astropedia.gr

Ζώδια και ερωτικές θυσίες!

Ζώδια και ερωτικές θυσίες!
Άραγε αγαπάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο; Είμαστε ικανοί να κάνουμε τις ίδιες θυσίες; Τι είναι αυτό που μας κάνει να φερόμαστε διαφορετικά; Διαβάστε το ζώδιό σας και θα καταλάβετε πως το κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο να αγαπάει και να το δείχνει.


Κριός
Ο φλογερός Κριός σίγουρα αγαπάει με πάθος και είναι ικανός να φτάσει και μέχρι την άλλη άκρη της γης προκειμένου να ευχαριστήσει το ταίρι του. Όμως γι’ αυτόν τον τύπο όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους. Η απιστία είναι μέσα στο αίμα του και γι’ αυτό όσο εύκολα αγαπάει, τόσο εύκολα ξεχνάει και ξεκινάει για αλλού.


Ταύρος
Αν και δεν είναι ακραίος, είναι όμως απόλυτα σταθερός. Μπορεί να μην κάνει υπερβολές για να ευχαριστήσει ή να κατακτήσει το ταίρι του, όμως όταν του ορκιστεί πως θα το αγαπάει για πάντα, το εννοεί. Αφοσιώνεται στο σύντροφό του κι όταν παντρευτεί, δύσκολα παίρνει διαζύγιο.


Δίδυμοι
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Δίδυμος για χάρη της αγάπης; Το πολύ μέχρι την απέναντι γωνία! Ο Δίδυμος, σας αέρας που είναι, δεν πιάνεται ποτέ και από κανέναν. Αγαπάει μεν, δεν θέλει όμως και να τον ζαλίζουν με υπερβολές και ρομάντζα. Του αρέσει να περνάει καλά ο ίδιος και γι’ αυτό πολλές φορές περνάει καλά και το ταίρι του. Όμως οι θυσίες είναι κάτι το άγνωστο γι’ αυτόν.


Καρκίνος
Αθεράπευτα ρομαντικός, ο Καρκίνος είναι ο τύπος που θα τα έδινε όλα για μια αγάπη. Δεν είναι μόνο πιστός, είναι ικανός να ριχτεί στη φωτιά για εκείνον που αγαπάει γι’ αυτό θεωρείται από τους ιδανικούς συντρόφους. Αν σας αρέσουν τα ρομάντζα και τα μελοδράματα, ψάξτε να τον βρείτε εναγωνίως!


Λέων
Πού μπορεί να φτάσει ένας βασιλιάς για τον υπήκοο του; Ο Λέων δεν χαμπαριάζει από θυσίες, ξέρει όμως να τις απαιτεί. Και μόνο που στέκεται δίπλα σας το θεωρεί ευτυχία για εσάς και γι’ αυτό νομίζει πως δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο. Τώρα αν έχει δίκιο ή άδικο, αυτό το ξέρει μόνο ο σύντροφός του.


Παρθένος
Πάντα λεπτολόγος και δίκαιος ο Παρθένος είναι σίγουρο πως δεν θα παίξει μαζί σας. Μερικές φορές μάλιστα, αν και λίγες, είναι απρόβλεπτος και ικανός για όλα. Σαν άτομο όμως της γης, πάντα θέτει τα όριά του και εξηγείται για να μην παρεξηγείται.


Ζυγός
Ο ντελικάτος Ζυγός και μόνο με την παρουσία του ομορφαίνει το περιβάλλον. Όταν αγαπήσει γίνεται κτητικός και απαιτεί όλα όσα προσφέρει, που δεν είναι και λίγα. Για χάρη της αγάπης θα μπορούσε να κάνει πολλά γιατί ένας Ζυγός ξέρει από θυσίες.


Σκορπιός
Πού θα μπορούσε να φτάσει για χάρη της αγάπης; Παντού! Ναι, κυριολεκτικά παντού. Ο Σκορπιός αγαπάει πολύ και με πάθος. Τα δίνει όλα και τα θέλει όλα χωρίς αναμονή. Άνθρωπος της θυσίας, ζητάει την αποκλειστικότητα και την παίρνει, του ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα και σας τα προσφέρει!


Τοξότης
Ανέμελος, κεφάτος, πάντα έτοιμος για περιπέτειες ο Τοξότης είναι γεννημένος για άλλα πράγματα και όχι για τις θυσίες αυτού του τύπου. Ναι μεν έχει συναισθήματα, αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Άνετα θα μπορούσε να σας αφήσει για μια συναρπαστική περιπέτεια στον Αμαζόνιο!


Αιγόκερως
Δεν λέει πολλά, δεν τάζει πολλά, στο τέλος κάνει περισσότερα από αυτά που θα περιμένατε για την αγάπη σας. Δεν είναι πάντα σαφές μέχρι ποιού σημείου είναι ικανός να φτάσει για να σας κατακτήσει, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ χωρίς λόγο και αιτία.


Υδροχόος
Αγαπάει όλο τον κόσμο, θυσιάζεται για όλη την ανθρωπότητα κι όμως στις σχέσεις του είναι τελείως διαφορετικός. Ίσως δεν του περισσεύει χρόνος από τις κοινωνικές του υποχρεώσεις και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που συμμετέχει, για να σας δείξει πόσο σας αγαπά. Τι να κάνουμε; Αποδεχτείτε τον!
 

Ιχθύες
Τα ρομαντικά Ψαράκια φτάνουν πράγματι στην υπερβολή. Όταν αγαπήσουν τα δίνουν όλα, σε σημείο μάλιστα που κάποιες στιγμές μπορεί να γίνουν και φορτικά. Οι προθέσεις τους πάντα είναι οι καλύτερες, τα αποτελέσματά τους όμως, μερικές φορές δεν είναι και τα αναμενόμενα. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή!Newsletter