astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2022

Ερωτικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2022
Οι αισθηματικές τάσεις από τον Ιούλιο Ανδρέου

Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν θα μας αφήσει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον έρωτα και τα συναισθήματα χωρίς εντάσεις και χωρίς την σκιά του παρελθόνος να βαραίνει το παρόν της αισθηματικής μας ζωής, ενώ παράλληλα τα φεγγάρια αυτού του μήνα είναι σοβαρά και απαιτούν ξεκαθαρίσματα και σταθεροποίηση για να μπορούν οι σχέσεις μας να βασίζονται στην αλήθεια!

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω το πώς εξελίσσονται τα αισθηματικά σου μέσα από τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα. Κάλεσε με χρησιμοποιώντας την έξυπνη και οικονομική λύση για να μιλήσουμε προσωπικά και εξατομικευμένα για το δικό σου μέλλον. Θα χαρώ να σε γνωρίσω, να σε βοηθήσω και να σου δώσω λύσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  ΚΡΙΟΣ

Η αισθηματική σου ζωή έρχεται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα και χρειάζεται να αντιμετωπίσεις όλα εκείνα τα θέματα που το τελευταίο διάστημα τα απωθούσες ή δεν έδινες σημασία με την πεποίθηση ότι θα φτιάξουν από μόνα τους, εφόσον είναι σημαντικά. Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει, είτε εσένα μέσα σου είτε εσένα με τον σύντροφο μαζί και να πάρεις αποφάσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο των αισθηματικών σου και ανυψώνουν την ψυχική σου ενέργεια. Η περίοδος σε βάζει σε διλήμματα ανάμεσα στην προσωπική ου ζωή και τις υποχρεώσεις της επαγγελματικής σου ζωής και αν είσαι σε σταθερή σχέση ο προβληματισμός προχωρά βαθύτερα, καθώς δεν μπορείς πλέον να κάνεις μόνο αυτό που πρέπει, αλλά θέλεις να ξανανιώσεις την αίσθηση που υπήρχε όταν ερωτευόσουν πρώτη φορά. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι σκέψεις σου γύρω από το τι έχεις ανάγκη αυτή την περίοδο στην αισθηματική σου ζωή αλλάζουν και αυτό μπορεί να σε μπερδεύει και να δυσκολεύεσαι να εκφράσεις πρακτικά τις ανάγκες σου και τα συναισθήματά σου προς το αγαπημένο σου πρόσωπο ή την σταθερή σου σχέση με αποτέλεσμα η περίοδος να σε δυσκολεύει κάπως την ομαλή ροή στα αισθηματικά θέματα και να κινείσαι περισσότερο προς την κατεύθυνση της απομόνωσης και του κλεισίματος, παρά προς το μοίρασμα και την ουσιαστική επικοινωνία. Το καλό είναι ότι μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη νωρίς μέσα στον μήνα και έτσι να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, ποια όρια και αρχές να διατηρήσεις και ποιους περιορισμούς που θέτεις στον εαυτό σου να ξεπεράσεις. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αισθηματική σου ζωή περιπλέκεται και υπάρχουν πολλές αμφιβολίες και ερωτηματικά, ακόμη και αν φαινομενικά τα πράγματα πηγαίνουν καλά και αντικειμενικά δεν συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Η διαίσθησή σου όμως δεν σε αφήνει σε ησυχία και νιώθεις ότι ο σύντροφος κρύβει κάτι, καθώς η στάση του αλλάζει και αρχίζει να κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του ή να απομακρύνεται με τον δικό του τρόπο. Είναι μια περίοδος που το παρελθόν θα σε απασχολήσει, είτε μέσα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είτε μέσα από την σκέψη σου που πηγαίνει πίσω σε καλύτερες και διαφορετικές στιγμές από το παρόν έτσι ώστε να μην παρασύρεσαι από φαντασιώσεις του πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν κάποτε. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αναδρομή της Αφροδίτης επηρεάζει σαφώς την σταθερή σου σχέση και αυτός ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν που πρέπει τώρα να λυθούν για να μπορέσεις να συνεχίσεις μπροστά θετικά και με αγάπη, διαφορετικά τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο εσύ δεν τα αντιμετωπίζεις και δεν τα τακτοποιείς. Ο σύντροφος αυτή την περίοδο σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη από αυτό που νομίζεις και καλείσαι να προσπαθήσεις να κάνεις μια καινούργια αρχή στην σχέση σου και να θέσεις καλύτερες βάσεις για το μέλλον και την πορεία σας. Αν είσαι μόνος και προς αναζήτηση συντρόφου, υπάρχουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που όμως θα πρέπει να τις εξετάσεις λεπτομερώς πριν αρχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να βρεις μπροστά σου ένα κομμάτι από το παρελθόν σου που ζητά μια δεύτερη ευκαιρία. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΛΕΩΝ
Ο σύντροφος γίνεται πιο δραστήριος και επικοινωνιακός και αρχίζει να σου μιλά πιο ανοιχτά και πιο ξεκάθαρα για τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τα σχέδιά του, πράγμα που αρχικά φαίνεται σαφώς καλό και θετικό, γατί δεν θέλεις να είσαι στο σκοτάδι. Όμως υπάρχουν και κάποιες ιδέες που δεν ανταποκρίνονται στην δική σου θέση και επιθυμία και αυτό μπορεί να προκαλέσει προστριβές και εντάσεις μεταξύ σας ή ακόμη και μια μικρή απομάκρυνση. Είτε είσαι σε σχέση όμως είτε όχι, ο μήνας σε βοηθά να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου και να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά στο φλερτ, στην διεκδίκηση και στην τελική σου συναισθηματική και ερωτική ικανοποίηση. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας σε δυσκολεύει στα συναισθηματικά θέματα, ειδικότερα αν είσαι χωρίς ταίρι και έχεις την ανάγκη του έρωτα και της συντροφικότητας και το μυαλό σου δεν αποκλείεται να επισκέπτεται παλιότερες στιγμές που ήσουν με κάποιον και να αναπολείς το παρελθόν. Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση όμως, η περίοδος είναι απαιτητική και χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο τώρα να εκφράσεις με καθαρότητα και σαφήνεια τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου προς τον σύντροφο ή προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μην καθυστερείς περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, γιατί ποτέ δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή να ανανεώσεις την σχέση σου, αρκεί να το προσπαθήσεις. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΖΥΓΟΣ
Η ανάδρομη Αφροδίτη στην βάση του ηλιακού σου ωροσκοπίου σαφώς και δεν φωτογραφίζει μια ήρεμη και αρμονική περίοδο στην αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα μάλιστα αν συγκατοικείς με το ταίρι σου ή βρίσκεσαι σε γάμο. Είναι ένα διάστημα που επανεξετάζεις τις συνθήκες που επικρατούν στα αισθηματικά σου και το μυαλό σου μπορεί να τρέχει στο παρελθόν και σε καλύτερες καταστάσεις που βίωνες κάποτε ή ακόμη και να έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα στην σχέση που νόμιζες ότι είχαν λυθεί, αλλά τελικά ζητάνε ακόμη την προσοχή σου. Στα θετικά της περιόδου είναι ότι μπορείς να αντιληφθείς πολύ πιο άμεσα και ξεκάθαρα τα ζητήματα και να επικοινωνήσεις συζητώντας και θέτοντας συγκεκριμένα όρια που καλύπτουν και τις δυο πλευρές, χωρίς αυτή την φορά να αφήνεις τον εαυτό σου στην άκρη. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεση ανεβαίνει και ταυτόχρονα οι ευκαιρίες για φλερτάρισμα και παιχνίδι αυξάνονται. Είναι μια περίοδος που αν είσαι μόνος και αναζητάς μια καινούργια αρχή, μπορείς να βρεις κάτι που σε ικανοποιεί και μάλιστα οι γνωριμίες που κάνεις μπορεί να φανούν ιδιαίτερα δυνατές και να σε οδηγήσουν σε κάτι πολύ πιο σοβαρό μετά. Αν είσαι ήδη σε σχέση, το διάστημα σε ευνοεί και μπορείς να αναζωπυρώσεις το πάθος που αναγκαστικά χάνεται λίγο μέσα από τον χρόνο και την καθημερινή τριβή και να ζήσεις ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Βέβαια, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον τομέα της επικοινωνίας σου, πράγμα που μπορεί να δυσκολέψει την έκφραση συναισθημάτων ή να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που θίγουν άλυτα ή μπλοκαρισμένα θέματα που σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, πράγμα που μπορεί και να δυσκολέψει κάπως τις αισθηματικές σχέσεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αντισταθείς στην παρόρμηση να κρατήσεις κρυφές τις σκέψεις σου και να μιλήσεις ανοιχτά. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο παρορμητισμός και η άμεση δράση χωρίς πολλές περιστροφές που στοχεύει κατευθείαν στο ερωτικό σου αντικείμενο σε ευνοεί αυτόν τον μήνα και μπορείς να βιώσεις το έντονο πάθος και την μεθυστική ζάλη του έρωτα , αρκεί βέβαια να μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να ανατρέξει στο παρελθόν και στο τι υπήρχε κάποτε, αλλά να έχεις το βλέμμα σου εστιασμένο καθαρά σε αυτό που υπάρχει τώρα και στο μέλλον. Αν είσαι μόνος λοιπόν και σε αναζήτηση συντρόφου, είναι μια δυναμική περίοδος γεμάτη ευκαιρίες που καλό είναι να μην χάσεις. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ο μήνας σε βοηθά να βιώσεις την ευτυχία και την αγάπη με το ταίρι σου και μπορείς να προτείνεις ιδέες που θα σας ανανεώσουν. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου οι αισθηματικές υποθέσεις είναι στο προσκήνιο και μάλιστα με βασανιστικό τρόπο, καθώς από την μία χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν και δυσκολεύουν τώρα τα συναισθήματα και την αγάπη να εκδηλωθεί στην σχέση που έχεις, οι αμφιβολίες αυξάνουν και εγκλωβίζουν το μυαλό σου και από την άλλη οι κινήσεις που κάνεις και οι επιθυμίες που τρέφεις σχετικά με μια καινούργια γνωριμία ή για μια φρέσκια σχέση που έχεις δεν ικανοποιούνται έτσι όπως θα ήθελες. Είναι μια περίοδος σαφώς απαιτητική, αλλά ευτυχώς το μυαλό σου μπορεί να λειτουργήσει ψύχραιμα και να βάλει τάξη στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που έρχονται από την άλλη πλευρά, αλλά και από εσένα τον ίδιο. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινότητα της ζωής και οι ευθύνες σε καταβάλλουν και σε κάνουν να χάνεις λίγο από την σπίθα του έρωτα και την ανεμελιά του φλερτ και του ερωτικού παιχνιδιού, αλλά αυτό το συνειδητοποιείς αρκετά νωρίς μέσα στον μήνα και αποφασίζεις να δώσεις χώρο, χρόνο και ενέργεια στον αισθηματικό τομέα και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου μέσα από καινούργιες επαφές και γνωριμίες που μπορεί να έχουν φιλικό χαρακτήρα αρχικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθούν. Αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, η περίοδος είναι κάπως περίεργη καθώς η άλλη πλευρά κρατά χαμηλούς τόνους και ίσως να σου κρύβει πράγματα ή να κινείται με τέτοιο τρόπο που φαίνεται ότι υποσκάπτει την ισορροπία της σχέσης. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Τα μπερδέματα, οι αμφιβολίες και τα πισωγυρίσματα συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα και η προσθήκη της ανάδρομης Αφροδίτης στο μείγμα κάνει την αισθηματική σου ζωή να είναι ένα απροσδιόριστο πεδίο εξελίξεων χωρίς τίποτα να είναι ακόμη σταθερό και ξεκάθαρο. Οι επιθυμίες σου κορυφώνονται και σε οδηγούν να σκεφτείς περιπτώσεις που ενώ δείχνουν φιλικές μπορεί και να μην είναι και θέλεις να δεις τι γίνεται, ενώ η αισιοδοξία του Δία σου φέρνει καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να ξεκινήσουν σαν παιχνίδι, κάτι που προς το παρόν σε βολεύει. Αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, προσοχή τρίτα πρόσωπα που μπορεί να επηρεάζουν και να κινούνται πίσω από την πλάτη σου. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.