astropedia.gr

Ετήσιες Ερωτικές προβλέψεις

Ετήσιες Ερωτικές προβλέψεις
Το 2023 είναι μια χρονιά που ευνοεί τις σχέσεις για το ζώδιό σου ή μήπως τα πράγματα πάνε πίσω αντί για μπρος; Στο χέρι σου είναι βέβαια, αλλα δεν είναι κακό να λάβεις υπόψη σου τα ευνοϊκά διαστήματα του έτους για τις αισθηματικές σου υποθέσεις όπως και τις δύσκολες περιόδους που θέλουν προσοχή...ΚΡΙΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Η χρονιά που προηγήθηκε έφερε αρκετές ευκαιρίες στα συναισθηματικά σου ζητήματα. Κι αυτό κυρίως επειδή είχες αυτοπεποίθηση και σιγουριά, με αποτέλεσμα να μαγνητίζεις ανθρώπους κοντά σου. Έτσι, πολλοί Κριοί ερωτοτρόπησαν, ενώ άλλοι δεσμεύτηκαν. Αυτή η εύνοια συνεχίζεται μέχρι τις 16 Μαΐου του 2023 χάρη στον Δία, ο οποίος μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία θα διελαύνει από το ζώδιό σου χαρίζοντάς σου απλόχερα τύχη, αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Ειδικότερα, το διάστημα 20/2-16/3 με την διελαύνουσα Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η ανάγκη σου για έρωτα και συντροφικότητα βρίσκεται στο προσκήνιο και σου δίνει τη δυνατότητα να γοητεύσεις τα πλήθη και να «οικοδομήσεις» σχέσεις ζωής, αν το επιθυμείς.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ερωτική σου ζωή είναι και το διάστημα 5/6-9/10 χάρη στην διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα και τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται ενθουσιασμός, ρομάντζα και εφηβικά καρδιοχτύπια αλλά και αναθεωρήσεις σε σχέση με την έννοια του έρωτα και τις συναισθηματικές εκδηλώσεις κατά το διάστημα της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης. Προσοχή μόνο στο διάστημα 27/8-12/10 κατά το οποίο ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, γιατί τότε είναι πιθανό να βιώσεις εντάσεις, διαπληκτισμούς με το ταίρι σου, το οποίο για κάποιο λόγο μπορεί να είναι εχθρικό και ανταγωνιστικό απέναντί σου.

Κράτα στο μυαλό σου την ημερομηνία 14/10 κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Ηλίου στο Ζυγό, διότι κοντά στη συγκεκριμένη ημερομηνία όλα είναι πιθανά: Από έναν επώδυνο χωρισμό μέχρι ένα νέο πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα στη συναισθηματική σου ζωή. Μάλιστα, σε αυτό συνηγορεί και η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, ο οποίος αναμένεται να σου ξυπνήσει πάθη και να φέρει στην επιφάνεια την ακόρεστη σεξουαλική φύση σου. Τέλος, το διάστημα 8/11-4/12 (με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο του Ζυγού) αισθάνεσαι πιο έτοιμος από ποτέ να θυσιάσεις το εγώ σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες για χάρη του συντρόφου σου κι αυτό μπορεί να μεταφράζεται ως συμβίωση ή επισημοποίηση μιας σχέσης.
  

ΤΑΥΡΟΣ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ  

Το 2022 με το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και τον Ουρανό στο ζώδιό σου κατάφερες να σταθείς στα πόδια σου, πιο δυνατός και πιο ανεξάρτητος από ποτέ. Δίπλα σου κράτησες μόνον ανθρώπους οι οποίοι δεν παραβίαζαν τα όρια της προσωπικής σου ελευθερίας και σέβονταν την ανάγκη σου να είσαι αυτόνομος. Το 2023 φαίνεται, σε γενικές γραμμές, να έχει καλύτερες προοπτικές για την ερωτική σου ζωή. Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα 16/3-11/4 η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) βρίσκεται στο ζώδιό σου, εκτοξεύοντας τη γοητεία σου και τον προσωπικό σου μαγνητισμό στα ύψη.

Εκείνες τις ημέρες αναμένεται να σου παρουσιαστούν κάποιες συναισθηματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να είσαι σε θέση να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Στις 5/5 η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό σου προκαλεί τεράστια ανασφάλεια και φοβίες ότι θα μείνεις μόνος. Ευτυχώς, με την είσοδο του πλανήτη της τύχης και της επέκτασης Δία στο ζώδιό σου από τις 16/5 η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο διεκδικητικός και πιο αποφασιστικός σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα. Μάλιστα, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό.

Το διάστημα 10/7-27/8 ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σε κάνει πιο διεκδικητικό και αυξάνει την ερωτική σου διάθεση. Γενικά, η προαναφερθείσα διέλευση υπόσχεται πάθος και ερωτικές συγκινήσεις, αν και το διάστημα 23/8-15/9 (κατά το οποίο ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο) αναμένεται δύσκολο καθώς το ερωτικό παρελθόν σου θα σε «στοιχειώσει», θα βρεθείς αντιμέτωπος με διλήμματα και θα κληθείς να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον. Στις 13/11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις νέα ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή, τα οποία γίνονται τελικά πραγματικότητα το διάστημα 4/12-29/12, κατά το οποίο η Αφροδίτη διελαύνει από τον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου.


ΔΙΔΥΜΟΣ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Τη χρονιά που προηγήθηκε υπήρξες αρκετά παθιασμένος και διεκδικητικός κατά διαστήματα σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά σου ζητήματα, χάρη στη διέλευση του Άρη από το ζώδιό σου για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Το 2023 ξεκινάει στο ίδιο μοτίβο, καθώς ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 25 Μαρτίου. Γύρω στις 6/4, με την Πανσέληνο στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα και εντελώς ξαφνικά. Γενικά, ο μεγάλος ευεργέτης Δίας στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/5 διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να συνάψεις αρκετές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες (χάρη στην αντανάκλαση του Δία στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη) θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε ερωτικές περιπέτειες γεμάτες ενθουσιασμό.

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ένας μήνας αντιφατικός για την ερωτική σου ζωή, καθώς στις 4/6 έχουμε την Πανσέληνο στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, στις 11/6 ο ανάδρομος Πλούτωνας εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο ενώ στις 18/6 έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Έτσι, βιώνεις εσωτερικές εντάσεις, φοβίες και ανασφάλειες σε σχέση με τα συναισθηματικά σου ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργείται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα και να ανακτήσεις την ανεξαρτησία σου. Το διάστημα 27/8-12/10 με τον Άρη στο Ζυγό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, η οποία κορυφώνεται το διάστημα 8/11-4/12, κατά το οποίο η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιο του Ζυγού και αυξάνει τον προσωπικό σου μαγνητισμό και τις κατακτήσεις σου.

Στις 13/12 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου παρουσιάζεται μια σημαντική συναισθηματική ευκαιρία, ενώ κατά το τελευταίο 10ήμερο του 2023 με την είσοδο τόσο του ανάδρομου Ερμή όσο και της Αφροδίτης στον Τοξότη κάποιος παρελθοντικός σου έρωτας επικοινωνεί μαζί σου και σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα σοβαρό δίλημμα. Η απόφαση που θα πάρεις θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα πορεία σου…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Η νέα χρονιά ξεκινάει με αυξημένη σεξουαλική διάθεση, καθώς στις 3/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Στον ίδιο οίκο του ηλιακού σου χάρτη πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στις 21/1. Στις 23/3 το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου δημιουργεί την ανάγκη να βιώσεις την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση στον ερωτικό τομέα και να μεταμορφωθείς εσωτερικά μέσα από μια παθιασμένη σχέση. Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις 25/3 έως τις 20/5 η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και ο ίδιος γίνεσαι ιδιαίτερα διεκδικητικός σε ζητήματα καρδιάς.

Ταυτόχρονα, γίνεσαι συντροφικός χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου κατά το διάστημα 7/5-5/6. Όμως, στις 11/6 ο ανάδρομος Πλούτωνας εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου εμφανίζεται ξανά στη ζωή σου για να ταράξει τα ήρεμα μέχρι πρότινος ύδατα. Το δίλημμα είναι μεγάλο και προσωρινά εμπλέκεσαι συναισθηματικά με το εν λόγω πρόσωπο. Όμως, γρήγορα η λογική έρχεται στην επιφάνεια και τοποθετεί το συναίσθημα στο περιθώριο, βοηθώντας σε να προχωρήσεις μπροστά. Γύρω στις 3/7 μπορεί να αισθανθείς μόνος ή να συνειδητοποιήσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει όσο και όπως θα ήθελες. Το διάστημα 23/8-15/9 μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να συζητήσεις σε βάθος και εφ’ όλης της ύλης με τον σύντροφό σου.

Θα ήταν μάλλον προτιμότερο να μην το κάνεις, γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Μετά το 1ο 10ήμερο του Οκτωβρίου η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά και ανακτάς τον χαμένο ενθουσιασμό σου ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργείται η επιθυμία να διασκεδάσεις. Στις 13 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή σου. Το διάστημα 13/12-23/12 καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου και να επιλέξεις τη λύση της σιωπής, αν θέλεις να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις με τον παρτενέρ σου.


ΛΕΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ  

Η χρονιά ξεκινάει ευχάριστα για την συναισθηματική σου ζωή, καθώς το διάστημα 3/1-27/1 η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Στις 20/2 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ανανεώνει την σεξουαλική σου ζωή, ενώ στις 23/3 η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου δημιουργεί την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις την έννοια της συντροφικότητας και να κάνεις τη σχέση σου πιο ουσιαστική. Όμως, το διάστημα 1/5-11/6 η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και καχυποψίες, με αποτέλεσμα να βιώσεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και να κλειστείς στον εαυτό σου.

Η προαναφερθείσα βεβαρημένη ψυχολογία σου επιβεβαιώνεται και από την Πανσέληνο της 4/6 η οποία πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, προμηνύοντας ένα αίσθημα ανικανοποίητου και μια δυσκολία στη συναισθηματική έκφραση από τη μεριά σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς από τις 1/7 σε κάνει να ονειρεύεσαι και να αναζητάς την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με έναν παθιασμένο παρτενέρ. Το διάστημα 23/7-4/9 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Έτσι, ενώ ο προσωπικός σου μαγνητισμός βρίσκεται στο προσκήνιο, παρ’ όλα αυτά τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου δεν είναι υψηλά. Ο Νοέμβριος είναι ένας καλός μήνας για την ερωτική σου ζωή, καθώς η πολυαστρία στον Τοξότη αναμένεται να φέρει πάθη και συναισθηματικές ευκαιρίες.

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη της 13/12, η οποία πραγματοποιείται στον 5ο οίκο του ηλιακού  σου χάρτη, υπόσχονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες, πιθανώς και νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σου ζητήματα. Προσοχή μόνο στο διάστημα 23/12-31/12, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να σηματοδοτήσει την επανεμφάνιση ενός παρελθοντικού σου έρωτα, ο οποίο θα σε αναστατώσει και θα σε βάλει σε διλήμματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Το διάστημα 1/1-18/1 με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να επικοινωνήσεις με έναν παλιό σου έρωτα. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων κατά το διάστημα 27/1-20/2 φέρνει συντροφικότητα και όμορφες στιγμές τις οποίες απολαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, γύρω στις 20/2 μπορεί να συνάψεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές. Στις 20/4 η Έκλειψη Ηλίου σε βάζει στη διαδικασία αναθεωρήσεων. Με ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ένας δύσκολος μήνας όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, καθώς οι ανασφάλειές σου «γιγαντώνονται» και την ίδια στιγμή νοσταλγείς το ερωτικό παρελθόν σου, παρόλο που και ο ίδιος ξέρεις ότι κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα και μόνο στάσιμο σε κρατάει. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και τον Ιούλιο.

Αν είσαι ελεύθερος, γύρω στις 3/7 αποφασίζεις να βγεις ένα ραντεβού το οποίο δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες. Από το τρίτο 10ήμερο του Αυγούστου τα πράγματα βελτιώνονται κάπως χάρη στην είσοδο του Ηλίου στο ζώδιό σου, η οποία σου χαρίζει «λάμψη» και αυτοπεποίθηση. Όμως, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου (λόγω της Πανσελήνου) μπορεί να έρθεις σε στιγμιαία σύγκρουση με το ταίρι σου. Από τις 15/9 και ύστερα (χάρη στη Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου), σου δημιουργείται η επιθυμία να αναλάβεις δράση και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του αισθηματικού.

Ο Οκτώβριος είναι ένας καλός μήνας για την ερωτική σου ζωή, καθώς στις 9/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου ενώ στις 11/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί. Έτσι, η γοητεία σου έρχεται στο προσκήνιο και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται. Με την ευθυδρόμηση και του Κρόνου από τις 4/11 τα συναισθηματικά σου θέματα σταθεροποιούνται. Στις 6/12 ευθυδρομεί και ο Ποσειδώνας, ο οποίος σε βοηθάει ώστε να αποφύγεις τυχόν εξαπατήσεις ή εξιδανικεύσεις στα ερωτικά σου ζητήματα. Γενικά, η εύνοια συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο, με εξαίρεση το διάστημα 13/12-23/12 (ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω) κατά το οποίο θα πρέπει να προσέχεις τι λες και πώς το λες, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνεύσεις από το ταίρι σου ή τυχόν υποψήφιους παρτενέρ σου, αν είσαι ελεύθερος


ΖΥΓΟΣ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Η νέα χρονιά ξεκινάει ευνοϊκά για την αισθηματική σου ζωή χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης σου) από τον 5ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 3/1-27/1 αλλά και στην ορθοδρόμηση του Ουρανού από τις 23/1. Πιο συγκεκριμένα, τα προαναφερθέντα πλανητικά φαινόμενα σου δίνουν τη δυνατότητα να φλερτάρεις, να ερωτευτείς με ένταση, πάθος και ενθουσιασμό και να πειραματιστείς σεξουαλικά. Το διάστημα 20/2-16/3 με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο του Κριού έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου για συντροφικότητα και, έτσι, σου γεννιέται η επιθυμία να συνάψεις μια σοβαρή και δεσμευτική σχέση (αν είσαι ελεύθερος) ή να επισημοποιήσεις την υπάρχουσα σχέση σου (αν έχεις ήδη σύντροφο). Στις 21/3 η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει θετικές αλλαγές ή/και νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα ενώ στις 23/3 η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις έναν απόγονο. Γύρω στις 20/4 θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, συγκρατημένος και συνετός, διότι αν λειτουργήσεις παρορμητικά μπορεί να οδηγηθείς στον χωρισμό (λόγω της Έκλειψης Ηλίου).

Το διάστημα 1/5-11/6 (λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα στον 5ο ηλιακό σου οίκο) ένας παλιός σου έρωτας μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου και να σε αναστατώσει. Μπορεί να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ συναισθήματος και λογικής αλλά με γνώμονα τη διαίσθησή σου θα λάβεις τελικά την καλύτερη δυνατή απόφαση για εσένα. Ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/5 σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη της 19/5 η οποία πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιο του Ταύρου αυξάνουν την σεξουαλική σου όρεξη και προσδίδουν βάθος, ουσία και νόημα στην ερωτική σου ζωή. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος προβλέπονται παθιασμένοι μήνες.

Ωστόσο, η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, σου προκαλεί ανασφάλεια καθώς φέρνει όλες τις φοβίες και τα συναισθηματικά σου τραύματα στην επιφάνεια. Ευτυχώς, η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σου το διάστημα 27/8-12/10 τοποθετεί τις προαναφερθείσες φοβίες σου στο περιθώριο και σε κάνει πιο αποφασιστικό και διεκδικητικό. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο σου κατά το διάστημα 8/11-4/12 αυξάνει τη γοητεία σου και τον προσωπικό σου μαγνητισμό με αποτέλεσμα οι κατακτήσεις σου να είναι πολλές. Την τελευταία ημέρα του έτους (31/12/2023) η ορθοδρόμηση του Δία σε βοηθάει να ξεπεράσεις οριστικά κάποιες συναισθηματικές πληγές σου που πηγάζουν από το μακρινό παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά απαλλαγμένος από τη «σκιά» και το «βαρύ φορτίο» των προηγούμενων σχέσεών σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Το διάστημα 12/1 με 25/3 είναι ιδιαίτερα σεξουαλικό για εσένα καθώς ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) κινείται σε ορθόδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Συν τοις άλλοις, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη κατά το διάστημα 27/1-20/2 αυξάνει τις κατακτήσεις σου και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να φλερτάρεις. Αν είσαι ελεύθερος, η Νέα Σελήνη της 20/2 μπορεί να σου φέρει έναν νέο μεγάλο έρωτα, ο οποίος θα χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό παρόμοιο με εκείνον των εφηβικών μας χρόνων. Στις 7/3 η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς σου δημιουργεί την ανάγκη να περιορίσεις τις ερωτοτροπίες και να βρεις ένα λιμάνι να αράξεις για πάντα, ένα συναισθηματικό καταφύγιο.

Μάλιστα, το διάστημα 16/3-11/4 η ανάγκη σου να ζήσεις μια υγιή, μονογαμική και ισορροπημένη σχέση εντείνεται, χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο ηλιακό σου οίκο. Όμως, το διάστημα 21/4-15/5 ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο φέρνει δυσκολίες στη συμβίωση και στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Ευτυχώς, το δεύτερο μισό του Μαΐου αποδεικνύεται ευοίωνο και πολλά υποσχόμενο για την ερωτική σου ζωή, χάρη στην είσοδο του Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο (16/5) αλλά και στη Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου (19/5). Στις 17/6 κάποιος παρελθοντικός σου έρωτας επικοινωνεί μαζί σου αλλά εσύ περισσότερο συγχύζεσαι παρά χαίρεσαι. Στις 29/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος κι έτσι μπορεί σταδιακά να νιώσεις ότι το ταίρι σου αποστασιοποιείται από εσένα ή ότι για κάποιο λόγο υπάρχει χάσμα μεταξύ σας.

Στις 31/8 λόγω της Πανσελήνου φτάνεις στο σημείο μέχρι και να αμφισβητήσεις τα ίδια σου τα συναισθήματα προς τον σύντροφό σου και να αναρωτηθείς αν και κατά πόσο σε καλύπτει η υπάρχουσα σχέση σου. Το ίδιο κλίμα συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο με την κορύφωση να έρχεται στις 28/10 (βλέπε Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο). Ευτυχώς, το Νοέμβριο τα πράγματα βελτιώνονται αρκετά χάρη στην ευθυδρόμηση του Κρόνου (4/11) και στη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (13/11). Ο Δεκέμβριος είναι ένας επίσης καλός μήνας για τα ερωτικά σου ζητήματα για 3 λόγους: Η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιό σου το διάστημα 4/12-29/12, ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στους Ιχθύς από τις 6/12 και ο Δίας ευθυδρομεί στις 31/12.


ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Με τον κυβερνήτη σου Δία να διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/5, ο ερωτικός τομέας συνεχίζει να δέχεται εύνοια. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αρκετές. Έτσι, το μόνο που μένει είναι να τις δεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Έρωτας, πάθος, ρομάντζα και εφηβικός ενθουσιασμός είναι μες στο πρόγραμμα για τους 5 πρώτους μήνες του 2023. Ο ίδιος μοιάζεις να έχεις αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές κατακτήσεις. Ειδικότερα, το διάστημα 12/1-25/3, με τον ευθύδρομο Άρη στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στο ταίρι σου και γενικά στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε, ωστόσο, να αποφύγεις τυχόν βιασύνες ή παρορμητισμό, διαφορετικά δεν αποκλείονται κάποιοι καυγάδες άνευ σημασίας με τον σύντροφό σου.

Το διάστημα 20/2-16/3 ασκείς έντονο μαγνητισμό, είσαι άκρως αισθησιακός και, ως εκ τούτου, η σεξουαλική σου ζωή ανανεώνεται. Γύρω στις 21/3 μάλιστα (αν είσαι ελεύθερος), χάρη στη Νέα Σελήνη, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα…κι αυτός ο έρωτας από ό,τι φαίνεται θα έχει προοπτικές. Το διάστημα 25/3-20/5, με τον Άρη στον Καρκίνο, η σεξουαλική σου όρεξη είναι ακόρεστη, ενώ το διάστημα 11/4-7/5 μοιάζεις να επενδύεις πολύ και στο στοιχείο της συντροφικότητας, το οποίο χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Γύρω στις 18/6 αναθεωρείς κάποια σημεία στην υπάρχουσα σχέση σου, με απώτερο στόχο να την εξελίξεις. Το καλοκαίρι κυλάει σε γενικές γραμμές ήρεμα, αλλά γύρω στις 29/9 στιγμιαία κλείνεσαι στον εαυτό σου και φοβάσαι ότι η ερωτική σου ζωή δεν είναι ακριβώς όπως την ονειρευόσουν. Στις 27/11, λόγω της Πανσελήνου, μπορεί να έλθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου ενώ στις 27/12 η ψυχολογία σου είναι κάπως βεβαρημένη. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Γύρω στις 7/1, λόγω της Πανσελήνου, αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ζωή υπολειτουργεί, ενώ στις 23/1 η ευθυδρόμηση του Ουρανού βελτιώνει την ψυχολογία σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Το διάστημα 16/3-11/4, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου, ο προσωπικός μαγνητισμός σου έρχεται στο προσκήνιο και κυριολεκτικά εντυπωσιάζεις τα πλήθη.

Το διάστημα 21/4-15/5, κατά το οποίο ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, κάποιος πρώην επικοινωνεί μαζί σου, αλλά συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν αισθάνεσαι όπως παλιά. Στις 16/5 το πέρασμα του Δία στον Ταύρο, όπου και παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σου φέρνει έρωτες και ενθουσιασμό και αυξάνει τα επίπεδα της λίμπιντο και της αυτοπεποίθησής σου. Οι συναισθηματικές ευκαιρίες κυριολεκτικά διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ η Νέα Σελήνη της 19/5 σηματοδοτεί έναν μεγάλο έρωτα με προοπτικές. Το διάστημα 20/5-10/7 βιώνεις αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες, ενώ γύρω στις 17/7 σου δίνεται η ευκαιρία να συνάψεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση ή να ανανεώσεις και να «εξυγιάνεις» την ήδη υπάρχουσα σχέση σου (αν είσαι δεσμευμένος).

Από το Σεπτέμβρη μέχρι τα τέλη του έτους, με ανάδρομο Δία και ανάδρομο Ουρανό στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αναμένονται πισωγυρίσματα σε παρελθοντικές σχέσεις και επανασυνδέσεις με πρώην. Σκέψου διπλά και τριπλά πριν λάβεις τέτοιου είδους αποφάσεις και τέσταρε πρώτα το εκάστοτε υποψήφιο ταίρι σου. Κράτα κατά νου τις ημερομηνίες 28/10 και 27/12, γιατί οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου θα είναι «γιγαντωμένες» και η ψυχολογία σου βεβαρημένη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Με τον Άρη να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 12/1 δυσκολεύεσαι να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και, έτσι, μένεις αδρανής και τηρείς παθητική στάση. Ευτυχώς, ο Άρης ευθυδρομεί στις 12 Ιανουαρίου και παραμένει στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 25/3. Ως εκ τούτου, η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται στα ύψη και ο ίδιος γίνεσαι πιο διεκδικητικός και αποφασιστικός σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα.

Στις 5/2, λόγω της Πανσελήνου στον Λέοντα, απογοητεύεσαι στιγμιαία, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι γύρω σου δεν είναι τόσο ρομαντικοί όσο εσύ και έχουν άλλου είδους αναζητήσεις οι οποίες δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Στις 23/3 το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο τον προσωπικό μαγνητισμό σου, ενώ το διάστημα 11/4-7/5, με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο, οι κατακτήσεις σου είναι ασυνήθιστα πολλές.

Το διάστημα 5/6-23/7 η ευθύδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει τη δυνατότητα να «οικοδομήσεις» μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Ειδικότερα, γύρω στις 18/6, χάρη στη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα ή να ανανεώσεις με κάποιο τρόπο την ερωτική σου ζωή. Όμως, το διάστημα 23/7-4/9 με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου ένας πρώην σύντροφός σου. Το διάστημα 9/10-8/11, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου, οι σεξουαλικές σου ανάγκες εντείνονται αλλά συνειδητοποιείς ότι το σεξ για εσένα έχει νόημα μόνον όταν συνοδεύεται από μπόλικο συναίσθημα. Τέλος, γύρω στις 27/11, λόγω της Πανσελήνου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, αισθάνεσαι για κάποιο λόγο «διχοτομημένος» μεταξύ 2 βασικών τομέων της ζωής σου: Του τομέα των ερωτικών και του τομέα της φιλίας!


ΙΧΘΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 

Γύρω στις 7/1, λόγω της Πανσελήνου στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, οι φοβίες και οι ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να ανησυχείς ότι θα μείνεις μόνος. Στις 7/3 έρχεσαι στιγμιαία σε σύγκρουση με το ταίρι σου και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Το διάστημα 7/5-5/6, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου, ανακτάς την αυτοεκτίμησή σου και αισθάνεσαι πιο έτοιμος από ποτέ να ζήσεις συναρπαστικές στιγμές στον συναισθηματικό τομέα. Και πράγματι οι κατακτήσεις σου είναι αρκετές, καθώς ασκείς ιδιαίτερο μαγνητισμό.

Το διάστημα 10/7-27/8, με τη διέλευση του Άρη από την Παρθένο και τον 7ο ηλιακό σου οίκο, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στα συναισθηματικά σου ζητήματα, αλλά δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο το ταίρι σου να τηρήσει ανταγωνιστική στάση απέναντί σου. Προσοχή στο διάστημα 23/8-15/9, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στην Παρθένο, κάνει την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου κάπως δύσκολη. Προσπάθησε, λοιπόν, να χρησιμοποιείς το εργαλείο της ενσυναίσθησης και να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν εκστομίσεις το οτιδήποτε. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 15/9 και τη Νέα Σελήνη την ίδια ημερομηνία, κατορθώνεις να «εξυγιάνεις» τη σχέση σου και να φέρεις αέρα ανανέωσης σε αυτήν.

Το διάστημα 9/10-8/11, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ερωτική σου ζωή, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, η οποία θα χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από το στοιχείο της συντροφικότητας. Το διάστημα 8/11-4/12, χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο ηλιακό σου οίκο, η σεξουαλική σου όρεξη εντείνεται. Τέλος, γύρω στις 27/12, λόγω της Πανσελήνου στον Καρκίνο, κλείνεσαι στον εαυτό σου, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι γύρω σου δεν είναι το ίδιο ρομαντικοί με εσένα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.