astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 23 έως 29/3/2020

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 23 έως 29/3/2020

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μπορεί οι συνθήκες να σε κλείνουν μέσα στο σπίτι, όμως εσύ με το ταίρι σου… ταξιδεύετε με του μυαλού σας το εξπρές για Μαλδίβες ή Μαρακές! Γενικότερα πάντως αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια μετάβαση και ενδεχομένως αυτή η παρούσα φάση είναι μια περίοδος στην οποία βλέπετε κατά πόσο πλέετε σε ίδια νερά... Για όποιο ζήτημα θέλεις πάντως, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι εκεί και σου δίνει απαντήσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Όπως είναι οι συνθήκες αυτή την περίοδο νιώθεις σαν πλοίο που έχει μείνει στο μουράγιο, αυτό δείχνει η κάρτα αυτή για σένα, έτσι λοιπόν σε αυτή τη φάση αναμονής, μπορείς να καθίσεις και να αναλογιστείς μέσα σου τους λόγους που σε οδήγησαν παλιά σε… τρικυμίες. Αν υπάρχει κάτι νέο στον ορίζοντα και αναρωτιέσαι αν πρέπει να επενδύσεις, θα σου το πει ο προσωπικός σου αστρολόγος, με όλες τις απαντήσεις που ζητάς στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Υπό άλλες συνθήκες θα ένιωθες ασφαλής μέσα στο σπίτι, όμως τώρα θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο το ταίρι σου γιατί οι πειρασμοί είναι πολλοί. Μπορεί να ξεκινήσει ως κάτι εντελώς αθώο, αλλά χρειάζεται προσοχή... Συμβουλέψου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ώστε να μην εκτεθείς σε κινδύνους! Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι πως θα πρέπει να φερθείς εσύ έξυπνα.
 
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το φίδι μπορεί να φαίνεται ως ένα σύμβολο λίγο… περίεργο, όμως είναι ένα σύμβολο σοφίας και ανανέωσης (επειδή αλλάζει το δέρμα του ανά διαστήματα). Τώρα λοιπόν που οι συνθήκες απαιτούν από εσένα να μείνεις μέσα και να σκεφτείς, μπορείς να βρεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να σε κατευθύνει και να σου πει περί τίνος πρόκειται.ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Τώρα που έχεις χρόνο να σκεφτείς γιατί μένεις μέσα συνειδητοποιείς για το ταίρι σου πως κάποια πράγματα και συγκεκριμένες συμπεριφορές μέσα στην σχέση σας πρέπει να κοπούν… μαχαίρι! Αυτή η κάρτα όμως δείχνει και την ανάγκη για το κλείσιμο ενός κύκλου οριστικά, έτσι αν χρειάζεσαι μια πιο πλήρη εικόνα, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Υπάρχει ένα πρόσωπο (ή και περισσότερα, μην τρελαθούμε, είσαι Δίδυμος!) που σου δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά μοιάζει απλώς να περνά την ώρα του για να πάρει επιβεβαίωση και μετά εξαφανίζεται. Εσύ όμως δεν ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές και του (τους) το ξεκόβεις. Θα σου τα πει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα του Παιδιού για αυτή την εβδομάδα είναι εξαιρετική αν συγκατοικείς με το ταίρι σου γιατί ξαναγίνεστε παιδιά και διασκεδάζετε μαζί, παίζετε και γελάτε. Αν όμως δεν συνοικείτε, τότε πιθανώς να σου φαίνεται η συμπεριφορά του συντρόφου σου παιδιάστικη. Παράλληλα, έχεις ένα πρόσωπο-κλειδί που σε βοηθάει, ίσως είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με τις παρούσες συνθήκες καραντίνας, δεν σε πολυσκοτίζουν τα φλερτ. Παίρνεις απλώς την επιβεβαίωσή σου, αλλά παράλληλα διασκεδάζεις μόνος/η σου, χωρίς να κουράζεις το μυαλό σου με το τι θέλει ή τι δεν θέλει ο καθένας. Αν αυτές οι πληροφορίες δεν σου αρκούν, τότε συζήτησέ το με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ο Πύργος είναι μια μυστηριώδης κάρτα. Αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, τότε θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες διαφορές μεταξύ σας που υπό άλλες συνθήκες περνούσες απαρατήρητες. Αν ζείτε σε διαφορετικά σπίτια, νιώθεις πως ο καθένας από τους δυο σας είναι κλεισμένος «στον πύργο» του και δεν κατανοεί τον άλλον. Συμβουλέψου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις την… μπόρα! 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Προτού κάνεις το επόμενο βήμα, πρέπει να δεις καταστάσεις από παλιές σχέσεις τις οποίες δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου και που σου προκαλούν εμπόδια. Έχεις υψώσει -αθελά σου- τείχη και δεν αφήνεις χώρο να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο νέο που ενδιαφέρεται για εσένα και του έχεις τραβήξει την προσοχή. Την συνέχεια όμως την ξέρει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φεγγάρι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα αυτή έχει πολλές σημασίες και δείχνει πολύ συχνή εναλλαγή στις διαθέσεις. Έτσι μέσα στην σχέση λόγω των παρουσών συνθηκών από τη μια να είστε πολύ καλά μαζί, και από την άλλη να… σεληνιάζεστε με το ταίρι σου! Γενικότερα όμως κάποιο δικό σου άτομο παίζει ρόλο στην σχέση σας. Μπορεί μάλιστα να είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που έχει όλες τις απαντήσεις!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η παρούσα κατάσταση σε κάνει να νιώθεις πιεσμένος ψυχολογικά και νιώθεις διαρκώς πως κάτι σου λείπει για να νιώθεις πλήρης αλλά να μην ξεχνάς ποτέ το μήνυμα της κάρτας: είσαι σαν την Σελήνη. Σε όποια φάση της ζωής σου και να είσαι, είσαι ολόκληρος/η. Αν ακόμα νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάτι, τότε ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σου λέει πώς να πάρεις αυτό που θες.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οκ. Η κάρτα αυτή είναι απολύτως εναρμονισμένη με την τωρινή κατάσταση, έτσι… μένεις σπίτι! Αν λοιπόν συγκατοικείς με το ταίρι σου, τότε απολαμβάνετε τον χρόνο που περνάτε μαζί, μολονότι σας λείπει η κοινωνική σας ζωή εκτός σπιτιού. Αν δεν συγκατοικείτε, τότε νιώθεις πως απομακρύνεστε και το ταίρι σου έχει σαν προτεραιότητα την δική του οικογένεια, και σε αφήνει στην άκρη… Καταλαβαίνεις λοιπόν πως είναι καλύτερα να ακούσεις τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ε ναι, τώρα με την παρούσα κατάσταση και την κάρτα που έτυχε για το ζώδιό σου δεν είναι και μεγάλη έκπληξη το μήνυμα που θέλει να σου δώσει το Σύμπαν. Πρέπει να αναλογιστείς κάποιες καταστάσεις από τα παλιά. Προηγούμενες σχέσεις σου πάτησαν πάνω στις ανασφάλειές σου και έκτοτε δεν έχεις ορθοποδήσει εντελώς. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα αυτή μολονότι ακούγεται λίγο δυσοίωνη, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Αν λοιπόν συγκατοικείτε με το ταίρι σου, τότε πιθανώς να πρέπει να δώσετε τέλος σε κάποιες υποθέσεις που σας κρατάνε πίσω, λάθη που έγιναν εκατέρωθεν και να πάτε παρακάτω. Αν όμως αυτά που σας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που σας ενώνουν, τότε μήπως να πάρετε τελικά χωριστούς δρόμους; Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σε καθοδηγήσει στο πώς να διαχειριστείς κάποιες φοβίες σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με την παρούσα φάση του εγκλεισμού η κάρτα αυτή δείχνει πως τα προσωπικά σου είναι και αυτά σε καραντίνα, έτσι η διάθεσή σου για φλερτ είναι πιο πεσμένη. Πίσω όμως από αυτό κρύβεται ο φόβος σου να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να ανοιχτείς σε νέα δεδομένα. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να ξέρεις πώς θα κινηθείς.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ακόμα και εν μέσω αυτής της περίεργης κατάστασης που βιώνουμε, εσύ συνεχίζεις ακμαίος να διεκδικείς το ταίρι σου και να ψάχνεις αφορμές και ευκαιρίες για να βρεθείτε με το ταίρι σου. Αν συγκατοικείτε, τότε χτίζετε τη δική σας φωλιά. Σε όποια φάση όμως και αν βρίσκεσαι, να θυμάσαι πως πρέπει να κελαηδάς μόνο για το ταίρι σου και όχι να στέλνεις το κελάηδημά σου... αλλού! Για να μάθεις περισσότερα μπορείς να καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η φάση καραντίνα-εγκλεισμός δεν σε πτοεί, αφού εσύ συνεχίζεις να στήνεις ξόβεργες και να φλερτάρεις με κάθε δυνατό τρόπο, ακόμα και αν δεν πετάς μακριά από το… κλαδί σου! Υπάρχει όμως και ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται να σε μάθει καλύτερα και θέλει να σε δει, μόλις καταλαγιάσουν τα πράγματα. Απαραίτητος λοιπόν ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, αυτή την εβδομάδα!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και έχεις τσεκάρεις την κάθε του κίνηση, τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο για να τον παρατηρείς. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάνει κάτι ύποπτο, απλώς θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν πάλι δεν συνοικείτε, τότε συνεχώς τσεκάρεις το ταίρι σου σαν πονηρή αλεπού. Επίσης, αυτή η κάρτα μπορεί να μιλάει και για κάποιο πρόσωπο εκτός σχέση που δεν έχει καθαρές προθέσεις. Αν χρειάζεσαι συμβουλή πώς να το χειριστείς, κάλεσε τον προσωπικό αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολλά τα πρόσωπα που σου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον ως προς το ερωτικό κομμάτι και εσύ στήνεις πονηρές ξόβεργες για να δεις με πιο θα έχεις περισσότερη συμβατότητα. Πάντως είναι περίοδος που και εσύ έχεις κάποια άλυτα θέματα. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είχες ζητήσει από το Σύμπαν να σου δώσει περισσότερο χρόνο για την σχέση σου, και τώρα εισακούστηκες. Αν μάλιστα συγκατοικείτε με το ταίρι σου πρέπει από την αρχή να φροντίσεις το ταίρι σου, να δώσεις χώρο να εκφραστεί και να σου ανοιχτεί ξανά, ώστε να μειώσετε τις αποστάσεις μεταξύ σας. Αν χρειάζεσαι συμβουλή πώς να το χειριστείς, κάλεσε τον προσωπικό αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η περίοδος αυτή θέλοντας και μη έχει σίγουρα το στοιχείο της στασιμότητας, αλλά δες τον χρόνο που σου δίνεται σαν μια ευκαιρία για να φτιάξεις ξανά την σχέση σου με τον εαυτό σου. Αυτό θα τραβήξει τους άλλους σαν μαγνήτη επάνω σου! Μάλιστα, αν θέλεις περισσότερη καθοδήγηση πάνω σε αυτό, μίλα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Τα Σπαθιά είναι μια δύσκολη κάρτα της Λένορμαν γιατί φέρνει κάποιες γκρίνιες και προστριβές με το ταίρι σου, είτε συγκατοικείτε, είτε όχι. Αν συγκατοικείτε, γκρινιάζετε ο ένας στον άλλον για χαζές αφορμές, ενώ αν ζείτε ο καθένας στο σπίτι του τότε γκρινιάζετε γιατί δεν βλέπεστε αρκετά. Πρόσεχε όμως γιατί αυτή η τριβή θα μπορούσε δυνητικά να δημιουργήσει μεγάλες ρωγμές. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο έχεις έναν εκνευρισμό που δεν αφήνει τους άλλους να σε προσεγγίσουν, μπορείς όμως να βρεις έναν τρόπο ώστε να μετατρέψεις τον εκνευρισμό σε δυναμισμό και να διεκδικήσεις -επιτέλους- το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο αστρολόγος σου ξέρει ποιος είναι αυτός. Κάλεσέ τον στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: