astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Ιούνιος 2022

Ερωτικές προβλέψεις - Ιούνιος 2022
Το καλοκαίρι αρχίζει επίσημα αυτόν τον μήνα και η ερωτική διάθεση πολλών πρόκειται να ανέβει καθώς η επικοινωνία ξεμπλοκάρει με την ευθυδρόμηση το Ερμή αλλά και η επιθυμία για απόλαυση αυξάνεται με την Αφροδίτη να παραμένει κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον ερωτικό Ταύρο. Το παιχνίδι αυτόν τον μήνα έχει ένα όνομα και αυτό είναι η ηδονή του σώματος αλλά και του μυαλού.

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω το πώς εξελίσσονται τα αισθηματικά σου μέσα από τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα. Κάλεσε με χρησιμοποιώντας την έξυπνη και οικονομική λύση για να μιλήσουμε προσωπικά και εξατομικευμένα για το δικό σου μέλλον. Θα χαρώ να σε γνωρίσω, να σε βοηθήσω και να σου δώσω λύσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699         


Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα


ΚΡΙΟΣ
Με τον Άρη στο ζώδιό σου ενεργοποιείσαι προς όλες τις κατευθύνσεις και γεμίζεις ενέργεια, θέλοντας να κυνηγήσεις και να αποκτήσεις αυτό που θες, πράγμα που συμπεριλαμβάνει και το ερωτικό σου κομμάτι που τώρα έχει απαιτήσεις και σε πιέζει να βιώσεις τον έρωτα, το πάθος και την διεκδίκηση σαν να μην υπάρχει αύριο. Όμως αυτή την  φορά με την Αφροδίτη να είναι στον Ταύρο, είσαι επιλεκτικός και δεν θέλεις οποιοδήποτε πρόσωπο προσφέρεται να ικανοποιήσει τις ορέξεις και τις ανάγκες σου, αλλά αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο που σου βγάζει συναισθήματα και σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας, αυτό το πρόσωπο με το οποίο μπορείς να έχεις παρελθόν, αλλά και μέλλον μαζί. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι αυτονόητο ότι η αισθηματική σου ζωή μπορεί σαφώς να βελτιωθεί, καθώς τώρα εκπέμπεις πιο γλυκά κύματα που μαγνητίζουν και φέρνουν κοντά σου πρόσωπα, κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αλλά και ελκύεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί βέβαια να κινηθείς έξυπνα και χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Ο Άρης, ένα ζώδιο πριν το δικό σου, σε βάζει σε διαδικασία να ξεπεράσεις τα όποια κολλήματα και δεύτερες σκέψεις που έχεις ή τις φοβίες που σε κρατάνε πίσω και να πέσεις με τα μούτρα στο παιχνίδι του έρωτα, της σαγήνης και της ικανοποίησης. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή μάλιστα στο ζώδιό σου, μπορείς πλέον να διορθώσεις παρεξηγήσεις και να φέρεις ξανά την επικοινωνία στην ζωή σου. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτόν τον μήνα είσαι πολύ δραστήριος και κυνηγάς τα σχέδια και τους στόχους σου, κάτι που σε κάνει να φαίνεσαι ζωντανός και ελκύει τους άλλους που θέλουν να αισθανθούν ζωντανοί μαζί σου, με αποτέλεσμα να έχεις ενδιαφέρον και προτάσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή με τα οποία μοιράζεσαι κοινούς στόχους και σχέδια. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε κάνει όμως επιφυλακτικό και δεν προχωράς σε μια περιπέτεια που μπορεί να φαίνεται δελεαστική, αλλά μπορεί να κρύβει κινδύνους και επιπλοκές που δεν θα ήθελες. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα αρχίζεις όμως να φλερτάρεις πολύ περισσότερο και όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου από τις 23 του μήνα και μετά, ο δρόμος για την καρδιά σου ανοίγει και δεν υπάρχουν εμπόδια. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας σου δίνει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή μέσα από κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο που ανανεώνουν την σχέση σας και που σας βοηθάνε να μοιραστείτε ιδέες και οράματα για το μέλλον. Αν είσαι μόνος, ο μήνας φέρνει καινούργια πρόσωπα στην ζωή σου και μια γνωριμία που μπορεί να κάνεις μέσα από κοινό φιλικό περιβάλλον ή ακόμη και με αφορμή την δουλειά, μπορεί τελικά να αποδειχτεί η αρχή γι μια όμορφη σχέση. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΛΕΩΝ
Οι συναισθηματικές ανάγκες κορυφώνονται και όσο προχωρά ο μήνας θέλεις να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που σε απασχολούν και σου στερούν την χαρά του έρωτα και την απόλαυση μιας σχέσης που ρέει ομαλά, θετικά και ευχάριστα. Όσο αγχωμένος και να αισθάνεσαι, μην ξεχνάς ότι ο μαγνητισμός σου εκπέμπεται σε μεγάλη ακτίνα γύρω σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και την διάθεσή σου ανεβασμένη ώστε να διακρίνεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, ακόμη και στον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να δείξεις ξεκάθαρα στον σύντροφο τι είναι αυτό που θέλεις και η επιθυμία σου θα είναι προσταγή. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι κινήσεις του συντρόφου αυτόν τον μήνα είναι περίεργες και σε ωθούν σε αντιδράσεις ή στην καλύτερη περίπτωση σε βάζουν σε σκέψεις και σου δημιουργούν αμφιβολίες και ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσεις. Το ερωτικό πάθος βέβαια είναι στα ύψη και αυτό βοηθά στο να καλυφθούν τα κενά, αλλά αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να έχεις το μυαλό σου ήσυχο και γι’αυτό θα ψάξεις και θα βρεις τις απαντήσεις που σου λείπουν.  Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Είναι ένας καυτός και πολύ δραστήριος μήνας για την προσωπική σου ζωή και το πρόσωπο που σε απασχολεί κάνει κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα το αν σε διεκδικεί ή αν τελικά ενδιαφέρεται για κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να καταλάβεις πού βρίσκεσαι μαζί του και να κινηθείς και εσύ ανάλογα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο όμως σε βασανίζει και σε γεμίζει ανασφάλειες και ερωτηματικά, που από την μια αυξάνουν την ερωτική σου επιθυμία, από την άλλη όμως δεν σε αφήνουν να έχεις το πάνω χέρι στο ερωτικό παιχνίδι. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, στον τομέα των σταθερών σχέσεων, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, οι συνθήκες σε βοηθούν να βελτιώσεις κατά πολύ την σχέση που διατηρείς ή να κάνεις μια σημαντική νέα γνωριμία που θα έχει μέλλον, τώρα μάλιστα που και ο Ερμής ορθοδρομεί και σε απαλλάσσει από προβλήματα και μπερδέματα του παρελθόντος. Είναι ένας δυνατός μήνας για την αισθηματική σου ζωή και με τον κυβερνήτη σου να σε δυναμώνει από τον Κριό, μπορείς να δράσεις πάνω σε κάθε εμπόδιο στην καθημερινότητά σου και να απομακρύνεις αυτά που δεν σε αφήνουν να χαρείς τον έρωτα. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο προχωρά ο μήνας η ψυχολογία σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες κορυφώνονται με αποτέλεσμα αυτή την περίοδο να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου ή να αποφασίσεις, αν είσαι μόνος σου, να αποδεχτείς προτάσεις και προσεγγίσεις που έχεις και να δώσεις μια ευκαιρία σε κάτι καινούργιο, παρότι δεν είσαι εντελώς ζεστός με το θέμα. Ο μήνας σου παρέχει όμως τις ευκαιρίες να βελτιώσεις την καθημερινότητα στην προσωπική σου ζωή και να την κάνεις πιο όμορφη, σταθεροποιώντας παραμέτρους που σε αναστατώνουν ή που σε περιορίζουν, ενώ από τα τέλη του μήνα και μετά, τα αισθηματικά σου έχουν πλέον την πρώτη θέση στην ζωή σου. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους σαφώς και εσύ είσαι σε διάθεση να φλερτάρεις, να παίξεις με το μυαλό των άλλων και να απολαύσεις την ευχαρίστηση που χαρίζει μια ερωτική σχέση και το παιχνίδι που προκύπτει από την διάδραση των συντρόφων. Αν είσαι σε σχέση, το διάστημα σε βοηθά να ανανεώσεις το πάθος, ενώ αν είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις κάποιον, τότε οι ευκαιρίες είναι πολλές, αρκεί να χαλαρώσεις και να αρχίσεις το παιχνίδι. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί κατά πολύ αυτόν τον μήνα, εφόσον κάνεις βέβαια τις απαραίτητες κινήσεις και αφήσεις πίσω σου θέματα από το παρελθόν που απασχόλησαν ή βασάνισαν την σχέση σου και χαράξεις μια νέα και καθαρή πορεία με στόχο το από τώρα και μετά. Γενικότερα γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εκφραστικός και αυτό βοηθά την σχέση που διατηρείς ή τις νέες γνωριμίες, αν είσαι μόνος. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και τρυφερός αυτόν τον μήνα, με τις εκδηλώσεις σου να τραβούν το ενδιαφέρον τόσο του συντρόφου, όσο και του περιβάλλοντός σου, πράγμα που οδηγεί αυτομάτως στο να δεχτείς πολλά κομπλιμέντα και προτάσεις από πρόσωπα που δεν περιμένεις. Η έκπληξη αυτή είναι ευχάριστη και σαφώς ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, πράγμα που βοηθά την αισθηματική σου ζωή. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.