astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 13 έως 19 Ιανουαρίου 2020

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 13 έως 19 Ιανουαρίου 2020Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.
Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr  
ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είσαι σε θέση αυτή την εβδομάδα να περάσεις ξεκάθαρα τα μηνύματα που θες προς το άλλο σου μισό και να ξεκαθαρίσεις κάθε παρερμηνεία. Αν το έχεις παράπονο ότι δεν ανταλλάσσετε τόσο συχνά μηνύματα, αυτή η εβδομάδα σε δικαιώνει αφού δε θα ξεκολλάς από το κινητό σου. Αλλά φρόντισε να καταλαβαίνεις τι σου λέει το ταίρι σου όμως! Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες ευνοείσαι για νέες γνωριμίες και πολύ πιθανό πριν το σαββατοκύριακο να ξεκινήσεις ένα φλερτ με κάποιο πρόσωπο που θα νιώσεις ότι σου εξιτάρει όχι μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό. Μέσα από συνεχόμενες επικοινωνίες, διαπιστώνεις πως έχετε πολύ περισσότερα κοινά απ όσα περίμενες. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα διαπιστώνεις πως έχεις έντονα την ανάγκη να αλλάξεις την κατάσταση στα ερωτικά σου, είτε γιατί σε δυσαρεστεί ή γιατί σου προκαλεί αφόρητη μονοτονία. Θα διεκδικήσεις περισσότερα πράγματα μέσα στη σχέση σου και το θετικό είναι ότι το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να ακούσει αυτά που έχεις να πεις, και τα αποδέχεται! Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 για να σε συμβουλέψει πως ακριβώς… να θέσεις τους όρους σου!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το επόμενο διάστημα φέρνει νέες γνωριμίες που είναι στο χέρι σου αν και πώς θα τις αξιοποιήσεις. Αν ήδη βγαίνεις με κάποιο πρόσωπο, αλλά τα πράγματα είχαν κάπως κολλήσει, αυτό το διάστημα τα πράγματα εξελίσσονται και συμβαίνουν μικρές θετικές αλλαγές. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα σου το αναλύσει καλύτερα!ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτό το διάστημα απολαμβάνεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου ως αποτέλεσμα της προσπάθειας να δεις τα πράγματα μέσα από την δική του οπτική γωνία. Θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά μέσα από ατελείωτες συζητήσεις, στις οποίες μπορεί να μην συμφωνείτε απόλυτα, αλλά θα βρίσκετε κοινό έδαφος και κατανόηση. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 για να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τις εξελίξεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το διάστημα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις καλά στον ερωτικό τομέα, να φλερτάρεις, να έχεις μια περιπέτεια… ή και κάτι παραπάνω, αν εσύ το θελήσεις. Μην παρασυρθείς από λόγια και υποσχέσεις όμως, άκου μόνο τι θα σου πει ο αστρολόγος σου στο 14780!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα αναμένεται να σε κυριεύσει η αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σε βασανίζουν οι αμφιβολίες. Ίσως να αισθανθείς πως το ταίρι σου δεν είναι πιστό, σου λέει ψέματα ή μπορεί να πέσει στη αντίληψη σου πως υπάρχει αντίζηλος στο προσκήνιο. Φέρσου έξυπνα,  απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίες και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780. Γίνε παίκτης και όχι πιόνι!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις έντονα την πεποίθηση πως τα άτομα που σε προσεγγίζουν αυτό το διάστημα, στην πραγματικότητα θέλουν να πάρουν κάτι και όχι να σου προσφέρουν. Αυτό μπορεί να είναι τόσο ψέμα όσο και αλήθεια, ανάλογα με την περίπτωση. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Θα διεκδικήσεις μια βαθύτερη σχέση με το άλλο σου μισό και θα εστιάσεις στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων του παρελθόντος  που προκαλούν εντάσεις στο δεσμό σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα αισθανθείς ηρεμία και ανακούφιση μέσα από μια συζήτηση. Αν αυτές οι πληροφορίες δεν σου αρκούν, τότε συζήτησέ το με τον αστρολόγο σου στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η επιθυμία σου για ερωτικές περιπέτειες και η ανάγκη για ένα καινούργιο ρομάντζο στη ζωή σου, θα σε οδηγήσει σε μια πολύ σημαντική γνωριμία. Το άτομο που θα γνωρίσεις θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς συναισθηματικά από το παρελθόν σου και θα σου δώσεις νέες εμπειρίες. Ζήσε αυτό τον έρωτα ακούγοντας και τις συμβουλές του αστρολόγου σου στο 14780.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο η σχέση σου μπαίνει σε μια καλύτερη φάση και δεν αποκλείεται η σχέση να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Σαν ζευγάρι θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα έρθετε πιο κοντά με τρυφερότητα και χωρίς πίεση. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780για να μάθεις πώς μπορείς το καλό να το κάνεις καλύτερο!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η μοναξιά σε αφήνει επιτέλους και κάνεις μια νέα αρχή στον έρωτα με ένα καινούργιο πρόσωπο. Γυρνάς σελίδα στο παρελθόν και ξεκινάς μια όμορφη σχέση που θα βασίζεται σε αμοιβαία και αγνά συναισθήματα. Ίσως το πρόσωπο με το οποίο κάνεις την αρχή αυτή, να είναι ηλικιακά λίγο μικρότερο σου. Περισσότερα στοιχεία μπορεί να  βρει ο αστρολόγος σου, στο 14780!


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις την σχέση σου σε μια καινούρια βάση. Αυτό θα γίνει μέσα από δυσκολίες και εντάσεις αφού θα απαιτήσεις να σταματήσουν οι συμπεριφορές και οι καταστάσεις που δεν εκδηλώνουν σεβασμό και κατανόηση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 θα σε καθοδηγήσει στο πώς να οριοθετήσεις καλύτερα την σχέση σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα νοιώσεις πως τα άτομα που σε πλησιάζουν το κάνουν με λανθασμένο τρόπο και δεν δείχνουν σεβασμό προς το άτομό σου. Επιπλέον, δεν θα έχεις ιδιαίτερη δραστηριότητα στον έρωτα γιατί η διάθεσή σου για φλερτ θα είναι κάπως υποτονική. Οι εξατομικευμένες προβλέψεις από τον αστρολόγο σου στο 14780 όμως, μπορούν να σε ανεβάσουν!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα θελήσεις να επαναφέρεις την ζωντάνια στο δεσμό σου, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό περάσατε πολλά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί κατόπιν δικής σου παρότρυνσης να ανακαλύψετε μια καινούργια δραστηριότητα να κάνετε από κοινού, που θα σας συναρπάσει και θα σας ανανεώσει και τους δύο. Πού πάει όμως η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις, είσαι συνεχώς μέσα στο ερωτικό παιχνίδι και θα φλερτάρεις με κάθε ευκαιρία. Θα υπάρξει φυσικά και η εμφάνιση ενός προσώπου που θα σε διεκδικήσει με έναν εντυπωσιακό τρόπο που θα σου ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Απαραίτητος λοιπόν ο αστρολόγος σου στο 14780 αυτή την εβδομάδα!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η εβδομάδα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να περάσεις τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό και να ενδυναμώσετε την μεταξύ σας σχέση. Μπορεί ανά διαστήματα ο έρωτας να μοιάζει σαν… το χειμωνιάτικο τοπίο αυτών των ημερών που προσπαθεί να σε πνίξει και οι ανασφάλειες σου να εντείνονται, έχε κατά νου όμως, πως αυτές τις ημέρες το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου και θα προσπαθήσει να σε καθησυχάσει σε ό,τι και αν σε βασανίζει. Αν δεν μπορέσεις, θα τα καταφέρει τότε ο αστρολόγος σου στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις ιδιαίτερη ερωτική διάθεση και αυτοπεποίθηση αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα να ανάβεις φωτιές στο πέρασμά σου! Πολλές ευκαιρίες για εφήμερες καταστάσεις που μπορείς να εκμεταλλευτείς αλλά έχε το νου σου μην χάσεις μια σοβαρή ευκαιρία. Μάθε περισσότερα μιλώντας στο 14780 με τον αστρολόγο σου.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Δυσκολίες προμηνύει αυτή η εβδομάδα, για άλλους Αιγόκερους λιγότερο, για άλλους περισσότερο. Το ταίρι σου θα κάνει κάτι ή θα πει κάτι που θα σε πληγώσει πολύ. Μπορεί εσύ να κάνεις ένα σημαντικό λάθος που θα προκαλέσει άσχημες καταστάσεις και θα φέρει την σχέση σας σε δύσκολη θέση. Είναι απαραίτητη η συμβουλή του αστρολόγου σου στο 14780 αυτή την εβδομάδα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα κάνεις μια ανασκόπηση της  ερωτικής σου ζωής και θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι με παρελθοντικές καταστάσεις, να βγάλεις από το μυαλό σου άτομα με το οποία δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα και να αφήσεις χώρο για να έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 για να πάρεις τις σωστές κατευθύνσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Στο επόμενο διάστημα θα έχεις ευχάριστη διάθεση που θα περάσει και στο ταίρι σου με αποτέλεσμα να περάσετε όμορφα και δημιουργικά και είναι στο χέρι σου να το κάνεις αυτό να κρατήσει και πέρα από αυτή την εβδομάδα. Πώς ακριβώς; Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες για περιστασιακές καταστάσεις που θα διαρκέσουν μια βραδιά ή λίγο παραπάνω. Θα συναντήσεις όμως ένα άτομο καλόκαρδο και με ζεστό χαρακτήρα που θα διεκδικήσει με κάπως επίμονο τρόπο κάτι παραπάνω από μια βραδιά. Ο αστρολόγος σου ξέρει ποιος είναι αυτός. Κάλεσέ τον στο 14780


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες προμηνύονται άκρως ερωτικές και ευνοϊκές για το δεσμό σου. Επιτέλους ξεκαθαρίζουν τα συναισθήματα σου και πλέον θα έχεις μια σαφέστερη εικόνα του δεσμού σου ειδικά αν πέρασες μια περίοδο που είχες πολλές αμφιβολίες. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 που θα σου πει τους κατάλληλους χειρισμούς γι να πάνε τα πράγματα από το καλό στο καλύτερο!
 
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας είναι το έντονο φλερτ από πολλά άτομα που θα γοητεύσεις και η διασκέδαση. Δεν αποκλείεται βέβαια να ερωτευθείς κεραυνοβόλα ή να πετύχεις μια επανασύνδεση με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 για να δεις αν θα κρατήσει.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: