astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 9 έως 15/12/2019

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 9 έως 15/12/2019


 
 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.
Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr  ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου     
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η ορμή σου είναι ασυγκράτητη αυτή την εβδομάδα και θέλεις να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή που περνάς με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις έκπτωση στα θέλω σου. Αν ανήκεις στους τυχερούς που το πρόγραμμά τους επιτρέπει μια χειμωνιάτικη εκδρομή, τώρα που μπήκε για τα καλά ο χειμώνας, αυτή η εβδομάδα είναι ερωτική, μολονότι υπάρχουν από μέρους σου κάποιες εριστικές συμπεριφορές που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο το όμορφο κλίμα. Ο προσωπικός αστρολόγος σου στο 14780, ξέρει ακριβώς να σου πει πώς να κινηθείς πάνω σε αυτό!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μετά από την προηγούμενη εβδομάδα που έφερε προβληματισμούς και αστάθεια, αυτή η εβδομάδα μάλλον σε αποζημιώνει, καθώς έχεις ευκαιρίες για φλερτ, αλλά ακόμα και όταν δεν έχεις ευκαιρίες, τις δημιουργείς εσύ με το φλογερό ταμπεραμέντο σου. Επίσης, η κάρτα αυτή πάντα σχετίζεται με μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας που σε συμβουλεύει. Μπορεί να μην είναι γυναίκα, και να είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780, του οποίου οι συμβουλές είναι ζωτικής σημασίαςΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου         
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Την προηγούμενη εβδομάδα είχες τον πρώτο λόγο και δρομολόγησες εσύ τις καταστάσεις, αυτή την εβδομάδα λοιπόν το παιχνίδι αλλάζει, καθώς η άλλη πλευρά έχει τώρα τον λόγο. Υπάρχει μια τάση μεταξύ σας για ψυχρότητα καθώς μοιάζετε να θέλετε άλλα πράγματα και δεν κάνετε το απαραίτητο βήμα, ώστε να βρείτε κοινό σημείο επαφής. Δεν είναι η ώρα για μεγάλες αποφάσεις, αλλά είναι ώρα αναμονής. Αυτό σου λέει δηλαδή και η κάρτα: περίμενε! Αν η αναμονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο, τότε μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, να δεις πώς θα κινηθείς!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το επταήμερο δεν αποκλείεται να κάνεις γνωριμία σε κάποιο μέρος που είναι λίγο… έξω από τα νερά σου, ωστόσο αυτό το νέο πρόσωπο ακόμα δεν έχει λυμένα κάποια θέματά του, έτσι και εσύ νιώθεις πως δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς, έτσι αναμένεις κίνηση από την άλλη πλευρά... Το κλίμα όμως είναι κάπως ασταθές και μάλλον θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780.ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οι ευχάριστες καταστάσεις συνεχίζονται και μάλιστα αναλαμβάνεις δράση ώστε να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας μέσα στην σχέση, αν είχατε κρατήσει και οι δυο πιο απόλυτη στάση στις απόψεις σας. Τώρα γίνεσαι πιο ομιλητικός/ή και κερδίζεις το ταίρι σου με τα επιχειρήματά σου. Αν για κάποιο λόγο ο/η σύντροφός σου λείπει, μπορείς να κρατήσεις την φλόγα στην σχέση ζωντανή στέλνοντας τα μηνύματά σου!   

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα σου φέρνει κάποιο σημαντικό μήνυμα. Αν είχες ήδη κάποιο πρόσωπο που είχε δείξει το ενδιαφέρον του για σένα, τότε σίγουρα μέσα στην εβδομάδα ανταλλάσσετε μηνύματα! Αν πάλι είσαι εντελώς ανοιχτός/ή για νέα πρόσωπα, τότε κάνεις φλερτ, επικοινωνείς και σίγουρα τα πουλιά - το σύμβολο δηλαδή της κάρτας- σου φέρνουν νέα! Μπορεί να έρχονται από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, ο οποίος έχει τις απαντήσεις που αναζητάς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το προηγούμενο διάστημα είχες πολλά σκαμπανεβάσματα στα προσωπικά και χρειάστηκε να κάνεις στρατηγικές κινήσεις προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αυτή την εβδομάδα όμως η κάρτα του Παιδιού δείχνει πως βρίσκεις την πιο ανέμελη πλευρά του έρωτα, αφού παίζεις σαν παιδί δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, κυριολεκτικά ή μεταφορικά –αν δεν μπορείς να βρεθείς σε κάποιο… σαλέ λόγω προγράμματος ή οικονομικών– σιγουρέψου όμως ότι δεν θα παρασυρθείς σε παιδιάστικα πείσματα, ρωτώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780.  

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Το διάστημα που πέρασε ήταν πιο μοναχικό, τώρα όμως μπαίνεις και πάλι σε τροχιά κίνησης. Έκανες την αυτοκριτική σου, αναθεώρησες και τώρα θες απλώς να ευχαριστηθείς το ερωτικό παιχνίδι. Κάποιο πρόσωπο νεαρότερο ή συνομήλικο με εσένα παίζει ρόλο στα προσωπικά σου, πρόσεχε όμως γιατί η κάρτα του Παιδιού μπορεί να δείχνει και πως κάποιος σε... παιδεύει! Ευτυχώς λοιπόν που έχεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και αποφεύγεις τα αδιέξοδα!ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η Άγκυρα είναι μια πολύ ισχυρή κάρτα. Είναι μια ευνοϊκή κάρτα που φέρνει πόθο και ερωτική πίστη στην προσωπική σου ζωή, έτσι μια εβδομάδα γεμάτη ερωτικό πάθος έρχεται. Η Άγκυρα λοιπόν φέρνει σταθερότητα στα ερωτικά σου που θα την απολαύσεις με ανεβασμένη ερωτική διάθεση. Μια άλλη ερμηνεία της κάρτας όμως είναι πως αναζητάς περισσότερη ηρεμία και σιγουριά, ίσως λοιπόν αναζητάς στο ταίρι σου ένα απάνεμο λιμάνι. Και οι δυο δηλαδή θέλετε να νιώσετε ασφάλεια στην σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο που να ανάψει ξανά τα αίματα σε σεξουαλικό επίπεδο. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σου δείχνει ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις μια ιδιαίτερη ερωτική διάθεση και αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να ανάβεις πόθους στο πέρασμά σου! Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εφήμερες καταστάσεις που μπορείς να εκμεταλλευτείς, αλλά η εβδομάδα αυτή δείχνει και κάποιες περιπέτειες που όμως θα σε κάνουν να σκεφτείς αν θα μπορέσεις ή όχι να επενδύσεις στο νέο πρόσωπο που κάνει τώρα την εμφάνισή του. Τώρα για το πως πρέπει να δράσεις μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες μπορεί να φέρουν κάποια πιο αρνητικά γεγονότα ή ίσως και εμπόδια στην ερωτική σου ζωή σε πρακτικό επίπεδο και να σε εμποδίσουν να απολαύσεις τον έρωτα. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι πως τα Σύννεφα αναφέρονται στην ψυχική σου κατάσταση. Αυτή την εβδομάδα θα νοιώθεις κουρασμένος/η και πιθανώς να δυσκολευτείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της σχέσης και του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Αν τον τελευταίο καιρό, ήρθαν απότομες αλλαγές στην ζωή σου και ειδικά αν τις απαίτησες εσύ, τότε αυτή την εβδομάδα θα βιώσεις τα αποτελέσματά τους και την δυσκολία να προσαρμοστείς στα καινούρια δεδομένα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις μειωμένη διάθεση να φλερτάρεις και να γνωρίσεις καινούρια άτομα, σε σχέση με πριν. Σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα και οι καταστάσεις που θα λάβουν χώρα αυτή την εβδομάδα είναι πράγματα που έρχονται για να μείνουν λίγο παραπάνω από ότι περίμενες στην ζωή σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να τα εντοπίσεις. Κάποιο νέο πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί, αλλά μεσολαβεί ένα διάστημα πριν γίνει κάτι ουσιαστικό μεταξύ σας...


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα αυτή προμηνύει μια εβδομάδα με εντάσεις και διαφωνίες, ενώ δείχνει πως η ψυχική σου κούραση έχει περάσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στον ερωτικό. Επειδή λοιπόν είναι πιθανό να νιώθεις έτσι εδώ και πολύ καιρό, δημιουργείς άθελά σου καβγάδες και διχόνοιες στην προσωπική σου ζωή, όχι μόνο στον ερωτικό τομέα αλλά ακόμα και με φίλους. Άρα θα πρέπει να λειτουργήσεις με ψυχραιμία και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να μην ξεσπάς στον/ην σύντροφό σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Καλό θα ήταν να μην επιχειρήσεις να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση αυτή την εβδομάδα, όχι γιατί θα λείπει το πάθος, αλλά μάλλον η διάρκεια. Αν χρειάζεσαι συμβουλές, πώς να χειριστείς ένα νέο φλερτ που σκάει στον ορίζοντα, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε κατευθύνει, να θυμάσαι όμως πως χρειάζεται να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, γιατί οι άλλοι εισπράττουν από εσένα μια μάλλον υπεροπτική συμπεριφορά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η Σελήνη είναι μια αρκετά πολύπλοκη κάρτα γιατί δεν είναι ξεκάθαρη. Θα πρέπει λοιπόν με τη σχέση σας να μιλήστε ειλικρινά για όσα σας κουράζουν, είτε έχουν να κάνουν με την σχέση είτε όχι και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να τα λύσετε χωρίς γκρίνιες και καβγάδες. Μάλιστα, η σκορπίσια φύση σου έχει την τάση να δραματοποιεί τις καταστάσεις, έτσι λοιπόν θα πρέπει να δείξεις περισσότερη κατανόηση. Αν τον τελευταίο καιρό χρειάστηκε να χρησιμοποιήσεις την εξυπνάδα σου στον έρωτα, τότε αυτή την εβδομάδα θα δεις μικρές αλλαγές στα ερωτικά σου που μπορούν σταδιακά να αλλάξουν εντελώς το πλάνο. Συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 πάνω σε αυτό!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις μέσα σου μπερδεμένος και γι’ αυτό δεν θα είσαι ξεκάθαρος/η απέναντι στους άλλους. Η κάρτα της Σελήνης όμως μπορεί να φέρει συγκινήσεις και έντονο πάθος γι’ αυτό καλείσαι να φλερτάρεις όσο περισσότερο μπορείς! Η Σελήνη θα ρίξει ένα αχνό φως στην ερωτική σου ζωή που θα σου δώσει μια καινούρια αντίληψη γύρω από τα ερωτικά σου αλλά και για τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι εσύ στην προσωπική σου ζωή. 


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα που σου έτυχε αυτή την εβδομάδα είναι ο Κήπος, μια θετική κάρτα της τράπουλας που δείχνει πως ξαναβρίσκεις την διασκέδαση στην ζωή σου, ειδικά αν αυτό συμπίπτει και με το γιορτινό κλίμα των ημερών! Μαζί με την διασκέδαση δείχνει και θετικές επιρροές αλλά και δημοτικότητα. Μικρά γεγονότα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις στα ερωτικά σου, ενώ αυτό το επταήμερο φέρνει την χαρά και την διασκέδαση με το ταίρι σου. Αν τον τελευταίο καιρό ένιωθες πως τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή δεν είχαν πολλά γεγονότα και εξελίξεις, τότε αυτή την θα βγείτε έξω με το ταίρι σου και θα περάσετε όμορφα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αναζητάς έναν νέο αέρα και ανανέωση στην σεξουαλική σου ζωή. Να βγαίνεις έξω με φίλους, καθώς θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να φλερτάρεις. Επειδή η δημοτικότητά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα θα σε φλερτάρουν πολύ και θα νιώθεις το κέντρο της προσοχής! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε διαφωτίσει με τα παραπάνω, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν υπάρχουν κρυφές πτυχές στην ερωτική σου ζωή τότε αυτές θα έρθουν στο φως και θα αποκαλυφθούν είτε είσαι έτοιμος/η για αυτό, είτε… όχι! Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κινηθείς λοιπόν προσεκτικά όσον αφορά στα προσωπικά σου ζητήματα. Θα μάθεις αρκετά πράγματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή που ίσως να προσπαθούσαν να σου κρατήσουν κρυφά ή αφορούν το παρελθόν σου. Πιθανώς μάλιστα να τα μάθεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780. Αν πάντως τον τελευταίο καιρό ένιωσες πως κάποια πράγματα έφτασαν στο τέλος τους, τότε αυτή την εβδομάδα θα μάθεις νέα γύρω από αυτά τα περασμένα γεγονότα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κινηθείς μυστικά για να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Ένα πανέξυπνο άτομο που δεν ανοίγεται εύκολα μπορεί να έρθει στην ζωή σου, όμως η έξυπνη κίνηση από μέρους σου είναι να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 που σε συμβουλέψει τι να προσέξεις, και πώς να κινηθείς ώστε να μην χάσεις έδαφος, αλλά και να ξεδιαλύνεις το τοπίο...ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα έχεις την βοήθεια από έμπιστους φίλους στην ερωτική σου ζωή, όπως δείχνει και η κάρτα του Σκύλου, του πιο πιστού φίλου του ανθρώπου δηλαδή. Αν χρειάστηκε να πάρεις δύσκολες αποφάσεις τον τελευταίο καιρό που να αφορούσαν στα προσωπικά σου, έρχεται αυτή η εβδομάδα για να μπορέσεις να κάνεις έναν απολογισμό με την βοήθεια ενός φιλικού προσώπου. Αν είσαι σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί από τον χρόνο και τις καταστάσεις, θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου σ' αγαπάει πιστά και πολύ πιθανό να σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα έχεις ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες αν ακούσεις τους φίλους σου και αν περάσεις χρόνο μαζί τους σε καινούριες για σένα παρέες. Ένας κολλητός φίλος είναι πιθανό να σου φανερώσει μάλιστα και πράγματα που δεν είχες συνειδητοποιήσει για την προσωπική σας ζωή πέρα από την συμπαράσταση που σου προσφέρει. Ίσως άλλωστε αυτό το πρόσωπο να είναι ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 είναι εκεί για να σε κατευθύνει!


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν τον τελευταίο καιρό έχεις μία όμορφη ερωτική ζωή, θα συνεχίσεις να ζεις σε αυτούς τους ρυθμούς και θα τους απολαμβάνεις όλο και περισσότερο. Αν είσαι άντρας Ιχθύς, μια γυναίκα παίζει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Είτε η γυναίκα στην σχέση σου, είτε μια γυναίκα από το περιβάλλον της συντρόφου σου επηρεάζει θετικά αυτή την περίοδο τα πράγματα. Αν είσαι γυναίκα, άκου προσεκτικά τις γυναίκες γύρω σου, όπως και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, γιατί σου δίνουν συμβουλές που σε βοηθούν να ζήσεις ακόμα πιο έντονα αυτή την ωραία για σένα περίοδο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε ένα ανοιχτό μέρος πιθανώς να κάνεις μια νέα γνωριμία χάρη σε μια γυναίκα από τον κύκλο σου, Επιδίδεσαι σε έντονο φλερτ και πολύ πιθανό μέσα από αυτό να βγει μια γνωριμία που να οδηγήσει σε σχέση σε επόμενο χρόνο. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο για να το κάνεις. Ο χρόνος είναι πολύτιμος!
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: