνεχίζει να κινείται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, φαίνεται να μην είναι τόσο ερωτικό όσο θα ήθελες γιατί θα αντλείς περισσότερη χαρά από την εργασία ή από την αναμονή ενός απογόνου. Ωστόσο, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, η μάλλον σοβαρή ή εκλεκτική προσέγγιση που θα έχεις στο φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια ενδέχεται να σε κάνει πιο επιλεκτικό από ότι συνήθως. Ο Δίας στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ευνοεί τις κινήσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την ανάπτυξη της οικογένειας, ειδικά αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις στα προσωπικά, καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας σε κάνει να μην βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 10 Σεπτέμβρη.

Σημαντική επίσης είναι η περίοδος από 5 ως τις 28 Μαρτίου που ο Ερμής αναδρομεί απέναντί σου, και σε κάνει να αναθεωρήσεις τις κινήσεις στα αισθηματικά και κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ίσως επιστρέψουν. Αφού ορθοδρομήσει ο Ερμής, θα μπορέσεις να φέρεις ξανά μια τάξη στις σχέσεις σου και η Αφροδίτη περνά απέναντί σου και σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο, μέχρι τις 20 Απριλίου.

Από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς θα είναι από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου που θα έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου η οποία θα σου χαρίσει γοητεία και διάθεση για φλερτ! Ο Άρης στο ζώδιό σου από 18 Αυγούστου ως τις 4 Οκτώβρη απογειώνει την ερωτική σου ζωή, ειδικά γύρω στις 24 Αυγούστου.
Φέτος, τέσσερις από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον άξονα των ερωτικών και των οραμάτων για το μέλλον, το οποίο αποκαλύπτει τη σημασία που έχει το 2019 για σένα, για την προσωπική σου ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στην έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για το πού βρίσκεσαι στα ερωτικά και γυρνάς σελίδα. Σε ό,τι αφορά τις δύο εκλείψεις του Ιουλίου, στις 2 κάνεις μια νέα αρχή μαζί με το ταίρι σου και στις 17 θέλεις να περάσετε παραπάνω χρόνο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τέλος, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω από τις 2 Δεκεμβρίου και μετά σε ευνοεί αρχικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο και μπορεί να σημαίνει παντρειά για τους ανύπαντρους ή ερχομός παιδιών για τους παντρεμένους μέσα στο επόμενο έτος, κάτι το οποίο προλογίζει και η έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΖΥΓΟΣ, 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Το 2019 θα είναι πολύ διαφορετικό για το κάθε δεκαήμερο του ζωδίου, οπότε έχεις σημασία το πότε έχεις γεννηθεί. Αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο και τις αρχές Οκτώβρη, ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη συναντά τον Ιανουάριο τον πλανήτη της Τύχης, Δίας και σε θετική όψη με τον Άρη απέναντί σου, υπόσχονται υπέροχες εξελίξεις στα προσωπικά.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, τότε το 2019 είναι μια μάλλον «χλιαρή» χρονιά από άποψη ερωτική και συναισθηματική, εξαιτίας της περιοριστικής παρουσίας του Κρόνου σε θέση κόντρα, καθώς οικογενειακά βάρη και ευθύνες ή γονεϊκά καθήκοντα σε κουράζουν και σε εξαντλούν.

Αν όμως έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά στο τέλος του ζωδίου, τότε ο ανάδρομος Ουρανός ως τις 6 Μαρτίου φέρνει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στις σχέσεις, ειδικά αν έχεις αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς» από τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο. Όλα τα δεκαήμερα πάντως έχουν την ευνοϊκή επιρροή του Δία σε θέματα επικοινωνίας.

Στο μεταξύ, η σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου γίνεται στον άξονα του ωροσκοπίου σου που αφορά την τεκνοποίηση και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές σου στη ζωή με αποτέλεσμα να νιώθεις έντονα την ανάγκη να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες στη ζωή με το ταίρι σου ή ακόμα και να βάλετε μπρος για παιδιά, αν είσαι σε γάμο.

Μην ξεχνάς όμως πως από την Πρωτοχρονιά του 2019 μέχρι την γιορτή των ερωτευμένων ίσως υπάρξουν και εντάσεις. Από τις 14 Φεβρουαρίου ως τις 31 Μάρτη ο Άρης στον όγδοο οίκο σου σε κάνει πιο παθιασμένο στην κρεβατοκάμαρα, ενώ από τις 20 Απριλίου ως τις 16 Μαΐου, ο πλανήτης της Αγάπης, Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σου, φέρνοντας ευκαιρίες στη σχέση σου ή στον γάμο σου, ενώ λύνει και προβλήματα που φαίνεται υπήρξαν. Η λίμπιντο ανεβαίνει κατακόρυφα από 16 Μάη ως τις 9 Ιούνη, όμως από 21 Αυγούστου ως 14 Σεπτέμβρη μπλέκεσαι σε μπερδεμένες ιστορίες στα προσωπικά.

Επίσης, από τις 14 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτωβρίου η θεά του Έρωτα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει να γοητεύεις… ασύστολα! Πρόσεχε όμως, καθώς ο πολεμικός Άρης περνά στο ζώδιό σου από τις 4 Οκτώβρη ως τις 19 Νοέμβρη και έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου, κάτι που ίσως φέρει εντάσεις και διενέξεις.
Τέλος, οι υπόλοιπες εκλείψεις του 2019 αφορούν το σπίτι, την καριέρα και την οικογένεια και είναι αρκετά πιθανό να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε ριζική ανακαίνιση ώστε να μπορέσετε να υποδεχτείτε το νέο μέλος στην οικογένεια διατηρώντας ταυτόχρονα τον δικό σου προσωπικό χώρο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ, 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Το 2019 σε γενικές γραμμές δεν είναι τόσο προτεραιότητά σου ο έρωτας, ωστόσο αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε μπορείς να την δεις φέτος να ανθίζει. Ωστόσο στο ξεκίνημα της χρονιάς η σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου σε αγγίζει δυσαρμονικά και δείχνει πως σε απασχολεί έντονα το μέλλον μιας σχέσης, ίσως κάποιοι Σκορπιοί πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. Από την ημέρα των ερωτευμένων όμως μέχρι τις 31 Μαρτίου ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου και το ταίρι σου έχει πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ οι ισορροπίες είναι εύθραυστες στις σχέσεις.

Ο Ουρανός περνά από τις 6 Μάρτη οριστικά απέναντί σου προλογίζοντας μια επταετία ανατροπών στα προσωπικά αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες ή απρόσμενους γάμους για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ο Ερμής από 5 ως τις 28 Μάρτη αναδρομεί στον τομέα των προσωπικών, έτσι αναθεωρείς πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ μπορεί να ξαναβρείς μπροστά σου ερωτικές ιστορίες από τα παλιά. Από τις 26 Μαρτίου ως τις 20 Απριλίου με το πέρασμα της Αφροδίτης στους ευαίσθητους Ιχθύς, είναι ένα διάστημα που τα προσωπικά έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες και αν είσαι ελεύθερος πιθανώς μέσα από παρέες να κάνεις μια σημαντική γνωριμία.

Στις 16 Μαΐου ως τις 9 Ιουνίου ξεκινά ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σου και τον Άρη σε φιλική θέση, που βελτιώνουν θεαματικά τις σχέσεις, ενώ φέρνουν ευκαιρίες για γνωριμίες, περιπέτειες και φλερτ στους ελεύθερους. Από τις 18 Αυγούστου με το πέρασμα του Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σου και την Αφροδίτη να ακολουθεί στις 21 του μηνός, η φιλία και ο έρωτας είναι πιο μπερδεμένα σαν έννοιες μέσα σου, ίσως μάλιστα δεις διαφορετικά κάποιο πρόσωπο, κυρίως μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, θερμό αναμένεται και το φθινόπωρο του 2019 καθώς η Αφροδίτη από τις 8 Οκτωβρίου ως την 1η Νοέμβρη θα είναι στο ζώδιό σου και με τον μαγνητισμό που εκπέμπεις κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, προσοχή όμως καθώς ο Ερμής αναδρομεί επίσης στο ζώδιό σου από τις 31 Οκτώβρη ως τις 20 Νοέμβρη, που σε κάνει να αναθεωρείς κινήσεις και αποφάσεις, δεν αποκλείεται μάλιστα να αιτηθείς μια δεύτερη ευκαιρία από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην ξεκινήσεις όμως μια νέα ερωτική ιστορία, καθώς αργότερα θα αλλάξεις γνώμη. Τέλος, από τις 19 Νοέμβρη μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και γίνεσαι ανυπόταχτος, παθιασμένος και κυνηγός. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

 

ΤΟΞΟΤΗΣ, 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Το 2019 για το ζώδιό σου είναι σαφώς μια από τις πιο τυχερές σου χρονιές με τον Δία να παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου! Η τύχη αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους και είναι πολύ πιθανό το 2019 να είναι για τους αδέσμευτους Τοξότες η χρονιά που ξεκινούν μια πολύ σημαντική σχέση που έχει αποχρώσεις γάμου και για τους δεσμευμένους Τοξότες η χρονιά που παντρεύονται ή που κάνουν οικογένεια. Μάλιστα, η είσοδος του Άρη από την Πρωτοχρονιά ως τις 14 Φλεβάρη και της Αφροδίτης από 7 Ιανουαρίου ως τις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σου, θα ξυπνήσει τα «ζωώδη» σου ένστικτα και θα σε ωθήσει σε ερωτικές κατακτήσεις.

Από την άλλη, κοντά στη σεληνιακή έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου, η οποία επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τον Νοέμβριο, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου, ίσως κάνοντας κάποιο ταξίδι. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, και ειδικά γύρω στις 8 Δεκεμβρίου, το 2019 ο Ποσειδώνας φέρνει πολλές παγίδες που δεν τις βλέπεις και παρασύρεσαι σε κάτι που τελικά σε οδηγεί σε αδιέξοδα και απογοητεύσεις, αν δεν δεις καθαρά κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, ο ανατρεπτικός Ουρανός ως τις 6 Μαρτίου θα φέρει πάλι όλα εκείνα τα ερωτικά θέματα που σε είχαν απασχολήσει τον περασμένο Απρίλιο και Μάρτιο. Ο πολεμικός Άρης απέναντί σου από τις 31 Μάρτη ως τις 16 Μάη δείχνει πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου εκφράζει τον θυμό του και τις απαιτήσεις τους έντονα.

Γενικότερα όμως ένας καλοκαιρινός έρωτας φαίνεται να κάνει την εμφάνισή του από τις 9 Ιουνίου που φέρνει έρωτες, πάθη, λάθη και φλερτ κοντά στη θάλασσα, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Ιούλη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων. Από τις 3 Ιούλη ως τις 28 η λίμπιντο είναι στα ύψη, αλλά μην κάνεις πειράματα, προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές που εγγυόνται το πάθος!

Ωστόσο, επαγγελματικές εκκρεμότητες θα έχουν ήδη αρχίσει να χαλάνε την ατμόσφαιρα από τις 21 Αυγούστου για να σε απασχολήσουν έως τις αρχές Οκτωβρίου. Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σου από την 1 Νοέμβρη ως τις 26 θα αυξήσει τη διάθεσή σου για φλερτ αλλά η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο μάλλον ξαναφέρνει στο προσκήνιο άγχη, μπερδεμένες ιστορίες και φοβίες για τις σχέσεις από το παρελθόν! Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
To 2019, όπως και η περσινή χρονιά, αναδεικνύεται σε χρονιά-σταθμό στη ζωή σου λόγω των φετινών εκλείψεων αλλά και με τον Κρόνο να έχει περάσει οριστικά στο ζώδιό σου. Μολονότι ο Κρόνος επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου, οι δονήσεις του θα γίνονται αισθητές ανεξαρτήτως δεκαημέρου, φέρνοντας μαζί μια αίσθηση βάρους, ευθύνης και καθήκοντος.
Επομένως, η παρουσία του Κρόνου θα ρίξει την ερωτική σου διάθεση και θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα επαγγελματικής φύσεως και σε καταστάσεις που απαιτούν από σένα οργάνωση, πειθαρχία και υπομονή. Μάλιστα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιό σου γύρω στις 18 Φεβρουαρίου υπόσχεται δέσμευση ή γάμο που να έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές, ειδικά για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Γενάρη.

Προσοχή θα χρειαστεί κατά την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιό σου στις 6 Ιανουαρίου που επηρεάζει όσους έχουν γενέθλια εκείνες τις μέρες και που φέρνει οριστικό τέλος σε κάποιες καταστάσεις, ώστε να έρθουν νέες. Η επόμενη έκλειψη που σε επηρεάζει άμεσα είναι στις 2 Ιουλίου –ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στην Πρωτοχρονιά– λειτουργεί θετικά και για τους αδέσμευτους μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στην ζωή τους, ενώ για τους δεσμευμένους που είναι καλά στη σχέση τους, ίσως αποφασίσουν το επόμενο βήμα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιούλη όμως δείχνει μια έντονη πόλωση ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει –ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Ιανουαρίου– πρόσεξε λοιπόν να μην παρασυρθείς σε ανεπανόρθωτες ρήξεις. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις 26 Δεκέμβρη έχει μια τεράστια ευχάριστη έκπληξη, κυρίως για όσους έχουν γενέθλια εκείνες τις μέρες, καθώς συμμετέχουν ευνοϊκά ο Ουρανός, αλλά και ο Δίας που θα περάσει τότε στο ζώδιό σου, φέρνοντας την αυγή μιας νέας εποχής στην ζωή σου.

Από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς αναμένεται να είναι η περίοδος από 16 Μαΐου ως τις 9 Ιουνίου που η παρουσία της Αφροδίτης στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο θα αυξήσει την όρεξή σου για γνωριμίες, φλερτ, έρωτες και καλοπέραση.
Ωστόσο, η σχεδόν ταυτόχρονη διέλευση του Άρη από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο θα σε κουράσει και, αν επιδιώκεις σχέση, δεν θα τη φέρει εύκολα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι πιθανό εκείνο το διάστημα να προβείτε σε αρκετούς τσακωμούς με το ταίρι σου.

Μην ανησυχείς όμως, γιατί η διέλευση της Αφροδίτης από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο από τις 3 ως τις 28 Ιούλη, θα σε βοηθήσει να τα ξαναβρείτε με τον εκλεκτό της καρδιάς σου. Θυμήσου όμως ότι ο ανάδρομος Ερμής από 19 Ιούλη ως 1η Αυγούστου θα φέρει αναθεωρήσεις στις σχέσεις.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Το 2019 είναι σύνθετη χρονιά για σένα καθώς ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Κρόνος, από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σε βάζει σε ένα κλίμα ενδοσκόπησης, εσωστρέφειας και απομόνωσης. Βέβαια, ευκαιρίες για έρωτες δεν θα λείψουν φέτος! Άλλωστε, μία από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στις 21 Ιανουαρίου στον δικό σου ζωδιακό άξονα, αυτόν του Λέοντα-Υδροχόου, το οποίο αποκαλύπτει τη σημασία που έχει το 2019 για σένα από άποψη σχέσεων και γάμου. Πιο συγκεκριμένα, αν έχεις γενέθλια εκείνες τις μέρες φαίνεται να κλείνεις ένα σημαντικό κεφάλαιο και να ανοίγεις ένα καινούργιο, μολονότι υπάρχει πάρα πολύ ένταση με έναν/μια σύντροφο ή τον/την σύζυγο.

Γενικότερα όμως το 2019 είναι αρκετά απελευθερωτικό και ανανεωτικό όπως μαρτυρά η παρουσία του ευεργέτη Δία από τον Τοξότη, ένα ζώδιο που σου ταιριάζει. Από το ζώδιο αυτό ο Δίας ευνοεί την ανάπτυξη και την εξέλιξη μέσω νέων φίλων. Φλογερό διάστημα πάντως είναι από τις 7 Ιανουαρίου ως τις 4 Φεβρουαρίου, με την Αφροδίτη στον τομέα των φίλων σου που φέρνει εύνοια στα αισθηματικά μέσα από τις παρέες σου, αλλά και από την 1η ως τις 26 Μαρτίου με τον πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σου που κάνει τους άλλους να μαγεύονται από το στυλ και την φινέτσα σου.

Από τις 31 Μαρτίου ως τις 16 Μαΐου ο Άρης στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο φέρνει «ερωτικές πυρκαγιές», ενώ το καλοκαίρι είναι πιο σύνθετο αφού από τις 9 Ιουνίου ως τις 3 Ιούλη έχεις ευκαιρίες στις σχέσεις και την αγάπη, όμως από τις 8 ως τις 19 Ιούλη ο Ερμής αναδρομεί απέναντι από το ζώδιό σου και σε ωθεί να ξαναδείς πολλές αποφάσεις που πήρες στα προσωπικά, ενώ μπορεί να σε προσεγγίσουν πρόσωπα από τα παλιά, τα οποία θα αιτηθούν να παίξουν ξανά ρόλο στην ζωή σου.

Παράλληλα, από τις 2 Ιούλη ως τις 18 Αυγούστου με τον Άρη στον Λέοντα πιέζεσαι από τις ανάγκες του συντρόφου σου, όμως από τις 28 Ιούλη ως τις 21 Αυγούστου που θα είναι και η Αφροδίτη απέναντί σου, οι σχέσεις έχουν την τιμητική τους και «μαγεύεσαι» από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τέλος, το 2019 κλείνει με εξαιρετικό τρόπο για τα προσωπικά σου, αφού από τις 20 Δεκέμβρη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις τις μέρες των γιορτών. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΙΧΘΥΕΣ, 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Το 2019 είναι μια χρονιά που εστιάζεις περισσότερο στις φιλοδοξίες σου και αφήνεις τον έρωτα ένα βήμα πίσω, ωστόσο ο Δίας από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου θα μπορούσε να δείχνει και γάμο για κάποιους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Φρόντισε όμως, να μην το παρακάνεις φέτος γιατί ο Δίας ενδέχεται να σε κάνει απερίσκεπτους και υπεραισιόδοξους με αποτέλεσμα να μην παίρνεις τις κατάλληλες προφυλάξεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου που επηρεάζεσαι δυσμενώς από τον απατηλό Ποσειδώνα που σε κάνει να μην βλέπεις καθαρά πρόσωπα και καταστάσεις. Πρόσεξε λοιπόν τα λάθος εκτιμήσεις κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο.

Σημαντική επίσης είναι η περίοδος από 5 ως τις 28 Μαρτίου που ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιό σου, και σε κάνει να αναθεωρήσεις την ερωτική σου ζωή και τις αποφάσεις που πήρες το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Από τις 26 Μάρτη άλλωστε ως τις 20 Απριλίου υποδέχεσαι την θεά του έρωτα στο ζώδιό σου που φέρνει ευκαιρίες στα αισθηματικά.
Το καλοκαίρι όμως είναι πιο σύνθετο. ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου προλογίζει έναν νέο έρωτα για τους αδέσμευτους και πιθανώς έναν απόγονο για τους παντρεμένους Ιχθύς, όμως με την σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου βεβαιωθείτε ότι έχετε κοινό όραμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Άλλωστε από τις αρχές Ιουλίου όλοι οι Ιχθύες θα έχουν αυξημένη διάθεση να χαρούν το φλερτ και τον έρωτα με την Αφροδίτη στον πέμπτο ηλιακό οίκο.

Ο Ερμής όμως από τις 19 Ιούλη ως την 1η Αυγούστου είναι ανάδρομος στον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, τα φλερτ, την χαρά και την διασκέδαση, έτσι αναθεωρείς πολλά πάνω σε αυτά, όμως μπορείς να περάσεις υπέροχα αν κάνεις πάλι κάτι που σου είχε βγει σε καλό στο παρελθόν!

Από τις 21 Αυγούστου θετική θα είναι η ατμόσφαιρα χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, αλλά θα χρειαστεί να προχωρήσεις με προσοχή μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου λόγω του ότι θα καραδοκεί ο Άρης με τις γνωστές διενέξεις του από τον ίδιο οίκο. Από τη μία λοιπόν, η Αφροδίτη θα σε φέρει πιο κοντά με τον/την σύντροφο ή τον/την σύζυγο, αλλά, από την άλλη, η παρουσία του Άρη θα προκαλεί αιχμές και προστριβές. Τέλος, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω από τις 2 Δεκεμβρίου και μετά ευνοεί όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του ζωδίου και σου ανοίγει τα φτερά προς νέους ορίζοντες και νέες ερωτικές γνωριμίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: