astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Μάιος 2022

Ερωτικές προβλέψεις - Μάιος 2022
Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις από τον Ιούλιο Ανδρέου

Ο μήνας θέλει την Αφροδίτη στον Κριό και οι αισθηματικές υποθέσεις αυτή την περίοδο αποκτούν χαρακτήρα διεκδίκησης και επιτυχίας μέσω της επίμονής μας. Οι σταθερές σχέσεις μπορούν να ανανεωθούν και το πάθος που κοιμόταν να ξυπνήσει και πάλι, ενώ όσοι είναι ελεύθεροι και θέλουν κάτι στην ζωή τους, τώρα μπορούν να έχουν μια συναρπαστική γνωριμία που θα έχει μοιραίο χαρακτήρα. Δεν υπόσχονται τα άστρα τίποτα σταθερό ακόμη όμως καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αποδειχτεί η μακροημέρευση μιας καινούργιας γνωριμίας. Τα πρώτα σημάδια για κάτι τέτοιο έρχονται τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Αφροδίτη να περνά στον σταθεροποιητικό Ταύρο 

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω το πώς εξελίσσονται τα αισθηματικά σου μέσα από τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα. Κάλεσε με χρησιμοποιώντας την έξυπνη και οικονομική λύση για να μιλήσουμε προσωπικά και εξατομικευμένα για το δικό σου μέλλον. Θα χαρώ να σε γνωρίσω, να σε βοηθήσω και να σου δώσω λύσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί.


 Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 


Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα


ΚΡΙΟΣ 
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σαφώς και η αισθηματική σου ζωή και η ανάγκη σου για ικανοποίηση είναι στο προσκήνιο. Ο μαγνητισμός σου αυξάνεται και τώρα μπορείς να προσελκύσεις αυτόν που θες, αρκεί βέβαια να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου και να αφήσεις κατά μέρος τις σκέψεις αυτές που σου μειώνουν την αυτοπεποίθηση και σε γεμίζουν άγχος. Αν είσαι σε σχέση, ο μήνας τονίζει την ερωτική έλξη και την ανάγκη να βρεθείς ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, τότε μπορείς να στρέψεις το βλέμμα σου στην κατεύθυνση που σε ενδιαφέρει και να έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Θυμήσου μόνο ότι με τον ανάδρομο Ερμή, δεν είναι ακριβώς η περίοδος που όλα θα πάνε τέλεια ή που κάτι που ξεκινάει τώρα θα έχει και συνέχεια. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 
 

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως νιώσεις περισσότερο ανασφαλής από ό,τι συνήθως αυτόν τον μήνα στην ερωτική σου ζωή και χρειάζεται να πάρεις μια τονωτική ένεση από τον σύντροφο που θα σου καλύψει τις ανασφάλειες και θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι την σιγουριά που είναι απαραίτητη για να συνεχίσεις θετικά. Ο σύντροφος είναι και αυτός σε μια περίοδο αλλαγών και εσωτερικής μεταμόρφωσης και αυτό μπορεί εσύ να το εισπράξεις σαν αρνητικό μήνυμα για την σχέση, ενώ δεν ισχύει. Η λύση πάντα είναι μια ξεκάθαρη και εκ βαθέων συζήτηση με τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, τότε το διάστημα φέρνει στο μονοπάτι σου ένα πρόσωπο που όμως είναι περίεργο και σε μπερδεύει τόσο όσο και σε ελκύει. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι αρκετά μπερδεμένος αυτόν τον μήνα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θες και τι αυτό που δεν θες από τον ερωτικό σου σύντροφο, ενώ παράλληλα στο προσκήνιο εμφανίζονται πρόσωπα από το παρελθόν σου και αυτό αυξάνει τα διλήμματα και το μπέρδεμά σου. Αν είσαι σε δέσμευση λοιπόν, καλό είναι αυτόν τον μήνα να προσπαθήσεις να εξηγήσεις στον σύντροφο την κατάστασή σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, τότε μπορείς να διερευνήσεις κάθε πιθανότητα από το παρελθόν, αλλά και τις καινούργιες γνωριμίες που υπόσχεται η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα, αρκεί να μην ξεχάσεις ότι τίποτα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο και θα χρειαστεί να περιμένεις για να κατασταλάξουν σκέψεις και συναισθήματα τόσο τα δικά σου, όσο και της άλλης πλευράς. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μήνας με μεγάλη ένταση και πάθος και μια καινούργια γνωριμία μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς να το προσπαθήσεις καν, απλά χρειάζεται να αφεθείς και να μην σκεφτείς και να ακολουθήσεις την μοιραία προδιαγραφή που σου φέρνει τοι καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σου. Αν είσαι σε δέσμευση, η περίοδος δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις το συναίσθημα και το πάθος με το ταίρι σου, αλλά χρειάζεται να μην αφήσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται το παρελθόν και ό,τι σε έχει πληγώσει και να δώσεις μια καινούργια ευκαιρία στο αγαπημένο σου πρόσωπο και κυρίως στον εαυτό σου και στην συναισθηματική σου ικανοποίηση και ολοκλήρωση. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ
Η οικογενειακή σου ζωή και η σχέση σου μπορεί αυτό τον μήνα να τρανταχτεί από ζητήματα που προκύπτουν και χρειάζεται να δώσεις εκεί την προσοχή σου ή ακόμη και από ένα τρίτο πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν για να ταράξει τα νερά. Το πάθος που νιώθεις όμως είναι μεγάλο και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο ώστε να έχεις το χάπι-εντ πάνω και κάτω από τα σκεπάσματα, με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχε υπόψη όμως ότι η απέναντι πλευρά δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη αυτή την περίοδο και μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις γύρω από το τι θες εσύ και τι θέλει η άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να συναντήσεις περισσότερα εμπόδια στον δρόμο της κατάκτησης μιας καινούργιας γνωριμίας. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πάθος κυριαρχεί και η ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο γίνεται μεγαλύτερη αυτόν τον μήνα, με θετική ανταπόκριση αυτή την φορά από την άλλη πλευρά. Ο σύντροφος μάλιστα αυτή την περίοδο είναι ορμητικός, επίμονος και ξεκάθαρος και αυτό σε κάνει ακόμη πιο σίγουρα για τις προθέσεις και τα συναισθήματά του. Φρόντισε όμως και από την πλευρά σου τα μηνύματα που στέλνεις να είναι ξεκάθαρα και τα σημάδια που αφήνεις να οδηγούν στο σωστό μέρος, ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις, πράγμα που θα αποθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό τον σύντροφο ή ακόμη και τον πιθανό ενδιαφερόμενο εραστή. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
ΖΥΓΟΣ
Η ζήλεια και το πάθος χαρακτηρίζουν τον μήνα και τα έντονα συναισθήματα από την πλευρά σου ή από την πλευρά του αγαπημένου σου προσώπου θα καθορίσουν και τις εξελίξεις διαμορφώνοντας και την ποιότητα της σχέσης που διατηρείς. Ο ερωτισμός είναι καθημερινός και η ανάγκη να εκφράσεις τον πόθο σου σε βρίσκει στα πιο ακατάλληλα σημεία που όμως μπορούν να γίνουν άκρως κατάλληλα με την συμφωνία του συντρόφου σου, πράγμα που αναζωπυρώνει την σχέση, ενώ αν είσαι μόνος, ο μήνας δίνει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα φανούν μοιραίες και θα πρέπει να λειτουργήσεις ψύχραιμα και λογικά, τουλάχιστον στην αρχή. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι ένας θερμός μήνας και η απόφασή σου να διεκδικήσεις με πάθος και ένταση αυτό που επιθυμείς στον ερωτικό τομέα είναι σταθερή και ισχυρή, σε τέτοιο βαθμό που δεν θα αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου στερήσει το δικαίωμα στην απόλαυση και την ερωτική ευτυχία. Η έκλειψη στο ζώδιό σου βέβαια φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στην σταθερή σου σχέση και τώρα είναι περίοδος για ένα μεγάλο βήμα και μια μεγάλη αλλαγή που με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, θα σε οδηγήσει στο επόμενο κεφάλαιο της αισθηματικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για σένα στον χώρο της εργασίας σου ή σε μαγαζιά όπου κάνεις τις δουλειές σου. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ερωτικό πάθος σιγοκαίει αυτόν τον μήνα και σε κάνει να θέλεις να τολμήσεις αυτό που δεν θα τολμούσες ποτέ, αν είχες σώας τας φρένας. Επιστροφές από το παρελθόν, μια καινούργια γνωριμία που είναι μοιραία αλλα και απαγορευμένη για κάποιο λόγο, η ανάγκη σου να βιώσεις χαρά και απόλαυση στον ερωτικό τομέα, όλα μαζί κάνουν αυτόν τον μήνα εκρηκτικό και όλα μπορούν να συμβούν. Καλό είναι να κινηθείς ψύχραιμα όμως γιατί δεν θέλεις να τινάξεις στον αέρα αυτό που σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ο μήνας φέρνει αναστάτωση στις αισθηματικές σου υποθέσεις και όλα είναι πιθανά! Από το να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα φανεί τελικά μοιραία μέχρι να τινάξεις στον αέρα μια σχέση που διατηρείς εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν οι ευκαιρίες πάντως για να γαληνέψεις, να ομορφύνεις και να γλυκάνεις την προσωπική σου ζωή φέρνοντας το πάθος και τον έρωτα ξανά στο προσκήνιο, αρκεί να κινηθείς λιγότερο παρορμητικά και δείξεις με κάθε τρόπο κάνοντας εμφανή την πρόθεσή σου για πίστη και αγάπη. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας σε βάζει σαφώς σε διαδικασία να κάνεις επιλογές και να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με το κατά πόσο η προσωπική σου ζωή έχει προτεραιότητα έναντι της επαγγελματικής σου ζωής και η περίοδος μπορεί να μην είναι η πιο κατάλληλη για μια νέα γνωριμία (που σαφώς μπορείς να κάνεις) γιατί ίσως ο χρόνος που διαθέτεις δεν είναι αρκετός για να επενδύσεις σε αυτό το καινούργιο που τώρα πάει να αρχίσει. Όπως και να έχει πάντως τώρα είσαι αρκετά μαγνητικός και επικοινωνιακός και φλερτάρεις, χωρίς ίσως να το καταλαβαίνεις και εσύ, με τους πάντες γύρω σου, πράγμα που φέρνει πολλές ευκαιρίες, εφόσον θέλεις να βάλεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον στην ζωή σου να τονώσεις την σχέση που διατηρείς. Απόφυγε να δώσεις βάση σε επαναφορές προσώπων από το παρελθόν, δεν είναι η κατάλληλη περίοδο για να ξαναζεσταθούν οι παλιές ιστορίες. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Η αυτοπεποίθησή σου αυτόν τον μήνα ανεβαίνει σημαντικά και αυτό φαίνεται και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Είναι μια περίοδος που εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο την γοητεία σου και τον μαγνητισμό σου και τώρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις στην σχέση που διατηρείς ή στην νέα γνωριμία που θα κάνεις κατά την πορεία του μήνα. Μην αφήσεις το μυαλό σου να μπερδευτεί και να μπει σε διλήμματα γύρω από το παρελθόν σου που μπορεί να επιστρέψει αυτόν τον μήνα για να σε μπερδέψει. Δεν αξίζει! Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.