astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 10 έως 16/2/2020

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 10 έως 16/2/2020


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μετά από ένα διάστημα με υπαναχωρήσεις και σκαμπανεβάσματα μέσα στη σχέση, αρχίζεις και βλέπεις ένα «φως» στην μεταξύ σας σχέση, ειδικά όσο προχωρούν οι μέρες της εβδομάδας, καθώς ο Ήλιος μπορεί να ζεστάνει τις «παγωμένες» καρδιές και να τις φέρει πιο κοντά. Αν είσαι γυναίκα, τότε η κάρτα αναφέρεται και σε έναν σημαντικό άντρα της ζωής σου ο οποίος παίζει θετικό ρόλο. Μπορεί να είναι ο σύντροφός σου ή ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 που έχει όλες τις απαντήσεις!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η κάρτα του Ήλιου δείχνει μια ανανέωση στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα νιώσεις ότι μπορείς και πάλι να δεθείς και να δοθείς σε μια σχέση. Αν θες να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, όπως δείχνει και αυτή η κάρτα, τότε ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 σου λέει πώς να πάρεις αυτό που θες.ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν περισσότερο εσένα, αλλά κατ’ επέκταση και τον/την σύντροφό σου, έτσι θα πρέπει να δράσεις ορθολογιστικά. Δεν είναι καλή στιγμή για να αφήσεις άκριτα το συναίσθημα να σε άγει και να σε φέρει μέσα στην σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν πάλι στην επιφάνεια κάποιες καταστάσεις που σε είχαν προβληματίσει. Για όποιο ζήτημα θέλεις πάντως, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 είναι εκεί και σου δίνει λύσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Τα κενά ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μοιάζουν να μεγαλώνουν αυτή την εβδομάδα, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως πρέπει να εστιάσεις σε άλλα ζητήματα που έπρεπε ήδη να είχαν τακτοποιηθεί εδώ και καιρό. Μην πελαγώνεις όμως, αν χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο, θα τον βρεις με όλες τις απαντήσεις που ζητάς στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 .


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μετά από ένα διάστημα που οι ισορροπίες μέσα στη σχέση ήταν εύθραυστες, αυτή η κάρτα έρχεται να δείξει πως όσα έγιναν, δεν έγιναν μάταια. Αξιολογείς τα μαθήματα που πήρες στο παρελθόν και μπορείς να δεις κάποια «λουλούδια» αγάπης να φυτρώνουν στον «κήπο» σου. Αυτή η κάρτα όμως δείχνει και την ανάγκη για μικρές αυτοθυσίες, έτσι αν χρειάζεσαι μια πιο πλήρη εικόνα, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είσαι πλέον έτοιμος/έτοιμη μέσα σου να υποδεχτείς την «άνοιξη» ακόμα και αν ημερολογιακά είμαστε στον χειμώνα ακόμα. Θέλεις να βιώσεις την αγάπη, την συντροφικότητα, ενώ αν έχεις ήδη γνωρίσει ένα πρόσωπο στο οποίο βλέπεις ότι θες να επενδύσεις, τώρα θα κάνεις κινήσεις ώστε να μείνει στο πλευρό σου. Θα σου τα πει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 .ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί


ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Σε γενικές γραμμές αυτή είναι μια θετική και αισιόδοξη κάρτα, η οποία δείχνει πως αυτή την εβδομάδα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για χαρά, παιχνίδι, διασκέδαση, ενώ κάποιοι Καρκίνοι ίσως να συζητήσουν με το ταίρι τους το ενδεχόμενο ενός παιδιού. Η αρνητική πλευρά της κάρτας όμως είναι η ανωριμότητα και ο εγωισμός, καταλαβαίνεις λοιπόν πως είναι καλύτερα να ακούσεις τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις μπόλικο ενθουσιασμό και ορμή να ανοιχτείς σε νέους τόπους, νέα πρόσωπα και νέα δεδομένα, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να την… ζωηρέψεις. Ωστόσο, η κάρτα του Παιδιού δείχνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά δεν δίνει εγγυήσεις σταθερότητας! Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η κάρτα του Κλειδιού δείχνει τύχη και επιτυχίες εκτός της σχέσης που όμως παίρνει εύνοια κατά το ρητό «μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα». Είναι λοιπόν μια θετική και σταθεροποιητική εβδομάδα, πολλοί Λέοντες μάλιστα που είναι ήδη σε μια δοκιμασμένη σχέση, πιθανώς να επιδιώξουν να την επισημοποιήσουν κάνοντας το επόμενο βήμα. Παράλληλα, έχεις ένα πρόσωπο-κλειδί που σε βοηθάει, ίσως είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν είσαι μόνος ή μόνη τότε αυτή η κάρτα γίνεται πιο… εσωτερική. Βρίσκεις μέσα σου το σθένος να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και αποφασίζεις να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου. Αυτό εξ ορισμού ελκύει κοντά σου και ένα πρόσωπο που θα θελήσει να μείνει δίπλα σου. Αν αυτές οι πληροφορίες δεν σου αρκούν, τότε συζήτησέ το με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά σε ιδιαίτερα ερωτικούς ρυθμούς, έντονη φλόγα και πάθος ανάμεσά σας, αλλά όπως το σύμβολο της κάρτας, έτσι και αυτή η φλόγα μεταξύ σας θα χρειαστεί φροντίδα και… «πότισμα». Γενικά πάντως ανήκεις στους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας στον τομέα των ερωτικών, και με μικρές συμβουλές το αποτέλεσμα είναι άψογο. Συμβουλέψου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 για να μάθεις πώς μπορείς το καλό να το κάνεις καλύτερο! 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Φρόντισε την εμφάνισή σου, ντύσου, στολίσου, φόρεσε το άρωμα σου κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι. Η κάρτα αυτή δείχνει πως έρχεται στο δρόμο σου κάποιο πρόσωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον, και θα χρησιμοποιήσεις τα όπλα της γοητείας σου, όπως αντίστοιχα το λουλούδι χρησιμοποιεί την ομορφιά και τα αρώματα που αναδύει. Την συνέχεια όμως την ξέρει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σε γενικές γραμμές είναι πιο στρωμένο το κλίμα ανάμεσά σας και δεν υπάρχουν δυσμενή σύννεφα που να απειλούν άμεσα την σχέση. Υπό αυτό το πρίσμα, ο καθένας από εσάς τρέχει τις υποθέσεις του και λειτουργείτε υποστηρικτικά ο ένας προς το άλλον. Εσύ όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη επιβεβαίωση μέσα στην σχέση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 θα σε καθοδηγήσει στο πώς να διαχειριστείς κάποιες ανασφάλειές σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα φέρνει αλλαγές και κατακτάς έναν σημαντικό στόχο που δεν σχετίζεται άμεσα με την ερωτική σου ζωή, σου δίνει όμως αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, αν η ερμηνεία της κάρτα είναι κυριολεκτική, τότε ένα πρόσωπο από δρόμο σε γοητεύει, που έρχεται προς τα σένα, αλλά μένει πιο μακριά. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 για να ξέρεις πώς θα κινηθείς.ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αναλαμβάνεις ενεργό δράση για να λυθούν οι προβληματισμοί που εμφανίστηκαν το προηγούμενο διάστημα μέσα στη σχέση σου, όπως το σύμβολο της κάρτας αφυπνίζεται από την χειμερία νάρκη. Γενικότερα πάντως πολλά πράγματα αποκαθίστανται και γίνονται όπως θα έπρεπε. Για να μάθεις πώς θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αντιμετωπίζεις πλέον τις καταστάσεις δυναμικά και αναλαμβάνεις την ευθύνη και το κόστος των πράξεών σου. Βλέπεις που έφταιξες και μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιοι Σκορπιοί να ζήσουν και μια επανασύνδεση, η οποία να έχει και πολύ καλές προοπτικές, τώρα που βλέπουν πιο καθαρά τις καταστάσεις. Σαφώς, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 σου λέει αν είσαι σε αυτήν την κατηγορία.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ακόμα και αν είσαι σε μια άριστη και ισορροπημένη σχέση, πιθανώς μέσα στον ορίζοντα αυτής της εβδομάδας να νιώθεις πως χρειάζεσαι παραπάνω χρόνο μόνος/μόνη σου και γενικότερα σε κυριεύει ένα αίσθημα μοναχικότητας. Πρέπει να αξιολογήσεις όμως σωστά τα δεδομένα, καθώς το ταίρι σου μπορεί να νιώθει ότι απειλείται. Αν χρειάζεσαι συμβουλή πώς να το χειριστείς, κάλεσε τον προσωπικό αστρολόγο σου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θέλεις να κάνεις τον απολογισμό σου, να συγχωρέσεις, να αφήσεις πίσω ό,τι σε πίκρανε και να ανασυγκροτηθείς. Αν υπάρχει ένα φλερτ ήδη στον ορίζοντα και νιώθεις αυτή την εβδομάδα πως άθελά σου απομακρύνεστε, αυτό συμβαίνει επειδή μέσα σου δεν νιώθεις εντελώς έτοιμος/η να δεθείς. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Βλέπεις την σχέση σου με μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη ματιά, ενώ παρατηρείς στο ταίρι σου τρυφερά ή χαριτωμένα πράγματα που κάνει μέσα στην καθημερινότητα και τα οποία μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας τα είχες παραβλέψει. Έχετε ευχάριστες εναλλαγές, αλλά λείπει όμως η σταθερότητα που έχεις ανάγκη, αφού ο παράγοντας της τύχης αυτή την εβδομάδα παίζει ρόλο. Πού πάει όμως η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις και δεν αποκλείεται μια ξαφνική γνωριμία να σε αναστατώσει. Πρέπει όμως να διαχειριστείς με σύνεση τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτές τις μέρες, καθώς όπως το σύμβολο της κάρτας που με την πρώτη δυσκολία πετάει για άλλο κλαδί, έτσι και εσύ χρειάζεσαι καθοδήγηση. Απαραίτητος λοιπόν ο αστρολόγος σου στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 αυτή την εβδομάδα!
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οι σχέσεις σας συσφίγγονται με το ταίρι σου, ενώ προσπαθείς να ζυγίσεις παράλληλα τα υπέρ και τα κατά κάποιον καταστάσεων, αφού νιώθεις μέσα σου ότι είσαι σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Αυτός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι σταθερός βράχος ή μήπως λειτουργεί ως τροχοπέδη στην εξέλιξή σου; Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αναζητάς την ισορροπία και την αρμονία αυτή την εβδομάδα ενώ είσαι επιφυλακτικός/ή σε μια νέα γνωριμία καθώς έχεις περάσει ήδη αρκετά και φοβάσαι ακόμα να ανοιχτείς εντελώς. Θα μπορούσε όμως να έρθει κάποιος στη ζωή σου που λειτουργεί σαν «άγκυρα» για σένα στις τρικυμίες. Ο αστρολόγος σου ξέρει ποιος είναι αυτός. Κάλεσέ τον στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980.

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Τα πράγματα στα προσωπικά σου κινούνται, αλλά υπάρχει έντονος ο κίνδυνος της παραπλάνησης. Να είσαι επιφυλακτικός/ή σε όσα ακούς από το ταίρι σου, αλλά αντίστοιχα να είσαι και εσύ από την πλευρά σου απόλυτα ειλικρινής. Αν έχεις μπερδευτεί σε αδιέξοδες ιστορίες εκτός σχέσης, τότε τα πράγματα ίσως δυσκολέψουν. Συμβουλέψου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 ώστε να μην εκτεθείς σε κινδύνους!
 
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Οι προηγούμενες ημέρες σε γέμισαν όνειρα και ελπίδες, ενώ δεν αποκλείεται να ωραιοποίησες μια γνωριμία που έκανες το περασμένο διάστημα, ως αποτέλεσμα της ανάγκης σου για φλερτ και κάτι καλό επιτέλους στα προσωπικά σου. Πρόσεξε όμως γιατί ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός!. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980για να σε κατευθύνει.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: