astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 23 έως 29 Νοεμβρίου 2020

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 23 έως 29 Νοεμβρίου 2020

ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες είναι πολύ καλές για να αφήσεις ανοιχτό το συναίσθημά σου να αγκαλιάσει το αγαπημένο σου πρόσωπο. Είναι μέρες που θα σου επιτρέψουν να περάσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές, βρίσκοντας ανταπόκριση στο συναίσθημά σου από το ταίρι σου. Μην πέσεις όμως στην παγίδα των υποσχέσεων γιατί μπορεί στο μέλλον να μην τις κρατήσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι έτοιμο για να του εκφράσεις το πως αισθάνεσαι γι’ αυτό. Τα βήματά σου όμως να προσέξεις να μην είναι παρορμητικά, μιας και αυτό σε χαρακτηρίζει, αλλά σταθερά και ρομαντικά. Για να αυξηθούν οι πιθανότητες να πετύχεις την επιστροφή των συναισθημάτων σου από το πρόσωπο αυτό, μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Χρειάζεται να δώσεις περισσότερη ενέργεια και κόπο στη σχέση σου. Την εβδομάδα αυτή χρειάζεται να διαχειριστείς με προσοχή και υπευθυνότητα τα πράγματα. Αφιέρωσε παραπάνω χρόνο στο ταίρι σου με τέτοιους χειρισμούς ώστε να πάρεις τα αντίστοιχα αποτελέσματα που θες. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις και κάποια βοήθεια από πολύ δικά σου πρόσωπα, αλλά και από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο,  προκειμένου να λυθούν εμπόδια και προβλήματα που έχεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η υπομονή θα σου χρειαστεί μέσα σε αυτή τη περίοδο, μιας και τα πρόσωπα που γνωρίζεις ή συναντάς αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα και προβλήματα τα ίδια στη ζωή τους και δεν μπορούν να σου δώσουν την προσοχή που χρειάζεσαι για να αρχίσεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ένα είδος συναγερμού μέσα σου, σε κάνει να νιώθεις πως κάτι δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται. Θα τεστάρεις τις αντοχές σου θεωρώντας πως υπάρχει στο τοπίο ανειλικρίνεια και θα πρέπει να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας και καβγάδες για να μην ξεφύγουν οι καταστάσεις. Αντί να προβάλλεις τις ανασφάλειές σου στο ταίρι σου, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να πάρεις απαντήσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η περίοδος αυτή δεν φαντάζει και τόσο ιδανική για σένα αδέσμευτε Δίδυμε, αφού υπάρχει η πιθανότητα να είναι αναξιόπιστες οι καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που πλησιάζεις.  Εξέτασε προσεκτικά κάθε παράμετρο γύρω από οποιαδήποτε κίνησή σου για να μην βρεθείς σε πλαίσια που δεν θα σε ικανοποιούν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα οι συζητήσεις με το ταίρι σου έχουν τον πρώτο ρόλο. Θα γίνεις ομιλητικός και εκφραστικός στον άνθρωπό σου. Χωρίς να υπεραναλύεις και να διογκώνεις τα πράγματα βρες τα πιο σοφά λόγια για να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις. Αν έχεις σχέση από απόσταση, κράτα τη φλόγα δυνατή με τα μηνύματά σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σημαντικά μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και όμορφα λόγια που θα ανταλλάξεις μαζί του. Εκφράσου και θα βρεις ανταπόκριση. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την γκρίνια και τα παράπονα που ενδέχεται να έχεις και μπορούν να ακυρώσουν την θετικότητα των ημερών.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο θα διαπιστώσεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο δεν σου μιλά ευθέως ή μέσα από την καρδιά του, αλλά προσπαθεί να σου πει αυτά που θέλει με διαφορετικό τρόπο. Μπες στην αρένα και δείξε του τα δικά σου αισθήματα και τον τρόπο να σου ανοιχτεί, ώστε να διαλυθούν οι αμφιβολίες που μπορεί να έχεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα προσπαθήσουν να σου γνωρίσουν καινούριους κόσμους και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις την έξαψη που επιθυμείς. Σε κάθε περίπτωση θα είσαι εσύ που θα πρέπει να πρωτοστατήσεις και να ξεκινήσεις το χορό. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι δίπλα σου σε αυτό το ξεκίνημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να τα βρεις λίγο σκούρα μέσα στη σχέση σου. Δυσκολεύεσαι να πλησιάσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο και αισθάνεσαι πως ανάμεσά σας υπάρχει ένας τοίχος που εμποδίζει αισθητά τα πλάνα σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να προσπελαστεί ο τοίχος αυτός και να ζωντανέψει η σχέση.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η επικοινωνία σου με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν δεν θα είναι στο ζενίθ της αυτές τις μέρες. Εξωγενείς παράγοντες θα στέκονται παράλληλα και αυτοί τροχοπέδη είτε σε σημεία επαφής σου με άλλα πρόσωπα, είτε σε συναντήσεις. Άφησε για λίγο τα πράγματα να ηρεμήσουν για να μπορέσεις μετά να επιτύχεις σε αυτό που θες.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ερωτική εβδομάδα όπου θα λυθούν τυχόν προβλήματα της σχέσης σου και θα μπουν σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους. Η σεξουαλική διάθεση ανεβασμένη και εσύ σε ακαταμάχητη θέση. Αν είσαι σε γάμο, η βδομάδα αυτή έχει κάθε πιθανότητα να μοιάζει με βδομάδα του μέλιτος ξανά!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες θα είναι αυτή η εβδομάδα και ευνοϊκός καιρός για περιστασιακές σχέσεις που όμως θα μπορούσαν να εξελιχθούν σταδιακά σε κάτι πιο μόνιμο. Έχε τα μάτια σου ορθάνοιχτα για να αναγνωρίσεις το αυριανό ταίρι σου και συμβουλεύσου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να σιγουρευτείς ότι το αναγνώρισες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα η σχέση σου θα ανανεωθεί, είτε γιατί εσύ και το ταίρι σου θα ανανεωθείτε μέσα σας ο καθένας ξεχωριστά και αυτό θα ανθίσει τη σχέση, είτε γιατί άλλοι εξωτερικοί παράγοντες θα συμβάλλουν στην ανανέωση. Αν μια εκδρομή κάπου έξω δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου αυτό το διάστημα, κάνε μια «εκδρομή» μέσα στο σπίτι σας και απολαύστε ο ένας τον άλλον.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να είναι καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της ερωτικής σου ζωής. Μια νέα γνωριμία που πιθανόν να σχετίζεται με νερό ή να έχει κάποια ίσως απόσταση από σένα, θα μπει στη ζωή σου και θα νιώσεις μεγάλη αναζωογόνηση. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μάθεις περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η βδομάδα θα σε αποζημιώσει για όλο το διάστημα που προσπάθησες να επανατοποθετήσεις πράγματα και καταστάσεις μέσα στη σχέση σου. Θα απολαύσεις τα αποτελέσματα της επίπονης και σκληρής δουλειάς που έκανες τον προηγούμενο καιρό και θα γευτείς την αγάπη, την φροντίδα και την αφοσίωση. Η ερωτική ζωή με το αγαπημένο σου πρόσωπο, σου επιφυλάσσει συγκινήσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είτε η επιθυμία σου είναι ένα πρόσωπο από τα παλιά, είτε αναζητάς νέες κατακτήσεις, αυτή η εβδομάδα θα σου φερθεί γενναιόδωρα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να φλερτάρεις και θα είναι δική σου η απόφαση αν θα αφήσεις το πρόσωπο που θα σου τραβήξει περισσότερο την προσοχή να γίνει κομμάτι της ζωής σου ή όχι. Μη ρισκάρεις μια βιαστική απόφαση και μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα για σένα, θα είναι εβδομάδα που θα κρίνεις το ταίρι και τη σχέση σου. Θα θελήσεις να διαπιστώσεις αν τελικά είστε ή όχι σε μια σχέση με αξιοπιστία και να καταλάβεις τι μπορεί να περιμένεις εσύ από αυτή τη σχέση. Γεγονότα θα συμβούν που θα σου δείξουν κατά πόσο η πίστη του συντρόφου σου είναι ακλόνητη. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και φρόντισε να δώσεις προσοχή στις συμβουλές του.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες είναι πιθανό το ενδεχόμενο να διαπιστώσεις πως το φιλικό σου συναίσθημα για ένα πρόσωπο δεν είναι και τόσο φιλικό, ή και το αντίστροφο. Επίσης, και μια νέα γνωριμία που μπορεί να κινείται σε φιλικό πλαίσιο, μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική διεκδίκηση από την άλλη πλευρά. Είναι σίγουρο πως ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις τι γίνεται τελικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μη βάζεις άλλα εμπόδια στον εαυτό σου αυτήν την εβδομάδα και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Έχεις κουραστεί ψυχικά και εξωτερικοί παράγοντες ενδεχομένως να σε φέρουν σε ένταση που μπορεί να την μεταφέρεις στη σχέση σου αδικαιολόγητα και να αισθανθείς ότι εσύ και το ταίρι σου απομακρύνεστε. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σου πει κατά πόσο πράγματι απομακρύνεστε ή όχι.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ακόμα κι αν πας αντίθετα από τη διάθεσή σου που δεν σε σπρώχνει σε απόπειρες κάποιου φλερτ, θα πέφτεις πάνω σε τοίχο. Το ερωτικό παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις και θα ήταν φρονιμότερο να χαλαρώσεις λίγο πριν επιχειρήσεις ξανά να γνωρίσεις τον έρωτα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η ερωτική και συντροφική σου ζωή θα φωτιστεί αυτές τις μέρες. Εσύ και το ταίρι σου, έχοντας τον Ήλιο πάνω σου, δεν μπορεί παρά να περάσετε μια πολύ ρομαντική και ερωτική εβδομάδα και να ζήσετε ζεστές και σημαντικές στιγμές. Θα αισθάνεσαι γιορτινά με το καθετί, όσο μικρό κι αν φαντάζει. Κάνε την τύχη και την αισιοδοξία που σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα πανί στο πλοίο της αγάπης σας.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι χαρά ζωής για σένα που αναζητάς να κάνεις νέες γνωριμίες με σκοπό να απομακρύνεις τη μοναξιά από το συναισθηματικό σου κρεβάτι. Ένα νέο πρόσωπο ανάμεσα σε άλλα θα είναι έτοιμο να σου ανεβάσει πολύ την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου και με τον καλόκαρδο και ζεστό του χαρακτήρα να σου ζεστάνει την καρδιά. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σου πει πολλά γι΄ αυτό.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: