astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 4 έως 10 Νοεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 4 έως 10 Νοεμβρίου 2019

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.
Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr  


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το ερωτικό θερμόμετρο είναι στα ύψη, το πάθος παίρνει μια άλλη διάσταση και το κρεβάτι σου αυτή την εβδομάδα γίνεται πιο φλογερό! Η Ράβδος αν και τονίζει πως υπάρχει ο κίνδυνος να καυγαδίσεις έντονα με το άλλο σου μισό, αν μπορέσεις να διαχειριστείς σωστά την έντονη ενέργεια που υπάρχει μεταξύ σας, και την διοχετεύσεις σε πιο δημιουργικές ασχολίες ή στον σεξουαλικό τομέα, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Απλώς αυτό είναι το πρόβλημα: τρώγεσαι για… καβγά! Το καλό είναι πως και οι δυο λέτε ευθέως τι σας ενοχλεί, αλλά αν θες να βγεις… από πάνω, τότε μίλα πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκπέμπεις έντονο σεξαπίλ που δεν αφήνει ασυγκίνητο το άλλο φύλο. Θα γνωρίσεις ένα πολύ δυναμικό άτομο, ίσως και κατά τη διάρκεια κάποια δραστηριότητας, που η γνωριμία θα δημιουργηθεί μέσα από μια ένταση αλλά θα καταλήξει σε μια θυελλώδη σχέση. Δεν θα είναι όμως όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σου εξηγεί αναλυτικότερα τι και πως.ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου     
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Έρχεται η στιγμή που αναρωτιέσαι αν σε καλύπτει ο/η σύντροφός σου και αν όντως νιώθεις ευτυχία ή απλώς είσαι σε αυτή τη σχέση γιατί δεν έχει βρεθεί κάτι καλύτερο. Κάποιο ανδρικό πρόσωπο, φίλος ή συγγενής θα σου δώσει πολύτιμες συμβουλές πάνω σε αυτό το θέμα, βοηθώντας σε να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Πιθανώς να είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780. Η άλλη όψη της εβδομάδας είναι να σε προσεγγίσει ένα νέο άτομο ενώ είσαι ήδη σε σχέση και αυτό να σε διχάσει αρκετά διότι το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι πως ο σύντροφός σου δεν εκπληρώνει τις δικές σου ανάγκες...

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Οι πιθανότητες να μπει στη ζωή σου ένα άτομο που θα τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον σου, είναι μεγάλες. Αυτό το άτομο θα είναι πολύ δυναμικό και κυριαρχικό. Εσύ από την άλλη… «καίγεσαι» να αποχαιρετίσεις τις μοναχικές στιγμές, όμως έχεις αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, μιας και η κάρτα του Ιππέα έπεσε ανάποδη. Ο προσωπικός αστρολόγος σου στο 14780, ξέρει ακριβώς να σου πει πώς περισσότερα πάνω σε αυτό!


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οι ερωτικές σου υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ενισχύσεις το δεσμό με το σύντροφό σου και κυρίως να αναζωπυρώσεις το πάθος στον σεξουαλικό τομέα. Ο αγαπημένος σου θα είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικός και υποστηρικτικός αυτές τις μέρες μαζί σου και θα μπορέσεις να βασιστείς σε εκείνον για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολήσει. Αν αυτή η πληροφορία δεν σε καλύπτει, τότε μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 που είναι ο άσσος στο μανίκι σου!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα πιθανώς να γνωρίσεις κάποιον λίγο μεγαλύτερο σου στον χώρο εργασίας σου ή σε κάποιο χώρο που μπαίνεις για να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις σου. Αυτό το άτομο θα αποδειχθεί ένα ώριμος και πιστός σύντροφος, αλλά η σχέση σας δεν θα ξεκινήσει ως ερωτική. Μάλιστα, μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι να γίνει κάτι, αφού οι Κρίνοι χρειάζονται χρόνο για να… ανθίσουν! Αν ξέρεις περισσότερα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τότε καλύτερα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 . Πάντως, αν ήδη έχεις κάνει πρόσφατα μια γνωριμία, αυτές τις μέρες θα βιώσεις την απόλυτη διεκδίκηση από το άλλο το πρόσωπο και θα ζήσεις πολύ ερωτικές βραδιές μαζί του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να διατηρήσεις με κάθε τρόπο την ψυχραιμία σου και την υπομονή σου, γιατί τα πράγματα στον ερωτικό τομέα είναι κάπως μπερδεμένα. Το Βουνό δείχνει κάποιες βαριές υποχρεώσεις, δικές σου ή του συντρόφου σου, που σας απομακρύνουν για ένα διάστημα και παγώνουν τον σεξουαλικό τομέα. Ίσως σε προβληματίσει πολύ η στάση του συντρόφου σου, αφού αυτός δεν αποκλείεται να κλειστεί στον εαυτό του και να νιώσεις πως σε αποφεύγει. Μια απομάκρυνση είναι πολύ πιθανή. Πριν μιλήσεις όμως με το ταίρι σου, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 για να δεις πώς θα το χειριστείς.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είσαι κάπως πεσμένος/η και δεν έχεις διάθεση για διασκεδάσεις ή νέες γνωριμίες. Ίσως αυτές τις μέρες σκέφτεσαι έντονα έναν έρωτα που έληξε άδοξα και καταλαβαίνεις πως σε έχει τραυματίσει και σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά. Όπως και να έχει, προσπάθησε να ψάξεις εντός σου τι σε εμποδίζει να λειτουργήσεις στον έρωτα και κάνε τις ενέργειες που πρέπει για το ξεπεράσεις. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να τα εντοπίσεις. Θα συνειδητοποιήσεις ένα εσωτερικό μπλοκάρισμα που πρέπει να λύσεις. Αν έχεις γνωρίσει κάποιον πρόσφατα, μην περιμένεις να δεις κάτι ιδιαίτερο αυτές τις μέρες.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το Γράμμα προμηνύει πάντα σημαντικές πληροφορίες που έρχονται στα χέρια σου αυτή την εβδομάδα και επηρεάζουν τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Ίσως ανακαλύψεις κάτι που σου απέκρυψε το ταίρι σου. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις πάντως σε οδηγούν στην απόκτηση μιας πιο ξεκάθαρης εικόνας. Ωστόσο πριν πάρεις βγάλεις ένα τελικό συμπέρασμα ή μιλήσεις στο σύντροφό σου, έλεγξέ τες με προσοχή και ερεύνησε αυτό που έμαθες καλύτερα. Φρόντισε να ακούς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 , ο οποίος σε βοηθά ώστε να μην μπει η σχέση σου σε δοκιμασία!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Πιθανώς να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να πάρεις είδηση από ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η εβδομάδα ευνοεί τις επικοινωνίες και μέσα από το λόγο σου μπορείς να επηρεάσεις τις καταστάσεις και να περάσεις με επιτυχία τα μηνύματα που θες. Αν έχει βάλει στο μάτι κάποιον, αυτές οι μέρες σου φέρνουν σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του, που θα εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 μπορεί να σου δώσει απαντήσεις αν οι πληροφορίες που παίρνεις είναι μπερδεμένες.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα αυτή επαναλαμβάνεται στο ρίξιμο, ίσως επειδή τα μηνύματα της προηγούμενης εβδομάδας σε μπέρδεψαν ακόμα πιο πολύ… Η κάρτα αυτή σε καλεί λοιπόν να πάρεις τα ηνία της σχέσης σου και να επηρεάζεις τις εξελίξεις προς όφελος σου, αν βάλεις μπρος την πονηριά σου και τον δυναμισμό σου. Απλώς κράτα μια ισορροπία, μην τα θες όλα.. δικά σου! Η άλλη όψη του νομίσματος, είναι να νιώσεις την απειλή μιας άλλης γυναίκας που προσπαθεί να πλησιάσει τον αγαπημένο σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως χωρίς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 δεν μπορείς να έχεις μια σαφή εικόνα…

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν θέλεις να σε θεωρούν δεδομένο και ακόμα και εσύ ξαφνιάζεις τον εαυτό σου με τις επιλογές σου! Αναζητάς μεγαλύτερο πάθος στο κρεβάτι σου, και κάποιο πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει αυτά τα πάθη! Αν είσαι γυναίκα, ίσως κάποιο γυναικείο φιλικό πρόσωπο σε φέρει σε επαφή με έναν άνδρα που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 που είναι εκεί για να σε συμβουλέψει αν αξίζει να επενδύσεις κόπο και χρόνο, αλλά και αν αυτό το πρόσωπο θα μπορέσει να εκπληρώσει τις προσδοκίες που έχεις. Ακόμα και στο... σεξ!

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η κάρτα του Πύργου μιλά για δυσκολίες στο δεσμό και για μια κρίσιμη φάση που πρόκειται να περάσεις. Κατά κάποιο τρόπο ο σύντροφός σου έχει υψώσει ένα τείχος ανάμεσα σας γιατί του είναι δύσκολο να σου ανοιχτεί για κάποια θέματα και  κυρίως γιατί με αυτό τον τρόπο, προστατεύει την ευάλωτη πλευρά του. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση, είναι να του δώσεις χώρο και χρόνο να βρει το κουράγιο να κατεβάσει τις άμυνες του και να έρθει εκείνος κοντά σου, καθώς όσο πιέζεις τα πράγματα εκείνος κλείνεται ακόμη περισσότερο. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 μπορεί να σε βοηθήσει να προλάβεις καταστάσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν έχεις κάνει κάποια πρόσφατη γνωριμία και βλέπεις πολύ αργές εξελίξεις ή σου φαίνεται κάπως ψυχρό και απόμακρο αυτό το άτομο, μην πιέσεις τα πράγματα γιατί μπορεί να εντείνεις την καθυστέρηση. Αντί αυτού πάρε και συ το χρόνο σου ώστε να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις και να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία στα ερωτικά σου και να ανακαλύψεις τον πραγματικό λόγο που αδυνατείς να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση ή γιατί προσελκύεις δύσκολους ανθρώπους στη ζωή σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σου στο 14780 έχει απαντήσεις σε αυτά τα «γιατί».ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα παρατηρήσεις πως το ταίρι σου έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί σου και θα προβληματιστείς αρκετά. Ίσως δεν σου αφιερώνει το χρόνο που συνήθιζε, έχει γίνει πιο απόμακρο ή σε αποφεύγει. Ενδέχεται να έχει ενοχληθεί με κάτι αλλά να μην σου μιλά ευθέως ή να είναι πολύ πιεσμένος και αγχωμένος στα επαγγελματικά του και να μην μπορεί να λειτουργήσει όπως θα ήθελε μαζί σου. Δώσε του χρόνο και χώρο, απέφυγε την γκρίνια ή να ανακυκλώνεις συζητήσεις που δεν βγάζεις άκρη. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα γίνει πιο προσιτός και θα μπορέσεις μέσα από ήρεμο διάλογο να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα άτομα, αλλά δύσκολα κάποιο άτομο μπορεί να σου κάνει το κλικ. Ίσως τα άτομα που θα σε πλησιάσουν, να σου φανούν πολύ βαρετά. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, τα πράγματα έχουν σκαλώσει σε ένα συγκεκριμένο στάδιο και οι εξελίξεις είναι εκνευριστικά αργές. Κάνε υπομονή και μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να χειροτερεύσουν το κλίμα. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 , που εκτός από τις πιο έγκυρες προβλέψεις, σε βοηθά να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ώρα αλλαγών! Θα υπάρξουν εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις μέσα στην εβδομάδα. Το Πλοίο μιλά για την κίνηση τον καταστάσεων. Ειδικά, αν η σχέση σου κόλλησε στα ίδια και στα ίδια, αυτές τις μέρες είσαι σε θέση να προκαλέσεις τις απαιτούμενες αλλαγές που θα φέρουν βελτίωση! Βρίσκεις πάντως τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σου, μίλα όμως με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 , ο οποίος σε κατευθύνει για να βγεις κερδισμένος/η! Μπορείς πάντως να φέρεις ανανέωση στο κρεβάτι σου, παίρνοντας εσύ πρωτοβουλίες –μη τα περιμένεις όλα από τον αγαπημένο σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν ήδη βγαίνεις με κάποιον, αλλά δεν βλέπεις το πράγμα να προχωρά κάπου, την εβδομάδα αυτή έχεις γρήγορες εξελίξεις και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Ξέρεις πλέον που πατάς και τι να περιμένεις. Είναι ένα βοηθητικό διάστημα για την προσωπική σου ζωή, έστω και αν νιώθεις πως πρέπει να αποδείξεις την αξία σου σε άλλους τομείς της ζωής σου. Το Πλοίο ίσως δείχνει και μια –εφήμερη– γνωριμία σου σε ένα ταξίδι. Η άλλη όψη αυτής της κάρτα όμως είναι ότι διαλέγεις να πορευτείς για λίγο... μόνος/η.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Δρόμος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα έρχεται να σου υπενθυμίσει μέσα από διάφορα γεγονότα, πως δεν μπορείς πλέον να αναβάλλεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το δεσμό σου ούτε να συμπεριφέρεσαι πως όλα είναι καλά, αν δεν είναι. Σου είναι κατά κάποιο τρόπο δύσκολο να πάρεις μια απόφαση, διότι σκέφτεσαι όλα τα πιθανά σενάριο και κυρίως φοβάσαι μήπως η επιλογή σου δεν σου βγει σε καλό και την μετανιώσεις στο μέλλον. Αν χρειάζεσαι κάποια συμβουλή πάντως, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 έχει τις απαντήσεις που ψάχνεις. Κάτσε αυτές τις μέρες και αξιολόγησε τη σχέση σου. Υπάρχει αμοιβαιότητα ή μόνο εσύ δίνεις;

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ο Δρόμος είναι μια κάρτα που φέρνει ερωτήματα εσωτερικά. Τι είναι πιο σημαντικό για σένα; Εκτίμησε τα γεγονότα στην προσωπική σου ζωή με ρεαλιστικά κριτήρια, ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θες. Θέλεις να είσαι σε μια σχέση, απλώς για να είσαι; Αξίζει να προσπαθείς ή μήπως εθελοτυφλείς και τίποτα δε θα αλλάξει; Πάρε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσεις το μυαλό σου. Καλύτερα όμως πρώτα να μιλούσες με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ! Δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία πάνω σε... δρόμο, σε ταξίδι ή σε κοντινή διαδρομή!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Φρόντισε να μην αφήσεις το άγχος και τις έννοιες σου να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου, μίλα του ανοικτά για αυτά που σκέφτεσαι, αν δε θες να σε παρεξηγήσει. Το να κλείνεσαι στο καβούκι σου δεν βοηθά καθόλου τα πράγματα. Από την άλλη, κάποιο οικονομικό θέμα, ιδίως αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου και έχετε κοινές υποχρεώσεις, θα απασχολήσει έντονα τη σχέση. Καλύτερα να μιλήσεις άμεσα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 , ώστε να ξέρεις πώς κινηθείς.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τα Ψάρια συμβολίζουν μια κάποια… αστάθεια στα προσωπικά σου αυτή την εβδομάδα. Βγαίνεις έξω με φιλικά πρόσωπα, διασκεδάζεις και το ρίχνεις λίγο έξω. Κάπου εκεί έξω ξεκινά ένα μυστήριο φλερτ. Ζήσε το για όσο διαρκέσει. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σου πάντως στο 14780 σου λέει ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις αν έχεις ήδη κάνει μια γνωριμία που όμως ακόμα δεν έχει έρθει το ψάρι… στα δίχτυα σου!

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η υπομονή που έχεις κάνει και η κατανόηση που έχεις επιδείξει αποδίδουν καρπούς!
Ίσως ο αγαπημένος σου προτείνει να συγκατοικήσετε ή να αρραβωνιαστείτε, αλλά η κάρτα στο ρίξιμο πέφτει ανάποδη, που σημαίνει πως ακόμα αυτό δεν γίνεται, ίσως για πρακτικούς λόγους ή κάποια πράγματα δεν έχουν τακτοποιηθεί. Αν είστε καιρό μαζί, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας. Σίγουρα θα προβληματιστείς, αλλά για σένα είναι ένα μεγάλο βήμα αυτό. Εφόσον υπάρχουν καλές βάσεις, άφησε κατά μέρους τις ανησυχίες για το μέλλον και ζήσε το παρόν! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να βρεις και την σωστή στιγμή!
 
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν ήδη είχες κάνει μια γνωριμία αλλά χαθήκατε, είτε λόγω του ότι ταξιδεύει συχνά ή γιατί έχετε πάρει χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο,  αυτή την εβδομάδα έρχεται κοντά σου με σκοπό να ξανασμίξετε. Ένα άλλο σενάριο είναι να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να επανασυνδεθείς με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 πάντως θα σου εξηγήσει περισσότερα πάνω σε αυτό!Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: