astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οι ευχάριστες καταστάσεις συνεχίζονται και μάλιστα αναλαμβάνεις δράση ώστε να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας μέσα στην σχέση, αν είχατε κρατήσει και οι δυο πιο απόλυτη στάση στις απόψεις σας. Τώρα γίνεσαι πιο ομιλητικός/ή και κερδίζεις το ταίρι σου με τα επιχειρήματά σου. Αν για κάποιο λόγο ο/η σύντροφός σου λείπει, μπορείς να κρατήσεις την φλόγα στην σχέση ζωντανή στέλνοντας τα μηνύματά σου!   

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα σου φέρνει κάποιο σημαντικό μήνυμα. Αν είχες ήδη κάποιο πρόσωπο που είχε δείξει το ενδιαφέρον του για σένα, τότε σίγουρα μέσα στην εβδομάδα ανταλλάσσετε μηνύματα! Αν πάλι είσαι εντελώς ανοιχτός/ή για νέα πρόσωπα, τότε κάνεις φλερτ, επικοινωνείς και σίγουρα τα πουλιά - το σύμβολο δηλαδή της κάρτας- σου φέρνουν νέα! Μπορεί να έρχονται από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ο οποίος έχει τις απαντήσεις που αναζητάς.ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα κληθείτε αυτή την εβδομάδα να κάνετε συμβιβασμούς για πρακτικά ζητήματα, ειδικά αν συγκατοικείτε, ενώ κάποια οικονομικά ζητήματα θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς. Γενικότερα θα πρέπει να επανυπολογίσετε τα όριά σας, και θα πρέπει να είσαι καλός ακροατής, καθώς είναι πολλά εκείνα που έχει να σου πει το ταίρι σου. Τώρα για το πως θα δράσεις εσύ μετά από όσα θα ακούσεις, μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που στην αρχή θα είναι σαν αθώο φλερτ-πείραγμα, μην ξεγελαστείς όμως από το πόσο «χαλαρά» ξεκινήσει κάτι καθώς το άλλο πρόσωπο έχει περισσότερο σας προτεραιότητα τον εαυτό του. Μην παραχωρήσεις λοιπόν εξαρχής γη και ύδωρ! Ο προσωπικός σου αστρολόγος σου δείχνει ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι σου.
 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι μια μπερδεμένη εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και υπάρχουν συνεχείς εναλλαγές, έτσι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πού βαδίζεις ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάποιες γκρίνιες μεγαλώνουν το κενό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Χρειάζεσαι την σωστή καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, καθώς όπως δείχνει η κάρτα αυτή, αν κινηθείς έξυπνα μπορείς και να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου, όσο τα «σύννεφα» φέρνουν βροχή.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει μια πιο άστατη συμπεριφορά και δεν ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις, καθώς αλλιώς τα έχεις εσύ στο μυαλό σου και αλλιώς τελικά βγαίνουν. Δυσκολεύεσαι να διαβάσεις τη σκέψη του και νιώθεις πως ενώ τα κάνεις σωστά, κάπου σκαλώνει η υπόθεση, αλλά ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και σου ξεκαθαρίζει τι θέλει το άλλο πρόσωπο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα αναμένεται να σε κυριεύσει η αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σε βασανίζουν οι αμφιβολίες. Ίσως να αισθανθείς πως το ταίρι σου δεν είναι πιστό, σου λέει ψέματα ή μπορεί να πέσει στη αντίληψη σου πως υπάρχει αντίζηλος στο προσκήνιο. Φέρσου έξυπνα, απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίες και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Δεν αποκλείεται πάντως πολλά να είναι μόνο στο μυαλό σου…

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις έντονα την πεποίθηση πως τα άτομα που σε προσεγγίζουν αυτό το διάστημα, στην πραγματικότητα θέλουν να πάρουν κάτι και όχι να σου προσφέρουν. Αυτό μπορεί να είναι τόσο ψέμα όσο και αλήθεια, ανάλογα με την περίπτωση. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το Πλοίο είναι μια ιδιαίτερη κάρτα που συμβολίζει την μετάβαση. Ενδεχομένως λοιπόν η σχέση σου να είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, και οι δυο σκέφτεστε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Ένα πιθανό σενάριο για κάποιους Λέοντες είναι ένα ταξίδι, μόλις οι συνθήκες σου το επιτρέψουν. Κάποιοι άλλοι όμως ίσως επιλέξουν να ταξιδεύουν στο εξής σε διαφορετικά λιμάνια… Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάποιο πρόσωπο από μακριά παίζει ρόλο στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα αρχίζει μέσα σου να μεγαλώνει το ενδιαφέρον που δείχνεις ολοένα και περισσότερο. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι πως εσύ κάνεις κάποιο ταξίδι και γνωρίζεις ένα πρόσωπο εκεί που σε κερδίζει με τους τρόπους και το μυαλό του. Ο αστρολόγος σου ξέρει ποιο είναι αυτό. Κάλεσέ τον στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει άγχος, γκρίνια και εντάσεις με το άλλο σου μισό πάνω σε θέματα καθημερινότητας που θα επηρεάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Ωστόσο, θα πρέπει να μην δράσεις βιαστικά, ακόμα και αν πιστεύεις πως το ταίρι σου σε έχει παραμελήσει ή δεν ήταν εκεί να σε στηρίξει σε στιγμές που το χρειαζόσουν. Μην πάρεις αποφάσεις τώρα, ενώ ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις ποιος από το περιβάλλον σου υπονομεύει τη σχέση σου...

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερο υπομονή, καθώς μοιάζεις με ασθενή σε αναρρωτική περίοδο, έτσι πριν ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ολοκληρωτικά αποδεσμευτεί από τα βαρίδια του παρελθόντος. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σε βοηθά να τα εντοπίσεις. Κάποιο νέο πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί, αλλά μεσολαβεί ένα διάστημα πριν γίνει κάτι ουσιαστικό μεταξύ σας…

 
ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Έχεις να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις, έξω από τη σχέση σου (πιθανώς με την εργασία σου) που σε προβληματίζουν και απαιτείς το ταίρι σου να σε στηρίζει συνεχώς. Κάποιες φορές όμως οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο καθένας από εσάς ξεχωριστά, μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας. Πού πάει πάντως η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις μαζέψει αρκετά μέσα σου, και νιώθεις την ανάγκη να αποφορτιστείς. Έχεις ανάγκη από κάποιο ταίρι, αλλά μήπως νιώθεις ότι το χρειάζεσαι σαν αντιπερισπασμό από όσα σε προβληματίζουν; Δεν αποκλείονται πάντως οι νέες γνωριμίες, αλλά τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν, θα χρειαστούν βήματα για να τα κερδίσεις. Απαραίτητος λοιπόν ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο αυτή την εβδομάδα!ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα θελήσεις να επαναφέρεις την ζωντάνια στο δεσμό σου, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό περάσατε πολλά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί κατόπιν δικής σου παρότρυνσης να ανακαλύψετε μια καινούργια δραστηριότητα να κάνετε από κοινού, που θα σας συναρπάσει και θα σας ανανεώσει και τους δύο. Πού πάει όμως η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις, είσαι συνεχώς μέσα στο ερωτικό παιχνίδι και θα φλερτάρεις με κάθε ευκαιρία. Θα υπάρξει φυσικά και η εμφάνιση ενός προσώπου που θα σε διεκδικήσει με έναν εντυπωσιακό τρόπο που θα σου ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Απαραίτητος λοιπόν ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, αυτή την εβδομάδα!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σήκωσε μανίκια και κάνε εσύ το πρώτο βήμα αυτή την εβδομάδα. Πάρε εσύ το πρώτο τηλέφωνο και το τελευταίο μέσα στην μέρα, στείλε ένα τρυφερό μήνυμα, αφιέρωσε ένα τραγούδι, ετοίμασε ένα όμορφο δείπνο. Γενικότερα δηλαδή στρώσου στην δουλειά για το ταίρι σου! Με αυτόν τον τρόπο θα εκφράσεις έμπρακτα τα συναισθήματά σου και θα δείξεις τον τρόπο και στο αγαπημένο σου πρόσωπο να σου ανοιχτεί, ώστε να διαλυθούν οι αμφιβολίες που είχες το προηγούμενο διάστημα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μπορούσες να κάνεις μια σημαντική γνωριμία είτε μέσα από την δουλειά και το εργασιακό σου περιβάλλον, είτε κατά την διάρκεια που τακτοποιείς ένα πρακτικό ζήτημα ή μια υποχρέωση. Μπορεί επίσης, να πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που σε μαγνητίζει με την αύρα του αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση για αυτό το βαλς. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου πει μέρες και ώρες που είναι καλές!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είσαι πιο σταθερός και πιο δυναμικός στο τι θέλεις από την σχέση σου, αλλά και πώς θα το αποκτήσεις. Το αγαπημένο σου πρόσωπο άλλωστε είναι περισσότερο δοτικό απέναντί σου σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, δείξε όμως περισσότερη φρόνηση και μην «πετάς το γάντι για καβγά»! Το ταίρι σου περνά μια περίοδο που χρειάζεται περισσότερη ηρεμία, έτσι χτίζοντας ένα πιο ειρηνικό περιβάλλον, επωφελείσαι και εσύ.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα κάτι παίζει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και εσύ θες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή πάση θυσία, αλλά πιθανώς να παρασύρεσαι σε υπερβολές. Κάνε πιο αργά και σταθερά βήματα, άσε εκείνο να σε προσεγγίσει και μην βιάζεσαι. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο είναι εκεί για να σε κατευθύνει, να θυμάσαι πάντως ότι αυτό το πρόσωπο έχει γοητευτεί από αυτό που εκπέμπεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η προηγούμενη εβδομάδα σε περιόρισε και σου έδωσε κάποιες χαρές με το σταγονόμετρο, αντίθετα η εβδομάδα αυτή μοιάζει να σε αποζημιώνει, καθώς σου δίνει ευκαιρίες για ρομαντικές στιγμές, για τρυφερότητα, αλλά και για… πετυχημένες νυχτερινές δραστηριότητες, όπως δείχνει και το σύμβολο της κάρτας. Για να μάθεις πώς θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η σχέση σου θα το μάθεις καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τα αισθηματικά σου τώρα μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις, καθώς θα έχεις αρκετά φλερτ αυτή την εβδομάδα και μάλιστα θα έχεις και πολλά… σημάδια ώστε να δεις πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείς για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη θετικότητα της κάρτας. Σαφώς, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι ο πιο ακριβής οδηγός!

 
ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η Άγκυρα είναι μια ευνοϊκή κάρτα σε γενικές γραμμές που υπόσχεται σταθερότητα, καμιά φορά όμως η σταθερότητα μπορεί να γίνει και… στασιμότητα. Έτσι μέσα στην εβδομάδα αυτή δεν αποκλείεται να νιώσεις μια κάποια βαρεμάρα, αν δεν κάνεις εσύ κάποια κίνηση. Και οι δυο πάντως θέλετε να νιώσετε ασφάλεια στην σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο που να ανάψει ξανά τα αίματα σε σεξουαλικό επίπεδο. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σου δείχνει ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εφήμερες καταστάσεις που μπορείς να εκμεταλλευτείς, αλλά η εβδομάδα αυτή δείχνει και κάποιες περιπέτειες που όμως θα σε κάνουν να σκεφτείς αν θα μπορέσεις ή όχι να επενδύσεις στο νέο πρόσωπο που κάνει τώρα την εμφάνισή του. Τώρα για το πως πρέπει να δράσεις μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: