astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις εβδομαδα από 17 έως 23 Ιανουαρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομαδα από 17 έως 23 Ιανουαρίου 2022Κάποιες φορές, για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό χρειάζεται να αντιμετωπίσει εμπόδια στη πορεία. Η γενική κάρτα της εβδομάδας που είναι το Βουνό, μας προειδοποιεί για μια μεγάλη πρόκληση και μας καλεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί προκειμένου να υπερνικήσουμε όλες τις δυσκολίες.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες, οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποβούν πολύ γόνιμες και με καλή συνεννόηση θα ξεδιαλυθούν ασάφειες που προέκυψαν στο παρελθόν. Εξωτερίκευσε όσα αισθάνεσαι. Αν δοθεί ευκαιρία για μια κοντινή εκδρομή με το ταίρι σου, άρπαξέ την! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι εποχή που μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο άτομο, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και πρόταση για να βγεις. Βγαίνοντας εσύ μπορεί να δημιουργηθεί η δυνατότητα να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα φέρει νέα τροπή στα πράγματα. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου βάλλεται από απωθημένα του παρελθόντος, από ζήλια και ανασφάλειες. Μπαίνουν όλα στο μικροσκόπιο και καλείσαι να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το ρόλο του ανακριτή και να καταπιέσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Χρειάζεται να επιστήσεις την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα γύρω από την ερωτική σου ζωή και το πως θα συμπεριφερθείς στις πολλές ευκαιρίες για φλερτ που θα έχεις. Εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις μπαίνουν στο σκηνικό. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 114780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου ανεβάζει «πυρετό»! Το ερωτικό θερμόμετρο φτάνει στα ύψη και το σεξ με το ταίρι σου γίνεται πιο διασκεδαστικό και πιο παθιάρικο. Το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πολύ γλυκό μαζί σου και σου εκφράζει σκέψεις και συναισθήματά του. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα νιώσεις περισσότερα αγαπητός/η και ποθητός/η. Ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Οι ερωτικές περιπέτειες είναι στην ατζέντα της εβδομάδας και ένας έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου και να σου πάρει τα μυαλά! Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι καλή εβδομάδα για να ξεκαθαρίσεις αυτά που θες και να βάλεις εκ νέου σε τάξη τη σχέση σου. Τελευταία καιγόσουν από ανασφάλειες και ανησυχίες κι αυτό γιατί δεν εξωτερίκευες όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Απέφυγε την γκρίνια που δεν ωφελεί πουθενά και λειτούργησε με θετικό τρόπο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε πνίγει αυτή την εβδομάδα το γεγονός ότι δεν έχεις ακόμα καταφέρει να βρεθείς ανάμεσα στο φιλικό σου περιβάλλον ως ένα δεσμευμένο άτομο και αντ’ αυτού παραμένεις στην ερωτική μοναξιά. Μην στεναχωριέσαι γιατί πολύ σύντομα όλα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή. Μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Επιβάλλεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι απίθανο να υπάρχει κάποιο αντίζηλο πρόσωπο στο προσκήνιο που προσεγγίζει το ταίρι σου. Πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου. Επιπροσθέτως, αν κρατάς μυστικά που δεν θες να φανερωθούν, προσοχή! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο μπορεί να σε βοηθήσει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με ένα φλερτ που για κάποιο λόγο θα πρέπει να παραμείνει κρυφό. Θα σου δοθούν κάποιες πληροφορίες από το πρόσωπο που θα πρέπει να μην φανερωθεί στο περιβάλλον σου και θα αποκτήσεις εσύ τουλάχιστον μια πιο καθαρή εικόνα για το πως έχουν τα πράγματα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το κεντρικό θέμα αυτής της εβδομάδας είναι τα διλλήματα. Το ταίρι σου θα απαιτήσει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από τη σχέση σας. Η αισθηματική σου ζωή θα βρεθεί σε κομβικό σημείο και όλα θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις που θα δώσεις και τις αποφάσεις που θα πάρεις. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Λίγο δύσκολες θα είναι αυτές οι μέρες για σένα σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το πως θα αφήσεις πίσω σου την μοναχική σου ζωή. Το ίδιο και εμπεριστατωμένα μπορεί να σε συμβουλεύσει και ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω στη σχέση που έχεις. Δεν σε ικανοποιεί η τωρινή κατάσταση και χρειάζεσαι αλλαγές. Θέλεις να οδηγηθεί η σχέση σε μια συγκατοίκηση, σε ένα γάμο, στην απόκτηση παιδιού, σε μια βαθύτερη δέσμευση. Αν το ταίρι σου δεν είναι έτοιμο ακόμα, ενδέχεται να προκύψουν τσακωμοί. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είτε το περιμένεις είτε όχι, αυτή την περίοδο θα εκπλαγείς από ένα νέο πρόσωπο που θα γνωρίσεις και που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Ετοιμάσου να το υποδεχτείς και να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα αποκαλυφθεί το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου προσώπου μέσα από κομπλιμέντα, λόγια αγάπης και μικρές πράξεις ρομαντισμού. Θα είναι μια ευχάριστη περίοδος και θα περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί με το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο πρόσωπο, να ξέρεις πως θα δράσει πολύ θετικά απέναντί σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα αφήσει περιθώρια παρερμηνειών και αμφιβολιών για το πως σε βλέπει. Θαυμαστές θα σε πολιορκήσουν και δεν αποκλείεται να έρθει πλέον η χαρά και η ευτυχία στη ζωή σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείς τα βαθύτερα συναισθήματα και το δέσιμο που υπάρχει με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Τίποτε δεν θα μπορέσει να χαλάσει την ρομαντική διάθεση που θα έχεις. Θα κάνεις μικρές πράξεις αγάπης για να δημιουργηθεί ένα νέο κλίμα στη σχέση, ρομαντικό, ήρεμο και γλυκό. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες θα μπεις σε διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης των βαθύτερων επιθυμιών και αναγκών σου, καθώς και των αιτιών που σε εμποδίζουν να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Αυτό είναι χρήσιμο για την επόμενη περίοδο που κάτι ενδιαφέρον έρχεται. Μάθε περισσότερα καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η ανάγκη σου να βεβαιωθείς για την πίστη και την ειλικρίνεια του/της συντρόφου σου πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα. Είναι δύσκολο πλέον να κάνεις τα στραβά μάτια. Ακολούθησε το ένστικτό σου γιατί συνήθως δεν πέφτει έξω και πάρε τη βοήθεια του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου αυτή την περίοδο. Είναι πιθανό να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι ένα φιλικό σου πρόσωπο και να αισθανθείς ότι κάτι παίζει μεταξύ σας, κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή προσφέρει το κατάλληλο έδαφος για αναζωπύρωση των συναισθημάτων σου μέσα στη σχέση. Θα μπορέσεις να απολαύσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με το ταίρι σου κάνοντας διάφορα ρομαντικά πραγματάκια. Αυτά που θα σου εκφράσει το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έχουν μεγάλη σημασία. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες εκμεταλλεύσου τις εξόδους και κάνε έφοδο στη νύχτα. Κάπου εκεί έξω σε περιμένει το άλλο σου μισό. Έντονα συναισθήματα θα σε ταρακουνήσουν. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θέματα σπιτιού θα είναι η αιτία να βρεθείς σε περίεργο κλίμα με το άλλο σου μισό αυτή την εβδομάδα. Κάποιο θέμα που νόμιζες πως είχε κλείσει, επανέρχεται και θα αποτελέσει αφορμή για μια επαναξιολόγηση της σχέσης σου. Είναι γερά τα θεμέλια; Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Γενικότερα αυτή την εβδομάδα θα βρεθείς σε μια κατάσταση όπου θα ξανασκέφτεσαι παλιά γεγονότα και πρόσωπα. Ίσως νιώσεις εκνευρισμό και ένταση που δεν έχεις προχωρήσει παρακάτω. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας ενεργοποιείσαι για να βρεις αυτό που αξίζεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.