astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 5 έως 11 Απριλίου 2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 5 έως 11 Απριλίου 2021


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα έχεις μια πολύ καλή είδηση σχετική με το δεσμό σου, και θα ανέβει η διάθεσή σου. Θα γεμίσεις αισιοδοξία και προσμονή για κάτι που έρχεται για να κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια συνάντηση που θα έχεις αυτές τις μέρες, θα είναι πολύ σημαντική για την πορεία των ερωτικών σου. Επικοινωνίες και γλυκόλογα θα πρωταγωνιστήσουν και εσύ θα καταλάβεις πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να αφήσεις πίσω την εργένικη ζωή. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η λύση ενός προβλήματος της σχέσης σου θα αρχίσει να διαφαίνεται αυτή την εβδομάδα. Εξαρτάται από σένα και το ταίρι σου πως θα χειριστείτε την κατάσταση για να έχετε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις την ευκαιρία αυτές τις μέρες για κάποιο καινούριο ερωτικό ξεκίνημα, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσα πιθανόν σου κρύβει το πρόσωπο που θέλεις. Καλό θα ήταν να προχωρήσεις αργά και σταθερά και να επικοινωνήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν αυτή τη περίοδο δεν νιώσεις σιγουριά για το που θέλεις να θέσεις τα όριά σου μέσα στη σχέση, καλό είναι ακόμα να μη μιλήσεις. Αν όμως έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, τότε αυτή είναι η στιγμή για να βάλεις τη γραμμή των ορίων σου και να σταματήσεις οτιδήποτε σε πληγώνει. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες θα χρειαστεί να πράξεις προσεκτικά σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου αναζήτηση. Αφουγκράσου καλά τους ανθρώπους που γνωρίζεις γιατί μια λάθος κίνηση μπορεί να σημάνει μια νέα πληγή για σένα. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν έχεις κατά νου να κάνεις κάποια εξόρμηση με το ταίρι σου, αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα και πολύ ερωτικά. Θα δεθείς περισσότερο με το αγαπημένο σου πρόσωπο και θα δείτε πως η σχέση αλλάζει όπως θα θέλατε. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 909800 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες θα σου δείξουν πως τα ξαφνικά μπορεί να είναι κάποιες φορές και τα καλύτερα, μιας και θα έχεις μια ξαφνική και απρόβλεπτη γνωριμία που μπορεί να σε φέρει σε μια πιο μόνιμη κατάσταση χωρίς καν να το έχεις επιδιώξει. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 909800 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η ανάγκη σου να πάρεις αγάπη από το ταίρι σου και να του προσφέρεις τη δική σου, είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτή την εβδομάδα. Άφησε τον γενναιόδωρο εαυτό σου να εκφραστεί, ανοίξου στο αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις. Προβλέπονται γλυκές και ρομαντικές στιγμές για σένα και μη διστάσεις ούτε λεπτό μπροστά στην αγάπη.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες, η διαίσθησή σου και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα πάρουν την σκυτάλη στον αγώνα σου να βρεις το άλλο σου μισό. Ακολούθησε τα σημάδια που θα σου παρουσιαστούν φρόντισε να ικανοποιήσεις την δίψα σου για ερωτικές γνωριμίες και φλερτ. Κάπου εκεί πιθανόν να βρίσκεται αυτό που πραγματικά ψάχνεις.ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα πάρεις βαθιά ανάσα και θα βάλεις φρένο σε όσα δεν σου ταιριάζουν πραγματικά μέσα στη σχέση σου. Θέλεις να δημιουργήσεις χώρο για νέες καταστάσεις μέσα στο δεσμό σου που θα σε ικανοποιούν και θα σημάνουν την αναγέννηση της σχέσης. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Δεν είναι απίθανο αυτές τις μέρες να σταματήσεις κάποια γνωριμία σου που βλέπεις πως δεν μπορεί να εξελιχθεί σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να αναζητήσεις κάτι άλλο που να σου ταιριάζει περισσότερο. Το εφήμερο και το ευκαιριακό δεν είναι το ζητούμενό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται άκρως ερωτική για σένα και το ταίρι σου με έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού και αγάπης ανάμεσά σας. Οι νύχτες σας θα είναι νύχτες έρωτα και πάθους αφού η ερωτική διάθεση θα είναι διάχυτη στον αέρα. Δεν έχεις παρά να απολαύσεις κάθε στιγμή με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Προετοιμάσου για μια εβδομάδα που θα δεχτείς αμέριστο θαυμασμό από τους άλλους. Ωστόσο, εκφράσου κι εσύ ελεύθερα στο πρόσωπο που σε συγκινεί και κάνε πράξη κάθε τρελή ιδέα που θα έχεις για να το ξεσηκώσεις. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια εξαιρετικά ευνοϊκή εβδομάδα έρχεται για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα δεις τη σχέση σου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ένας ανανεωτικός αέρας θα ζεστάνει τον έρωτα και την αγάπη που έχετε μεταξύ σας. Ανανεώνεστε σε κάθε επίπεδο, επικοινωνιακό αλλά και σεξουαλικό. Μοιράζεστε μεταξύ σας πράγματα που ίσως πριν η σχέση σας δεν θα άντεχε.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Υπάρχουν άτομα γύρω σου που δεν μπορούσαν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Αυτή την εβδομάδα όμως, θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποια κίνηση βλέποντας πως είσαι πιο ανοιχτός/η στα ερωτικά σου, και θα περιμένουν από σένα ένα σημάδι για να προχωρήσουν περαιτέρω. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είναι μια εβδομάδα που απαιτεί ψυχραιμία και προσεκτικές κινήσεις. Μαθαίνονται πράγματα που έμεναν τεχνηέντως κρυφά και είτε εσύ είτε το ταίρι σου βρίσκεστε εκτεθειμένοι στα μάτια του άλλου. Οι αποκαλύψεις αυτές ενδεχομένως να αφορούν ερωτικές πτυχές. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν θέλεις να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μην κινείσαι σε κρυφούς δρόμους, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν όσα θέλεις να κρύψεις. Ένα εσωστρεφές άτομο θα σε προσεγγίσει με σκοπό μια μελλοντική σχέση. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες να προσέξεις ιδιαίτερα τι δεσμεύσεις θα κάνεις στο ταίρι σου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να δεσμευτείς για θέματα και καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν θα σου είναι καθόλου ευχάριστα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να σκεφτείς διπλά και τριπλά τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για σένα. Απέφυγε να δώσεις το λόγο σου και τη δέσμευσή σου σε πρόσωπα που στην ουσία δεν είναι αυτό που όντως αναζητάς για τον εαυτό σου. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η περίοδος υπόσχεται να σου φέρει ξεγνοιασιά, ευτυχία και υποστήριξη από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Δώσε όμως λίγο προσοχή σε κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που μπορεί να έχουν κάποια επιρροή για τυχόν εμπόδια αυτή την εβδομάδα. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις ποιους χρειάζεται να προσέξεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ανάμεσα στις γνωριμίες σου αυτή την εβδομάδα, προσπάθησε με την βοήθεια του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, να εντοπίσεις ποια είναι αυτή η αληθινή αλλά προς το παρών πλατωνική αγάπη, που θα βγάλει τα πρώτα της λουλούδια αυτές τις μέρες.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες απέφυγε να ανεβάσεις τους τόνους μέσα στη σχέση σου. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να καταλήξουν σε δυνατούς καυγάδες. Κράτα χαμηλούς τόνους και χρησιμοποίησε τις συμβουλές που μπορεί να σου δώσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μην έχεις περαιτέρω διαφωνίες και διχόνοιες.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η περίοδος αυτή δεν συνίσταται για σένα σε ό,τι αφορά φλερτ και νέες γνωριμίες. Σε διέπει ιδιαίτερη επιθετικότητα και αυτό δεν είναι το καταλληλότερο συστατικό για να πετύχεις τους στόχους σου στα ερωτικά σου. Δεν σκέφτεσαι ξεκάθαρα και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: