astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 22 έως 28 Φεβρουαρίου 2021

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 22 έως 28 Φεβρουαρίου 2021


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι ιδέες σου για να βελτιωθεί η κατάσταση και το κλίμα στη σχέση σου. Μαζί με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να βάλεις μπρος τις καλύτερες ιδέες σου και να δώσεις σε αυτές μορφή. Το ταίρι σου θα πάρει μεγάλη χαρά από μια εξόρμηση ίσως…

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια εβδομάδα που θα έχεις απρόσμενη τύχη στον έρωτα. Νέες γνωριμίες και φλερτ σε περιμένουν και θα σου δώσουν έμπνευση για το επόμενο βήμα, κάτι που και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει από σένα να επιστρατεύσεις ένα μέρος πονηριάς σε συνδυασμό με την εξυπνάδα που έχεις, προκειμένου να μπορέσεις να «διαβάσεις» τη σχέση σου πίσω από τις γραμμές. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνεις λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσεις να διατηρήσεις την ισορροπία στο δεσμό σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος δεν βοηθά και τόσο στο να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι ώστε να εντοπίσεις το επόμενο ταίρι σου. Θα κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου που σου αρέσει, μόνο αν φερθείς με διπλωματία και λίγη πονηριά, όμως και πάλι δεν θα νιώσεις σιγουριά στα βήματά σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα μπορούσε να σε βοηθήσει ουσιαστικά.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες «υπογράφουν» το ιδανικό στοιχείο της ένωσής σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ο δεσμός σας κρατάει στο χρόνο και η πίστη του ενός προς τον άλλον γίνεται ορόσημο. Αν δεν έχετε επισημοποιήσει τη σχέση σας ακόμα, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε πάνω σε αυτό, τις μέρες που έρχονται.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σημαντική θα αποδειχτεί αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου. Στην πόρτα της καρδιάς σου στέκεται ένα πρόσωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή και θα ενωθείς με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείς στην «κορυφή» μέσα στη σχέση σου και θα απολαύσεις όλη την ομορφιά της από εκεί ψηλά. Το ταίρι σου θα σου χαρίσει απλόχερα την προστασία του και την αγάπη του, και, ο δεσμός σου θα προοδεύσει περισσότερο κι απ΄ όσο μπορεί να υπολόγιζες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Επιτυχημένη σε ό,τι αφορά σε νέες γνωριμίες και φλερτ, θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα. Ξεχωρίζεις στα μάτια των άλλων και αυτό σε κάνει επιθυμητό πρόσωπο, αλλά και συ θα ξεχωρίσεις μία από τις γνωριμίες σου και θα θελήσεις να δοθείς ολόψυχα. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Όποιο κι αν ήταν το ακανθώδες πρόβλημα μέσα στο δεσμό σου, αυτές τις μέρες θα βρει τη λύση του και οι δικές σου επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν. Θα φέρεις εις πέρας ό,τι κι αν είναι αυτό που περνά από το χέρι σου για τη σχέση σου και το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μόνο θετική μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα για σένα. Τα άτομα που γνωρίζεις νιώθουν ισχυρό δεσμό στο πρόσωπό σου. Θα ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούριο με τόσο μπρίο που θα καταπλήξεις τους πάντες! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Παρότι η εβδομάδα αυτή δεν υπόσχεται πως θα μπορούσαν να κρατήσουν πολύ όσα θα περάσεις, απόλαυσε ό,τι θα σου δώσει για σένα και το ταίρι σου. Θα βιώσεις αρκετά θετικά αποτελέσματα από προηγούμενες προσπάθειές σου να δημιουργήσεις μια όμορφη, σταθερή και ευτυχισμένη σχέση και θα περάσεις στιγμές πάθους και έρωτα με το αγαπημένο σου πρόσωπο, έστω και σε προσωρινή βάση.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την περίοδο θα έχεις γρήγορες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και με τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες, που όμως, είναι πολύ πιθανό να μην φέρουν ως αποτέλεσμα μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση. Για να μην πάει χαμένη η τύχη που θα σου προσφερθεί αυτή την εβδομάδα, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και κοίταξε πως θα κινηθείς καλύτερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου θα βρεθεί σε σταυροδρόμι αυτή την εβδομάδα. Καλείσαι να ζυγίσεις προσεκτικά τις καταστάσεις γιατί η παραμικρή απόφαση θα είναι σημαντική για το μέλλον σου. Στηρίξου στη βοήθεια του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γιατί εσύ θα διαλέξεις το δρόμο που θα πάρεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να βρεθείς σε ένα δίλλημα αυτές τις μέρες, που θα αφορά στην γνωριμία δύο προσώπων που σε έλκουν το ίδιο. Ποιο θα μπορούσε να σταθεί τελικά πλάι σου; Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μήπως έχει έρθει η ώρα να αφήσεις πίσω σου τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις και να δεις τα πράγματα με ένα θετικότερο τρόπο; Μην αφήσεις την καθημερινότητα αυτή την εβδομάδα να σε παρασύρει σε αρνητισμούς και βρες χρόνο και τρόπο να περάσεις όμορφα μαζί με το ταίρι σου. Τα προβλήματα δεν σταματούν να έρχονται και να φεύγουν, και ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι έτοιμος να σε βοηθήσει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεις το κουράγιο να βγεις λίγο έξω και να φλερτάρεις ή να κάνεις γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Όμως, μην αφήσεις τις άλλες μέρες να πάνε χαμένες κάπου ανάμεσα στα θέματα της καθημερινότητας και στην αρνητικότητα των πραγμάτων. Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο για να θυμηθείς ξανά πως είναι να περνάς όμορφα. Θέλει τρόπο αλλά και την βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα να περιμένεις αρκετές όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα είναι μια γλυκιά εβδομάδα με στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης για σας τους δύο, είτε επιλέξετε να μείνετε μόνοι σας είτε βρεθείτε με φίλους. Θα φέρει πρόοδο στο δεσμό σου και με την τύχη που θα έχεις αυτές τις μέρες θα πραγματοποιήσεις και ένα κρυφό σου όνειρο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μια σούπερ ερωτική εβδομάδα για σένα, θα είναι αυτή. Θα είσαι το κέντρο της προσοχής και όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα κάθε μία μέρα ξεχωριστά με τα φλερτ σου και είναι πάνω σου αν θα διαλέξεις τα εφήμερα ή αν θα ανοίξεις τα μάτια σου να δεις πως ανάμεσα στα πρόσωπα που θα συναναστραφείς υπάρχει αυτό το ένα που ψάχνεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Επιστράτευσε την προσοχή σου αυτές τις μέρες και πρόσεξε την εμφάνιση ενός προσώπου που ενδεχομένως να απειλήσει την πορεία της σχέσης σου. Επίσης, είναι πιθανό να ανακαλύψεις πως το ταίρι σου δεν είναι και τόσο ειλικρινές τελευταία και να φτάσει η καχυποψία σου στα ύψη. Αντί να παρασυρθείς σε επικίνδυνες για τη σχέση σου τακτικές, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και δώσε προσοχή στις συμβουλές του.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δίνεις προσοχή στο οτιδήποτε λες ή κάνεις, όπως επίσης και στο οτιδήποτε ακούς να σου λένε ή βλέπεις ότι κάνουν οι άλλοι γύρω σου. Μην παίξεις με τη φωτιά προκειμένου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη προσωπική σου ζωή, γιατί όποιος παίζει με τη φωτιά στο τέλος μπορεί να καεί… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Οι ειδήσεις που θα σου δώσει αυτή την περίοδο το αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου φέρουν μεγάλη χαρά και θα σε κινητοποιήσουν πάνω στη σχέση σου, ακόμα περισσότερο. Ο δεσμός σου εδραιώνεται πιο πολύ και σημαντικά βήματα γίνονται προς την κατεύθυνση του «για πάντα μαζί». Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η αναζήτηση αγαπημένου προσώπου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και τα μηνύματα ανάμεσα σε σένα και τις νέες σου γνωριμίες είναι πολλά! Μήπως ανάμεσα στα πρόσωπα που ανταλλάσεις μηνύματα είναι το μέλλον σου; Μάθε από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, τι σου επιφυλάσσεται.

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή τη περίοδο θα υπάρξουν όλες οι καλές προϋποθέσεις για να περάσεις μια ευχάριστη εβδομάδα με το ταίρι σου, όμως χρειάζεται να έχεις όλη την καλή διάθεση να δεχτείς την εξέλιξη και την αλλαγή. Απόλαυσε με το αγαπημένο σου πρόσωπο όποια τρέλα του έρθει στο μυαλό, ακόμα κι αν εσύ δεν είσαι σε τέτοια φάση, γιατί θα σου βγει σε καλό.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα ήταν καλό αυτή την εβδομάδα να μείνεις ανοιχτός/η σε προτάσεις, ακόμα κι αν η λογική σου τις απορρίπτει. Μη ξεχνάς πως από το εξώφυλλο ενός βιβλίου δεν κρίνεται το περιεχόμενό του. Για να εξελιχτεί η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και υιοθέτησε μια πιο ευέλικτη στάση ζωής για αυτές τις μέρες.


Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: