astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 25.11 έως 1.12.2019

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 25.11 έως 1.12.2019
 
 


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.
Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr 


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μέσα σου κάποιες αμφιβολίες. Όχι απαραίτητα επειδή το ταίρι σου σου έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής, αλλά μπορεί να φτάνουν στα αυτιά σου ψίθυροι από καλοθελητές... Σε γενικές γραμμές κάτι μέσα σου νιώθεις να σε «τρώει», αλλά διστάζεις να το συζητήσεις ακόμα με το ταίρι σου, μέχρι να σιγουρευτείς. Αν χρειάζεσαι συμβουλές, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε κατευθύνει, να θυμάσαι όμως πως θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα. Το να ψάξεις το κινητό ή την ατζέντα του, ίσως να μην είναι καλή ιδέα…

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πιθανώς τις προηγούμενες ημέρες να έκανες μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που κέντρισε το ενδιαφέρον σου, όμως αυτές τις μέρες δείχνει να σου κάνει «νερά», παίρνοντας πίσω κάποια από όσα σου είπε, γιατί είδε ότι… στριμώχτηκε! Αν τις προηγούμενες ημέρες δεν έκανες κάποια σημαντική γνωριμία, τότε το ρητό για τις νέες γνωριμίες αυτής της εβδομάδας είναι «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός»! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα σου πει ακριβώς πότε έρχεται το 10 το καλό!ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ε ναι! Ένας καλός οιωνός για την εβδομάδα σου, καθώς ο Ήλιος είναι μια από τις πιο θετικές κάρτες της τράπουλας! Αν είσαι γυναίκα, τότε ο σύντροφός σου πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και εσύ ακολουθείς το δικό του πρόγραμμα (μιας και ο Ήλιος σχετίζεται με αντρικά πρόσωπα), αλλά το κάνεις χαρούμενα. Η κάρτα αυτή όμως προειδοποιεί και για κάτι: πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα σου τα πει σαφώς πιο αναλυτικά.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπορείς να αφεθείς στο να κάνεις μια νέα γνωριμία, ειδικά μέσα από χώρους διασκέδασης, άθλησης ή όταν βρίσκεσαι με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλή. Αν πάλι είχε ήδη ξεκινήσει κάτι το προηγούμενο διάστημα με δειλά βήματα, τώρα σταθεροποιείται. Γενικότερα, σημαντικά αντρικά πρόσωπο παίζουν ρόλο αυτές τις μέρες, ένα από αυτά είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 που έχει τις απαντήσεις που ζητάς!
 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σε έχουν ενοχλήσει κάποιες συμπεριφορές και επιλέγεις τώρα να δράσεις ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, θα πρέπει όμως να μην παρασυρθείς σε επιθετικές συμπεριφορές καθώς η Ράβδος δείχνει πως έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα, πρόσεξε όμως να μην το παρακάνεις και περάσεις τα ορθά όρια που έχει ανάγκη το ταίρι σου. Καλύτερα αυτή την δύναμη να την κατευθύνεις στην κρεβατοκάμαρα, ώστε να βγει εκεί όλο σας το πάθος! Εκτός από την Ράβδο άλλωστε θα χρειαστείς και την «ασπίδα» σου που δεν είναι άλλη από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα δεν είναι από τις πιο ερωτικές, αλλά εσύ παίρνεις πρωτοβουλία να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θέλεις ξεκάθαρες απαντήσεις από εκείνο, ώστε να ξέρεις αν σπαταλάς τον χρόνο σου άδικα ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα του κάνει εντύπωση η στάση σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε διαφωτίσει με τα παραπάνω, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά οι άλλοι δεν ξέρουν πάντα τι θέλουν.ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα καταλαγιάζουν μεταξύ σας και μάλιστα βρίσκετε κοινό έδαφος. Έχετε κουραστεί από τις γκρίνιες μεταξύ σας που φέρνουν φθορά μέσα στην καθημερινότητα και τώρα είστε αποφασισμένοι να δράσετε μαζί από κοινού για το καλό της σχέσης. Αυτό δεν σημαίνει πως λύνονται όλα ως δια μαγείας, αφού το «δέντρο» θέλει και το ανάλογο «πότισμα»! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε συμβουλέψει τι να προσέξεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα είναι σαν απάντηση στο πόσο έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου και τον τρόπο που χειρίζεσαι τις σχέσεις. Δηλαδή, αν πατάς πια πιο γερά στα πόδια σου και έχεις ωριμάσει, τότε έλκεις και τον αντίστοιχο σύντροφο. Αν όμως ακόμα δεν πιστεύεις αρκετά στον εαυτό σου, τότε ένα πρόσωπο που θέλει να πάρει τους «καρπούς του δέντρου σου» εγωιστικά, θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του. Είναι πολλά τα δεδομένα, και τα πράγματα είναι ρευστά, στο 14780 ο προσωπικός σου αστρολόγος όμως σε βοηθά να ξεδιαλύνεις το τοπίο.

 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια πολύ θετική κάρτα για τα ζητήματα καρδιάς είναι αυτή των Άστρων και το Σύμπαν θέλει να σου δείξει πως οι ευκαιρίες υπάρχουν για να έρθετε πιο κοντά εσύ και το ταίρι σου. Μάλιστα, αυτή η κάρτα συμβολίζει και τον ρομαντισμό, έτσι αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, με μια ρομαντική κίνηση όπως ένα ωραίο δείπνο, μια τρυφερή χειρονομία κ.λπ. θα μπορούσαν να διώξουν τα μεταξύ σας σύννεφα και να φέρουν… ξαστεριά! 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα κάτι παίζει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και εσύ θες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή πάση θυσία, αλλά πιθανώς να παρασύρεσαι σε υπερβολές. Κάνε πιο αργά και σταθερά βήματα, άσε εκείνο να σε προσεγγίσει και μην βιάζεσαι! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 είναι εκεί για να σε κατευθύνει, να θυμάσαι πάντως ότι αυτό το πρόσωπο έχει γοητευτεί από αυτό που εκπέμπεις! Αυτό δείχνει και η κάρτα των Άστρων!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει την επιβράβευση για τους κόπους που έχεις καταβάλλει μέσα στη σχέση, καθώς η κάρτα αυτή δείχνει πόσο έχεις κουραστεί για να πετύχει αυτή η σχέση, όπως ο εργατικός κηπουρός που φροντίζει με επιμέλεια τα λουλούδια. Μπορείς λοιπόν να φανείς χρήσιμος/η στο ταίρι σου σε πρακτικά ζητήματα, και αυτό να σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Σε εκτιμά περισσότερο αυτές τις μέρες. Μπορείς και εσύ να βρεις χρόνο για να του αφιερώσεις κάτι. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο για να το κάνεις. Ο χρόνος είναι πολύτιμος!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε ένα ανοιχτό μέρος πιθανώς να κάνεις μια νέα γνωριμία χάρη σε μια γυναίκα από τον κύκλο σου, γενικότερα όμως έχεις κάποιες φοβίες από τραύματα που σου άφησαν παλιότερες σχέσεις και τώρα με ένα πρόσωπο που μιλάς αυτό το διάστημα αποφεύγεις να ανοιχτείς για να μην πληγωθείς ξανά. Υπάρχουν όμως ευκαιρίες και γίνονται σημαντικά βήματα, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 έχει περισσότερα να σου πει.

 

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα της Άγκυρας δείχνει πως μέσα στη σχέση σου θα κληθείτε αυτή την εβδομάδα να κάνετε συμβιβασμούς για πρακτικά ζητήματα, ειδικά αν συγκατοικείτε, ενώ κάποια οικονομικά ζητήματα θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς. Γενικότερα θα πρέπει να επανυπολογίσετε τα όριά σας, και θα πρέπει να είσαι καλός ακροατής, καθώς είναι πολλά εκείνα που έχει να σου πει το ταίρι σου. Τώρα για το πως θα δράσεις εσύ μετά από όσα θα ακούσεις, μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που στην αρχή θα είναι σαν αθώο φλερτ-πείραγμα, μην ξεγελαστείς όμως από το πόσο «χαλαρά» ξεκινήσει κάτι καθώς το άλλο πρόσωπο έχει περισσότερο σας προτεραιότητα τον εαυτό του. Μην παραχωρήσεις λοιπόν εξαρχής γη και ύδωρ! Ο προσωπικός σου αστρολόγος σου δείχνει ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι σου.ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και δεν αποκλείεται οι συνθήκες της καθημερινότητας για τον έναν από τους δυο (ή και για τους δυο) να έχουν αλλάξει. Το Πλοίο όμως είναι ένα μέσο που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, έτσι αν προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, η σχέση σου είναι ασφαλής και «πλέει» σε ούριους ανέμους. Θα πρέπει όμως να επικοινωνείς ξεκάθαρα και με τρυφερότητα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι, για να αποφύγεις τις… τρικυμίες!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μπορούσες να κάνεις μια σημαντική γνωριμία είτε μέσα από ένα ταξίδι, την δουλειά και το εργασιακό σου περιβάλλον, είτε κατά την διάρκεια που είσαι πάνω σε «δρόμο». Μπορεί επίσης, να πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που σε μαγνητίζει με την αύρα του αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση για αυτό το βαλς. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα σου πει μέρες και ώρες που είναι καλές!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια θετική εβδομάδα για τα προσωπικά σου καθώς ακόμα και αν με το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, τώρα μειώνετε τις αποστάσεις σας και έρχεστε πιο κοντά. Έχετε διάθεση από κοινού να διορθώσετε τα δύσκολα σημεία της σχέσης, καθώς βλέπετε πως το «εμείς μαζί» είναι ισχυρότερο από δυο μοναχικά «εγώ». Επίσης, τα βράδια στην κρεβατοκάμαρα είναι τώρα πιο φλογερά, κάτι που ευνοεί ακόμα περισσότερο την μεταξύ σας... ένωση! Η Κάρτα μάλιστα θα μπορούσε να δείχνει και εγκυμοσύνη για κάποιους Τοξότες.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, απαιτείς περισσότερα δείγματα πως μπορείς να τον/την εμπιστευτείς, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις για τα προσωπικά σου. Αν αναζητάς κάτι εντελώς νέο, σε χώρους διασκέδασης ή παρέα με πολύ δικά σου άτομα, κάνεις μια νέα γνωριμία, αρκεί να απαντήσεις στον εαυτό σου το εξής ερώτημα: είσαι έτοιμος/η να ανοίξεις και πάλι την καρδιά σου; Σε κάθε περίπτωση, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 έχει τις απαντήσεις που ψάχνεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μολονότι κάποιες γκρίνιες δεν λείπουν ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο της καρδιάς σου, το καλό είναι πως επιλέγετε να κάνετε συμβιβασμούς και θέλετε και οι δυο να έρθετε πιο κοντά. Πρόσεξε να δεις καθαρά τα πράγματα και να ακούσεις όσα εκείνο έχει να σου πει. Κάποιο τρίτο πρόσωπο παίζει σημαντικό ρόλο και σας βοηθάει και τους δυο σε κάτι, ενώ μεταδίδεις στο ταίρι σου την καλή διάθεση και σε συνδυασμό με τις γλυκιές βραδιές τώρα στο τέλος του φθινοπώρου, ανεβαίνει και η λίμπιντο στην... κρεβατοκάμαρα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα δεν είναι από τις πιο ερωτικές, καθώς πολλά πρόσωπα σε έχουν θυμηθεί πάλι και εσύ αναρωτιέσαι αν αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Απολαμβάνεις όμως στιγμές με φίλους και δεν είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις την ελευθερία σου για κάποιο πρόσωπο που ακόμα δεν ξέρεις αν θα σε κάνει να αφεθείς. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε διαφωτίσει με τα παραπάνω, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά οι άλλοι δεν ξέρουν πάντα τι θέλουν.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το ταίρι σου έχει πολλά στο μυαλό του αυτό το διάστημα και περνά δύσκολες στιγμές με πράγματα που δεν αφορούν άμεσα τη σχέση, αλλά έχει έμμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σας. Είναι η ώρα λοιπόν που πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητα του χαρακτήρα σου και να φερθείς έξυπνα, χωρίς να παρασυρθείς σε καβγάδες με το ταίρι σου. Έχε τον νου σου όμως μήπως κάποιο πρόσωπο τον περιτριγυρίζει επί σκοπού, σιγουρέψου ρωτώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780.. Επίσης, κράτα και κάποια πράγματα μυστικά. Μην τα φανερώνεις όλα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο μοναχική για σένα και προτιμάς να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να δεις τι έμαθες από προηγούμενες σχέσεις σου και τι ζητάς από το τώρα μιας σχέσης. Αν υπάρξει κάποιο νέο φλερτ, μην βιαστείς να... ενδώσεις. Περίμενε. Δικαιούσαι να δεις πρώτα δείγματα γραφής πριν προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό. Ρώτα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, που ξέρει καλύτερα!

 

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα αυτή είναι από τις πιο αινιγματικές της τράπουλας, αλλά πάντα συμβολίζουν το εξής. Είτε «ξεκλειδώνουν» με θετικό τρόπο την σχέση σου και φέρνει φρέσκο αέρα, καθώς η κάθε πλευρά της σχέση ανοίγει τα χαρτιά της και δείχνει όσα σκέφτεται και νιώθει. Είτε όμως κάτι «κλειδώνει» μέσα σου και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον αυτής της σχέσης. Όπως καταλαβαίνεις, χωρίς την προσωπική ανάλυση που θα σου κάνει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780, δεν μπορείς να έχεις σαφή εικόνα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερο υπομονή, καθώς θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ολοκληρωτικά αποδεσμευτεί από τα βαρίδια του παρελθόντος. Άφησες στο παρελθόν τα κλειδιά της καρδιάς σου σε χέρια που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σου και ακόμα αυτό σε πονά. Κάποιο νέο πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί, αλλά μεσολαβεί ένα διάστημα πριν γίνει κάτι ουσιαστικό μεταξύ σας... Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να κινηθείς έξυπνα.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: