astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

Ερωτικές προβλέψεις για το 2022
Αισθηματικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια

Το 2022 ξεκινά και τελειώνει κάπως περίεργα: Μέχρι τις 29 Ιανουαρίου ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, είναι ανάδρομη, έτσι μας καλεί να δούμε ξανά τις επιλογές μας αλλά και τι τελικά ψάχνουμε μέσα στην σχέση. Αν θέλει κάποιος για παράδειγμα να παντρευτεί, τότε γιατί ξοδεύει τον χρόνο του (ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω) αριστερά και δεξιά; Επίσης, από τις 30 Οκτωβρίου, ο Άρης, το «ταίρι» της Αφροδίτης, ο πλανήτης της δράσης και του πάθους, θα είναι επίσης ανάδρομος ως το τέλος της χρονιάς.

Άλλο ένα σημαντικό φαινόμενο για τα προσωπικά σου είναι οι εκλείψεις στα ζώδια του Άρη και της Αφροδίτης. Το 2022 λοιπόν είναι η χρονιά που φέρει ένα μήνυμα: Ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείς από το παρελθόν. Αν ήταν αυτό το πρόσωπο για σένα προορισμένο, τώρα θα ήταν στην ζωή σου. Αυτό θέλουν να σου πουν οι εκλείψεις της χρονιάς, που αγγίζουν κυρίως τον σταθερό σταυρό, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Οι πιο ερωτικές στιγμές της χρονιάς
 • από 5 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου
  ο έρωτας δεν γνωρίζει εμπόδια, όλα μπορούν να συμβούν
 • από 28 Μαΐου μέχρι 23 Ιουνίου
  σταθεροποίηση σχέσεων, καλή περίοδος για γάμο, γονιμότητα
 • από 11 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου
  σεξουαλικότητα, παθιασμένες εξελίξεις
 • από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι 23 Οκτώβρη
  επανασυνδέσεις, γάμος, συντροφικότητα, ισότιμες σχέσεις

Τα πιο δύσκολα διαστήματα 
 • από 5 ως 29 Σεπτεμβρίου
  στέκεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες που ίσως σε απομακρύνουν από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει
 • από 23 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου
  τα πάθη, η ζήλια και η κτητικότητα πιθανώς να φέρουν ρήξεις ανάμεσα σε δυο πρόσωπα που τρέφουν συναισθήματα

Τα σημαντικά σημεία της χρονιάς για κάθε ζώδιο


ΚΡΙΟΣ

Χρονιά ανάπτυξης σε πολλούς τομείς είναι το 2022 για πολλούς Κριούς, ειδικά από τις 11 Μαΐου που υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία στο ζώδιό σου και μέχρι τις 27 Οκτωβρίου σίγουρα μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου, μεταξύ των οποίων και τα προσωπικά. Αυτό αφορά κυρίως του Κριούς που είναι γεννημένοι τον Μάρτιο, οι οποίοι αν είναι σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί, μπορεί να κάνουν το επόμενο βήμα! Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος, καθώς για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου ο Πλούτωνας περνά από τεστ αντοχής τον γάμο τους… Η Πανσέληνος στις 16/2 αναζωπυρώνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή και φωτίζει τα δεδομένα. Από τις 3 ως τις 28 Μαΐου μάλιστα με την Αφροδίτης επίσης στο ζώδιό σου ακτινοβολείς γοητεία και κερδίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να είναι ένα διάστημα με πολλές κατακτήσεις. Η Πανσέληνος στις 16/4 τονίζει τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου, αλλά και τις απαιτήσεις του από εσένα. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 φέρνει μια ανανέωση στην προσωπική σου ζωή. Από τις 12 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου τα ερωτικά σου παίρνουν… φωτιά και βιώνεις ένα φλογερό καλοκαίρι, διασκεδάζεις, περνάς όμορφα με το έτερον ήμισυ, αρκεί να έχεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 δείχνει μια νέα αρχή και από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ο πλανήτης της αγάπης υπόσχεται να φέρει λίγη χρυσόσκονη στα αισθηματικά σου. Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΤΑΥΡΟΣ

Το 2022 είναι χρονιά πολλών και ριζικών αλλαγών καθώς οι φετινές εκλείψεις αγγίζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή και προλογίζουν το κλείσιμο σημαντικών κεφαλαίων. Αυτές οι εκλείψεις γίνονται στις 30/4, στις 16/5, στις 25/10 και στις 8/11. Αν είσαι σε μια σχέση ή σε έναν γάμο που δεν σε εξελίσσει και μπαίνει -τελικά- εμπόδιο σε αυτά που προορίζεσαι να κάνεις, τότε το Σύμπαν παρεμβαίνει και σε απελευθερώνει. Αν από την άλλη είσαι σε μια σχέση που έχει αποδείξει την αντοχή και την αξία της, ίσως να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου), ενώ πολλοί ελεύθεροι Ταύροι, θα πάψουν να είναι για πολύ… ελεύθεροι! Ο Ουρανός όμως στο ζώδιό σου απαιτεί μόνο ουσιαστικές σχέσεις, ειδικά για τους γεννημένους 30/4-10/5, καθώς μοιάζεις να περνάς… εφηβεία! Από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου η διάθεσή σου ανεβαίνει μαζί με την θερμοκρασία και υπάρχει άνθιση στα ζητήματα καρδιάς, μολονότι γύρω στις 12-19/6 καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Σαφώς πιο βοηθητικό διάστημα είναι από τις 5 ως τις 28 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα δίνει τις «ευλογίες» της από τον τομέα των ερωτικών σου! Επίσης, από τις 23 Οκτωβρίου ως τις 16 Νοεμβρίου ο πλανήτης της αγάπης σου δίνει μια ακόμα μια ευκαιρία να αγγίξεις την καρδιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει, με πάθος! Τέλος, ο Οκτώβριος του 2022 μοιάζει να ξαναφέρνει στο προσκήνιο τα διλήμματα στις επιλογές σου που σε απασχόλησαν στην αρχή και στο τέλος του 2021. Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η χρονιά που προηγήθηκε έφερε αρκετές αλλαγές τόσο στις επιλογές σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Πολλοί Δίδυμοι… ζευγάρωσαν, άλλοι έγιναν πάλι διαθέσιμοι και ωραίοι! Το 2022 ουσιαστικά σταθεροποιεί τις αλλαγές που έγιναν πέρσι, ωστόσο το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι την αρχή του 2023. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα κάνεις πολλές αναθεωρήσεις, υπαναχωρήσεις, και γενικότερα οι κινήσεις που θα κάνεις το φετινό φθινόπωρο -σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όχι μόνο στα αισθηματικά- μπορεί να χρειαστούν επανασχεδιασμό. Μέχρι τότε όμως προηγούνται πολλά σημεία! Αρχικά, η Πανσέληνος στις 16/4 σου θυμίζει την αγάπη και τον έρωτα, ενώ και η Πανσέληνος στις 14/6 φωτίζει την ανάγκη σου για συντροφικότητα και ρομαντισμό! Υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 23 Ιουνίου ως τις 18/7 και σαγηνεύεις το ταίρι σου. Από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ο πλανήτης της αγάπης «χορεύει» στον τομέα των αισθηματικών σου και φέρνει λίγη περισσότερη… μαγεία στον έρωτα. Τέλος, από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου σε βοηθά να δεις τα δικά σου λάθη και να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βεβαιώσου όμως όλη την χρονιά πως βλέπεις καθαρά, καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας σε «τυφλώνει», ειδικά αν έχεις γεννηθεί 10-17 Ιουνίου. Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χρονιά αλλαγών, κατά βάση θετικών, στα αισθηματικά σου, μολονότι στο ξεκίνημά της υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Ήδη από τις 19/12/2021 ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, είναι ανάδρομη στον τομέα των σχέσεων, έτσι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις το παρελθόν (ειδικά με την Νέα Σελήνη στις 2/1 και με την Πανσέληνο στις 18/1), να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με πρώην και να λυτρωθείς από τα βαρίδια που κουβαλάς από παλιά σε αυτόν τον τομέα, μέχρι τις 29 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη γίνεται και πάλι ορθόδρομη. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν είναι ένα ελπιδοφόρο διάστημα για νέες γνωριμίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση δεν είναι καλό διάστημα για αρραβώνα ή γάμο. Δυο από τις εκλείψεις της χρονιάς προλογίζουν μια κάποια… αναστάτωση, αλλά και εξέλιξη στα προσωπικά σου, η μία στις 16/5 και η άλλη στις 25/10. Από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 6 Μαρτίου μπορείς να διορθώσεις πολλά στις σχέσεις σου, με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, ορθόδρομη! Το καλοκαίρι σου επιφυλάσσει όμορφες στιγμές από τις 18 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου και ανεβάζει τις μετοχές σου στον έρωτα και την αγάπη, ενώ παράλληλα πολύ θετικό είναι και το διάστημα από 23 Οκτωβρίου ως τις 16 Νοεμβρίου, για την προσωπική σου ζωή. Και τέλος, από τις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη και πάλι περνά στον τομέα των σχέσεών σου, δίνοντας το πράσινο φως για τις σχέσεις σου! Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΛΕΩΝ

Μετά από μια δύσκολη χρονιά που είχες διλήμματα στις σχέσεις και κλήθηκες να δεις κατάματα δύσκολες αλήθειες σε σχέση με τις επιλογές σου σε πρόσωπα και καταστάσεις, το 2022 σου δίνει μια ανάσα. Ο αυστηρός Κρόνος συνεχίζει να ελέγχει τα πεπραγμένα σου στην σχέση σου ή και τον γάμο σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Μένει ακόμα ένα τελευταίο… τεστ αντοχής στην προσωπική σου ζωή τον Οκτώβρη, που επανέρχονται για μια τελευταία φορά τα διλήμματα του 2021. Αυτήν την στιγμή όμως βλέπεις πιο ώριμα τις καταστάσεις! Οι Λέοντες που είναι ήδη παντρεμένοι, ενδεχομένως να πρέπει να κρατήσουν τις ισορροπίες μες τις εκλείψεις στις 30/4 και στις 8/11. Η Νέα Σελήνη απέναντί σου την 1/2 φέρνει μια νέα θετική σελίδα στα αισθηματικά σου! Από τις 6 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου υποδέχεσαι την «θεά του Έρωτα», την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, έτσι η προσωπική σου ζωή έχει πολύ περισσότερους λόγους για χαμόγελα, τρυφερές στιγμές και αν αναζητάς κάτι νέο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, ειδικά γύρω στις 6/3! Προσοχή όμως γύρω στις 19/3 και στις 28/3 για ανατροπές. Από τις 11 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μεσουρανεί στο ζώδιό σου και σου δίνει ακόμα περισσότερη λάμψη, τόλμη και γοητεία. Τέλος, από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου, ειδικά και με την Νέα Σελήνη στις 24/11, νιώθεις και πάλι την ευεργετική επίδραση του πλανήτη της αγάπης στα προσωπικά! Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την προηγούμενη χρονιά είχες ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών σου στην εργασία. Τώρα ήρθε η ώρα για να χαμογελάσεις στον τομέα των αισθηματικών σου, καθώς υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία στον τομέα των σχέσεών σου! Έτσι, αν είσαι ήδη σε μια καλή σχέση, τότε ο Δίας σε βοηθά να κάνεις το επόμενο βήμα προς μια πιο γλυκιά… δέσμευση! Πρόσεξε όμως: αν η σχέση στην οποία είσαι, δεν σε βοηθά να εξελιχθείς, τότε ο Δίας θα δράσει… λυτρωτικά και θα σε αποδεσμεύσει από το βάρος μιας επιλογής που σε κρατά πίσω. Αν αναζητάς κάτι νέο -και ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης δεν έχει αντίρρηση σε αυτό- τότε σίγουρα έρχεται κάτι καλό και ελπιδοφόρο! Στο ξεκίνημα της χρονιάς όμως μέχρι τις 29 Ιανουαρίου θα πρέπει να ξεμπερδέψεις με το παρελθόν, πριν ανοίξεις τα φτερά σου για το μέλλον. Από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 6 Μαρτίου, ειδικά με την Νέα Σελήνη στις 2/3, έχεις ταυτόχρονα τις «ευλογίες» και του Δία και της Αφροδίτης στα αισθηματικά σου! Από τις 5 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου το κλίμα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, ειδικά γύρω στην Πρωτομαγιά που Αφροδίτη και Δίας σε «τανγκό» δίνουν μια υπόσχεση… αγάπης! Από τις 5 Σεπτεμβρίου ως τις 29, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φτιάχνει την εικόνα σου, όμως από τις 10 Σεπτέμβρη ως τις 2 Οκτώβρη ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά εκείνους που αναζητούν κάτι νέο. Τέλος, από τις 10 Δεκέμβρη η Αφροδίτη στον τομέα των αισθηματικών σε βοηθά να κάνεις Χριστούγεννα στα ερωτικά… λίγο νωρίτερα! Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΖΥΓΟΣ

Ακόμα και αν υπήρξαν δυσκολίες την προηγούμενη χρονιά, το ζώδιο του Ζυγού ήταν από τα πιο ευνοημένα -τηρουμένων των αναλογιών- και πολλοί Ζυγοί είχαν ευκαιρία να βελτιώσουν σημαντικά την προσωπική τους ζωή. Μέχρι τον Μάιο λοιπόν σταθεροποιούνται τα βήματα που έγιναν ήδη μέσα στο 2021, ενώ από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο ο ευεργέτης Δίας παίρνει πάλι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, για σχέσεις, γάμους, αρραβώνες, δίνοντας μια πρώτη γεύση για τα καλά που θα έρθουν και το 2023, μιας και το ζώδιό σου τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε καιρό στο μάτι του κυκλώνα. Να θυμάσαι όμως ότι ο αυστηρός Κρόνος από τον τομέα των προσωπικών απαιτεί από εσένα να κάνεις επιλογές που σε τιμούν. Μέχρι τις 6 Μαρτίου έχεις άλλες προτεραιότητες και ίσως εστιάζεις σε όσα λείπουν, όμως από τις 6 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου (ειδικά με την Νέα Σελήνη την 1/4), ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη ενεργοποιεί θετικά τον τομέα των προσωπικών σου, ανεβάζοντας το ερωτικό θερμόμετρο! Από τις 2 Μαΐου η Αφροδίτη ανοίγει τον δρόμο για την είσοδο του Δία στον τομέα των σχέσεων, φέρνοντας ούριους ανέμους για τα αισθηματικά σου, αρχικά ως τις 28 Μαΐου. Από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 23 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και θα σε ωθήσει σε αναθεωρήσεις και στα προσωπικά, όμως από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 23 Οκτωβρίου φιλοξενείς τον πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σου, που υπόσχεται περισσότερο συναίσθημα! Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρονιά… οδοστρωτήρας στα αισθηματικά, καθώς μετά το 2022 τίποτα δεν θα είναι όπως πριν! Το σίγουρο είναι ότι η φετινή χρονιά δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς! Αρχικά, από το ξεκίνημα της χρονιάς ως τις 11 Μαΐου και από τις 28 Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς, υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης στον τομέα των αισθηματικών, έτσι οι ελεύθεροι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για να ζήσουν έναν έρωτα, ενώ όσοι είναι σε έναν δοκιμασμένο γάμο, πιθανώς να θελήσουν έναν απόγονο. Ωστόσο οι φετινές εκλείψεις, στις 30/4, στις 16/5, στις 25/10 και στις 8/11, φέρνουν αναστάτωση και κλείσιμο κεφαλαίων σε σχέσεις, γάμους ή αρραβώνες, αν είσαι σε μια κατάσταση που πια δεν σου ταιριάζει. Αν το ταίρι σου και εσύ έχετε αποδείξει το υλικό σας, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Το παζλ συμπληρώνει ο ανατρεπτικός Ουρανός, ειδικά για τους γεννημένους από 1-10 Νοεμβρίου, και όλο το «παζλ» αυτό μιλά για αλλαγές, όσο και αν το ζώδιό σου δεν τις αγαπά. Κάποιες φορές είναι επιβεβλημένες. Από τις 5 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά για τα ερωτικά σου, ειδικά γύρω στην Πρωτομαγιά που η Αφροδίτη και ο Δίας σε «χορό» σου δίνουν τις «ευλογίες» τους. Από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου είναι επίσης ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα, προσοχή όμως γύρω στις 12 και 19 Ιουνίου, 6 και 7 Νοεμβρίου. Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από ένα επεισοδιακό 2021 για τις σχέσεις, που έφερε πολλές αλλαγές και ανατροπές, τώρα έρχεται ένα 2022 όχι μόνο να επουλώσει αλλά και να βελτιώσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου! Μάλιστα, από τις 11 Μαΐου που υποδέχεσαι τον ευεργέτη κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιό στον τομέα των ερωτικών σου και μέχρι τις 27 Οκτωβρίου σίγουρα μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις! Στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν είναι τόσο προτεραιότητά σου ο έρωτας, όμως με την έλευση της άνοιξης, έρχονται πιο θετικοί οιωνοί στα ζητήματα καρδιάς, αρχής γενομένης την Πρωταπριλιά, με την Νέα Σελήνη στον τομέα των ερωτικών. Ακολουθεί η είσοδος της Αφροδίτης στον ίδιο τομέα από τις 2 ως τις 28 Μαΐου, μολονότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 ως τις 23 Μάη σε αναγκάζει να τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου με το ερωτικό σου παρελθόν. Αν ψάχνεις κάτι νέο, ίσως τελικά να έχει εφήμερο αλλά διδακτικό χαρακτήρα.  Από τις 23 Ιουνίου ως τις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει καλοκαίρια στην καρδιά, ενώ από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου ακτινοβολείς ομορφιά και γοητεία στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στο τέλος της χρονιάς όμως έρχεται και ένας… γρίφος. Από τις 30 Οκτωβρίου ως τις αρχές Ιανουαρίου 2023 ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων, έτσι θα κληθείς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις, ενώ έχει έρθει η ώρα να κλείσεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με τα παλιά. Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονιά ξεκινά με ένα ιδιαίτερο… χρώμα, στο οποίο βρίσκεσαι ήδη, μιας και η Αφροδίτη από τις 19/12/2021 βρίσκεται ανάδρομη στο δικό σου ζώδιο και θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της ως τις 29 Ιανουαρίου. Τι σημαίνει αυτό; Έχει έρθει η ώρα για αυτοεξέταση, έλεγχο των επιλογών σου και των αποτελεσμάτων τους. Αν είσαι μόνος/μόνη δεν είναι ώρα για νέες γνωριμίες, καθώς πιθανώς να μην καλύπτεσαι, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, δεν είναι ώρα για αρραβώνα ή γάμο. Είναι η ώρα να ξαναδείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται να ανοίξουν κάποιοι κύκλοι από το παρελθόν, κυρίως γιατί εσύ νιώθεις πως κάτι πρέπει να ξεκαθαρίσεις. Από τις 29 Ιανουαρίου όμως ως τις 6 Μαρτίου η Αφροδίτη θα είναι και πάλι ορθόδρομη και σου δίνει τις ευλογίες της, ενώ η γοητεία σου είναι στα ύψη. Και πάλι όμως προλογίζονται αλλαγές στα προσωπικά σου, καθώς οι δυο από τις τέσσερις εκλείψεις, αυτή στις 30/4 και αυτή στις 8/11 φέρνουν ένα κλίμα αλλαγών, ίσως και… αναστάτωσης, αλλά για καλό! Από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη στον τομέων των ερωτικών σου γλυκαίνει το κλίμα και σε βοηθά να προσεγγίσεις το ταίρι σου, ενώ και το καλοκαίρι προβλέπεται άκρως ερωτικό, ειδικά από 18 Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου. Σε εκείνο το διάστημα σου δίνονται πολλές ευκαιρίες στην Αγάπη και τον έρωτα! Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήκεις στην ομάδα των ζωδίων που δυσκολεύτηκαν αρκετά μέσα στο 2021, παράλληλα όμως σου ήρθαν και ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης. Δεν έλειψαν σαφώς και οι αλλαγές στα προσωπικά, όμως ήταν αλλαγές που ήταν επιβεβλημένο να γίνουν. Αυτή η χρονιά λοιπόν βρίσκει τον Κρόνο να παραμένει στο ζώδιό σου και να σε καλεί να δεις τα πεπραγμένα σου, φέρνοντας δέσμευση και γλυκιές ευθύνες σε όσους Υδροχόους θέλουν να… σοβαρευτούν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Η Πανσέληνος στις 16/2, λίγο μετά την γιορτή των ερωτευμένων, δείχνει μια σημαντική εξέλιξη στα προσωπικά, ενώ από τις 6 Μαρτίου υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μετά από μια πολύμηνη περίοδο εσωστρέφειας και ερωτηματικών. Έτσι τώρα το κλίμα βελτιώνεται ως τις 5 Απριλίου, ενώ η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 ως τις 23 Μαΐου στον τομέα των ερωτικών σου δείχνει πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου, αλλά και να ξεμπερδέψεις με τα παλιά. Η Νέα Σελήνη στις 30/5 σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες, ενώ από τις 23 Ιουνίου ως τις 18 Ιούλιου μυρίζει άρωμα καλοκαιρινού έρωτα για τους ελεύθερους, αλλά και αναζωπύρωση του πάθους για τους δεσμευμένους. Στο ίδιο κλίμα κινείται και η περίοδος από 11 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, ωστόσο από τις 30 Οκτωβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κληθείς να βάλεις νερό στο κρασί σου για χάρη της αγάπης και του έρωτα! Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η χρονιά θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για σένα, που πιθανώς να φέρει και όμορφες «αποχρώσεις» με άρωμα 2010. Τότε ήταν πάλι ο ευεργέτης Δίας στο ζώδιό σου, όπως θα είναι και φέτος. Έτσι από 29/12/2021 μέχρι 11 Μαΐου, και από 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα μεσουρανεί στο ζώδιό σου, φέρνοντας επέκταση και τύχη σε πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σου, μεταξύ των οποίων θα είναι και τα αισθηματικά σαφώς. Αφού λοιπόν προηγήθηκε μια χρονιά που λυτρώθηκες από αδιέξοδες καταστάσεις, στην αρχή της χρονιά αξιολογείς τις επιλογές σου ως εδώ. Ουσιαστικά, ξεκινάς να ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα καρδιάς από την Πανσέληνο στις 18 Μαρτίου και μετά, ενώ από τις 5 Απριλίου υποδέχεσαι τον πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σου, που φέρνει εύνοια και ευκαιρίες! Μάλιστα, τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου η Αφροδίτη συναντά τον Δία στο ζώδιό σου και μόνο καλά νέα έχει να φέρει αυτό για την προσωπική σου ζωή! Το καλοκαίρι θα είναι επίσης ερωτικό για σένα, ειδικά από 18 Ιουλίου με 11 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των αισθηματικών σου, δίνοντας ευκαιρίες για φλερτ και πάθος! Και το φθινόπωρο όμως η αγάπη πρωταγωνιστεί, καθώς η Αφροδίτη από τις 5 ως τις 29 Σεπτεμβρίου θα φέρνει ανοιχτούς δρόμους για να προσεγγίσεις το ταίρι σου! Ο ανάδρομος Ερμής από τις 23 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου στον τομέα των σχέσεών σου φέρνει κάποιες αναθεωρήσεις, ενώ θα πρέπει να ξεμπερδέψεις με το παρελθόν… Μάθε για σένα προσωπικά καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.