astropedia.gr

Ευθυδρόμηση Δία στις 24/11

Ευθυδρόμηση Δία στις 24/11
Στις 24/11 ο ευεργέτης, αλλά και μέχρι πρότινος ανάδρομος Δίας, γυρίζει επιτέλους ευθύδρομος και συνεχίζει να κινείται σε ορθόδρομη τροχιά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και συγκεκριμένα στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 20/12 και στο ζώδιο του Κριού από τις 20/12 και για το υπόλοιπο του έτους.

Επισημαίνεται για ακόμη μία φορά ότι η θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, σύμφωνα με την παραδοσιακή Αστρολογία, θεωρείται θέση κυριαρχίας (ακριβώς όπως θεωρείται και ο Δίας στον Τοξότη). Γενικά, όταν ο Δίας διελαύνει από το πολυδιάστατο, συμπονετικό, μοναχικό, ονειροπόλο, ιδεαλιστικό, καλλιτεχνικό, ευφάνταστο και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, κατά κανόνα η ευαισθησία, η διαίσθηση, η ρομαντική διάθεση και η φαντασία μας έρχονται στο προσκήνιο, ενώ τείνουμε να γινόμαστε πολύ πονόψυχοι και να ταυτιζόμαστε με τον πόνο και την κακοδαιμονία των γύρω μας.

Πώς λειτουργεί, όμως, ο ορθόδρομος Δίας στους Ιχθύς;


Τώρα είμαστε επιτέλους σε θέση να αποσαφηνίσουμε τις ιδέες μας και να τις εξωτερικεύσουμε. Την ίδια στιγμή αισθανόμαστε ότι μπορούμε πια να εκφράσουμε τον οίστρο και τις εμπνεύσεις μας, να τα διοχετεύσουμε σε δημιουργικά μονοπάτια και να τα αξιοποιήσουμε τόσο προς όφελός μας όσο και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Επίσης, νιώθουμε ότι μπορούμε επιτέλους να αναλάβουμε δράση και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, ότι έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε στα εγκόσμια έχοντας γεμίσει μπαταρίες, έχοντας ανασυγκροτηθεί και έχοντας ενδυναμωθεί, ύστερα από όλο αυτό το χρονικό διάστημα εσωστρέφειας, ασάφειας, εσωτερικής σύγχυσης και συστολής που βιώσαμε κατά την ανάδρομη κίνηση του Δία. Βάζουμε οριστικό τέλος στη θυματοποίηση και σε τυχόν τοξικές συμπεριφορές ή σκέψεις, τοποθετούμε τη ραθυμία και την παθητικότητά μας στο περιθώριο και αποφασίζουμε να εκφράσουμε συμπόνια προς τους γύρω μας αντί για οίκτο, καθώς δεν επιθυμούμε πλέον να έχουν θέση στη ζωή μας τα συναισθήματα που πηγάζουν από τον κατώτερο εαυτό μας. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Οι όψεις που θα κάνει ο ευθύδρομος Δίας μέχρι το τέλος του έτους…

Στις 6 Δεκεμβρίου, ο ορθόδρομος Δίας σε τετράγωνο με τον Ερμή μας κάνει υπέρμετρα ομιλητικούς και αδηφάγους σε θέματα γνώσης και συλλογής πληροφοριών. Φλυαρίες και άσκοπες συζητήσεις με τον κοινωνικό μας περίγυρο, οι οποίες μπορεί να επικεντρώνονται ως επί το πλείστον σε κουτσομπολιά και άλλα ανούσια θέματα, μας κρατούν στάσιμους και δε μας βοηθούν ώστε να εξελιχθούμε πνευματικά.

Στις 9 Δεκεμβρίου, ο ορθόδρομος Δίας σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στιγμιαία μας κάνει σπάταλους και μας ωθεί σε επιπολαιότητες στην οικονομική καθώς και στην ερωτική μας ζωή. Ο κίνδυνος για περιττά κιλά είναι υψηλός, πιθανώς λόγω υπερβολικής κατανάλωσης γλυκών. Στον τομέα της υγείας, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τον διαβήτη ή τα τριγλυκερίδιά μας.

Στις 22 Δεκεμβρίου, ο ορθόδρομος Δίας σε τετράγωνο με τον Ήλιο φέρνει στο προσκήνιο την αλαζονεία και τη μεγαλομανία μας. Υπάρχει ροπή σε απερισκεψίες και λοιπές ριψοκίνδυνες ενέργειες. Ως εκ τούτου, καλό θα είναι να παραμείνουμε συγκρατημένοι και (αν χρειαστεί) να επιστρατεύσουμε τη λογική σκέψη και την υπευθυνότητά μας.

Η επιρροή της ευθυδρόμησης του Δία από το ζώδιο των Ιχθύων και τα ζώδιαΚΡΙΟΣ

Αν βρισκόσουν σε… χάος ή στην ομίχλη για παλιές υποθέσεις που ήταν αδιέξοδες, τώρα το τοπίο γίνεται πιο φωτεινό χάρη στον Δία που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σου. Τώρα λοιπόν έχεις μια προστατευτική ασπίδα, έναν φύλακα άγγελο που τακτοποιεί τις εκκρεμότητές σου. Κάνεις εκκαθάριση και επιλογή των ανθρώπων που θέλεις να μείνουν στη ζωή σου κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ήρεμα και γαλήνια μέσα σου, όπως θα μπορούσε να σε συμβουλεύσει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμα να επιδιώξεις τη μοναξιά σου για να σκεφτείς. Έχεις πάρει το καρμικό μήνυμα του ανάδρομου Δία: όταν αγαπάς τον εαυτό σου και του χαρίζεις στοργή και φροντίδα, είναι πιο εύκολο να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που σε γεμίζουν με αρνητική ενέργεια ή τυχοδιώκτες ανθρώπους που το μόνο που κοιτάνε είναι πώς να σε εκμεταλλευτούν και να επωφεληθούν από εσένα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αν βίωσες προκλήσεις σε σχέση με τους φίλους σου ή μια ομάδα ανθρώπων ο ορθόδρομος Δίας στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος της φιλίας και των ομάδων, σε βοηθά να διασκεδάσεις και να περάσεις και πάλι ευχάριστα με τους φίλους σου. Τώρα προτιμάς να βρίσκεσαι με ανθρώπους που θεωρούνται «ελίτ» ή να ανήκεις σε μια ομάδα η οποία προβάλλει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και τη δημιουργικότητά σου. Γι’ αυτό άκου προσεκτικά τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που σου δίνει σωστές συμβουλές. Η ανθρωπιστική πλευρά του χαρακτήρα σου θα είναι έντονη τώρα και, γενικά, είσαι πλέον πιο γενναιόδωρος. Μπορεί να γίνεις μέλος σε μια ομάδα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος ή να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες και τα δεδομένα στην κοινότητά σου ή ακόμα και να κάνεις εθελοντισμό. Είσαι πάντως ο ηγέτης τώρα και ξεσηκώνεις τους φίλους σου με τα αστεία σου και το χαρούμενο πνεύμα σου, ενώ μέσα από φιλικά πρόσωπα, τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο και τους διάφορους συλλόγους ή τα διάφορα σωματεία μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!


ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αν υπήρχε στασιμότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια ή σε ένα έργο σου, ο ορθόδρομος Δίας στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, σε βοηθά να λάμψεις και πάλι στο επαγγελματικό στερέωμα και να ανέβεις στο βάθρο της επιτυχίας. Αν σκεφτόσουν να ξεκινήσεις κάτι, ο Δίας σε βοηθά να το ξεκινήσεις αφού πιστεύεις τώρα στη δύναμή σου και έχεις αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάς όμως τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, ο οποίος σε ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες και σου προκαλεί ψυχική ένταση. Λαμβάνεις πάντως μέρος σε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, συναντάς άτομα με επιρροή ή προσελκύεις μια επίλεκτη ομάδα επενδυτών. Στοχεύεις πολύ ψηλά και προσπαθείς για την επιτυχία και, παράλληλα, βρίσκεις άτομα που σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για άνοδο και ανάπτυξη. Ένα από αυτά είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμα και να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο στον χώρο της εργασίας σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ενθουσιώδης και έτοιμος να απολαύσεις μεγάλες περιπέτειες, καθώς ο ορθόδρομος Δίας, στον ένατο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος των ταξιδιών και της επέκτασης, σου χαρίζει και πάλι αισιοδοξία και νέες εμπειρίες. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα διαφορετικού πολιτισμικού υποβάθρου από το δικό σου ή με άτομα που κατάγονται από κάποια ξένη χώρα. Αν οι σπουδές σου είχαν μείνει στάσιμες, τώρα μπορείς να τις δεις να προχωρούν, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ακόμη ένα πτυχίο ή γενικότερα να δεις την ζωή σου να προχωρά. Η τύχη είναι κυριολεκτικά με το μέρος σου. Μάλιστα, τώρα τολμάς να πάρεις ρίσκα για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, στο πλευρό σου. Τέλος, ο Δίας θα μπορούσε να σε εμπνεύσει ώστε να ασχοληθείς με επικερδή μελλοντικά πλάνα.


ΛΕΩΝ

Εάν ήσουν υπερβολικά εξαρτημένος από τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων, με τον ορθόδρομο Δία στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, τον οίκο του πάθους και των κοινών οικονομικών, ανακτάς τη δύναμή σου και την αυτοπεποίθησή σου και αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου. Αν είχες νιώσει ανασφάλεια με τα χρήματά σου ή/και τη σχέση σου, τώρα δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα, με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί να προετοιμάσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση με κάποιον με τον οποίον διαπραγματευόσουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία. Ίσως προκύψουν ευκαιρίες για παθητικό εισόδημα ή χρήματα που αυξάνουν τις αποταμιεύσεις σου. Αν υπάρχει ένα ακίνητο που θέλεις να πουλήσεις ή ακόμα και να αγοράσεις, τώρα μπορείς να το εξερευνήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα επικερδές.ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Αν ήσουν στο χάος όσον αφορά στη σχέση σου ή μια παλιά αγάπη ή έναν συνεργάτη σου, ο ορθόδρομος Δίας στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, τον οίκο των σχέσεων, αποκαθιστά την ισορροπία και, έτσι, κατορθώνεις να αναγνωρίσεις ή ακόμη και να προσδιορίσεις την πορεία των σημαντικών σχέσεών σου. Μπορεί να βρεις τον μεγάλο έρωτα (αν συμφωνεί και το προσωπικό σου ωροσκόπιο) ή να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματικά. Ίσως ακόμα και να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από μια σχέση που ξεκίνησες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη ή ακόμα και από έναν/μία πρώην, αν η σχέση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ένας άλλος στόχος είναι να καταφέρεις να γεφυρωθεί το χάσμα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη σου, καθώς τώρα είσαι πιο ειλικρινής και έχεις διάθεση συμβιβασμού, ακούγοντας παράλληλα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Οποιαδήποτε σημαντική σχέση σου, σου προσφέρει τώρα χαρά και ενθουσιασμό, σε εμπνέει να δημιουργήσεις και να εξελιχθείς ή τουλάχιστον σου δίνει την ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις!


ΖΥΓΟΣ


Αν είχες πνιγεί στις υποχρεώσεις σου ή είχε αλλάξει προς το χειρότερο η καθημερινότητά σου, ο ορθόδρομος Δίας στον έκτο ηλιακό οίκο σου, τον οίκο της εργασίας και της ρουτίνας, κάνει την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου πιο ευχάριστες. Ένα νέο λογισμικό, νέες εφαρμογές ή ακόμη και ένας βοηθός…όλα αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να εργάζεσαι εξυπνότερα και όχι σκληρότερα. Αν ήταν διασκορπισμένη η ενέργειά σου σε πολλές υποχρεώσεις και δεν είχες καταφέρει να διεκπεραιώσεις όλα τα καθήκοντά σου, τώρα αφιερώνεις το χρόνο σου σε πολύ συγκεκριμένες, μεμονωμένες εργασίες. Είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός στην εργασία σου κι αν έχεις επιχείρηση, οι υπάλληλοί σου θα είναι σίγουρα πιο εργατικοί και αποτελεσματικοί. Η υγεία σου επίσης βελτιώνεται, ενώ στη διάθεσή σου είναι πάντα και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν η ερωτική σου ζωή ήταν σε χάος ή ήσουν σε δίλημμα αναφορικά με μια παλιά αγάπη, ο ορθόδρομος Δίας στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, επαναφέρει την ισορροπία και σε ωθεί σε οριστικές αποφάσεις για έναν/μια πρώην. Αν σκεφτόσουν την τεκνοποίηση ή ένα δημιουργικό έργο σου ήταν σε στασιμότητα, τώρα περνάς σε πιο  γόνιμη φάση και σταδιακά αναλαμβάνεις δράση. Η δημιουργικότητά σου είναι ασυγκράτητη, επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σου και περνάς αξέχαστες στιγμές, ενώ ταυτόχρονα ενισχύονται η γενναιοδωρία και η καλοσύνη σου. Παίρνεις τα δώρα που σου είχε στερήσει η ανάδρομη πορεία του πλανήτη. Αν είσαι μόνος/η, θα μπορούσες να γευτείς εντελώς ξαφνικά χαρές που σου «χρωστούσε» η ζωή. Αν είσαι σε σχέση, είσαι γενναιόδωρος και κάνεις τα πάντα για τον σύντροφό σου και χαίρεστε μαζί τον έρωτά σας. Πάντως, με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρεις ακριβώς πώς να επωφεληθείς!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν υπήρξαν διαφωνίες ή συναισθηματική απομάκρυνση από ένα μέλος της οικογένειάς σου ή ένα προσφιλές σου πρόσωπο, με τον ορθόδρομο Δία (που είναι ο κυβερνήτης σου) στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθεις και πάλι πιο οικεία και ζεστά στις στενές διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως σκεφτείς να φτιάξεις/βελτιώσεις το σπίτι σου ή να αλλάξεις τη διάταξη των επίπλων, προκειμένου να κάνεις το χώρο σου πιο ευχάριστο για να έλξεις περισσότερη τύχη. Ή μπορεί ακόμα και να σκεφτείς την τεκνοποίηση ή να αποφασίσεις να μετεγκατασταθείς σε άλλο μέρος. Σε γενικές γραμμές, φαίνεσαι να περνάς ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σου. Γενικά θα έχεις την υποστήριξη των αγαπημένων σου προσώπων και, ειδικά, των παιδιών και του συντρόφου σου, όπως επίσης και του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είχες αντιμετωπίσει δυσκολίες στις επικοινωνίες σου ή παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σου και του συγγενείς σου, ο ορθόδρομος Δίας στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, τον οίκο της επικοινωνίας και των ιδεών, σε βοηθά να αποκατασταθούν οι σχέσεις σου και να εξομαλυνθεί η αλληλεπίδρασή σου με τα προαναφερθέντα πρόσωπα. Ο Δίας σου χαρίζει τα δώρα της ευγλωττίας και της πειθούς και οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Τα λόγια σου δεν περνούν απαρατήρητα, κάνεις εντύπωση όταν μιλάς και είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με το συμπαθές επικοινωνιακό προφίλ σου και τους ωραίους τρόπους σου. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που σε βοηθούν στην προβολή σου. Ένας ειδικός ή ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε ωθήσει να προβάλεις μία από τις ιδέες σου και να έχεις κέρδη. Ίσως πας μια εκδρομή, ενώ δεν αποκλείεται να αποδεχτείς μια πρόσκληση από κάποιον που ζει λίγο μακριά σου. Γενικά, βιώνεις εύνοια σε ό,τι αφορά το μεταφορικό σου μέσο ή τις συσκευές μέσω των οποίων επικοινωνείς!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου ανθίζουν και πάλι χάρη στον ορθόδρομο Δία στον δεύτερο ηλιακό οίκο σου, που είναι ο οίκος των οικονομικών. Αν είχες προβεί σε περιττές σπατάλες ή είχες ξοδέψει τα μετρητά σου, τώρα είσαι πιο εγκρατής, σκέφτεσαι πιο πρακτικά και ορθολογιστικά και κατορθώνεις να φέρεις ισορροπία στον προϋπολογισμό σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να πάρεις ρίσκα για να αυξήσεις το εισόδημά σου, αρκεί να μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ελέγχεις πάντως τις δαπάνες σου, τηρείς τον προϋπολογισμό σου και ενεργείς με υπευθυνότητα, σύνεση και λογική. Χαίρεσαι τη ζωή και καλά κάνεις αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές πολυτέλειες έτσι ώστε να μην «κλονίσεις» τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Επίσης, πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου, καθώς τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου τώρα μοιάζουν πιο υψηλά από ποτέ!


ΙΧΘΥΕΣ 

Επιτέλους επιστρέφουν οι ευκαιρίες, βελτιώνεις την ζωή σου, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεσαι χάρη στον παραδοσιακό κυβερνήτη σου Δία, που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης της σοφίας, της τύχης και της επέκτασης σε βοηθά να βελτιώσεις την ζωή σου και να προβληθείς, να λυτρωθείς από βάρη που σε κρατούν πίσω, αλλά και γενικότερα να επωφεληθείς από ευκαιρίες που έρχονται κάθε… δώδεκα χρόνια! Μην ξεχνάς όμως ότι ο Δίας φέρνει «αποχρώσεις» υπερβολής σε ό,τι αγγίζει. Περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε υποστηρίζουν και το μυαλό σου σε βοηθά να απομακρύνεις τα εμπόδια από τη ζωή σου, τα οποία πιθανώς εμφανίστηκαν ή «γιγαντώθηκαν» κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Γενικά, έρχονται στην ζωή σου πολύ σημαντικά άτομα που θα σε βοηθήσουν με όλα εκείνα τα μεγαλεπήβολα σχέδια που επιθυμείς να θέσεις σταδιακά σε εφαρμογή και τελικά να υλοποιήσεις! Τώρα είναι η ώρα σου! Τώρα χρησιμοποιείς την σοφία, την εμπειρία αλλά και την θεά Τύχη! Ακόμη περισσότερα όμως μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.