astropedia.gr

Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021

Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021
 
Κριός: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021
Μέχρι τις 7/1 ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και θαρραλέο, μολονότι πιθανώς να φέρεσαι στο ταίρι σου κάποιες φορές εριστικά. Η Πανσέληνος στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνει μια αναστάτωση πάνω σε ένα ερωτικό ζήτημα, καθώς δοκιμάζεται η πίστη που έχεις στον εαυτό σου. Από την 1/2 όμως η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ανεβάζει τις μετοχές σου στον έρωτα, κυρίως χάρη σε φίλους, παρέες ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις 25/2 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, και εσύ μπαίνεις σε μια πιο ρομαντική φάση, δεν αποκλείεται όμως να έχεις και κάποια ερωτικά αδιέξοδα. Αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.  Από τις 21/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και ανεβάζει την γοητεία σου στα ύψη, βελτιώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση και γοητεύεις τους άλλους. Η Πανσέληνος στις 28/3 απέναντι από το ζώδιό σου, στον άξονα Κριού-Ζυγού, τομέα των σχέσεων φέρνει μια κορύφωση στα αισθηματικά σου ζητήματα, άκουσε λοιπόν με προσοχή όσα θέλει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Η Νέα Σελήνη στις 12/4 στο ζώδιό σου, σε κάνει να θες να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε όμως μην βάλεις σε κίνδυνο όσα έχτιζες ως τώρα. Στις 11/6 ο κυβερνήτης σου Άρης εισέρχεται στον Λέοντα μέχρι τις 29/7, τον τομέα των ερωτικών σου, έτσι το θερμόμετρο του πάθους στην κρεβατοκάμαρα ανεβαίνει κατακόρυφα! Από τις 27/6 μάλιστα που η  Αφροδίτη περνά επίσης στον Λέοντα, θέλεις να βγεις, να χαρείς και να διασκεδάσεις. Αν είσαι ήδη σε σχέση τότε απολαμβάνεις τον έρωτά σας, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο, τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες.

Η Πανσέληνος στις 24/7 στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, μπορεί να φέρει μια κάποια αναστάτωση στα αισθηματικά σου εξαιτίας ενός φιλικού σου προσώπου. Η εκρηκτική Νέα Σελήνη μάλιστα στον Λέοντα στις 8/8, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανατροπές. Η Αφροδίτη πάντως από τις 16/8 περνά στον Ζυγό, τον τομέα των σχέσεών σου και γλυκαίνει το κλίμα, καθώς τώρα ευνοείται κάθε αισθηματικό ζήτημα! Το ταίρι σου κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει και η Πανσέληνος στις 22/8 σας βοηθά να θέσετε νέους κοινούς στόχους, μαζί!

Από τις 15/9 ως τις 30/10 ο κυβερνήτης σου Άρης θα είναι απέναντί σου, έτσι πιθανώς να έχεις κάποια καβγαδάκια με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 22/9 ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, δείχνοντας πως το ταίρι σου έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ενώ από τις 27/9 ως τις 18/10 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, έτσι πιθανώς να αναθεωρήσεις πολλές από τις πρόσφατες αποφάσεις σου, ενώ κύκλοι από το ερωτικό σου παρελθόν θα ανοίξουν ξανά. Αν συμφωνεί μάλιστα το ωροσκόπιό σου, τότε δεν αποκλείεται να έχεις επιστροφές πρώην… Η Νέα Σελήνη στις 6/10 και η Πανσέληνος στις 20/10 δείχνουν πως κάνετε μια εναλλαγή εξουσίας, ποιος έχει το πάνω χέρι!Ταύρος: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021

Από τις 7/1 ως τις 4/3 ο πολεμικός Άρης περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει πιο δυναμικό, πιο διεκδικητικό, αλλά και πιο… ξεροκέφαλο! Από τις 25/2 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, έτσι φίλοι σου δείχνουν προς τα πού πρέπει να κινηθείς στον έρωτα! Στις 27/2 η Πανσέληνος «φωτίζει» την πιο ρομαντική και εκδηλωτική σου πλευρά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Από τις 21/3 η Αφροδίτη περνά στον Κριό και ίσως σου φέρει συναισθήματα μοναξιάς ή αδιέξοδες επαφές. Το κλίμα όμως αλλάζει ριζικά από τις 14/4 (ως τις 9/5) που υποδέχεσαι τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και η γοητεία σου… ξεχειλίζει, ενώ διεκδικείς με αυτοπεποίθηση αυτό που θες. Στις 27/4 η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει ανατροπές και είναι εντελώς απρόβλεπτο το κλίμα. Μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρει αν θα έρθει κάτι νέο ή αν απειλείται το ήδη υπάρχον, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Το κλίμα βελτιώνεται ριζικά με την Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιό σου, που γυρίζεις σελίδα και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τα θέλω σου στην αγάπη.

Από τις 22/7 ως τις 16/8 είναι ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα μέσα στο 2021, μιας και η Αφροδίτη από τον τομέα των ερωτικών σου σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου, απολαμβάνεις την ξεγνοιασιά και αν ψάχνεις κάτι νέο, τότε είναι ένα πράγματι ελπιδοφόρο διάστημα! Από τις 29/7 μάλιστα (ως τις 15/9) η λίμπιντο σου είναι ιδιαίτερα… αυξημένη με τον Άρη σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου!

Μια πολύ θετική εξέλιξη μάλιστα σε περιμένει με την Νέα Σελήνη στις 7/9 για την προσωπική σου ζωή, και αν είσαι μόνος/μόνη, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά! Σε αυτό συντελεί και η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των αισθηματικών σου από τις 10/9 ως τις 7/10, που ευνοεί σκανδαλωδώς τα ζητήματα καρδιάς! Μην ξεχνάς όμως ότι όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος από 27/9 έως 18/10, δεν ευνοούνται οι νέες σχέσεις. Με την Πανσέληνο στις 21/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων πιθανώς ένα φιλικό σου πρόσωπο να παίξει θετικό ρόλο σε μια αισθηματική σου υπόθεση.
Από τις 30/10 ξεκινάει ένα πιο… ζόρικο διάστημα για τα ερωτικά σου καθώς ο πολεμικός Άρης περνά απέναντί σου ως τις 13/12, έτσι το ταίρι σου θα έχει πολλές απαιτήσεις από το πρόσωπό σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιοι καυγάδες. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 ακριβώς απέναντί σου δείχνει πως καμιά από τις δυο πλευρές δεν θέλει να κάνει υποχώρηση, ωστόσο αν δεν βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 19/11 ενδεχομένως να δείξει αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσά σας…


Δίδυμος: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021

Μέχρι τις 8/1 η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πως το 2021 ξεκινά ευνοϊκά για τα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχει θετικό κλίμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 4/3 ως τις 23/4 ο οργίλος Άρης περνά στο ζώδιό σου και εσύ μαθαίνεις το παρασκήνιο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα ενώ παράλληλα έχεις έντονο σεξαπίλ, μολονότι κάνεις βιαστικές κινήσεις και τα βάζεις άδικα με το ταίρι σου.

Η Πανσέληνος στις 28/3, στον άξονα Κριού-Ζυγού, τομέα των ερωτικών φέρνει αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά σου, καθώς νιώθεις πως θες να διασκεδάζετε περισσότερο μαζί. Νωρίτερα, από τις 21/3 ως τις 14/4 έχεις ευκαιρίες για φλερτ χάρη σε φίλους και παρέες.

Από τις 14/4 Αφροδίτη περνά στον Ταύρο (ως τις 9/5), τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, και εσύ αγαπάς πιο πλατωνικά, μολονότι οι συνθήκες δεν είναι ακόμα έτοιμες όπως θα ήθελες τουλάχιστον για τα ερωτικά. Από τις 9/5 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και ανεβάζει την γοητεία σου στα ύψη, ομορφαίνεις και μπορείς να αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Η έκλειψη  Σελήνης στις 26/5 απέναντι από το ζώδιό σου, δείχνει πως μια κατάσταση στα ερωτικά σου επιλέγεις να αλλάξει ριζικά, καθώς δεν σε εκφράζει πια. Στις 30/5 ο κυβερνήτης σου Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σου ως τις 23/6, έτσι στο ξεκίνημα του καλοκαιριού εσύ καλείσαι να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν και να κάνεις την αυτοκριτική σου, στα σημεία που έσφαλες.

Η ηλιακή έκλειψη πάντως στις 10/6 στο ζώδιό σου δείχνει μια πολύ σημαντική αλλαγή στην προσωπική σου ζωή. Τώρα, αν θα είναι θετική, αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Η Αφροδίτη από τις 16/8 ως τις 7/9 περνά στον Ζυγό, τον τομέα των ερωτικών σου και γλυκαίνει το κλίμα, καθώς τώρα ευνοείται κάθε ζήτημα καρδιάς! Θέλεις να απολαύσεις το καλοκαίρι στο πλευρό του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

Από τις 15/9 ως τις 30/10 ο Άρης θα είναι στον τομέα των ερωτικών σου, ανεβάζοντας ψηλά το ερωτικό θερμόμετρο, φέρνοντας πονηρά «παιχνίδια» στην άμμο. Από τις 22/9 ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, δείχνοντας πως τα προσωπικά σου γίνονται η πρώτη προτεραιότητα, ενώ από τις 27/9 ως τις 18/10 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τομέα των ερωτικών, έτσι πάλι έχουν μείνει κάποιες εκκρεμότητες από τα παλιά που έρχονται στην επιφάνεια ώστε να λυθούν οριστικά, δεν θα μακροημερεύσουν όμως οι νέες γνωριμίες.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 φέρνει ανανέωση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ενώ από τις 7/10 ως τις 5/11 η Αφροδίτη από τον Τοξότη δίνει πολλές ευκαιρίες στην σχέση σου. Η έκλειψη Ηλίου στις 4/12 προλογίζει το κλείσιμο ενός πολύ σημαντικού κεφαλαίου στην προσωπική σου ζωή, ενώ από τις 13/12 ως το τέλος της χρονιάς, ο Άρης θα είναι στον τομέα των αισθηματικών σου, έτσι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ίσως κρατά πιο επιθετική στάση απέναντί σου.


Καρκίνος: Σισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021
Από τις 8/1 ως την 1/2 υποδέχεσαι την «θεά του έρωτα», την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, έτσι το 2021 σου κάνει ένα πολύ καλό «ποδαρικό» για τα ερωτικά σου. Τώρα τα προσωπικά σου ευνοούνται και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με άνεση. Θυμήσου, όσα γίνουν τώρα στις σχέσεις σου, θα σε απασχολήσουν και στο τέλος της χρονιάς. Το σίγουρο είναι ότι αφήνεις πίσω σου οριστικά μια δύσκολη τριετία που προηγήθηκε στις σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη όμως στις 13/1 δείχνει κάποια σύννεφα στα προσωπικά σου και ενδεχομένως το ταίρι σου να πάρει μια απόφαση που θα σε προβληματίσει. Μόνο όμως ο προσωπικός σου αστρολόγοςστο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρει αν θα έρθει κάτι νέο ή αν απειλείται η ήδη υπάρχουσα σχέση, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Από τις 9/5 ως τις 2/6 έχεις κάποια παράπονα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να έχεις και συναισθήματα απομόνωσης, πρόσεξε όμως καθώς ο Άρης από τις 23/4 ως τις 11/6 θα είναι στο ζώδιό σου και σε κάνει αρκετά παρορμητικό και εριστικό. Καλύτερα να διοχετεύσεις όλη αυτή την ένταση στην… κρεβατοκάμαρα! Νωρίτερα, η Πανσέληνος στις 27/4 στον τομέα των ερωτικών σου φέρνει μια κάποια αναστάτωση, αλλά σίγουρα ξυπνούν μέσα σου ερωτικά πάθη!

Από τις 2/6 ως τις 27/6 η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε κάνει να ακτινοβολείς γοητεία και να έχεις πολλές επιτυχίες στον έρωτα, όσο όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος (δηλαδή από τις 30/5 ως τις 21/6) δεν είναι καλό διάστημα να επενδύσεις σε νέες σχέσεις, αλλά να διορθώσεις κακώς κείμενα στις υπάρχουσες. Η Πανσέληνος στις 24/6 σε καλεί να ακούσεις προσεκτικά όσα έχει να σου πει το ταίρι σου, έρχεστε πάντως πιο κοντά, ενώ η Νέα Σελήνη στις 10/7 στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή στο πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς είναι από τις 10/9 ως τις 7/10, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των αισθηματικών σου, ευνοεί τα ζητήματα καρδιάς, ανακαλύπτεις ξανά το παιχνίδι στον έρωτα και τις… απολαύσεις! Πάλι όμως ο ανάδρομος Ερμής σου βάζει… τρικλοποδιές από τις 27/9 ως τις 18/10.

Από τις 30/10 πάντως (ως τις 13/12) η λίμπιντο σου είναι ιδιαίτερα… αυξημένη με τον Άρη σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου! Διεκδικείς αυτό που θέλεις σθεναρά! Μια πολύ θετική εξέλιξη μάλιστα σε περιμένει με την Νέα Σελήνη στις 4/11 για την προσωπική σου ζωή, και αν είσαι μόνος/μόνη, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά, όμως η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 ενδεχομένως να δείξει πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που όμως μπορούν να γεφυρωθούν. Από τις 5/11 η Αφροδίτη επιστρέφει στον Αιγόκερω, απέναντί σου και έχεις πάλι ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου, από τις 19/12 όμως γίνεται ανάδρομη, έτσι αναθεωρείς όλες τις πρόσφατες κινήσεις σου, ακόμα και εκείνες στην αρχή της χρονιάς. Ίσως ερωτικοί κύκλοι από τα παλιά ανοίξουν πάλι.


Λέων: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021

Το 2021 μοιάζει να είναι χρονιά-σταθμός αφού ο αυστηρός Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου και εξετάζει τα πεπραγμένα σου στις σχέσεις, όλες οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου θα δοκιμαστούν για την αντοχή τους, όμως όσες έχουν γερά θεμέλια πιθανώς να επισημοποιηθούν! Στην ίδια θέση ο τυχερός Δίας από την αρχή της χρονιάς ως τις 14/5, και από τις 28/7 ως τις 29/12, φέρνει εύνοια, επέκταση και ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο!

Η Πανσέληνος στις 28/1 στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τα θέλω σου και ενδεχομένως να υπάρξει ένα χάσμα ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στις 30 άλλωστε ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα των σχέσεών σου, ως 21/2, που φέρνει αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις πάνω στα ζητήματα καρδιάς, στις επιλογές σου, αλλά δεν αποκλείεται να ανοίξουν πάλι παλιοί κύκλοι που πίστευες πως είχαν κλείσει. Παλιές αγάπες ίσως έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.

Από την 1/2 ως τις 25/2 η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιό σου στον τομέα των ερωτικών σου και σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και το κλίμα γλυκαίνει. Στο ίδιο θετικό κλίμα κινείται και η Νέα Σελήνη απέναντί σου στις 11/2, μην επενδύσεις όμως σε νέες γνωριμίες μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής!

Η έκλειψη  Σελήνης στις 26/5 στον τομέα των ερωτικών σου δείχνει πως βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα, αλλά αυτό είναι πράγματι κάτι θετικό. Από τις 11/6 ως τις 29/7 ο φλογερός Άρης θα είναι στο ζώδιό σου, έτσι τώρα παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου δυναμικά, μολονότι παρασύρεσαι και σε βιαστικές κινήσεις. Έχεις όμως έντονο ερωτισμό! Σε αυτό συντελεί και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από 27/6 ως τις 22/7, που κάνει την γοητεία σου ακαταμάχητη! Η Πανσέληνος στις 24/7 στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, φέρνει διλήμματα, αλλά τελικά βρίσκεις τις ισορροπίες. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιό σου δείχνει πως θες να κάνεις οπωσδήποτε μια νέα αρχή, δεν έχεις υπολογίσει όμως όλα τα δεδομένα…

Η Πανσέληνος στις 22/8 σε βοηθά να μπεις στη θέση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, και να βρείτε κοινούς στόχους! Από τις 7/10 ως τις 5/11 η Αφροδίτη θα «ταξιδεύει» στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι είναι ένα πολλά υποσχόμενο διάστημα μέσα στην χρονιά, που υπόσχεται και επιτυχίες στον έρωτα, μολονότι από τις 27/9 ως τις 18/10 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, έτσι πιθανώς να πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, πριν ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος/η. Η έκλειψη Ηλίου στις 4/12 στον τομέα των ερωτικών σου δείχνει πως κλείνει οριστικά ένα κεφάλαιο για την προσωπική σου ζωή και ξεκινά ένα νέο, κάποιοι Λέοντες μάλιστα ίσως γίνουν γονείς! Τέλος, από τις 13/12 υποδέχεσαι τον Άρη στον τομέα των ερωτικών σου, τον Τοξότη, έτσι το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα!


Παρθένος: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021
Στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι και ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα για εσένα καθώς από τις 8/1 ως την 1/2 η «θεά του έρωτα», η Αφροδίτη κινείται στον τομέα των ερωτικών σου και θα έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για επιτυχίες στον έρωτα. Με κάποιο τρόπο όμως, όσα γίνουν τώρα στις σχέσεις σου, θα σε απασχολήσουν ξανά και στο τέλος της χρονιάς. Άλλωστε και το 2020 τηρουμένων των αναλογιών είχε τις ευκαιρίες του για την προσωπική σου. Η χρονιά-σταθμός για τα προσωπικά σου θα είναι το 2022, για το οποίο παίρνεις μια πρόγευση από τις 14/5 ως τις 28/7 που ο Δίας κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στον τομέα των σχέσεών σου, τους Ιχθύς.

Η Νέα Σελήνη όμως στις 13/1 στον τομέα των ερωτικών σου δείχνει πως κάπου έχεις… «μπουκώσει» και αναζητάς κάτι νέο. Πρόσεξε όμως μήπως παίζεις… παιχνίδια εξουσίας. Από τις 25/2 ως τις 21/3 η Αφροδίτη είναι στον τομέα των σχέσεών σου και σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυξάνονται οι επιτυχίες σου στον έρωτα και επιδιώκεις την συντροφικότητα. Μάλιστα, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 27/2 είναι θετική και σε βοηθά να εκφράσεις όσα νιώθεις στο ταίρι σου, να δείξεις με πράξεις τα συναισθήματά σου!

Στις 13/3 η Νέα Σελήνη απέναντί σου στους Ιχθύς, δείχνει μια ρομαντική νέα αρχή στην σχέση σας, αλλά πρόσεξε καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας συνεχίζει να σε επηρεάζει… Μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, γνωρίζει αν θα σε ανεβάσει στα ουράνια ή αν θα σου φέρει παγίδες/απογοητεύσεις, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.

Η Πανσέληνος στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, τον άξονα των ερωτικών σου, ανεβάζει λίγο περισσότερο την ένταση του πάθος στην σχέση σου (ακόμα και με δόσεις υπερβολής). Από τις 22/7 ως τις 16/8 η «θεά του έρωτα» η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου, έτσι τώρα είναι το διάστημα κατά το οποίο λάμπεις στα μάτια του προσώπου που σε ενδιαφέρει και πολλοί Παρθένοι θα ζήσουν ένα παθιασμένο καλοκαίρι. Σε αυτό συντελεί και η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 29/7 ως τις 15/9, που σε κάνει ορμητικό, αλλά και… παρορμητικό!

Στις 7/9 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου πάλι δείχνει πως θες να φέρεις αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά, αλλά δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις. Αυτό συμβαίνει με την Πανσέληνο απέναντί σου στις 21/9. Από τις 5/11 και για το υπόλοιπο της χρονιάς η Αφροδίτη βρίσκεται πάλι στον τομέα των αισθηματικών σου και ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνει πως έρχεται ξανά ο έρωτας και η αγάπη στην ζωή σου. Έχεις ευκαιρίες για να προσεγγίσεις με επιτυχία το αντικείμενο του πόθου σου,  από τις 19/12 όμως γίνεται ανάδρομη, έτσι αναθεωρείς όλες τις πρόσφατες κινήσεις σου, ενώ ίσως θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπα ή καταστάσεις που στο παρελθόν δεν είχαν αρκετό… χρόνο. Από τις 29/12 και για έναν χρόνο, ο Δίας στην τομέα της συντροφικότητας θα κάνει… θαύματα!


Ζυγός: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021

Όλο το 2021 ο αυστηρός Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου και σε καλεί να κάνεις την αυτοκριτική σου σε πρόσωπα και επιλογές ως τώρα, θα μπορούσε όμως να σου φέρει και μια γλυκιά δέσμευση με ένα σοβαρό πρόσωπο. Στην ίδια θέση ο τυχερός Δίας από την αρχή της χρονιάς ως τις 14/5, και από τις 28/7 ως τις 29/12, φέρνει εύνοια, επέκταση και ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή!

Πάντως, τις πρώτες 7 μέρες του 2021 ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει κάποιες προστριβές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τελειώνει όμως μια περίοδος ταλαιπωρίας που ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι!

Η Πανσέληνος στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα μεταξύ σας που είχατε αφήσει στην άκρη, αλλά πλέον δεν μπορεί να μένει έτσι. Στις 30 άλλωστε ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα των ερωτικών σου, ως 21/2, που φέρνει αναθεωρήσεις πάνω στα ζητήματα καρδιάς, στις επιλογές σου, αλλά δεν αποκλείεται να ανοίξουν πάλι παλιοί κύκλοι που πίστευες πως είχαν κλείσει. Παλιές αγάπες ίσως έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.

Από τις 21/3 ως τις 14/4 ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιό σου στον τομέα των ερωτικών σου και σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και το κλίμα γλυκαίνει! Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιό σου, στον άξονα Κριού-Ζυγού, φέρνει μια κορύφωση στα αισθηματικά σου ζητήματα, θέλεις να κάνεις την φωνή σου να ακουστεί, τώρα πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και το αποτέλεσμα είναι θετικό! Η Νέα Σελήνη στις 12/4 απέναντι από το ζώδιό σου, προλογίζει πως το ταίρι σου έχει πλέον άλλες ανάγκες και εσύ καλείσαι να προσαρμοστείς σε αυτό. Η Πανσέληνος στις 24/7 στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, αναρωτιέσαι κατά πόσο εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις διλήμματα. Από τις 27/6 ως τις 22/7 με την Αφροδίτη στον Λέοντα φίλοι δρουν επικουρικά για τα ερωτικά σου, ενώ από τις 22/7 ως τις 16/8 με την Αφροδίτη στην Παρθένο πιθανώς να έχεις κάποιες απογοητεύσεις σχετικά με τα προσωπικά σου!

Όλα ξεκαθαρίζουν από τις 16/8 που υποδέχεσαι την «θεά του έρωτα» στο ζώδιό σου, η παροιμιώδης γοητεία σου γίνεται ακόμη ισχυρότερη και κάνεις βήματα για να προσεγγίσεις το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στις 22/8 σε βοηθά να γίνετε ξανά σύμμαχοι οι δυο σας, ανεβάζοντας το θερμόμετρο! Από τις 15/9 ως τις 30/10 ο πολεμικός Άρης θα στο ζώδιό σου, έτσι τώρα απαιτείς αυτά που θες και δεν κάνεις ούτε σπιθαμή πίσω, ως υποχώρηση. Από τις 22/9 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, δείχνοντας πως εστιάζεις κυρίως στην δική σου φωνή, ενώ από τις 27/9 ως τις 18/10 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, έτσι πιθανώς να αναθεωρήσεις πολλές από τις πρόσφατες αποφάσεις σου, ενώ θα επιδιώξεις να λύσεις οριστικά κάποιες παρεξηγήσεις από τα παλιά. Αν συμφωνεί μάλιστα το ωροσκόπιό σου, τότε δεν αποκλείεται να αιτηθείς δεύτερες ευκαιρίες… !


Σκορπιός: Σισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021

Από τις 7/1 ως τις 4/3 ο Άρης, ο «θεός του πολέμου» περνά απέναντι από το ζώδιό σου και προλογίζει μια περίοδο πιο κουραστική για τα ερωτικά σου, καθώς το κλίμα μυρίζει… μπαρούτι ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς το ταίρι σου έχει υπερβολικές αξιώσεις από εσένα! Από τις 25/2 ως τις 21/3 όμως η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι το κλίμα μεταξύ σας γλυκαίνει, ανακαλύπτεις ξανά το ερωτικό παιχνίδι μέσα στην σχέση σου, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο, τότε είναι ένα καλό διάστημα για νέες γνωριμίες!

Στις 27/2 η Πανσέληνος «φωτίζει» κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνος/η, τότε έχεις ένα πιο συγκεκριμένο όραμα για το τι θέλεις από μια σχέση! Ιδιαίτερα καλά νέα φέρνει και η Νέα Σελήνη στις 13/3 στον τομέα των ερωτικών σου, που φέρνει ένα γλυκό νέο ξεκίνημα για αυτά που λαχταράς. Επίσης εξαιρετικά ευνοϊκό είναι το διάστημα από τις 14/4 ως τις 9/5 που υποδέχεσαι την Αφροδίτη στον τομέα των αισθηματικών σου, έτσι τώρα μπορείς να κάνεις θετικά βήματα στον έρωτα και να δεις τα συναισθήματά σου να έχουν ανταπόκριση.

Ωστόσο στις 27/4 η Πανσέληνος στο ζώδιό σου δείχνει ανατροπές και είναι εντελώς απρόβλεπτο το κλίμα, καθώς οι παρούσες καταστάσεις μεγεθύνονται. Ευτυχώς ο προσωπικός σου αστρολόγοςστο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, σε έχει ήδη συμβουλέψει για το πώς να κινηθείς, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Το κλίμα βελτιώνεται ριζικά με την Νέα Σελήνη στις 11/5 στον τομέα των αισθηματικών σου, η οποία προλογίζει ένα νέο, θετικότερο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Επίσης, ο τυχερός Δίας από τις 14/5 ως τις 28/7 κάνει «δοκιμαστική» είσοδο στον τομέα των ερωτικών σου, μέχρι την οριστική είσοδό του στους Ιχθύς και τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο στις 29/12, φέρνοντας εξαιρετική τύχη και ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου! Το κλίμα βελτιώνεται κι άλλο με την είσοδο της Αφροδίτης στον ζώδιό σου από τις 10/9 ως τις 7/10, που ξυπνά ξανά την πιο γοητευτική και σαγηνευτική πλευρά του εαυτού σου! Δύσκολα τώρα κάποιο πρόσωπο μπορεί να σου αντισταθεί!

Μην ξεχνάς όμως ότι όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος από 27/9-18/10, δεν ευνοούνται οι νέες σχέσεις ή γνωριμίες. Με την Πανσέληνο στις 21/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων υπάρχει μια θετική εξέλιξη στα προσωπικά χάρη στην συμβολή ενός φίλου ή μιας φίλης. Από τις 30/10 ξεκινάει ένα πιο δυναμικό διάστημα για τα ερωτικά σου καθώς ο πολεμικός Άρης περνά στο ζώδιό σου ως τις 13/12, έτσι τώρα παίρνεις το παιχνίδι στα χέρια σου και δεν δέχεσαι αντιρρήσεις, πρόσεξε όμως καθώς αυτή η στάση θα φέρει και… αντιδράσεις. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στο ζώδιό σου δείχνει πως νιώθεις πως έχεις πει την τελευταία λέξη σου και θες να αλλάξει πλέον κάτι,  ενώ η σεληνιακή έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σου στις 19/11 λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός για τα αισθηματικά σου, «ξεθάβοντας» αυτά που είναι κρυμμένα…


Τοξότης: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021
Μέχρι τις 8/1 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σου δίνει πολύ γοητεία, ώστε να ξεκινήσεις το 2021 με χαμόγελο, ενώ ως τις 7/1 έχεις ακόμα σύμμαχο τον Άρη από τον τομέα των ερωτικών σου που σε κάνει ιδιαιτέρως φλογερό. Από τις 4/3 ως τις 23/4 ο πολεμικός Άρης περνά απέναντί σου, έτσι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες εριστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν φημίζεσαι ιδιαίτερα για την… διπλωματικότητά σου! Η Αφροδίτη όμως στον τομέα των ερωτικών σου από τις 21/3 ως τις 14/4 προλογίζει μια ιδιαίτερα φλογερή άνοιξη για σένα, με πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, την χαρά και την αγάπη.

Η Πανσέληνος στις 28/3, στον άξονα Κριού-Ζυγού, τομέα των ερωτικών σου, φέρνει πιο έντονα την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις να δώσεις και να πάρεις από την σχέση σου. Εξετάζεις τα όνειρά σου, να δεις αν μπορούν να υλοποιηθούν. Στις 12/4 κάνεις και μια νέα αρχή στα αισθηματικά, φρόντισε όμως να είσαι ευέλικτος. Από τις 9/5 ως τις 2/6 η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεών σου και ευνοεί την σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, θα επιλέξεις να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στην συντροφικότητα.

Η έκλειψη  Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιό σου, δείχνει πως πρέπει να αφήσεις πίσω κάποια απωθημένα, τα οποία έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια ώστε να λυτρωθείς τελικά από αυτά. Στις 30/5 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον τομέα των σχέσεών σου ως τις 23/6, έτσι στο ξεκίνημα του καλοκαιριού εσύ θα δεις κύκλους στα προσωπικά να ανοίγουν ξανά, και ένα πιθανό σενάριο είναι πως ίσως πρώην να θελήσουν να σε προσεγγίσουν ξανά.

Η ηλιακή έκλειψη πάντως στις 10/6 απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει μια πολύ σημαντική αλλαγή σε μια σχέση, το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός άλλου. Τώρα, αν θα είναι θετικό, αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 16/8 ως τις 10/9 έχεις ευκαιρίες για φλερτ χάρη σε φίλους, παρέες ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις 10/9 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό μέχρι τις 7/10, τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, και εσύ αγαπάς πιο πλατωνικά, μολονότι οι συνθήκες δεν είναι ακόμα έτοιμες όπως θα ήθελες τουλάχιστον για τα ερωτικά και το κλίμα είναι μπερδεμένο. Από τις 7/10 ως τις 5/11 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου για να σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητο/η στα μάτια του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Η έκλειψη Ηλίου στις 4/12 στο ζώδιό σου προλογίζει το κλείσιμο ενός πολύ σημαντικού κεφαλαίου στην προσωπική σου ζωή, καθώς νιώθεις πως ήρθε η ώρα να γυρίσεις σελίδα. Μάλιστα, από τις 13/12 ως το τέλος της χρονιάς, ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σου και θα επιδιώξεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες, είτε με τον καλό τρόπο, είτε με τον πιο… «ζόρικο». Σίγουρα πάντως είναι μια χρονιά πολύ σημαντικών αλλαγών, κυρίως λόγω των εκλείψεων σε κομβικά σημεία του ωροσκοπίου σου.


Αιγόκερως: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021

Από τις 7/1 ως τις 4/3 ο Άρης είναι στον τομέα των ερωτικών σου και φέρνει δυναμισμό, πάθος, ζωντάνια, σεξαπίλ και όρεξη για δράση! Ταυτόχρονα, από τις 8/1 ως την 1/2 η «θεά του έρωτα», η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο, έτσι βελτιώνεις την εμφάνισή σου και εκπέμπεις μια ακαταμάχητη γοητεία στους γύρω αλλά και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι μόνος/η, τώρα διεκδικείς την προσοχή, και την παίρνεις από πολλά πρόσωπα. Με κάποιο τρόπο όμως, όσα γίνουν τώρα στις σχέσεις σου, θα σε απασχολήσουν ξανά και στο τέλος της χρονιάς. Ευτυχώς, αφήνεις πίσω σου οριστικά μια δύσκολη τριετία που προηγήθηκε, που κλήθηκες πολλές φορές να πληρώσεις το τίμημα των επιλογών σου. Η Νέα Σελήνη όμως στις 13/1 στο ζώδιό σου δείχνει ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τους δικούς σου όρους, χωρίς να υπολογίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Η άνοιξη φέρνει και ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς είναι από τις 14/4 ως τις 9/5, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των αισθηματικών σου, δείχνει πως «ανθίζει» ξανά ο έρωτας και η αγάπη στην ζωή σου. Έχεις ευκαιρίες για να προσεγγίσεις με επιτυχία το αντικείμενο του πόθου σου, πρόσεξε όμως καθώς ο πολεμικός Άρης από τις 23/4 ως τις 11/6 θα είναι απέναντι από το ζώδιό σου και μαρτυρά πως το κλίμα εκτός κρεβατοκάμαρας μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Θυμήσου ότι είστε σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι!

Επίσης, η Πανσέληνος στις 27/4 στον τομέα των ερωτικών σου φέρνει μια κάποια αναστάτωση και εξετάζεις αν έχετε κοινό όραμα ευτυχίας. Από τις 2/6 ως τις 27/6 η Αφροδίτη είναι στον τομέα των σχέσεών σου και σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυξάνονται οι επιτυχίες σου στον έρωτα και επιδιώκεις την συντροφικότητα, όσο όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος (δηλαδή από τις 30/5 ως τις 21/6) δεν είναι καλό διάστημα να επενδύσεις σε νέες σχέσεις, αλλά να διδαχτείς από τα λάθη σου στο παρελθόν.

Η Πανσέληνος στις 24/6 στο δικό σου ζώδιο σου δίνει φωνή και θέλεις να εκφράσεις όσα νιώθεις στο ταίρι σου (ακόμα και με δόσεις υπερβολής), ενώ η Νέα Σελήνη στις 10/7 απέναντι από το ζώδιό σου σε ωθεί να ανανεώσεις την σχέση σου, αν νιώθεις πως η ρουτίνα σας κούρασε. Προσοχή όμως και στον ανάδρομο Ερμή που δεν υπόσχεται μακροημέρευση των νέων σχέσεων από τις 27/9 ως τις 18/10.

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 δείχνει πως έρχονται στην επιφάνεια ερωτικά πάθη, ενώ εκφράζεις χωρίς φόβο όσα νιώθεις. Από τις 5/11 η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιό σου αυξάνοντας κατακόρυφα την γοητεία σου, από τις 19/12 όμως γίνεται ανάδρομη, έτσι αναθεωρείς όλες τις πρόσφατες κινήσεις σου, ακόμα και εκείνες στην αρχή της χρονιάς. Ίσως ζητήσεις δεύτερη ευκαιρία από κάποια πρόσωπα. Μόνο όμως ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρει αν θα έρθει θα επιστρέψεις σε πρώην σου ή αν απειλείται η ήδη υπάρχουσα σχέση, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.


Υδροχόος: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021

Το 2021 θα είναι από τις πιο καθοριστικές χρονιές για την ζωή σου, αφού ο αυστηρός Κρόνος και ο τυχερός Δίας συνυπάρχουν στο ζώδιό σου, έτσι τώρα θα επιλέξεις να δεσμευτείς σοβαρά, αν το επιθυμείς, όμως αν δεν είσαι και τόσο… «εντάξει» απέναντι στην σχέση σου, τότε δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια τα πεπραγμένα σου. Τώρα άλλωστε έχουν θέση στην ζωή σου μόνο άνθρωποι που σε εξελίσσουν. Στο ζώδιό σου ο ευνοϊκός Δίας από την αρχή της χρονιάς ως τις 14/5, και από τις 28/7 ως τις 29/12, δείχνει πως η Τύχη σου χαμογελά και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες!

Η Πανσέληνος στις 28/1 απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει κάποιες ανατροπές σε σχέσεις, φρόντισε λοιπόν να μην ξεπερνάς τα όρια (ένας κίνδυνος που σε «κατατρέχει» όλη την χρονιά). Στις 30 άλλωστε ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου, ως 21/2, που σε καλεί να αναθεωρήσεις τις πρόσφατες κινήσεις σου και επιλογές σου. Μπορεί να μετανιώσεις για κάτι που έκανες ή που δεν έκανες, αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.

Από την 1/2 ως τις 25/2 η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και σε κάνει να μαγνητίζεις σκανδαλωδώς το αντικείμενο του πόθου σου. Στο ίδιο θετικό κλίμα κινείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 11/2 που θες να ανανεωθείς, μην επενδύσεις όμως σε νέες γνωριμίες μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής! Το κλίμα αλλάζει από τις 4/3 ως τις 23/4 που υποδέχεσαι τον Άρη στον τομέα των ερωτικών σου, τους Διδύμους, έτσι το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα!

Διεκδικείς με πάθος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 9/5 ως τις 2/6 η Αφροδίτη θα κινείται στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι είναι ένα πολλά υποσχόμενο διάστημα μέσα στην χρονιά, που υπόσχεται και επιτυχίες στον έρωτα, μολονότι από τις 30/5 ως τις 23/6 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, στον τομέα των ερωτικών, έτσι σίγουρα θα έχεις δεύτερες σκέψεις, αλλά και δεύτερες ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη που έγιναν παλιά. Πάλι μπορεί να σε θυμηθούν πρώην σχέσεις σου! Η έκλειψη  Σελήνης στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, τον άξονα των ερωτικών σου δείχνει πως παίρνεις σημαντική πρωτοβουλία στα αισθηματικά, ώστε να αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Προς το καλύτερο!

Η έκλειψη Ηλίου στις 10/6 στον τομέα των ερωτικών σου δείχνει πως κλείνει οριστικά ένα κεφάλαιο για την προσωπική σου ζωή και ξεκινά ένα νέο, κάποιοι Υδροχόοι μάλιστα ίσως κάνουν σκέψεις για παιδί! Από τις 11/6 ως τις 29/7 ο πολεμικός Άρης θα είναι απέναντι από το ζώδιό σου, έτσι πιθανώς να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στο πρόσωπό σου από το ταίρι σου! Ευτυχώς η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα, τον τομέα των ερωτικών σου από 27/6 ως τις 22/7, βελτιώνει σημαντικά την ερωτική σου ζωή! Η Πανσέληνος στις 24/7 στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, δείχνει πως ίσως κρατάς μια σκληρή στάση στην σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 απέναντι από το ζώδιό σου μπορεί να φέρει ρήξεις ή ξαφνικές αλλαγές… Η Πανσέληνος στις 22/8 σου δίνει βήμα να πεις όσα σε ενοχλούν και να βρείτε μαζί λύσεις! Τέλος, η Πανσέληνος στις 19/12 φέρνει πιο ερωτικό κλίμα!


Iχθύς: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το 2021
Το 2021 είναι περισσότερο μια χρονιά προετοιμασίας, καθώς πρέπει να αποδεσμευτείς από βαρίδια ψυχολογικά και από πρόσωπα ή επιλογές που δεν σε εξελίσσουν πια. Η χρονιά-σταθμός για τα προσωπικά σου θα είναι το 2022, που υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία στο ζώδιό σου. Για εκείνη την χρονιά παίρνεις φέτος μια πρόγευση από τις 14/5 ως τις 28/7 που ο Δίας κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιό σου. Από τις 8/1 ως την 1/2 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει πως φίλοι σε βοηθούν στα ερωτικά σου, ενώ από την 1/2  ως τις 25/2 πιθανώς να νιώθεις μια κάποια απομάκρυνση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το σκηνικό αλλάζει ριζικά από τις 25/2 ως τις 21/3 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει να λάμπεις από γοητεία, μάλιστα το ταίρι σου δύσκολα θα αντισταθεί σε όσα θα ζητήσεις!

Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σου στις 27/2 είναι θετική και δείχνει πως το ταίρι σου κάνει σημαντικές προσπάθειες για να σε προσεγγίσει! Στις 13/3 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δείχνει μια ρομαντική νέα αρχή στην σχέση σας, αλλά πρόσεξε καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε επηρεάζει… Μόνο ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 90090980 αν καλείς από Κύπρο, γνωρίζει αν ο ομιχλώδης αυτός πλανήτης θα σε ανεβάσει στα ουράνια ή αν θα σου φέρει παγίδες/απογοητεύσεις, σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη.

Από τις 23/4 ως τις 11/6 ο Άρης θα είναι στον Καρκίνο, τον τομέα των ερωτικών σου και φέρνει δυναμισμό, πάθος, ζωντάνια, διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και όρεξη για δράση! Από 2/6 ως τις 27/6 και η Αφροδίτη κινείται στον τομέα των ερωτικών σου, δείχνοντας πως διανύεις ένα από τα πιο φλογερά διαστήματα του 2021. Από τις 30/5 όμως ως τις 23/6 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, έτσι πολλές πολλά υποσχόμενες γνωριμίες δεν θα έχουν υλικό να μακροημερεύσουν, αν είσαι ελεύθερος.

Η Πανσέληνος στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, τον άξονα των ερωτικών σου, δείχνει πως υπάρχει έντονος ηλεκτρισμός μεταξύ σας, που γίνεται πάθος στην κρεβατοκάμαρα (ακόμα και με αποχρώσεις υπερβολής). Από τις 25/6 ο απατηλός Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σου, έτσι είναι πιθανό να κάνεις κάποια βήματα πίσω, ώστε να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον τομέα των ερωτικών σου φέρνει καλά νέα για τα ζητήματα καρδιάς.

Από τις 22/7 ως τις 16/8 η «θεά του έρωτα» η Αφροδίτη θα είναι στην Παρθένο, τον τομέα των σχέσεών σου, έτσι τώρα είναι το διάστημα κατά το οποίο τα αισθηματικά σου προχωρούν με φόρα, κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Πρόσεξε όμως την είσοδο του Άρη στην Παρθένο, απέναντι από ζώδιό σου από τις 29/7 ως τις 15/9, καθώς προλογίζονται και κάποιες εριστικές συμπεριφορές από το ταίρι σου! Στις 7/9 η Νέα Σελήνη απέναντί σου πάλι δείχνει πως θες να φέρεις αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά, αλλά δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 21/9 σου δείχνει αλήθειες! Από τις 29/12 και για έναν χρόνο, ο Δίας στο ζώδιό σου υπόσχεται πολλά!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.