astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Νοεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις - Νοεμβρίου 2022
Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις από τον Ιούλιο Ανδρέου

Ο Νοέμβριος είναι αναμφίβολα ένας μήνας δισυπόστατος όσον αφορά στην αισθηματική μας ζωή. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 16 Νοεμβρίου επενδύουμε περισσότερο στο πάθος, στην σεξουαλική μας ικανοποίηση αλλά και σε μια βαθύτερη ψυχοσωματική ένωση η οποία θα μπορούσε ίσως να θυμίζει ιεροτελεστία. Φυσικά, αυτές οι αναζητήσεις μας έχουν το τίμημά τους, καθώς κυριαρχούν στην ερωτική μας ζωή η ίντριγκα, οι συναισθηματικές εντάσεις, η ζήλεια, τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας καθώς και άλλου είδους χειριστικές συμπεριφορές. Επιπρόσθετα, μπορεί να είμαστε οι ίδιοι εξαιρετικά κτητικοί ή να έλκουμε γύρω μας κτητικούς παρτενέρ ή συντρόφους.

Από τις 16 Νοεμβρίου και ύστερα το μοτίβο μοιάζει να διαφοροποιείται σημαντικά. Έτσι, σταδιακά έρχεται στο προσκήνιο η παιχνιδιάρικη φύση μας, η επιθυμία μας να συλλέξουμε εμπειρίες και να ζήσουμε έντονα...να ταξιδέψουμε, να ερωτευτούμε, να φλερτάρουμε, ακόμη και να ρισκάρουμε στον έρωτα. Η δέσμευση δε φαίνεται να είναι το νούμερο 1 ζητούμενό μας ούτε η προτεραιότητά μας στην παρούσα φάση. Συν τοις άλλοις, γινόμαστε πιο εγκεφαλικοί και, έτσι, αρχίζουν σταδιακά να μας γοητεύουν οι έξυπνοι και καλλιεργημένοι άνθρωποι. Οι πολυμαθείς προσωπικότητες φαντάζουν πλέον ως σούπερ ελκυστικές στα μάτια μας και πυροδοτούν τα πάθη μας και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Όμως, μπορεί να βαριόμαστε σχετικά εύκολα. Το δε σεξ, που μέχρι πρότινος θύμιζε ιεροτελεστία, τώρα μοιάζει με διασκέδαση και το απολαμβάνουμε δίχως όρια, δίχως ενοχές και μέσα σε ένα ανάλαφρο κλίμα. Όμως, οι στενές και δεσμευτικές σχέσεις μας «πνίγουν» και μας απωθούν. Αναμφισβήτητα, η συντροφικότητα και η αρμονική συμβίωση δεν είναι έννοιες απαγορευτικές, απλώς θα πρέπει να συνδυάζονται με τον σεβασμό τόσο στη δική μας ελευθερία όσο και στην ελευθερία του συντρόφου μας.

Ημερομηνίες που μπορεί να κρύβουν συναισθηματικές ευκαιρίες είναι η 6/11, η 10/11, η 13/11, η 15/11 καθώς και η 22/11. Ειδικότερα, γύρω στις 6 του μήνα μπορεί να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα ή στο άλλο άκρο να αποστασιοποιηθούμε από το ταίρι μας, ενώ γύρω στις 15 του μήνα θα πρέπει να έχουμε τις «κεραίες» μας σε ετοιμότητα, καθώς μπορεί να εμφανιστεί κάτι ιδιαίτερα καλό και πολλά υποσχόμενο στη ζωή μας…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα εμφανίζεσαι παθιασμένος, κτητικός και ζηλιάρης ενώ το δεύτερο μισό του μήνα έχεις μια πιο φιλοσοφική θεώρηση της σχέσης σου και φτάνεις στο σημείο να καταλάβεις βαθύτερα τον σύντροφό σου και να ανακαλύψεις τον κρυμμένο λόγο για τον οποίο κάνει αυτά που κάνει. Αν δεν μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου, ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, θα σε βοηθήσει και θα σε οδηγήσει στις λεπτομέρειες αυτές που κάνουν την διαφορά. Γενικά, το τελευταίο 15ήμερο του μήνα είναι μια περίοδος κατά την οποία έλκεσαι από φιλοσοφημένους, καλλιεργημένους, διανοούμενους τύπους. Οτιδήποτε σε διεγείρει πνευματικά αφυπνίζει την σεξουαλικότητά σου και οδηγεί σε σαρκικές απολαύσεις. Ταυτόχρονα, σχέσεις εξ’ αποστάσεως ή με πρόσωπα από μακρινά μέρη μπορεί να διαδραματίσουν έναν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής.ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα αναζητάς τη συντροφικότητα και την αρμονία, ενώ το δεύτερο μισό του μήνα η ανάγκη σου για έντονα πάθη και απόλυτη ψυχοσωματική ένωση κορυφώνεται και σχεδόν απαιτείς από το ταίρι σου την ερωτική σου ικανοποίηση, αν και αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι σου. Διότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε είναι απασχολημένο με γήινες υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες είτε το μυαλό του είναι πιεσμένο και διακατέχεται από άγχος, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια κάποια ώθηση από εσένα.. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο. Δεν αποκλείονται (το τελευταίο 15ήμερο του μήνα) η επανεμφάνιση παλιών συντρόφων σου και η αναπόληση από τη μεριά σου ερωτικών συγκινήσεων που έζησες κατά το παρελθόν. Το αν είναι καλό για εσένα να ανοίξεις και πάλι κεφάλαια που έχουν κλείσει, θα το μάθεις μόνο μέσα από τον αστρολόγο σου. Ωστόσο, προσπάθησε να περιορίσεις τη ροπή σου στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας καθώς και την τάση σου να είσαι χειριστικός και ελεγκτικός στα ερωτικά σου ζητήματα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα το ταίρι σου σε βοηθάει να διαχειριστείς θέματα υγείας και εργασίας και, ταυτόχρονα, μοιάζει να δίνει στυλ και φινετσάτο χρώμα στην καθημερινότητά σου. Με την Αφροδίτη απέναντί σου κατά το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, οι αισθηματικές σου υποθέσεις παίρνουν τα πάνω τους και έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, τώρα βλέπεις τον σύντροφό σου να αλλάζει στάση, να γίνεται πιο δοτικός και να εκδηλώνει περισσότερο το ενδιαφέρον του προς εσένα. Αυτό θα συμβεί με τον δικό του τρόπο όμως και μια πιθανή εκδοχή είναι να δεις τον σύντροφό σου να προσπαθεί να σε τσεκάρει ή να διορθώνει τις κινήσεις σου, κάτι που σίγουρα θα γίνει εκνευριστικό κάποια στιγμή. Πάντως, σε γενικές γραμμές η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά και σου παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Το πρώτο μισό του μήνα αναζητάς τον ερωτικό ενθουσιασμό, τη διασκέδαση και το πάθος ενώ από τις 16 του μήνα μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία δίνεις μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες της σχέσης και θέλεις να φωτίσεις ακόμη και την παραμικρή «σκιά» που μπορεί να βαραίνει το αισθηματικό σου κομμάτι. Ο σύντροφός σου πλέον μοιάζει επικεντρωμένος στα εργασιακά του ζητήματα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κρύβει κάτι από εσένα και ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, θα σε διαφωτίσει σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει. Το δεύτερο μισό του μήνα δεν είναι το πιο ρομαντικό, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις την σχέση σου και να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου χάρη στην ευεργετική παρουσία του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να δημιουργηθεί φλερτ στον εργασιακό σου χώρο ή γενικά με κάποιο άτομο με το οποίο συνδέεσαι επαγγελματικά με κάποιο τρόπο.

 ΛΕΩΝ

Το πρώτο μισό του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από το Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος. Αν από την άλλη είσαι ελεύθερος, έχεις μια τάση να νοσταλγείς το ερωτικό παρελθόν σου. Το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο και, έτσι, ευνοούνται τα αισθηματικά σου ζητήματα. Μάλιστα, σου δίνεται η δυνατότητα να τονώσεις τη φλόγα στην υπάρχουσα σχέση σου και να επαναφέρεις το ερωτικό και σεξουαλικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου για εσένα. Η περίοδος αυτή σε ανανεώνει αρκετά, σου δημιουργεί ευχάριστη και ανέμελη διάθεση και γενικότερα υπάρχουν θετική ροή του συναισθήματος και απρόσκοπτες εξελίξεις. Αν είσαι μόνος, οι τελευταίες 15 ημέρες του μήνα δίνουν ευκαιρίες να κινηθείς εκτός της πεπατημένης, να κάνεις γνωριμίες που θα σε κάνουν να περάσεις πολύ όμορφα ή ακόμη και να ζήσεις έναν ξέφρενο έρωτα γεμάτο ενθουσιασμό ο οποίος θα θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια. Αν θα υπάρχει προοπτική για σχέση, αυτό θα το μάθεις από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να φλερτάρεις (αν είσαι ελεύθερος) ή ακόμη και να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια μαζί με το ταίρι σου (αν είσαι δεσμευμένος). Το δεύτερο μισό του μήνα φέρνει προβληματισμούς και ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν στον αισθηματικό τομέα. Σκέψεις και γεγονότα που για κάποιο λόγο προσπάθησες να απωθήσεις και να «θάψεις» στα βάθη του υποσυνειδήτου έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Όμως, το δεύτερο 15ήμερο του Νοεμβρίου σε γενικές γραμμές σηματοδοτεί μία περίοδο η οποία ενδείκνυται για ενδοσκόπηση σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία θέματα που μέχρι τώρα θεωρούσες ότι έχουν τακτοποιηθεί και λήξει, εμφανίζονται και πάλι μπροστά σου για να τα επεξεργαστείς και να τα διαχειριστείς. Καλό είναι αφενός να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και αφετέρου να συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας, ζεστασιάς και οικειότητας. Ιδανική ημερομηνία για κάτι τέτοιο είναι η 22/11. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ

Κατά τη διάρκεια των πρώτων 15 ημερών του μήνα είσαι κτητικός προς το ταίρι σου, το οποίο έχεις την τάση να βλέπεις ως «κτήμα» σου. Προσπάθησε να περιορίσεις την κτητική σου διάθεση, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις. Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα όσον αφορά στις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς έχεις αρκετές εξελίξεις, αν και η γενικότερη αίσθηση είναι μάλλον μεταβλητή και τίποτα δεν είναι σταθερό. Το σίγουρο είναι όμως ότι πρόκειται για ένα ευχάριστο διάστημα κατά το οποίο κάνεις όμορφες μετακινήσεις με τον σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος, τότε είναι εύκολο τώρα να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, θα σε διεγείρουν εγκεφαλικά και θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά και να βγεις από την ρουτίνα σου. Γύρω στις 22 του μήνα μπορεί να συζητήσεις σοβαρά με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν αξίζει τον κόπο να το σκεφτείς θα το μάθεις από τον αστρολόγο σου καλώντας στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα εκπέμπεις τεράστιο μαγνητισμό και κυριολεκτικά γοητεύεις τους πάντες. Την ίδια στιγμή η ανάγκη σου για συντροφικότητα βρίσκεται στο προσκήνιο, ενώ σε γενικές γραμμές σου παρουσιάζονται αρκετές συναισθηματικές ευκαιρίες. Το δεύτερο μισό του μήνα θέλεις να εξαργυρώσεις την αξία του έρωτα και να βιώσεις με πρακτικό και χειροπιαστό τρόπο το ενδιαφέρον και την αγάπη του συντρόφου σου. Ωστόσο, μπορεί να γίνεις αρκετά κτητικός ή και ζηλιάρης…βασικά πολύ περισσότερο από ό,τι ήσουν προηγουμένως. Μην το παρακάνεις, γιατί το ταίρι σου μπορεί να αισθανθεί ότι ασφυκτιεί. Από το μυαλό σου σίγουρα θα περάσουν διάφορες στιγμές του παρελθόντος κατά τις οποίες υπήρξαν κενά στην σχέση, ψέματα και γεγονότα που σε άδειασαν, αλλά δεν πρέπει να κρατήσεις κι άλλο τις άμυνες και την επιφυλακτικότητά σου, γιατί τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να διορθώσεις και να θεραπεύσεις το αισθηματικό σου κομμάτι και να έχεις θετικές εξελίξεις που θα φέρουν χαρά. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι τις 16 του μήνα είσαι αθεράπευτα ρομαντικός και ιδεαλιστής, γι’ αυτό και παρουσιάζεις μια ροπή σε κρυφές ή ακόμη και σε παράνομες σχέσεις. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ημερών του μήνα, με  την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι δεδομένο ότι η γοητεία σου θα εκτοξευθεί στα ύψη, θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και αν είσαι μόνος, τώρα είναι η στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική γνωριμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή που θα μπορέσεις να βελτιώσεις την αλληλεπίδρασή σου με τον σύντροφό σου και να κάνεις τα πράγματα πολύ πιο παθιασμένα και συναρπαστικά. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να δεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, ενώ το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να κρύβει ίντριγκες και παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ημερών του μήνα, ο ίδιος μοιάζεις να διακατέχεσαι από ανασφάλειες και αμφιβολίες και αισθάνεσαι μόνος και κλεισμένος στον εαυτό σου. Υπάρχει μεν μια ρομαντική διάθεση από μέρους σου αλλά ταυτόχρονα και μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις, οι οποίες βασίζονται σε καταστάσεις εξιδανίκευσης που με τη σειρά τους οδηγούν στην απομυθοποίηση. Σίγουρα, κι εσύ ο ίδιος δεν είσαι εντελώς ανοιχτό βιβλίο αυτό το διάστημα και κάπου μπορεί να θέλεις την ησυχία σου και να απομονωθείς ή να εστιάσεις σε άλλα θέματα και όχι τόσο πολύ στις σχέσεις καθώς από τον ερωτικό τομέα νιώθεις ότι «εισπράττεις» μόνον απογοητεύσεις… Πολλά θα ξεκαθαρίσουν γύρω στις 22/11 μέσα από κάτι πολύ θετικό, πιθανώς και σημαδιακό που θα συμβεί, αλλά μέχρι τότε θα παραμείνεις με ερωτηματικά και αγωνία. Μην αφήνεις τίποτα να σε μπερδεύει και κάλεσε νωρίς τον αστρολόγο σου  στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Μάλιστα, ιδιαίτερα πολλές μοιάζουν και οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Το δεύτερο μισό του μήνα δημιουργεί ένα ευχάριστο, φιλικό κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, στο χέρι σου είναι να εκδηλωθείς και να περάσεις στο επόμενο βήμα. Επίσης, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες θα σε κάνουν σίγουρα να αισθανθείς καλά. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτήν την περίοδο ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον να εκδηλώσει πιο τρυφερά συναισθήματα και προσωπικό ενδιαφέρον για εσένα, κάτι που θα πρέπει όμως να το αξιολογήσεις ως προς την προοπτική για μελλοντική εξέλιξη μαζί με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι μαζί με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι αρκετά έντονο για τα αισθηματικά σου, καθώς ο προσωπικός σου μαγνητισμός έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Αναμφίβολα, αναμένονται εξελίξεις που θα είναι από τη μια συναρπαστικές και θα σε γεμίσουν ενέργεια και πάθος, από την άλλη όμως θα σου «γεννηθούν» κάποια διλήμματα με αφορμή κάποιες από τις κινήσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Κάποιο πρόσωπο το οποίο κατέχει θέση εξουσίας μπορεί να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα. Σκέψου διπλά και τριπλά πριν λάβεις την οποιαδήποτε απόφαση, γιατί μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ και άλλα να θέλει το συγκεκριμένο πρόσωπο από εσένα. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το άτομο που σε ενδιαφέρει και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.