astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Φεβρουάριος 2024

Ερωτικές προβλέψεις - Φεβρουάριος 2024
Με την μετακίνηση των πλανητών στο στοιχείο του αέρα, αυτός ο μήνας κάνει τις αισθηματικές μας υποθέσεις να κινούνται αρκετά και να τονίζεται το στοιχείο της επικοινωνίας, κάνουμε περισσότερες γνωριμίες από παλιότερα και μέσα από την διεύρυνση του κοινωνικού μας κύκλου, πολλά μπορεί να συμβούν. Οι φιλίες μπερδεύονται με τον έρωτα και η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή και να μοιραστούμε ουσιαστικά πράγματα με κάποιον συγκεκριμένο μεγαλώνει.

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά;
Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  


Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ
Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτικό ειδύλλιο αυτόν τον μήνα και όλα είναι δυνατά να συμβούν, καθώς μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ξεπροβάλλουν πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και η γνωριμία μαζί τους αποκτά την αίσθηση ενός μοιραίου κυνηγιού που έχει εσένα νικητή. Οι γνωριμίες της περιόδου είναι πολλές και κάθε μία σου προσφέρει κάτι που χρειάζεσαι, φρόντισε να μην τα ισοπεδώσεις όλα όμως και να είσαι σε θέση να διακρίνεις ποια από αυτές είναι για κάτι εφήμερο και ποια είναι αυτή που έχει προοπτικές για μελλοντική εξέλιξη. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΤΑΥΡΟΣ
Η προσωπική σου ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα αυτή την περίοδο καθώς το βάρος πέφτει σε επαγγελματικά θέματα και στην οργάνωση του χρόνου σου για να μπορείς να λειτουργήσεις με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πάψει να έχεις την ανάγκη της συντροφικότητας και την ασφάλεια μιας σχέσης και αυτό σε οδηγεί προς τα μέσα του μήνα να κάνεις κινήσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου, ανανεώνοντας και αναβαθμίζοντας τον αισθηματικό σου τομέα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα επαγγελματικά σου, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ο εαυτός σου και οι ανάγκες σου σε απασχολούν κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, πράγμα που δεν κάνει την ερωτική σου ζωή να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φλερτάρεις ή ότι δεν είσαι κοινωνικός και επικοινωνιακός, αλλά ψάχνεις κάτι περισσότερο τώρα, κάτι πιο φιλοσοφικό ή πιο βαθύ και η καθημερινότητα σε μια σχέση σου φαίνεται επίπεδη και όχι δελεαστική. Πρόσωπα από το εξωτερικό σε απασχολούν όμως περισσότερο στα αισθηματικά σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος και η ερωτική ανάγκη, μαζί με την ανάγκη της επιβεβαίωσης, χτυπάνε κόκκινο αυτόν τον μήνα και αν δεν βρεις τρόπους να διοχετεύσεις αυτό το πάθος έτσι όπως πρέπει, τότε μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τσακωμοί ή συγκρούσεις που δεν θα έπρεπε να συμβούν, καθώς η ρίζα των θεμάτων είναι αλλού. Κάνε έρωτα και μην μένεις στην ζήλεια ή στην ματαίωση των συναισθημάτων σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

 ΛΕΩΝ
Έντονος και φλογερός ο μήνας, καθώς τόσο εσύ, αλλά ειδικότερα το ταίρι σου, έχετε μεγάλες απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον και θέλετε αυτή την περίοδο να ζήσετε στο έπακρο τον ρομαντισμό και τον έρωτα, αναθερμαίνοντας το παρελθόν. Αν είσαι μόνος, μια σημαντική γνωριμία γίνεται αυτόν τον μήνα που μπορεί να σε απασχολήσει σε βάθος χρόνου και να έχει στοιχεία ενός μοιραίου και καρμικού έρωτα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτόν τον μήνα πολλά μπορεί να διαφοροποιηθούν στον αισθηματικό τομέα και οι καταστάσεις να αλλάξουν πρόσωπο ή οι εξελίξεις που έχεις, ειδικότερα αν είσαι ελεύθερος, να σε κάνουν να κάνεις διαφορετικές επιλογές από αυτές που είχες στο μυαλό σου. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος να ακούσεις πραγματικά το ταίρι σου και να μην διατηρείς άκαμπτες τις ιδέες και πεποιθήσεις που έχεις διαμορφώσει γύρω από την σχέση σου, καθώς πολλά αλλάζουν, μεταβάλλονται και δείχνουν μια διαφορετική πτυχή τους. Λειτούργησε ανιχνευτικά. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

ΖΥΓΟΣ
Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες για την αισθηματική σου ζωή, καθώς οι πλανήτες σε γεμίζουν με ερωτισμό και δημιουργούν την ανάγκη να εκφραστείς και να εκδηλωθείς στο αισθηματικό κομμάτι, είτε μέσα από μια νέα γνωριμία που σκάει απρόσμενα μπροστά σου, είτε μέσα από την ανανέωση της φλόγας με τον σύντροφό σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς και θέλεις να πειραματιστείς με κάτι καινούργιο και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορέσεις να αντλήσεις μεγάλη απόλαυση, ικανοποίηση και χαρά μέσα από το φλερτ και τις προσωπικές σου σχέσεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση με τον σύντροφο μπορεί να περάσει από σκαμπανεβάσματα αυτόν τον μήνα, ειδικότερα αν μένετε στο ίδιο σπίτι, καθώς θα υπάρξουν αφορμές για διενέξεις και συζητήσεις σχετικά με θέματα καθημερινότητας, συνηθειών και πεποιθήσεων. Δεν είναι κάτι ανυπέρβλητο αυτό όμως και δεν οδηγεί απαραίτητα σε ουσιαστική σύγκρουση ή σε κάτι που δεν μπορεί να λυθεί κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού. Όσο προχωρά ο μήνας μάλιστα, θα διαπιστώσεις ότι γίνεσαι πιο ελαστικός, παιχνιδιάρης και ερωτικός με τον σύντροφο ή μπορείς αν είσαι αδέσμευτος, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε παρασύρει σε ένα κόσμο ονειρικών συναισθημάτων. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας σε περιμένει σε κάθε γωνιά που στρίβεις και μην εκπλαγείς αν δεις ερωτικό ενδιαφέρον να εκδηλώνεται από άτομα που είναι στον περίγυρό σου και στην καθημερινότητά σου, αλλά ποτέ δεν είχες σκεφτεί ότι μπορεί να έτρεφαν συναισθήματα για σένα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να μην φέρνει απαραίτητα τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, αλλά σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να περάσεις όμορφα και να κάνεις την ζωή σου λίγο πιο πικάντικη, ενώ αν είσαι σε σχέση, μπορείς να παίξεις με τις διαθέσεις του συντρόφου πιο εύκολα τώρα και να τον οδηγήσεις σε παιχνίδια του μυαλού και του σώματος. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ερωτικό παιχνίδι αυτόν τον μήνα θα σε επιβεβαιώσει και θα κάνει τις μετοχές σου να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία από αυτήν που ήδη έχουν, καθώς το θησαυροφυλάκιο του έρωτα, του μαγνητισμού και της λίμπιντο ανοίγει αυτόν τον μήνα για σένα και έχεις πρόσβαση σε κάθε σου επιθυμία. Δώσε έμφαση στο να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και τον ρομαντισμό με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για μια νέα γνωριμία, χωρίς να το σκέφτεσαι πάρα πολύ. Κάνε την αρχή και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες είναι αυτός ο Φλεβάρης για σένα, καθώς ο Άρης μαζί με την Αφροδίτη περνάνε στο ζώδιό σου και δεν σε πιάνει κανείς! Το φλερτ, το σεξ και ο έρωτας βρίσκονται στην καθημερινή διάταξη και ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις, εκμεταλλεύσου τον μαγνητισμό που εκπέμπεις αυτή την περίοδο για να βελτιώσεις την σχέση που έχεις ή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε αφήσει άφωνο! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΙΧΘΥΕΣ
Το πάθος, εγκεφαλικό και σωματικό, κατευθύνει τα πάντα στην ζωή σου αυτόν τον μήνα, οπότε να περιμένεις πολλές και φλογερές εξελίξεις και στο ερωτικό κομμάτι, οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να ρισκάρεις πολλά και να ξεπεράσεις πεποιθήσεις που μέχρι τώρα καθόριζαν τον τρόπο που λειτουργείς στο προσωπικό σου κομμάτι. Φρόντισε να αποφύγεις όμως περιπτώσεις που για κάποιο λόγο είναι απαγορευμένες γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.