astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 6 έως 12 Δεκεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 6 έως 12 Δεκεμβρίου 2021

Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται βοήθειες και προστασία στα θέματα που απασχολούν. Η Αρκούδα που είναι η κάρτα της περιόδου αυτής και συμβολίζει την ευγένεια, το θάρρος και οτιδήποτε δύναται να υπηρετήσει υψηλούς στόχους, παροτρύνει σε διπλωματία και καλούμαστε να μείνουμε προφυλαγμένοι μην αποκαλύπτοντας μυστικά.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν η σχέση σου αντιμετώπισε θέματα το προηγούμενο διάστημα, μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πιο ανάλαφρα και θα μπεις σε μια καλή και παραγωγική φάση. Μαζί με το ταίρι σου θα περάσεις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και θα έρθετε πιο κοντά. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το ερωτικό παιχνίδι θα είναι στο φόρτε του αυτή την εβδομάδα για σένα. Μπαίνεις δυναμικά και φλερτάρεις συνεχώς. Ένα άτομο μικρότερης ηλικίας που θα γνωρίσεις θα σε βγάλει έξω από τα τετριμμένα και με ένα τρόπο θα σου πάρει τα μυαλά. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα μάθεις αρκετά πράγματα που θα αφορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο, που είτε το ίδιο το ταίρι σου θα σου τα πει είτε κάποιο τρίτο άτομο. Αυτά που θα μάθεις θα έχουν τη δύναμη να σε φέρουν πιο κοντά με τον άνθρωπό σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Επικοινωνώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα μάθεις περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ετοιμάσου να ξετρελαθείς αυτή την περίοδο με ένα πρόσωπο πάρα πολύ έξυπνο αλλά συνάμα και κλειστό. Το ότι διαισθάνεσαι πως σου κρύβει πράγματα σου εξάπτει με ένα τρόπο το μυαλό και σε βάζει σε διαδικασία να θες να εξερευνήσεις την κατάσταση. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε ένα εξονυχιστικό έλεγχο της σχέσης σου και θα εξετάσεις κάθε συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου. Θέλεις να καταλάβεις μια και καλή εάν το ταίρι σου είναι δίπλα σου με σκοπό να μείνει για πάντα και εάν είναι πιστό σε σένα. Αναλόγως αυτά που θα συμπεράνεις θα κινηθείς παίρνοντας αποφάσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα περάσεις πολύ χρόνο αυτής της εβδομάδας με φιλικές σου παρέες και θα κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες εξόδους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσεις καινούριο κόσμο και θα σταθείς σε ένα πρόσωπο που αρχικά θα σε προσεγγίσει φιλικά αλλά θα δεις πως τελικά ζητάει περισσότερα από μια φιλία. Με τη βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ανάλυσε τις προθέσεις του και τόλμησε να σχετιστείς μαζί του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα έρχεται ένα αντρικό πρόσωπο στη ζωή της σχέσης σου που θα φέρει αλλαγές και θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο που θα επηρεάσει πολύ την καθημερινότητα και τα ερωτικά σου. Χρειάζεται όμως να θυμάσαι πως εσύ άνοιξες με ένα τρόπο τη πόρτα για να μπει στη ζωή σου και στη σχέση σου. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ως γυναίκα χωρίς σχέση, αυτή την εβδομάδα θα μπλεχτείς στην ιστορία ενός άντρα που θα σε αναγκάσει να περάσεις χρόνο μαζί του και ίσως αυτό σε δέσει επικίνδυνα… Ως άντρας χωρίς σχέση, αυτές τις μέρες θα διεκδικήσεις την ίδια γυναίκα που κυνηγά και ένας άλλος άντρας που κατά βάση είναι ισχυρός αντίζηλος… Σε κάθε περίπτωση, μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δημιουργείται χώρος αυτή την περίοδο για να μπορέσει να έρθει το καινούριο στην ερωτική σου ζωή. Θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις τι μπορεί να μην λειτουργεί σωστά και κάνοντας συζητήσεις με το ταίρι σου ώστε να δώσετε λύσεις στα προβλήματα της σχέσης θα βάλεις τέλος σε συμπεριφορές που δεν σε βρίσκουν σύμφωνο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα αυτοαξιολόγησης και εσωτερικής ανασκόπησης για την προσωπική σου ζωή. Ψάξε βαθειά μέσα σου τις πεποιθήσεις εκείνες που δεν σου επιτρέπουν να γίνεις ευτυχισμένος/η στα ερωτικά σου και απελευθερώσου ώστε να προχωρήσεις στη νέα γνωριμία που έρχεται για να μπει για τα καλά στη ζωή σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάπως δύσκολη αυτή η εβδομάδα για σένα και τη σχέση σου αφού θα νιώσεις πως δυσκολεύεσαι να πλησιάσεις το ταίρι σου και μοιάζει να περιτριγυρίζεσαι από παγίδες. Επεξεργάσου μαζί με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο την κρίση που πιθανόν περνά ο δεσμός σου για να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις για το αύριο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα είσαι απομακρυσμένος/η από όσα γίνονται γύρω σου. Αισθάνεσαι ψύχρα και αδιαφορία από τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και έτσι κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου. Αν έχεις κάνει ήδη μια ενδιαφέρουσα γνωριμία τον τελευταίο καιρό, δεν είναι η στιγμή να πιέσεις τα πράγματα. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου πει περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ίσως αυτή την περίοδο να προσγειωθείς απότομα αφού το τελευταίο διάστημα μπορεί να πήγαιναν καλά τα πράγματα στη σχέση σου και περνούσες όμορφα και τώρα κάτι σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια πως ίσως κάτι χαθεί μέσα από τα χέρια σου… Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μιας και αυτή την εβδομάδα δεν θα είσαι σε διάθεση για παιχνίδια ερωτικά και φλερτ, καλύτερα επίλεξε την παρέα καλών φίλων σου και χαλάρωσε μαζί τους μήπως και ξαναβρείς την αισιοδοξία σου. Αν έχεις ήδη κάνει μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει για κάτι περισσότερο, αυτή την εβδομάδα μη περιμένεις πολλές εξελίξεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν επιθυμείς γενικότερα να περάσεις σε μια ακόμα πιο ουσιαστική δέσμευση με το ταίρι σου, τότε άδραξε όλες τις ευκαιρίες αυτής της εβδομάδας και προχώρα. Μια νέα εποχή μπορεί να ξεκινήσει για σένα και το ταίρι σου. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν στην πραγματικότητα δεν επιθυμείς κάτι σταθερό και σοβαρότερο για την ερωτική σου ζωή, τότε αυτή την εβδομάδα θα συναντήσετε κάποια προβλήματα. Αν όμως θέλεις να κάνεις μια σχέση, τότε πρόκειται να γνωρίσεις ένα σοβαρό και αξιόπιστο άτομο που υπόσχεται πολλά για μια ριζική αλλαγή στη ζωή σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Εβδομάδα που θα απολαύσεις την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα της ζωής σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα ξυπνήσουν πολλά συναισθήματα που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς τι περισσότερο μπορείς να κάνεις για να βελτιωθούν ακόμα πιο πολύ τα ερωτικά σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αφού περάσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι σου κάνοντας ενδοσκόπηση στα ερωτικά σου ώστε να ανακαλύψεις για ποιο λόγο δεν μπορείς να αλλάξεις αυτά που θέλεις, προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείς σε μία πολύ δυνατή θέση για να διεκδικήσεις μια σχέση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα η ερωτική σου σχέση γεμίζει με γρίφους και ερωτήματα και εσύ καλείσαι να απαντήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Το ταίρι σου πιθανόν να έχει μια ανακριτική διάθεση απέναντί σου και να θέλει να μάθει περισσότερα για το παρελθόν σου ξαφνικά. Πως θα ανταποκριθείς σε αυτή την πρόκληση; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα έξυπνο αλλά και πονηρό. Θα σε ιντριγκάρει σε εγκεφαλικό επίπεδο και με την ευρηματικότητά του μπορεί να κάμψει την δική σου επιφυλακτικότητα σε όσα σου τάξει. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες πρόκειται να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να σταματήσεις κάθε συμπεριφορά ή κατάσταση που δεν δείχνει σεβασμό και εκτίμηση προς το πρόσωπό σου. Αναλόγως την έκβαση των συζητήσεων είτε θα έχεις θετικά αποτελέσματα είτε θα πρέπει να πάρεις σοβαρότατες αποφάσεις που ίσως σε πληγώσουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πολλές επιτυχίες σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στον ερωτικό σου τομέα. Όμως, θα διαπιστώσεις πως ίσως δεν αξίζουν τα άτομα αυτά που θα γνωρίσεις μια δεύτερη ματιά σου γιατί θα νιώσεις πως δεν σου ταιριάζει ο τρόπος τους και η πιθανή ασέβεια που μπορεί να δείξουν στο πρόσωπό σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου πει περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια χαλαρή, όμορφη και θετική εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα και το ταίρι σου. Για να βγείτε από την ρουτίνα της σχέσης και να ανανεωθείτε λιγάκι, επίλεξε να κάνεις το επικοινωνιακό σου λίγο πιο πικάντικο στέλνοντας μηνύματα στο αγαπημένο σου πρόσωπο με έναν πιο ερωτικό-σεξουαλικό χαρακτήρα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα δεχτείς ένα μήνυμα από κάποιο άτομο, εντελώς αναπάντεχα. Θα σου μεταφέρει πληροφορίες που αγνοούσες ή ίσως και να γνώριζες αλλά εθελοτυφλούσες. Αυτό το άτομο θέλει παράλληλα να σε γνωρίσει καλύτερα και μπορεί και εσύ να δεις το ενδεχόμενο μιας σχέσης μαζί του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.