astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις εβδομαδα 10-16/1/22

Ερωτικές προβλέψεις εβδομαδα 10-16/1/22

Η γενική κάρτα της εβδομάδας είναι ο Κήπος και αυτό φέρνει για όλους συναθροίσεις κάθε είδους όπου θα κυριαρχήσουν εξευγενισμένα αισθήματα, εξευγενισμένοι τρόποι και η χαρά. Αποφεύγοντας την ματαιότητα, την εκκεντρικότητα και την αλαζονεία, μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα για κοινωνική καταξίωση.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Στο μικροσκόπιο θα μπει η σχέση σου αυτή την εβδομάδα και θα αναδειχτούν τα αδύναμα και δυνατά σημεία της. Είναι όμως σημαντικό να κάνεις και μια ενδοσκόπηση για να καταλάβεις ποια μπορεί να είναι τα δικά σου σφάλματα και να ξεκαθαρίσεις επίσης αν τελικά ο/η σύντροφός σου είναι το μέλλον σου. Πάρε τη βοήθεια του αστρολόγου σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αισθηματικά θα είσαι μάλλον σε κλειστή διάθεση αυτή την περίοδο και θα νιώθεις πως έχεις την ανάγκη να κρατήσεις αποστάσεις από τους γύρω σου. Αν ήδη έχεις κάποιο πρόσωπο στο μυαλό σου αλλά δεν έχουν κυλήσει ακόμα τα πράγματα, ίσως κάνεις κάποια συζήτηση μαζί του που θα σου ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η ερωτική διάθεση μέσα στη σχέση σου απογειώνεται αυτές τις μέρες. Εκτός από την περίσσια κατανόηση, τις κοινές σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα που θα μοιραστείς με το ταίρι σου, το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά με ένα σεξ ρομαντικό ως μια ένωση δύο ψυχών και όχι μόνο δύο σωμάτων. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες υπάρχει η πιθανότητα να παγιδευτείς σε εξιδανικεύσεις και απατηλά όνειρα εξαιτίας της επιθυμίας σου να συνάψεις μια ουσιαστική, ρομαντική και δυνατή σχέση. Μπορεί να μπει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου αλλά πρόσεξε μην παραβλέψεις την πραγματικότητα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με απροσδόκητο τρόπο θα έρθουν κάποιες αλλαγές και σημαντικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα για σένα και κατ’ επέκταση για τη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις να χορέψεις το χορό του Ησαΐα, να αποκτήσεις απόγονο, να συγκατοικήσεις ή να περάσεις ένα διάστημα απόστασης από το ταίρι σου για επαγγελματικό λόγο. Θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έντονη κοινωνική ζωή θα έχεις αυτήν την εβδομάδα. Ειδικά προς το τέλος της περιόδου αυτής θα μπορέσεις να απολαύσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένους σου, να φλερτάρεις και να το ρίξεις έξω. Μια νέα γνωριμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και γι’ αυτό χρειάζεται να καλέσεις τον αστρολόγο σου στο και μια νέα γνωριμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και να μάθεις περισσότερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια οικογενειακά θέματα και ευθύνες που θα αποσπάσουν την προσοχή σου από τη σχέση σου. Πιθανόν να μην βλέπεις όσο θα ήθελες το ταίρι σου και να μην μπορείς να χαρείς αυθόρμητα τον έρωτά σου. Μπορεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου ώριμα και επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η κουραστική σου καθημερινότητα δεν σου δίνει το χρόνο να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Επιπλέον η ερωτική σου διάθεση δεν είναι στα ύψη και έτσι μένεις πίσω. Ξεκαθάρισε τις υποχρεώσεις σου, βάλε τάξη σε κάποια πράγματα και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να ξαναμπείς στο παιχνίδι του έρωτα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Την απόλυτη υποστήριξη θα εισπράξεις από το ταίρι σου αυτή την περίοδο. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις θα είναι η αφορμή για να δεις και με πράξεις την συμπαράσταση που έχεις από τον/την σύντροφό σου και αυτό, πέρα από την χημεία μεταξύ σας, είναι πολύ σημαντικό. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να πανικοβάλλεσαι αν ακόμα δεν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σου. Πρόκειται να γνωρίσεις αυτές τις μέρες ένα ίσως μεγαλύτερο άτομο, ιδιαίτερα δυναμικό και ώριμο, που θα θελήσει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε σένα. Μάθε περισσότερα καλώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Να περιμένεις σεξουαλική ανανέωση και εκ νέου ξεκινήματα με το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα, που θα σε δώσουν απόλυτη ικανοποίηση. Ειδικά προς το τέλος των ημερών αυτών, το αμείωτο ενδιαφέρον του/της συντρόφου σου θα σε βάλει σε σοβαρές σκέψεις για να περάσεις στο επόμενο στάδιο της σχέσης. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες ξεκίνα να κουνάς το μαντήλι στη μοναξιά. Η εμφάνιση ενός νέου ερωτικού συντρόφου είναι στην πόρτα σου και θα πάρει άλλο νόημα η καθημερινότητά σου. Κατά πάσα πιθανότητα η γνωριμία αυτού του προσώπου θα γίνει πάνω σε κάποια μετακίνηση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου χρειάζεται ξεκαθάρισμα. Αυτή την εβδομάδα προκύπτουν αρκετές εντάσεις και εσύ αναθεωρείς πολλά. Οι τσακωμοί θα φανερώσουν ένα συγκεκριμένο θέμα που ταλανίζει τη σχέση και επιζητά λύση. Γίνονται αμφότερα λάθη και δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα κατά μέτωπο. Αν ο θυμός υπερισχύσει, κάποιος θα βγει χαμένος… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ίσως η εσωτερική ένταση που νιώθεις αυτές τις μέρες να μην βοηθά στην αναζήτηση συντρόφου και στην απομάκρυνση της μοναξιάς. Όμως ένα πολύ δυναμικό άτομο φαίνεται να ξεκινά το ταξίδι του στη ζωή σου αυτή την περίοδο. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου αντιμετωπίζει κάποια θέματα και εσύ έχεις ενδότερες ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες. Δεν είναι εποχή αλλαγών για σένα και αντί να κάνεις σκηνές γκρίνιας και να εντείνεις την συναισθηματική απομάκρυνση προτίμησε μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου ή ασχολήσου προς το παρόν με άλλα πράγματα. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Το ότι δεν βλέπεις κάτι ενδιαφέρον για σένα να κινείται στην ερωτική σου ζωή, σε αγχώνει αυτές τις μέρες. Οι σκέψεις σου θα είναι απαισιόδοξες και αυτό δεν είναι το σωστό μήνυμα προς το σύμπαν. Μην απογοητεύεσαι. Κάθε πράγμα στον καιρό του και τα καλύτερα έρχονται. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αντί να παραμένεις στο βουβό και ψυχοφθόρο περιβάλλον των σκέψεών σου για όσα δεν σου αρέσουν στη σχέση σου, επέλεξε αυτή την εβδομάδα που ευνοούνται οι συζητήσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε πληγώνουν και θέλεις να αλλάξουν. Θα βρεις ανταπόκριση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πολλές ευκαιρίες θα σου δοθούν αυτή την εβδομάδα για να φλερτάρεις και να βγεις ραντεβού. Είναι καλό να μην ακυρώνεις τους πάντες επειδή δεν έχει εμφανιστεί αυτό το διαφορετικό που αναζητάς. Ενδέχεται να βρεις πολλά κοινά σημεία σε άτομο που ίσως σκεφτείς να ακυρώσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έρχονται στα χέρια σου πληροφορίες που θα αφορούν το ταίρι σου και εσύ χρειάζεται να δώσεις σημασία σε αυτές για να μπορέσεις να αξιολογήσεις καλύτερα τα συναισθήματα και τις προθέσεις του αγαπημένου σου προσώπου και ανάλογα να συμπεριφερθείς. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η ερωτική σου ζωή ζωντανεύει κυρίως μέσα από τον γραπτό λόγο, αυτές τις μέρες. Μπορείς να στείλεις ερωτικά μηνυματάκια στο άτομο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και γενικά αυτή την περίοδο ευνοούνται οι νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα με το ταίρι σου. Οι εκδηλώσεις τρυφερότητας, αγάπης και πάθους θα σε ανεβάσουν στα ύψη. Ακόμα κι αν κάτι μέχρι τώρα σε είχε στεναχωρήσει σε σχέση με το αγαπημένο σου πρόσωπο, εκείνο επανορθώνει και σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Οι κατακτήσεις θα πιάσουν κορυφή αυτή την περίοδο! Θα έχεις πολλές προτάσεις, πολλά φλερτ αλλά και ερωτικές περιπτύξεις αν το επιθυμείς. Από εσένα αποκλειστικά εξαρτάται αν θα προκύψει κάτι παραπάνω με κάποιο από τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα με προβλήματα θα είναι αυτή για σένα. Το ταίρι σου σε πιέζει συναισθηματικά και δεν δείχνει κατανόηση στις δικές σου ανάγκες. Επιπλέον, η ζήλια κι η κτητικότητα, είτε από σένα είτε από το ταίρι σου, θα ταρακουνήσουν το κλίμα της σχέσης. Ένα πρόσωπο που σε συμβουλεύει ίσως δεν είναι το κατάλληλο. Πάρε βοήθεια από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα να περιμένεις να γνωρίσεις σε χώρο εργασίας ή σε χώρο που επισκέπτεσαι σχεδόν καθημερινά ένα πρόσωπο που θα μετουσιωθεί σε εκρηκτικό και παθιασμένο έρωτα. Είναι πολλές οι πιθανότητες αυτό το πρόσωπο να καλύψει την επιθυμία σου για οικογένεια. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.