astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις εβδομαδα από 24 έως 30 Ιανουαρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομαδα από 24 έως 30 Ιανουαρίου 2022

Οι Δρόμοι, που είναι η γενική κάρτα της εβδομάδας, αναγγέλλουν σημαντικές αποφάσεις που πιθανόν να χρειαστεί να παρθούν για να μεταβούμε σε κάτι νέο. Εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνουμε αν θα χάσουμε το δρόμο μας και θα βρεθούμε σε αδιέξοδο ή θα ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος ζωής.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι σε σχέση εξ αποστάσεως, δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να ταξιδέψεις εσύ ή το ταίρι σου για να συναντήσετε ο ένας τον άλλον. Αυτές τις μέρες γενικά θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και θα δεις να κυλούν όλα ομαλά. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Τα ερωτικά σου αναζωογονούνται και εσύ έχοντας διάθεση για νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για φλερτ περνάς σε καινούριες εμπειρίες και συγκινήσεις. Με τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου θα μαγνητίσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Μήπως είναι ο καιρός να ρισκάρεις; Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως δυσκολεύεσαι να βρεις κώδικες συναισθηματικής επικοινωνίας με το αγαπημένο σου πρόσωπο και θα θεωρήσεις πως δεν σε καταλαβαίνει. Η ασαφής και προβληματική επικοινωνία μεταξύ σας πολύ πιθανό να φέρουν παρεξηγήσεις και λανθασμένα συμπεράσματα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κατά πάσα πιθανότητα θα νιώσεις αρκετά απογοητευμένος/η σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σου, αυτές τις μέρες. Τα πράγματα δείχνουν να έχουν κολλήσει και εσύ να μην μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι όμορφο και σταθερό. Κάνε υπομονή, απέφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να σε βοηθήσει να δεις καθαρότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση που όμως δεν έχει προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, αυτή την εβδομάδα θα συζητήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο για το μέλλον του δεσμού σας και δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις συγκατοίκηση ή και αρραβώνα. Η σχέση σου θα αποκτήσει μια πιο σοβαρή μορφή και οι εξελίξεις θα σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα καλύψει την επιθυμία σου για μια σοβαρή σχέση. Αν πρόσφατα έχεις βρεθεί στο δρόμο της μοναξιάς μετά από ένα χωρισμό, πιθανόν να επανασυνδεθείς και να ανανεώσεις τις υποσχέσεις αγάπης. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να δουλέψεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου και να προσπαθήσεις να μπεις στη θέση του αγαπημένου σου προσώπου. Κατανόησε τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες και τι μπορείς να προσφέρεις στη σχέση σου. Με συζητήσεις μαζί του θα μπορέσεις να λύσεις τα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η επαφή σου αυτή την εβδομάδα με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι μεγαλύτερο και ωριμότερο από σένα θα σου προσφέρει νέες εμπειρίες και θα έχει πολύ θετική επιρροή για σένα. Ευνοείσαι σε νέες γνωριμίες αλλά εστίασε σε εκείνο το πρόσωπο που θα μπορέσει να εξελίξει την γνωριμία σε σχέση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα αφήνεις πίσω σου ότι παλιό και δυσάρεστο έχει μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και με συμφιλίωση, εξομολόγηση και ρομαντισμό εξελίσσεις το δεσμό σου έτσι που να ικανοποιήσει και εσένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες και μη μένεις στο σπίτι σου. Η θετικότητα και η αισιοδοξία που αποπνέεις γίνεται η γέφυρα που θα περπατήσει πάνω της ο/η σύντροφος που τόσο καιρό επιδιώκεις να βρεις. Αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο, να περιμένεις κινήσεις του αυτή την εβδομάδα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πολύ ζήλεια και ανασφάλεια μέσα στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Θα βρεθείς σε κλίμα ζηλοτυπίας είτε από τη μεριά σου είτε από τη μεριά του/της συντρόφου σου. Κράτησε τη ψυχραιμία σου, μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν σε λόγια ή πράξεις που μπορεί να μετανιώσεις και μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις τι συμβαίνει και να αποφύγεις βαθύτερη κρίση.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν απλώς θέλεις να περάσεις καλά στο σεξουαλικό κομμάτι αυτές τις μέρες, τότε εκμεταλλεύσου αυτή την εβδομάδα με τις γνωριμίες που θα σου προσφέρει, ωστόσο χρειάζεται να φυλάξεις τον εαυτό σου από πρόσωπα που θα υποσχεθούν κάτι παραπάνω γιατί ίσως σε αφήσουν μπουκάλα... Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα προβληματιστείς και θα διχαστείς αυτή την περίοδο για το πως να συμπεριφερθείς ή να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου. Ακόμα-ακόμα μπορεί και να έχεις δίλλημα στο αν θα πρέπει να μείνεις στο δεσμό σου ή να πάρεις λίγο χρόνο μακριά για να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις. Έχεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μετά από ένα διάστημα μοναχικότητας, ενδέχεται αυτές τις μέρες να μπουν οι προϋποθέσεις για να κάνεις δεσμό. Όμως δώσε προσοχή πως στέλνεις το μήνυμα πως ενδιαφέρεσαι για το άλλο πρόσωπο γιατί ίσως να διακατέχεσαι από μια αναποφασιστικότητα που να μπερδέψει το πως θα σε προσεγγίσει το ενδιαφερόμενο άτομο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980  αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα θα σου δώσει διαβεβαιώσεις αλλά και βαθιά πίστη και αυτό δεν μπορεί παρά να σε γεμίσει ικανοποίηση και χαρά. Θα περάσεις αρκετό χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο και ο ενθουσιασμός θα είναι έκδηλος. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προς το τέλος της εβδομάδας ανάμεσα σε μια φιλική παρέα όπου εκεί θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα είναι πολύ φιλικό μαζί σου αλλά θα αισθανθείς πως υπάρχει παράλληλα και μια ανεξήγητη οικειότητα… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μία ερωτική εβδομάδα προμηνύεται για σένα και το ταίρι σου. Βάζεις το αγαπημένο σου πρόσωπο σε προτεραιότητα και αποκτάς περισσότερη οικειότητα μαζί του. Περνάτε όμορφες στιγμές και η θετική ανταπόκριση που λαμβάνεις από το ταίρι σου σε κάνει να νιώθεις ονειρεμένα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα έχεις ευκαιρίες για να περάσεις καλά στον σεξουαλικό τομέα, να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να ζήσεις ερωτικές περιπέτειες, χωρίς όμως να επισημοποιείς κάτι. Όμως, δεν αποκλείεται να σε χτυπήσουν τα βέλη του Θεού έρωτα από εκεί που δεν το περιμένεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το ζητούμενο σε μια σχέση δεν είναι το ποιος έχει το πάνω χέρι, και αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να το καταλάβεις εσύ και το ταίρι σου. Η κτητικότητα και η ζήλια θα μπει ανάμεσά σας και θα πυροδοτήσει εντάσεις, πιέσεις, νεύρα, μισόλογα και εριστική διάθεση. Προσπάθησε να αποφύγεις τη ζημιά στη σχέση σου μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την περίοδο θα έρθεις σε επαφή με ένα πολύ δυναμικό άτομο και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτή η γνωριμία θα φέρει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι για την ερωτική σου ζωή αλλά και στο πως αντιμετωπίζεις τον έρωτα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θέλεις να βεβαιωθείς για τις προθέσεις του/της συντρόφου σου και σε απασχολεί έντονα κατά πόσο υπάρχει πίστη και ειλικρίνεια από την πλευρά του/της. Θα παρατηρείς τα πάντα προκειμένου να ανακαλύψεις τα βαθύτερα κίνητρα του αγαπημένου σου προσώπου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις αρκετά φλερτ και γνωριμίες αυτή την περίοδο και ανάμεσα σε παρέα που θα βρεθείς, θα γνωρίσεις ένα άτομο που αρχικά θα σε προσεγγίσει με φιλικό τρόπο αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή η φιλία να είναι επιφανειακή γιατί στο βάθος υπάρχει έρωτας. Μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν θες πραγματικά να δεις αλλαγές και βελτιώσεις στο κλίμα που επικρατεί τελευταία στη σχέση σου, τότε χρειάζεται να παλέψεις με τα αρνητικά κομμάτια του εαυτού σου και να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που ενδεχομένως έχουν στο παρελθόν ξεκαθαριστεί. Ίσως χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις γι ‘ αυτό η βοήθεια του αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις μέσα από διάφορα γεγονότα πως είναι αναγκαίο να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν σε προηγούμενη σχέση σου προκειμένου να προχωρήσεις σε νέα ερωτική ζωή με νέο πρόσωπο. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.