astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 14 έως 20 Σεπτεμβρίου 2020

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 14 έως 20 Σεπτεμβρίου 2020

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα κάτι σε προβληματίζει εκτός σχέσης και δεν αποκλείεται αυτό να μεταφέρεται εντός σχέσης. Πιθανώς να νιώθεις πως έχεις πιεστεί με κάποιον τρόπο και θα ήθελες το ταίρι σου να δείχνει περισσότερη κατανόηση στο πώς βιώνεις αυτή την περίοδο τα πράγματα. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να δεις πώς θα χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είχε ξεκινήσει κάτι το προηγούμενο διάστημα αλλά όπως είναι η παρούσα κατάσταση τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι τελείως στάσιμα. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στον ορίζοντα, τότε ίσως νιώθεις μια κάποια απογοήτευση. Από την άλλη εβδομάδα καλυτερεύουν τα πράγματα, θα σου τα πει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα αυτή έχει διπλή σημασία που θα εξαρτηθεί από την φάση που βρίσκεσαι. Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση που σε γεμίζει, τότε η κάρτα δείχνει πως πράγματι έχεις έναν «βράχο» δίπλα σου, στον οποίο στηρίζεσαι. Αν όμως είχες αμφιβολίες για αυτή την σχέση, τότε νιώθεις πως τα πράγματα έχουν βαλτώσει επικίνδυνα… Για όποιο ζήτημα θέλεις πάντως, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι εκεί και σου δίνει λύσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που σου δίνεται για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα μέσα σου και να κατασταλάξεις σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Αυτές οι αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για την μετέπειτα πορεία σου στα αισθηματικά, όσο και αν στην παρούσα φάση νιώθεις σαν βάρκα χωρίς κουπιά. Πάντως, αν χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο, θα τον βρεις με όλες τις απαντήσεις που ζητάς στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια θετική κάρτα που συμβολίζει την εύνοια μέσα σε όλη αυτή την μπερδεμένη περίοδο. Έτσι λοιπόν έχεις ευκαιρίες να προσεγγίσεις το ταίρι σου και εκείνο να σε καταλάβει, να μειώσετε τις αποστάσεις και να απολαύσετε όσα έχετε «χτίσει» μαζί. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς πως χρειάζεται και από την δική σου μεριά να κάνεις προσπάθειες ώστε να φροντίσεις τον «κήπο» σας. Για να μάθεις πώς θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις ως προτεραιότητα εσένα και την αυτοβελτίωση σου, έτσι φροντίζεις να δεις τι έφταιξε στις προηγούμενες σχέσεις και ποιες συμπεριφορές του παρελθόντος δεν είσαι διατεθειμένος/η να ανεχτείς στο εξής. Αλλά πρέπει να σκεφτείς και ποιες συμπεριφορές δεν είσαι διατεθειμένος/η να επαναλάβεις από μέρος σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σου εξηγεί περισσότερα πάνω σε αυτό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα του Πελαργού είναι κατά κανόνα μια θετική κάρτα και η αλήθεια είναι ότι η σχέση σου πέρασε κάποια σκαμπανεβάσματα, έτσι έχεις ανάγκη περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια. Γενικότερα τα πράγματα θα βελτιωθούν, αλλά παράλληλα είστε και οι δυο σε μια φάση που ετοιμάζετε πολλά -άσχετα με τη σχέση. Θα πρέπει όμως να είστε υποστηρικτικοί μεταξύ σας. Πιο αναλυτικά θα σου τα πει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα του Πελαργού για τους Καρκίνους που είναι ελεύθεροι και θέλουν να είναι σε σχέση, δείχνει πως η τρέχουσα συναισθηματική κατάσταση δεν αλλάζει σημαντικά, αν εξαιρέσεις ότι μιλάς με ένα πρόσωπο που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά μεσολαβούν πολλά βήματα ακόμα μέχρι να είστε κανονικά μαζί. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σου λέει πώς να επιταχύνεις τα πράγματα!


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Τα Άστρα είναι μια από τις πιο θετικές κάρτες, έτσι ακόμα και αν υπήρξαν μεταξύ σας κάποιες προστριβές, αυτή η εβδομάδα σας φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου, υπάρχουν ευκαιρίες να γίνετε πιο ρομαντικοί ο ένας απέναντι στον άλλον και να δείξετε όσα νιώθετε. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα! Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε καθοδηγήσει στο πώς να κάνεις το καλό, καλύτερο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τα Άστρα φωτίζουν μια νέα ελπίδα που φαίνεται στον ορίζοντα, καθώς κάτι ξεκινά στην προσωπική σου ζωή, θα πρέπει όμως και εσύ να κάνεις τα ανάλογα βήματα, μην περιμένεις τα πράγματα δηλαδή να γίνουν από μόνα τους. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πώς θα κινηθείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το Πλοίο είναι μια ιδιαίτερη κάρτα που συμβολίζει την μετάβαση. Ενδεχομένως λοιπόν η σχέση σου να είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, και οι δυο σκέφτεστε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Ένα πιθανό σενάριο για κάποιους Παρθένους είναι ένα ταξίδι, σε περίπτωση που δεν προλάβατε να ευχαριστηθείτε τις καλοκαιρινές διακοπές λόγω συνθηκών ή υποχρεώσεων. Κάποιοι άλλοι όμως ίσως επιλέξουν να ταξιδεύουν στο εξής σε διαφορετικά λιμάνια… Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάποιο πρόσωπο από μακριά παίζει ρόλο στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα αρχίζει μέσα σου να μεγαλώνει το ενδιαφέρον που δείχνεις ολοένα και περισσότερο. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι πως εσύ κάνεις κάποιο ταξίδι και γνωρίζεις ένα πρόσωπο εκεί που σε κερδίζει με τους τρόπους και το μυαλό του. Ο αστρολόγος σου ξέρει ποιο είναι αυτό. Κάλεσέ τον στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μετά από την προηγούμενη τρικυμιώδη περίοδο, η κάρτα αυτή δείχνει ότι τα πράγματα ηρεμούν μεταξύ σας και κάνετε εκ νέου βήματα να προσεγγίσετε ο ένας τον άλλον. Δείξε λοιπόν όσα νιώθεις και να μην φοβάσαι, υπάρχει ακόμα κοινό έδαφος μεταξύ σας, μολονότι το ταίρι σου από την πλευρά του έχει κάποια θέματα δικά του που το απασχολούν. Μιλώντας πάντως με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να κάνεις τα «άνθη» μεταξύ σας να ανθίσουν περισσότερο!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάποιο θετικό νέο φέρνει αυτή η εβδομάδα για την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να δεχτείς ένα φλερτ που δεν περίμενες αλλά θα σε βάλει σε σκέψεις. Πιθανώς να είναι ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από αυτά που είχες συνηθίσει, έτσι δεν θα ξέρεις πώς να το χειριστείς. Απαραίτητος λοιπόν ο αστρολόγος σου αυτή την εβδομάδα, στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να ξαναβρείτε το παιδί μέσα σας και να έρθετε πιο κοντά, διασκεδάζοντας, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν σαφώς. Η μόνη παγίδα σε αυτή την κάρτα είναι πως πρέπει να περιορίσεις από μέρους σου τις… παιδιάστικες συμπεριφορές! Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που θα σου πει τους κατάλληλους χειρισμούς για να πάνε τα πράγματα από το καλό στο καλύτερο!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται να νιώσεις μια ακατανίκητη δίψα να γνωρίσεις νέο κόσμο και να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, ενώ ένα πρόσωπο μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του και αυτό σου δίνει χαρά. Ωστόσο, αυτό το άτομο ίσως να κάνει κάποια… πείσματα και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να δεις πως θα «στρώσεις» ανάλογα το έδαφος.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή είναι προστατευτική για την σχέση σου, αρκεί και εσύ να μην επαναπαυτείς. Μην θεωρήσεις το ταίρι σου δεδομένο, αλλά είναι προτιμότερο να συνεχίσεις να το διεκδικείς, γιατί αν αφήσεις κενό μεταξύ σας, κάποιο τρίτο πρόσωπο θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και να βρει πάτημα…  Ο προσωπικός αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σε καθοδηγήσει στο πώς να διαχειριστείς κάποιες ανασφάλειές σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Υπάρχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλεις να το κερδίσεις και να το κάνεις δικό σου, αυτό το άτομο όμως δεν έχει ξεμπερδέψει εντελώς με το παρελθόν του και μια παλιά ιστορία ίσως να το κυνηγά. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να ξέρεις πώς θα κινηθείς. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στον ορίζοντα, κάνε υπομονή, αυτές οι μέρες θα δείξουν καθαρά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το μήνυμα από το Σύμπαν με αυτή την κάρτα είναι να συνεχίσεις να κάνεις ό,τι κάνεις απέναντι στο ταίρι σου, ώστε να αποκομίσεις τα οφέλη. Να θυμάσαι, το Δέντρο είναι σύμβολο υπομονής, μην βιάζεσαι και μην πιέζεις τα πράγματα, να συγκρατείς στις «ρίζες» σου μόνο τα καλά! Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις ξεκινήσει μια διαδικασία που βλέπεις καθαρά τον εαυτό σου και τα λάθη που πιθανώς να έκανες ως τώρα στις σχέσεις. Η κάρτα λοιπόν σου λέει να συνεχίσεις να κάνεις την εσωτερική διαδρομή που έκανες. Αν μάλιστα είχες γνωρίσει το προηγούμενο διάστημα κάποιο πρόσωπο, τότε θα πρέπει να τα συνεχίσεις και θα το κερδίσεις. Θα σου τα πει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οι προηγούμενες ημέρες έφεραν καλά νέα στα προσωπικά σου. Δεν θα πρέπει λοιπόν να χαλάσεις την πρόοδο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για πείσματα, εκνευρισμούς καθημερινότητας ή εγωισμούς. Μην έχεις συνεχώς έτοιμο το «σπαθί» σου για καβγά. Κάνε βήματα υποχώρησης και το ταίρι σου θα το αναγνωρίσει. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που θα σου πει τους κατάλληλους χειρισμούς για να φτιάξουν τα πράγματα!
 
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με την έντονη συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνεις πρόσωπα που ήθελαν να σε προσεγγίσουν. Είναι γεγονός ότι συμβαίνουν πολλά στη ζωή σου αυτό στο διάστημα και κυρίως μέσα σου, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι ότι προσεγγίζεις πάλι κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, αλλά αυτό δεν εξελίσσεται όπως ήθελες. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να δεις πώς θα κινηθείς.

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η κάρτα είναι ένα σύμβολο κινητικότητας και δύναμης. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλία για να βελτιώσεις την σχέση σου και συζητάς μέσα στην σχέση σου πράγματα που σε είχαν ενοχλήσει. Το ταίρι σου ακούει όσα λες και προσπαθεί να αφουγκραστεί και την δική σου πλευρά. Έτσι στο τέλος γίνεστε και πάλι καλοί σύμμαχοι εκτός από σύντροφοι. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μολονότι βιώνεις μια μπερδεμένη περίοδο με αντικρουόμενα μηνύματα, αυτή η κάρτα δείχνει πως αρκετά κάθισες στα «αυγά» σου και τώρα παίρνεις πρωτοβουλία να διεκδικήσεις την ευτυχία στον έρωτα. Πιθανώς η κάρτα να μιλάει για έναν επιβλητικό άντρα που μπαίνει στη ζωή σου. Ο προσωπικός αστρολόγος σου ξέρει ποιος είναι αυτός. Κάλεσέ τον στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: